Тюринг: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

turing

предимства и недостиг

< Div Class = "Div-Block- Block-155 Green ">

 • За разлика от тези От Upwork разработчиците, регистрирани в Turing.com, ще получат само дългосрочни и пълни проекти с водещи американски компании.
 • Двигател, пилотиран от изкуствения интелект, повече CV, че всяка услуга за човешки ресурси: компютрите винаги надминават хората по отношение на скоростта на изследване.
 • Изборът чрез изкуствен интелект изключва всеки човешки фактор във входната фаза. << /li>
 • Процедурата за контрол на няколко етапа гарантира прилична работа само на истинските майстори от кода.
 • Хората, регистрирани на Turing.com, ще работят положително с най -добрите американски компании в долината (или обкръжението).
 • Винаги ще имаме избор: компании, регистрирани в регистрирани На Turing.com са многобройни и различни (от успешни млади издънки до установени компании).

Недостатъци

 • Ако перспективата на „тест от няколко часа плаши Вие, Turing.com не е сайтът, от който се нуждаете. Основателите му се гордеят с алгоритъма за филтриране на шивашки филтриране (четете: „дълго“). Сигурно е, че те няма да го променят в близко бъдеще.
 • Според условията на труд припокриването от 4 до 5 часа работа с американски компании е задължително. Ако сте от Виетнам или Индия, вашето семейство вероятно ще ви презира.
 • Освен ако не сте решили да се посветите на работата си 40 часа седмично, Turing.com също не е вашата чаена чаша: всичките си Служителите са длъжни да работят на пълен работен ден.
 • Al е добър, но не и за всички. Някои от нас са малко повече заинтересовани от хората. Добрите стари HR, носталгичните разговори по телефона и чрез съобщения, възможностите за обяснение на неразбирането, вместо да попълвате формулярите. Мокрите ли са ви бузите? Без Тюринг, моля.
 • Последната точка, но не на последно място: те ще ви накарат да инсталирате корпоративни програми (например програми за наблюдение на времето). Това е част от интеграцията, така че няма бягство.

Class = „колекция-списък-wrapper-5 w-dyn-list“>

Как да се възползваме от него

оферта

Id = „content“ class = „rte w-richtext“>

Подробен преглед на Turing

Мечтаели ли сте някога за система в -дължително управление Въз основа на изкуствения интелект, който ви омаловажава от цялата тежест на HR? Е, някои мечти се сбъдват – или поне така изглежда!

Джонатан Сиддхарт и Виджай Кришнан, двама възпитаници от Станфорд, са се развили от 2018 г. облак от интелигентен талант в своя уеб Тюринг .com – Като помагате на разработчиците да намерят добри работни места, като помагат на стартиращите компании, които търсят талантливи компютърни учени, и като направи процеса на гласуване, придавайки пристрастен интелигентност и ефективна.

невероятен, нали? Наистина ли е облак изцяло съставен от сребърни линии – или просто нов пух от кислород? Потопете се в нашия задълбочен преглед на Turing.com, за да разберете!

Какво е Turing.com?

Тюринг. COM е „дълбока“ работа на работа, които свързват 1 % от инженерите в най -ефективния софтуер от цял ​​свят с основните компании за американска и силиконова долина, които набират софтуерни станции до дистанция.

Кой може да се възползва от Тюринг?

Нека разгледаме някои индустрии и компании, които биха се възползвали максимално от услугите на Тюринг.

1. & nbsp; здравни индустрии

Секторът на здравеопазването постоянно се развива и все повече и повече медицинска помощ се предоставя онлайн. Компаниите в здравния сектор могат да се възползват от наемането на разработчици на софтуер за създаване на Econsult Services, онлайн срещи и ресурси за разузнаване, подходящи за потребителите за пациенти. Тюринг може да помогне на компаниите в здравния сектор да имат достъп до най-добрите разработчици на софтуер за управление на сложни задачи.

2. & nbsp;

търговски компании се нуждаят от разработчици на софтуер, които да зададат, за да зададат, за да зададат разработчици на софтуер, които да зададат, за да зададат разработчици на софтуер, които да зададат, за да зададат разработчици на софтуер, които Направете онлайн ресурси за закупуване и използвайте технологията за иновация на опита на магазина и ресторантите. Компаниите на дребно могат да използват Turing, за да намерят разработчици, които отговарят на техните нужди и имат творчески и иновативен подход към разработването на софтуер.

