Преосмисляне: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

Предимства и недостатъци

 повече икона

Предимства

 • Поправете всички видове грешки в Windows
 • Почиства повредения DLL
 • Възстановява системните параметри и стойностите на регистъра компромис
 • Възстановяване на компютърната система след атаката на злонамерен софтуер

 • Reimage не може да реши хардуерни проблеми: Може да се наложи да промените определени части от компютъра, за да се подобри Неговото производителност.
 • Reimage не може да попречи на злонамерен софтуер да проникне в поръчката Население

Как да се възползвате

оферта

< H2 ID = "Revue-Détaillae --- Reimmage-Pc-Repair-Tool"> Подробен инструмент за ремонт на PC-reimage PC

Операционната система на вашия компютър е постоянно в грешка? Има голям шанс той да бъде заразен със злонамерен софтуер, който компрометира неговата производителност, безопасност и стабилност. Но няма нужда да изпадате в паника, ако сте в тази ситуация! Можете да използвате ремонт на PC Reimage за Dartificial Intelligencegnosticker и бързо да решите проблемите на вашия компютър.

Най -интересният компютър за презареждане на компютър и отменя щетите, причинени от корумпираните файлове на операционната система на вашия компютър. По -важното е, че той замества корумпираните файлове с нови и здравословни файлове от онлайн база данни за актуализиране. Именно в този дух ви представяме тук пълен преглед на ремонта на PC Reimage.

Какво е преосмисляне?

reimage е популярен онлайн инструмент за ремонт на компютри, който ви помага да рестартирате живота на вашия компютър и да възстановите неговата производителност. Той анализира и ремонтира блокажи, разбивки на системата, сини екрани, контекстуални съобщения за грешки, шпионски софтуер и несъответствия в регистъра, често причинени от злонамерени програми.

В допълнение, софтуерът брои повече от 2 милиона активни месечни потребители. Очевидно хората обичат да се преосмислят за лесния си процес на инсталиране, неговите бързи анализи и бързото поправяне на повреди, причинени на операционната система на Windows.

Системните изисквания

  < Li> Управление на Windows XP/7/8/10.
 • Съвместим с 32 -битови и 64 -БИТИЧНИ операционни системи.
 • или Multicœur от 1 Gigahertz (GHz) 32 32 бит (x86) или 64 бита (x64)
 • 512 MB RAM поне
 • 15 GB пространство, налично поне

Функции за възстановяване на компютър

reimage софтуер ви позволява да поправите и подобрите работата на вашата система Windows. В допълнение към това, инструментът за ремонт на ремонтиране на компютър предлага безплатен анализ на системата, за да помогне за идентифициране на проблеми с безопасността, оборудването или мащабируемостта за по -малко от 5 минути.

Всичко, което трябва да направите, е да конфигурирате софтуера, така че да се раздели IntelligenceGnestic Проблемът на вашия лаптоп и можете да седнете и да се отпуснете. Софтуерът ще се погрижи за останалите.

Задайте вашите проблеми с Windows

reimage може автоматично да намери и поправи повредени файлове или повредени файлове или повредени файлове или повредени файлове или корумпирани прозорци. Не е необходимо да се преинсталират системата, което означава, че можете да поправите компютъра си, без да губите никаква програма, няма параметър или потребителски данни в дома си.

Определете Проблемите на оборудването

Първо, софтуерът за презареждане ще идентифицира проблемите, свързани с вашия компютър с компютър. Софтуерът открива проблеми като недостатъчна памет, скорост на твърдия диск, температура на процесора и проблеми с мощността. Тези проблеми могат лесно да повлияят на ефективността на вашия компютър, като го накарат да работи бавно, като не отговори на заявки сравнително бързо.

Премахнете Софтуер за зловреден софтуер и шпионин

След като хардуерният анализ, анти-зловредният софтуер и анти-шпионски софтуер поемат.

Антивирусът Avira захранва този раздел.

