➤ Анонимен ли е onelyfans? (2023)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

само анонимни?

Зависи от степента на анонимност, която искате. > Днес абонирането за нечий акаунт само за фанати е почти толкова достоен за интерес, колкото следването на тяхната страница в Instagram. Но ако искате да запазите скитанията си на сайта за вас, може да не искате да поставите името си в средата на вашата страница. & Nbsp;

Ето всичко, което трябва да знаете, за да се абонирате Само фанс анонимно и ако можете да извършите анонимно плащане само на Fans. > Какво е OnelyFans?

Само Fans е услуга за абонамент за съдържание, която има повече 170 милиона регистрирани потребители . & Nbsp ;

Сайтът декларира , че неговата цел е да помогне на художниците и създатели да“ осигуряват приходи от тяхното съдържание , докато развиват автентични отношения с тяхната база от фенове „, което по същество означава, че потребителите позволява да публикуват съдържание зад платена стена .

Onlyfans is today used mainly by sex workers who produce content related to pornography, but it also welcomes other creators, such as musicals and fitness experts.

Recommended reading: какво е onelyfans? Анонимен акаунт само Fans

За да получите достъп до цялото съдържание в платформата, ще трябва да създадете безплатен акаунт на сайта.

Когато се регистрирате, само Fans поиска вашето име, имейл адрес и парола. & nbsp;

Името, което предоставяте, ще се покаже на сайта. Ето защо, ако се чудите как да се абонирате само за анонимно, можете да изберете псевдоним.

Само Fans ще ви изпрати имейл на адреса, който сте предоставили, за да потвърдите, че C ‘е ваш. След като финализирате профила си, можете да деактивирате всички известия по електронна поща на сайта.

След като потвърдите имейл адреса си, ще получите достъп до вашия профил, където сайтът ще ви присвои име за генериран от потребител потребител, генериран на случаен принцип. Това се различава от вашето име на дисплея. (Потребителско име на само Fans е по -скоро като Twitter за идентифициране на Intelligence).

Това потребителско име ще се появи и в вашия URL адрес на единствения ви Fans. Можете да го оставите на случаен принцип или Вашият списък с желания на Amazon. В духа на анонимността на само Fans може да искате да игнорирате всички тези елементи.

само fans est- Той е лишен за абонати? /H3>

По принцип е по -лесно да се запази анонимността на акаунт само за фанати, когато става въпрос за абонат, а не на акаунт за създател. Като художник – ще трябва да добавите снимка на профила, снимка на заглавката и биография. Снимка на профил и заглавка, за да защитите вашата самоличност.

Можете ли да платите само за анонимно?

Искате да се абонирате само за анонимно, можете да го направите до известна степен.

За да се абонирате за страниците на други хора, трябва да добавите карта Дебит/Кредит към вашата сметка.

Само Fans ще ви таксува уникална сума от 10 цента, която ще се появи на вашето банково извлечение под името „само Fans“. Сайтът ще продължи да таксува месечните ви абонаменти и всичките ви разходи ще се появят в банковото ви извлечение под заглавието „Само Fans“.

Това означава, че вашите анонимни само Fans ще останат анонимни за повечето хора, с изключение на тези, които, които, които, които са Имате достъп до банковите си извлечения или вашето онлайн приложение за банкиране. , Проверете възрастта си, като използвате документ за самоличност със снимка и попълнете формуляр W-9 за данъци. Информация.

Какъвто и да е типът акаунт, който имате в платформата, останалите създатели и потребители на само Fans няма да могат да го видят. & nbsp;

Проблеми само с Fans?

Само Fans направи големите заглавия в годината D Ernière, когато бивш служител каза на Заместник , че бившите служители на компанията са запазили достъп до Zendesk, който сайтът използва за лечение на билети за поддръжка на клиенти.

Старият служител заяви, че „те имат достъп до цяла поредица от серия от серия Информация, като паспорти, шофьорски книжки, номера на кредитни карти и други, данни, които ви позволяват да проверявате самоличността на потребителите и създателите.

Това каза, че много големи компании са изправени пред нарушения на данните. Но това също означава, че е трудно да се гарантира (или да се търси) конфидентивна интелигентност в онлайн света, независимо дали става въпрос само за анонимно плащане или нещо друго.

Как да използвате само фанс анонимно с VPN

Ако искате да запазите анонимността на вашата навигация на само Fans спрямо вашия доставчик на достъп до интернет (ISP), можете да можете да Направете го, използвайки VPN.

VPN пренасочва вашия IP адрес чрез сървър в мрежата, като по този начин предотвратява трети страни да следват вашите дейности и да откраднат вашите данни – включително вашия доставчик на интернет услуги.

< P> Намерете добър VPN може да бъде деликатен – предвид дългия списък на VPN, наличен на пазара. Ако имате нужда от съвет, можете да се консултирате с нашия избор от най-добрият vpn .

сред най-популярните опции, нека да Цитат nordvpn и private .

След като сте избрали vpn: & nbsp;

 1. Изтеглете и инсталирайте VPN приложението на устройствата, които ще използвате само за Fans.
 2. Lance VPN приложението и влезте.
 3. Влезте в сървър (за предпочитане наблизо наблизо ), където само Fans е достъпна.

  Можете да скриете присъствието си само на Fans от други потребители и създатели на съдържание, използвайки псевдоним и снимки, които не показват лицето ви (като a Avatar), но платформата ще има вашия имейл адрес (въпреки че можете да създадете само, за да имате само акаунт в самофанса) и ще трябва да свържете банковата си сметка или вашата кредитна/дебитна карта, ако искате да платите за съдържание или да бъдете платени Сайтът.

  faq.

  Анонимни ли са абонатите на абонатите?

  Всеки, който присъства в платформата, може да използва име, имейл адрес и снимки, които не разкриват истинската си идентичност. Ако се абонирате за платформата, ще трябва да предоставите подробностите за вашата кредитна/дебитна карта, което означава, че само Fans ще знае вашето истинско име.

  Можем ли да се регистрираме само в анонимно? „Само fans-is-anonymous-„> е анонимен?

  Възможно е, но само до известна степен. Винаги ще трябва да предоставяте подробностите за вашата кредитна/дебитна карта като изобилие и да свържете банковата си сметка или PayPal към вашата сметка като преводач.

Някои от връзките, появяващи се в тази статия, могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят възнаграждение без възнаграждение без възнаграждение свежо за Вие, ако решите да купите платен план.
Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.