3. & nbsp; Малки и големи компании

Повечето компании трябва да създават онлайн платформи и облачни базирани, за да улеснят споделянето и поддържането на хибридни и отдалечени работни модели. Малките и големите компании могат да се възползват от използването на Turing за намиране и управление на разработчици на отдалечен софтуер.

4. & nbsp; Инженери в софтуер

Софтуерните инженери, които търсят по -голяма автономия в процеса на търсене на работа, могат да търсят договори за свободна практика по Тюринг. Тюринг им помага да се свържат с известни компании в процъфтяващи сектори. Въпреки това, софтуерните инженери трябва да са доказали своите високи постижения в своята област, за да използват успешно Тюринг.

Лесно ли е да се използва Тюринг?

Тъй като Тюринг е проектиран да автоматизира процеса на изследване на CV, използвайки изкуствения интелект, инструментът е сравнително прост. Просто трябва да изброите вашите професионални и тютюневи изисквания ще ви предоставят списък с идеални кандидати. Набиране на персонал и създаване на ефективно управление. Можете да настроите йерархични работни потоци с лекота. за готовия проект. Turing също така реализира автоматизирани оценки на производителността, за да сте сигурни, че ще започнете от най -добрия си старт от вашите разработчици на софтуер.

, обаче, поради строгите си процеси на контрол, Turing е по -достъпен за клиентите, отколкото на „разработчиците на софтуер. За да бъдат сертифицирани чрез Тюринг, разработчиците на софтуер трябва да са готови да се предадат на много контролни и тестови процеси.

колко Turing струва?

Истинският Комисията, която Тюринг взема, не е ясна. Нека да видим какво знаем за ценообразуването на Тюринг.

Тюринг предлага двуседмичен пробен период, за да сте сигурни, че сте доволни от новите си новобранци, свеждайки до минимум рисковете и увеличаване на възвръщаемостта на инвестициите. Не се изисква да извършвате плащания за процеса на набиране на персонал. Тюринг ви помага да намерите безплатни квалифицирани и качествени разработчици на софтуер по целия свят. След като започнете разработчик, можете да получите достъп до двуседмичен пробен период, за да сте сигурни, че трябва да бъдете. & Nbsp;

В края на този период на теста ще трябва да започнете да плащате a Комисия за Тюринг, която ще покрие неговите услуги за отдалечено управление. Цената на Комисията за Тюринг не е достъпна на техния уебсайт, което може да означава, че те фактурират по дело -by -case основа. Когато сте намерили подходящия разработчик на софтуер. Лошата новина е, че няма да знаете колко фактури на Тюринг, стига да не сте намерили новия си разработчик и че няма да сте доволни от неговите услуги.

 • Тюринг предлага безплатен двуседмичен пробен период за нови новобранци.

 • Разходите за комисия не са оповестени за услугите на Тюринг.
 • <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  H2 id = „en-turingcom-il-il-different-nbsp“> Как Turing.com е различен? Кандидатите му на свободна практика са персонализирани да изпращат подходящи сигнали на набирачи и ръководители на човешки ресурси. В допълнение, филтрирането въз основа на изкуствения интелект (тестове и кодиращи задачи без разлика на пол и цвят) елиминира човешкия фактор. В допълнение, Turing.com предлага създаването на убедителен профил, появата след подбора и интеграцията (например, като предоставя необходимите приложения за наблюдение на времето – Turing Workspace и Turing Virtual Machine за записи и безопасност).

  <

  <

  <

  <

  <

  < P> Turing Workspace за ефективен мониторинг на работното време

  turing виртуална машина за контроли и безопасност

  Как работи?

  Според един от неговите основатели, за да оцени разработчиците, Turing.com им предлага практически приложения, подобни на реалните случаи, в които ще работят.