Тези двигатели ще работят в центъра на интелигентността сигурността на вашия компютър и ще идентифицират всички следи от шпионски софтуер и злонамерен софтуер. Тези двигатели също ще анализират троянски коне, rootkits, откуп, стихове и нелегален софтуер. След като разгледате цялата ви система, тя ще сигнализира за скритите и очевидни заплахи, присъстващи във вашата компютърна система.

Това може да направи ремонт на PC?

 • & nbsp; reimage не може да реши проблемите на трети страни като Firefox, Adobe, Corel Raking и др. Физически проблеми на компютъра, като твърд диск или проблем с мишката или повредена клавиатура.
 • Преосмислянето не може да спре активността на вирусите и злонамерен софтуер.

Инсталиране и съвместимост

Reimage PC Repair за потребителите на Windows е съвместим с XP (32-битови) версии с услугата XP Packs; Vista (32 и 64 бита) Home Basic/Premium Editions, Бизнес или Ultimate; 7 (32 и 64 бита) Стартер/ домашна премия/ Ultimate/ Home Basic/ Pro/ Enterprise издания; 8 (32 и 64 битови) версии, включително Windows 8 Pro, и разбира се, Windows 10 (32 и 64 бита).

В допълнение, вашият компютър трябва да отговаря на следните изисквания, за да може да може функционират правилно. Той трябва да бъде оборудван с 1 GHz 32-битов (x86) или 64-битов (x64) (едноядрен или многоядрен) процесор, 512 MB системна памет и 40 GB твърд диск с минус 15 GB свободно пространство . Както всеки друг софтуер за поддръжка на компютър, той изисква достъп до интернет.

Последната версия на ремонта на Windows е 1.8.6.8, който съдържа подобрен алгоритъм, гарантиращ по -бърз анализ и ремонт на системата, както и няколко корекции на грешки .

Reimage за Mac изисква OS X Mavericks или по-късна версия, а за пълна AV функционалност, OS X Yosemite или по-висока версия.

Инсталирайте правилно ремонтиране

 1. В същото време изтеглете инсталационната програма. Трябва да се нарече Reimagerepair.exe. Уверете се, че го изтеглите от източник на Fartfient Intelligence – не съмнителен торент сайт!
 2. Активирайте инсталационната програма, като кликнете върху името му в долната част на прозореца на вашия браузър. Можете също да щракнете двукратно върху правилния файл в папката си за изтегляне. Следвайте инструкциите на екрана, за да инсталирате програмата на вашия компютър.

install reimage repair vartificial intelligence setup wizard< /Div> < /Фигура>

 1. След като инсталацията приключи, ReImage PC Repair незабавно ще стартира първия си анализ на системата. Останете седнали и бъдете пациент-трябва да предостави резултати скоро.
 2. Как да изтриете ремонт на PC Reimag Вашият компютър?

  Някои потребители съобщават, че Reimage е интегриран в инсталационните файлове на други законни програми. Хората не са забелязали инсталирането на допълнителен софтуер, който не е необходим за работата на законния софтуер. Ако изтеглите софтуера от неофициален уебсайт и използвате лошия лиценз, той може да има такива проблеми. Горещо препоръчваме, ако искате да го използвате правилно, да го получите от официалния сайт, който е най -резкият избор на интелигентност. Но все пак, ние ви предоставяме метод за деинсталиране на тази програма.

  Повторно преосмисляне на ремонт на PC на Windows

  • Стъпка 1. В менюто Старт въведете панел за конфигурация в полето за търсене и изберете „Конфигурационен панел“.
  • Стъпка 2. Щракнете върху опцията „Деинсталирайте програма“ в The Категория „програми“.
  • Стъпка 3. Намерете R Reimage в списъка и го деинсталирайте.

  What can’t reimage repair do?

  Protection against viruses

  Reimage is not an antivirus program and does не предлагат защита срещу входящ зловреден софтуер.

  Reimage PC Ремонт не поправя компромиси или повреден антивирусен софтуер. P>

  напротив, програмата коригира грешките в резултат на инфекция, както и PR Oblèmes, несвързани с вируси.