  Според Сиддхарт двамата основатели почувстваха предстоящия пасаж към Архитектурите, базирани на облака и електронната търговия, по време на пандемията на Covid – и времето показа, че те са правилни: не само малки стартиращи компании, но и суперсили на технологиите се пренасочиха към закона ntain. В допълнение, основателите на Turing.com почувстваха несправедливата пропаст между Силиконовата долина и останалия свят.

  Облакът от таланти има вертикална ориентация – основната му цел е да осигури служители на персонализираните служители на големи компании които предлагат прилични условия на труд.

  функции за захранване

  Сега, когато знаете какво е Тюринг, нека да видим какво трябва да предложи на компаниите и софтуера на Turing инженери.

  Намерете работа и предприемачи

  Тюринг помага на предприемачите да намерят работа с основните компании в сектора. Той също така помага на компаниите да намерят предприемачи, които са в топ 1 % в своята област. Turing предоставя само висококачествени предприемачи на известни компании, използвайки кореспонденция и предварителен избор от изкуствения интелект.

  hr функции> и заплащане

  Когато използвате независим разработчик на софтуер, използвайки Turing, получавате възможността за изпълнение на функциите за HR и заплати по прозрачен начин. Тюринг ще се грижи за ведомостта всеки месец към датата на плащане, което сте избрали, посочени във вашия договор с изпълнителя. & Nbsp;

  Изпълнителят трябва да регистрира банката си с платежна платформа на линия и Всички плащания ще бъдат извършени на тази междинна платформа за разузнаване в американски долари. Този метод ви позволява да установите по-течни и по-бързи плащания.

  Създател на работни потоци

  Тюринг ви позволява да създавате работни процеси за вашия отдалечени подизпълнители и предлага функции за наблюдение на времето. Трябва да сте сигурни, че вашите подизпълнители работят продуктивно и постигат целите, които сте си поставили за тях. Генераторът на Turing Workflow ви помага да управлявате работниците си на разстояние.

  < div>Workflow Builder

  инструменти за комуникация

  Комуникацията и сътрудничеството са от съществено значение за отдалечената заетост. Тюринг предлага инструменти за улесняване на дискусиите на живо и седмични срещи с главата и дава възможност да се гарантира, че вашите изпълнители са достъпни в работното време във вашата часова зона.

  Интелигентна проверка

  Можете да се успокоите, знаейки, че Тюринг ще ви представи само кандидати, които са преминали строгите процедури за подбор. Кандидатите трябва да се предадат на повече от 5 часа интервюта и процедури за проверка, за да могат да се явят на сайта.

  Изпити за изпълнение

  Всички изпълнители Иницииран от Тюринг трябва да се подчини на редовни оценки на тяхното изпълнение. Тези изпити ще определят дали изпълнителят предоставя адекватни услуги на компанията и ще гарантира, че компаниите получават солидна възвръщаемост на инвестицията за своите наеми.

  Защо трябва Използвайте Turing?

  • Turing ви помага да автоматизирате процеса на набиране на персонал за разработчици на отдалечен софтуер.
  • Turing използва CVS за изследване от изкуствения интелект, за да ви предложи най -доброто кандидати.
  • Тюринг ви помага да управлявате своите разработчици, използвайки работни процеси и инструменти за отдалечена комуникация.
  • Turing предлага оценки на ефективността за подобряване на производителността и ефективността.

  Инструменти за Тюринг за компании

  Тюринг има много инструменти и функции, които да помогнат на компаниите да набират и управляват нови разработчици на софтуер. Ето списък на най-добрите характеристики на Turing за бизнеса.

  Проверка на отдалечени кандидати

  HR екипът на вашата компания е отговорен за The Набиране на нови кандидати, но може да не отдели достатъчно време за изследване на кандидатите разработчици на отдалечен софтуер. Трябва да сте сигурни, че вашите кандидати са опитни и че те са резки интелигентност. Процесите на проверка на Тюринг вършат цялата работа за вас и установяват ограничен списък на най-квалифицираните кандидати за вашия пост.

  Наемане на специфични умения

  Turing помага на компаниите да търсят кандидати с конкретни умения. Например, Тюринг ви позволява да търсите разработчици с умения за визуализация на данни, разработчици на потребителски интерфейс на хардуера, разработчици на Photoshop, Java Speccarific Intelligence Developers и др. Каквито и да са уменията, които търсите, можете да намерите експерти в тази ниша с Тюринг.

  Hire For Specific Skills

  Свържете се с вашите разработчици

  turing, не само ви помага да намерите разработчици. Можете да комуникирате с вашите разработчици, като използвате интегрираните инструменти за комуникация на Turing. Можете да планирате седмични срещи на главата и живи котки, така че вашите разработчици да могат да ви зададат важни въпроси относно проекта и да имат ясна визия за визията на вашия проект.

  Създайте работни потоци & nbsp;

  За да сте сигурни, че вашите разработчици работят продуктивно, можете да установите работни процеси и срокове и да приоритизирате задачите от помощта на платформата за управление на Turing. Automated progress reports will allow you to examine the progress of your developers and maximize their productivity.

  Performance exams

  Evaluations performance is necessary to ensure that Вашият разработчик ще прекрати вашия проект навреме и в рамките на договора. Тюринг ви помага да установите редовни списания за ефективност и да поддържате връзка с проблемите на производителността или производителността, срещани от вашите разработчици.

  Performance Reviews

  • Нека вашите кандидати преминават, за да изберат от най -квалифицираните разработчици.
  • Тюринг ви позволява да търсите конкретни умения, такива като такива като преглед на данни.
  • Можете да се свържете с вашите разработчици през целия им договор благодарение на платформата за управление на Turing.
  • Създайте работни процеси, приоритизирайте задачите и максимално максимално производителността.
  • Тюринг непрекъснато реализира редовни оценки на ефективността, за да подобри производителността и производителността според вашите цели.

  Потребителско-казус

  Нека разгледаме някои компании, които се възползват от услугите на Тюринг. Тъй като Тюринг помогна на повече от 200 компании в класификацията на Fortune 500 да намерят разработчици, най -добрите свидетелства са обект на анонимен начин.

  • HR мениджър на доставчик софтуер : Тюринг беше скъпоценен партньор, който да ни помогне да развием нашия екип. Ние използваме Тюринг, защото ни помага бързо да намерим големи таланти в светски разузнавателен мащаб в ултраконкурентен климат “.
  • Технически мениджър на платформа за оптимизация в голям мащаб : Нашият екип имаше отличен Опитът чрез работа с Тюринг за развитие на нашия нарастващ бизнес. Техната платформа и процес на избор бяха полезни и ефективни за всички засегнати.

  • Директор на разширяващата се комуникационна компания : „Тюринг донесе САЩ перфектни решения. Можете да ни броите сред доволни клиенти. Насърчаваме други компании, които търсят таланти, за да опитат Turing.com „.

  Поддръжка на клиенти

  Какво е The Налична помощ, ако имате затруднения с използването на Turing? Ето някои от начините за помощ, които можете да вземете, за да отговорите на въпроси или да решите проблемите:

  • Център за помощ – Тюринг има център за помощ, посветен на отговорите на въпроси от клиенти и разработчици за използването на Тюринг. Услуги за помощ на клиентите. Тюринг предлага услуга за помощ по имейл за разработчиците на адреса за поддръжка @turing.com и услуга за помощ за клиенти на partnerships@turing.com. Услугата за подпомагане по имейл обикновено има време за реакция от 24 He URES.
  • Поддръжка за производителност – Turing предлага поддръжка с оценки на производителността, за да поддържате вашите разработчици на софтуер на правилната песен.

  За съжаление, Тюринг Изглежда не предлага помощ на живо, което означава, че ще трябва да изчакате до 24 часа, за да получите отговор на всичките си въпроси.

  Каква е помощта на клиента, предлагана от Тюринг? ul role = „list“>

 • Помощ Център – ФАР и ръководства.
 • Услуга за подпомагане на имейл – Отговори в рамките на 24 часа.
 • Оценки за изпълнение на ефективността на вашите изпълнители.
 • Алтернатива на Turing-Upwork

  Upwork е платформа, която свързва компании с независими предприемачи по целия свят. Платформата не е специално адаптирана към един вид предприемач и позволява на независимите професионалисти в различни области да намерят работа. Благодарение на Upwork, компаниите могат да се свържат с своите независими предприемачи и да си сътрудничат по проекти, за да извършат своята визия.

  turing е изрично проектиран за разработчици на софтуер, може да имате по -лесно да намерите качествени разработчици с специфични умения за Тюринг. Upwork обикновено е предназначен за краткосрочни проекти. Следователно, ако търсите да стартирате разработчик за дългосрочен договор, може да имате по-голям интерес да използвате Turing.