  Подобно на тази програма поправя щетите, оставени от злонамерен софтуер, можете да я използвате в тандем с антивирусен софтуер, за да сте сигурни, че системата ви все още работи оптимално. << /p>

  след след Използвайки пренасочване за възстановяване на проблемите със сигурността и стабилността, трябва да анализирате системата си с антивирусен софтуер, за да елиминирате злонамерен софтуер, прикрит като костни файлове.

  Ремонт на програмата от Трета страна

  Не можете да използвате Reimage за замяна на програми на трети страни.

  Тези трети програми на партията включват тези, които не получавате с вашите операционни системи, като Microsoft Office, Adobe Software и Mozilla Firefox.

  Въпреки това, ако трети файл на партията За споделяне на файлове с операционна система, инструментът за ремонт на Windows ще ги поправи.

  Проблеми с материал

  Когато стартирате анализ с тази програма, Той показва материалните проблеми като липса на памет, бавността на твърдия диск и проблемите с мощността на процесора.

  Въпреки това, функционалността на ремонта на тази програма не позволява тези проблеми. Трябва сами да замените дефектните хардуерни компоненти, за да оптимизирате компонентите на системата.

  съвместимост

  reimage е съвместим с операционните системи, следвайки за компютърни прозорци:

  • Windows 10 (32 битов и 64 -бит)
  • Windows 8 и Windows 8 Pro (32 бита и 64 бита)
  • Windows 7 Стартер, Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise и Ultimate (32 -битов и 64 -битов)
  • Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business and Ultimate (32 -бит и 64 -бит)
  • <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   Windows XP (32 бита)

  Конфигурацията, необходима за изпълнение на софтуера, е следното

  • GHz 32-битов или 64 или 64 -БИТ (моно или мулти-карти) процесор
  • 512 MB системна памет
  • 40 GB твърд диск с поне 15 GB свободно пространство.

  • Интернет достъп < /li>

  Reimage също е съвместим с Mac, но изисква OS X Mavericks или по -късна версия. За пълна AV функционалност се нуждаете от OS X Yosemite или по-висока версия.

  Преосмисляне за Mac

  в сравнение с Reimage Plus за Windows, The The В момента MAC версията не носи отговорност и за функции. Той работи като традиционен инструмент за оптимизация за Mac OS, който е лесен за инсталиране и използване. Неговият потребителски интерфейс за интелигентност позволява на потребителите да почистват и наблюдават оборудването и съхранението на компютъра с лекота. В момента версията на Mac предлага две основни функции:

  • Функция за бързо почистване на нежеланата поща. Reimage за Mac може да изтрие историята на браузъра, браузъра/приложенията/кеша за изтегляне и пространство за освобождаване на вашия Mac. Това ще ви помогне да освободите много място на вашия компютър, което несъмнено ще бъде преведено от по -добра стабилност и по -добра производителност на системата.
  • Лесно наблюдава вашето оборудване и съхранение. Програмата ви позволява да видите как се използва съхранението на вашия Mac и какво можете да направите, за да подобрите неговата производителност. Освен това ще имате лесен достъп до материалните спецификации на вашия Mac и ще откриете пространството, използвано от категория.

  Reimage за Android

  Reimage Cleaner е приложение, достъпно в Google Play Store. Подобно на версията на Mac, тя предлага услуги за оптимизация и почистване, а не пълна опция за ремонт. Той работи с всички устройства с Android от операционната система Android 2.3.

  ще изтрие историята на вашия браузър, кеша, както и историята на обажданията и съобщенията с няколко кликвания и лесно ще се отървете от приложения натрупани във вътрешната памет на устройството и на SIM картата. Можете да активирате седмичното почистване на кеша, ако желаете. В допълнение, можете лесно да получите достъп до статистиката на паметта на вашето устройство. По този начин, можете да знаете колко място може да бъде пуснато в този точен момент.

  Ремонт на поддръжка на клиенти

  с програми Подобно на ремонта на ReImage, трябва да имате достъп до екип за професионална помощ, който може да ви помогне да разрешите вашите прозорци или компютърни проблеми.