  окончателна гнус на присъда

  Turing е една от най -резките платформи за разузнаване, където компаниите могат да намерят разработчици на софтуер за дългосрочни договори. Turing осигурява най -висококачествените разработчици, като същевременно намалява натоварването ви. Не е нужно да изследвате CVS ръчно; Процесът на изпит, пилотиран от изкуствения интелект на Тюринг, ще ви предостави идеалните кандидати за публикацията. на най -добрите разработчици по целия свят. Тюринг ви помага да управлявате разработчиците на разстояние – така че не сте ограничени до разработчиците във вашия регион.

  компаниите, които се нуждаят от разработчици на софтуер, трябва да инвестират в Turing. Разработчиците също могат да се възползват от използването на Тюринг, за да намерят водещи компании в търсене на изпълнители, честно интелект за техните дългосрочни проекти. компании, които се нуждаят от софтуерни инженерни услуги. Той помогна на повече от 200 компании в класификацията на Fortune 500 да намерят изключителни разработчици.

  често задавани въпроси

  Как плащате?

  Разработчиците на Turing.com получават пари от платформата, след като са платени от работодателите си. За да помогне на големите компании да защитят своите данни, Turing създаде „пясъчна кутия“, безопасна виртуална среда, при която разработчиците работят върху код, който не може да бъде изтрит в края на ангажимента си. В допълнение, „Sandbox“ на Turing.com предлага на мениджърите на уебсайтове пълен набор от възможности за наблюдение.

  предимството на Turing за работодателите е неговата безплатна пробна версия. Ако сте бизнес и сте избрали Dev на Turing.com, няма да плащате за неговите услуги за първи път от две седмици. По-скоро сигурен в себе си, нали?

  Как проверяват разработчиците?

  като международен бизнес, който постоянно поставя репутацията му При наблюдение Turing.com не може да си позволи лоша кореспонденция. Следователно тя е разработила система, предоставяща напълно приложена информация за интелигентността за уменията на кандидатите, които са от съществено значение за неговия успех.

  от баргиалния интелигентност на пълен набор от контролни процедури, професионалистите на Turing.com се опитват да се опитват да Изяснете основните факти относно уменията и опита на кандидатите, за да определите дали те наистина са в състояние да изпълнят различни задачи, да управляват проекти и да ги изпълняват от дизайна до работа.

  Тъй като правилен избор Процедурата изисква много часове комуникация и множество проверки, Turing.com реши да замени HR с изкуствения интелект – отчасти, разбира се. За всички разработчици, които са решили да опитат, първата стъпка в процеса на подбор ще бъде напълно автоматизирана. Представете си онлайн тест от 5 часа, щателно планиран, със задачи на езици, системи, софтуер, алгоритми и рамки на програмиране. Комуникация, персонал) очакват всички смели. Да, чувам тези викове: Какво ще кажете за финес и особености, които изкуственият интелект все още не е в състояние да забележи, оцени и оцени? Е, кандидатите, които се оказват допустими за анализа на финес и особености, най -накрая ще имат шанса да говорят с реални хора!

  (тези, които не са били успешни изкуствени тестове и които винаги ще се стремят към човека Контактът ще може да премине теста за 3 месеца, но само етапът, в който те се провалиха).

  Кои са перфектните кандидати за работа в Turing.com?

  Ако сте сигурни, че трябва да опитате Turing.com и да потърсите кореспонденциите си, ще бъде полезно да анализирате описанието на идеалното кандидат на тази платформа. La moitié du processus étant automatisée, il y a de fortes chances que si les développeurs ne se conforment pas à la description, le système les déclasse d’une manière ou d’une autre, que ce soit au cours de la vérification ou de la recherche d’emploi.