  Обслужване на клиенти и екипът за техническа помощ е достъпно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата , за да ви помогне да решите всеки проблем, който може да срещнете. Въпреки това, можете да се свържете с тях само по електронна поща, а не по телефона или по Cat. /p>

  Reimage кани потребителите да се свържат с техническата поддръжка, за да получат помощ в следните ситуации

  • Reimage заема операционната система, но има проблем с Ремонтът на Windows.
  • Ключът за лиценз на потребителя не работи и записът на ключове поражда грешка в известията от типа „не валиден ключ“ или „вече използван лицензен ключ“.
  • Потребителят не получи имейл, съдържащ лицензния ключ след закупуването на пълната версия. След закупуване на покупката, потребителят трябва да получи имейла след няколко минути.
  • Потребителят купи абонамент, но продуктът винаги показва подновяване или неправилна дата на абонамент.
  • The Потребителят не може да извърши преназначаване в защитен режим с мрежа.

  Екипът за помощ ще ви помогне да разрешите всички проблеми, които може да срещнете. За да спестите време, можете също да се консултирате с страницата с често задавани въпроси на уебсайта за Reimage, за да получите помощ.

  Поддръжката е достъпна само за клиенти на Reimage.

  Ремонт на ремонт на ремонт на PC

  В обобщение, ReImage е добра сделка, ако не искате да се притеснявате с дълги инструкции за ръчен ремонт на вашия компютър и предпочитате проблемите автоматично да се решават.

  Можете да използвате този софтуер, за да извършите просто почистване на компютъра след злоупотреби с злонамерен софтуер, да възстановите корумпирани или липсващи файлове и да поправите грешки в Windows. -refair „> Requ-Reimage PC ремонт

  Сигурен ли е инструментът за ремонт на ремонтиране?

  Много сайтове Известните за ремонт на Windows одобриха софтуера. В момента милиони потребители го използват, за да запазят операционната система на техния чист и без грешки компютър. В допълнение, ръчният интелект на програмата е проверен от McAfee и Norton.

  ли е инструментът за ремонт на ремонтиране? P> Това е платен софтуер. Възможно е да има много информация за безплатния лиценз за лиценз, предоставен в интернет. Но това са незаконно поведение. Получаването на този безплатен лицензионен ключ може да доведе до неизвестни проблеми и да повреди компютъра ви поради тази политика.

  Как да се отървете от преимуществото?

  Ако не сте доволни от резултатите от анализа и преосмислянето на известията, можете лесно да го деинсталирате от панела за конфигурация на вашия компютър. Натиснете Windows + R, за да отворите прозореца „Run“. Въведете „панел за конфигурация“ и натиснете клавиша Enter. Отворете категорията „програми и функционалности“. Изберете „Деинсталирайте програмата“, за да продължите.

  има ли инструмент за ремонт на прозорци 10?

  Предишна Версиите на операционната система Windows до голяма степен се основават на инструменти за ремонт за решаване на проблеми с компютъра. Въпреки това, с Windows 10, вие използвате магазини за удобство, а не инструменти за ремонт, за да решавате проблеми с компютъра. Ако искате да изпълните магазина за удобства, отидете на „Старт“ & GT; „Параметри“ & GT; „Актуализация и сигурност“ & gt; ‘Отстраняване на неизправности’.

  Кой прави ремонт на Reimage?

  Компанията Reimage Ltd. е разработчикът за ремонт на ремонти. Тази компания посочва адреса на своята седалище на Socartificial Intelligencel до:

  • 3, rue athinodorou
  • Dasoupoli
  • 2025 NICOSIE, CYPRUS

  Според уебсайта им екипът за разработка на софтуер за презареждане е съставен от тридесет ИТ експерти и много опитни програмисти.

  Каква честота трябва да изпълня сканирането и ремонта на преработка?

  След като изпълни ремонтния софтуер за ремонт, вашият компютър ще намери своя Нормална работа и ще можете да продължите да я използвате.

  Въпреки това, с течение на времето, проблеми като гел, срив и Windows BSOD могат да се появят отново и ще трябва да рестартирате инструмента за ремонт на ReImage. As this is a complete restoration of your operating system, repair can take a long time.

  therefore, execute it regularly can be embarrassing and constitute a waste of time , especially if you do not notice any system problem requiring ремонт.