  Alors, quelles sont les caractéristiques essentielles de celles qui sont parfaites ?

  • Appartenir au premier 1% des ingénieurs en logiciel du monde.
  • Capacité à travailler à temps plein (40 heures/semaine) dans des entreprises américaines de logiciels (ou à passer très rapidement du temps partiel au temps plein).
  • Au moins 3 ans d’expérience en ingénierie logicielle.
  • Être prêt à consacrer 5 à 10 heures à des tests de programmation, des défis de compétences et des entretiens vidéo.
  • Possibilité d’aménager les horaires de travail pour passer au moins 4 heures par jour dans des entreprises de la S ilicon Valley ou de New York.
  • Maîtrise de l’anglais (il est nécessaire de communiquer quotidiennement avec des personnes de langue maternelle anglaise).
  • Solides aptitudes à la communication, position de vie active, capacité à gérer des tâches multiples sans trop de contraintes ni de supervision.

  Comment embaucher sur Turing.com ?

  Les entreprises peuvent embaucher les développeurs de leur choix en seulement 4 étapes simples :

  • 1. Dressez la liste des compétences requises, et l’entreprise vous contactera pour plus de détails.
  • 2. Dans quelques jours, vous recevrez la liste des candidats présélectionnés qui ont réussi les tests AI.
  • 3. Ensuite, vous rencontrez et contrôlez les développeurs choisis par Turing.com
  • 4. Vous avez une équipe mais n’êtes pas encore sûr ? Pas d’inquiétude : vous bénéficiez d’une période d’essai gratuite de 2 semaines.

  L’évaluation par l’artificial intelligence, l’entretien de codage algorithmique, la vérification informatisée et l’Intelligent Talent Cloud aident les entreprises à trouver les meilleurs programmeurs à distance en 3 à 5 jours ouvrables. Vous avez besoin d’une équipe – vous avez une équipe : Les experts de Turing.com se feront un plaisir de vous expliquer comment la gérer.

  Si vous avez déjà préparé une pile de questions pour le test, l’entreprise les inclura dans les entretiens post-AI.

  Si vous êtes intéressé par des candidats d’une région particulière, la plate-forme en tiendra compte également.

  Une fois que vous aurez constitué une équipe de rêve, Turing.com fournira tous les services de soutien, comme le suivi du temps, le contrôle des performances et les outils de communication. Le travail à distance doit rester du travail (et rester contrôlable, n’est-ce pas ?)

  Turing dispose-t-il d’un service clientèle ?

  En fait, oui. Les contacts sont sur le web. Une chose que vous devez savoir dès le départ est qu’ils promettent de répondre quelque part dans les 24 heures. Malheureusement, de nombreuses questions ne peuvent rester sans réponse aussi longtemps.

  Qui profite de Turing ?

  Toute entreprise cherchant à embaucher des développeurs de logiciels à distance pour des contrats à long terme peut bénéficier de Turing. Les développeurs de logiciels, eux aussi, peuvent tirer profit de l’utilisation de Turing pour trouver du travail auprès d’entreprises réputées.

  Turing est-il adapté aux contrats à distance ?

  Turing prend en charge les contrats à distance. Turing vous aide à choisir parmi les meilleurs candidats pour le poste à travers le monde et fournit des outils de communication et des flux de travail pour vous aider à gérer vos développeurs à distance.

  Qu’est-ce que Turing ?

  Turing est une plateforme de recrutement qui aide les entreprises à trouver des développeurs de logiciels à distance. Turing aide également les entreprises à gérer leurs contractants à distance et à maintenir une productivité et une communication saines.

  Combien coûte Turing ?

  Vous n’avez rien à payer pour le processus de recrutement de Turing. Vous bénéficiez d’un essai gratuit de 2 semaines avec votre développeur Turing. Une fois l’essai terminé, vous commencez à payer à Turing une commission non spécifiée.

  Tags

  Freelancing
  Sous Traitance

  Présentation Vidéo – Turing

  youtube-video-icon

  Merci d'avoir voté !
  Veuillez patienter...Pour éviter le Spam, la mise à jour se fera dans 30 secondes ...
  Une erreur est survenue ... Avez-vous déjà voté pour cet outil ?