  Най -доброто време за стартиране на анализа и ремонта чрез ReImage е, когато забележите следните проблеми:

  • DLL повреден
  • Блокиран или окачен компютър
  • Увреждане, причинено от вирус
  • Син екран
  • Черен екран на смъртта (Windows 10)

  Ако никога не забелязвате някой от тези проблеми, можете да извършвате анализ и ремонт веднъж на всеки три или четири месеца.

  По този начин можете да се уверите, че компютърът ви не е изправен пред неочаквани проблеми, които го предотвратяват от правилно функциониране.

  колко струва репаратите Ние възобновяваме?

  Годишен абонамент за лицензния ключ за Reimage за Windows струва $ 69.95. Ако имате нужда от продукта само за един компютър, можете да намерите абонамент само за 37,95 долара годишно.

  в сравнение с цените на подобни продукти или с фиксираните разходи на професионалните компютри, тази цена е сравнително Ниско.

  В допълнение, Reimage предлага 60-дневна гаранция за възстановяване, която е достатъчна, за да се знае дали продуктът работи за вас.

  Защо рекламните прозорци за пренасочване ме насочват към подозрения Основните причини, поради които хората обмислят продукта с определено опасение.

  Освен това, ако щракнете върху тези реклами, те ще ви доведат вероятно до подозрителен уебсайт, който очевидно не е резбов интелигентност на Installatio Intelligence n.

  Тези реклами не идват от преназначаване, а от трети страни, които използват практики за групиране за компилиране на различни продукти в пакети.

  Ако виждате тези реклами често, има шанс, има шанс, има шанс, има шанс, има шанс, има шанс, има шанс, има шанс, има шанс, има шанс, има шанс, има вероятност, има шанс, има шанс, има вероятност, има шанс, има шанс, има шанс, има вероятност, има шанс, има вероят Вашият компютър беше заразен с рекламен софтуер като Babylon Larber.

  За да разрешите този проблем, трябва да се отървете от babylon oolerbar и всяка друга нежелана програма на Вашето устройство.

  Защо някои потребители смятат за преимущество като вирус?

  Както потребителите често инсталират И без да знаят ремонт на ремонтиране от бариен интелект на реклами и софтуерни пакети, те не знаят откъде идва софтуерът и приемат, че той действа вирус.

  Въпреки това, възстановяването на ремонта не е вирус и не не Версия или продукт на разработчика отговаря на определението зловреден софтуер.

  reimage мога ли да събера информацията си?

  Потребители, които желаят да купят ReImage, често изразяват притеснения относно The Сигурност на тяхната информация. Reimage събира информацията, че софтуерът трябва да поправи вашия компютър.

  Въпреки това, в зависимост от уебсайта за Reimage, софтуерът не прави копия на програми и файлове с данни на вашия компютър, за да ги поправи. Нито продава информация на трети страни.

  Reimage също събира технически данни от процеса на анализ, за ​​да ви предостави обобщение. Компанията може също да включва тази информация в своите маркетингови документи.

  Техническите данни се извършват отделно от събирането на лични данни. Reimage събира само лична информация въз основа на изрично съгласие.

  Тази информация включва вашето име и имейл адрес. ReImage ще използва тази информация само за да ви предостави лицензния си ключ, техническата помощ и информационния бюлетин, ако се съгласите да получите такъв.

  Какви са недостатъците на ремонта на ремонт?

  Reimage обикновено е продукт на ремонт на PREARTIECLENCENCE PC, но някои недостатъци могат да повлияят на решението на потребител на S Abscribe. Първият проблем е, че ремонтът на ремонтиране не е бил обект на независими тестове.

  Следователно неговата ефективност не се потвърждава. Вторият проблем е, че ремонтът за пренасочване изглежда преувеличава някои от грешките в системата.

  Следователно, ако вашият компютър е напълно чист, софтуерът може да открие грешки, които не съществуват, което насърчава вашия компютър Потребителите да купуват софтуер, от който не се нуждаят.

  тагове

  запис

  < /Div>

  Video Presentation-Reimage-Reimage


  youtube-video-icon