➤ Какво е лоялно? Всичко, което трябва да знаете (2023)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

Никога не е бил толкова лесно да станете звезда за възрастни и да изградите публика.

Тъй като новите платформи се появяват толкова често и привличат вниманието на масите, има безкраен брой опции, от които да изберете.

В днешната програма ще разгледаме най-новите услуги на фен-клуб … и всичко, което трябва да знаете за тях!

Какво е лоялно?

Основателите на лоялнифани имат повече от 30 години опит в индустрията за възрастни.

със своите усъвършенствани характеристики и ангажимента си да създаде безопасно пространство за създателите, тази платформа е една от онези, които само Fans няма да не следват!

въз основа на Кралството -uni, Платформата е насочена към всички видове създатели в различни сектори и е освежаващо да се отбележи, че е проектирана така, че да отговаря на нуждите на създателите на съдържание за възрастни.

 какво е loyalfans

платформата от premium съдържание to maintors.

За разлика от само Fans, Loyalfans не изисква да имате голям брой фенове в разузнавателните социални мрежи, за да успеят. Индустрията за възрастни, Loyalfans се ангажират да предоставят на създателите на съдържание безопасно място за създаване, свързване и развитие на своята общност.

loyalfans цени всеки създател, всеки фен и всеки член на екипа. Частната компания казва, че не следва пътя на компанията, а че се фокусира върху създаването на значителни взаимодействия и положителна среда.

Кой Може ли да използва Loyfans? Потребителите трябва да са на 18 или повече поради възрастния характер на платформата.

Докато съдържанието ви не получава условията за използване и политики за авторски права, всичко е наред!

видове видове Съдържание – Loyalfans

loyalfans се представя като фен -club платформа за всички видове съдържание.

Въпреки това е ясно, че тази платформа е предназначена за създатели на съдържание за възрастни, тъй като основателите са използвали знанията си за индустрията за възрастни, за да създадат лоялни.

<стил Фигура = "Макс-ширина: 1024pxpx" class = "w-richtext-arign-fullwidth w-richtext-figure-image-image">

 типове съдържание - loyalfans източник: loyalfans

Тази платформа е доста снизходителна, но не забравяйте да гледате да гледате За да уважавате Условия на Използване на лоялни.

Следното съдържание, потенциално Сексуално изрични, забранени са на лоялни фактори:

 • ужас, филми за смъркане и некрофилия
 • Истинска или фалшива кръв
 • асфиксия < /li>
 • Сексуалните отношения не са предоставени
 • Уриниране или дефекация
 • измамна сексуална активност (например в рамките на трафик s Exuel, на придружител и т.н.)
 • Minor

функции-loyalfans

1. & nbsp; Discovery: Research

loyalfans позволява лесно да бъдат открити създателите, когато феновете търсят създатели на платформи. Не е необходимо да отговаряте на безкрайните алгоритмични критерии, за да бъдете добре класифицирани.

<клас Фигура = "W-richText-figure-тип-изображение w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 1024pxpx">

loyalfans-search за профили

Alors que des plates-formes comme OnlyFans exigent que Имахте база за социално разузнаване, съществуваща, за да я превърнете в платени абонати, Loyalfans ви позволява да изграждате фенбазата си на място и по органичен начин.

Можете също така да използвате ключови думи, които отразяват вашето съдържание, може би ниша, За да увеличите трафика към вашия профил.

2. Лични джаджи

Една от любимите ни функции на тази платформа е опцията за лична джаджа.

<клас Фигура = "W-richText-figure-тип-изображение w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 386pxpx">

 Personal Widgets - Loyalfans

3. & nbsp;> loyalfans е разработил три основни инструмента за промоция, за да ви помогне да разработите Вашите клиенти и печелете колкото се може повече пари.

 • Първо, платформата има атрактивна програма за спонсорство. Получавате 5 % от доходите от създателите, които спонсорирате. Това позволява на създателите не само да печелят пари, но и да помогнат на другите да развият своята общност благодарение на ефективен инструмент за промоция.
 • Второ, можете да добавите промоционално видео от 15 до 30 секунди във вашия профил, за да привлечете абонати. Това кратко видео замества изображението на вашия профил и автоматично се чете, когато сте на живо.

Така туитовете ще бъдат изпратени автоматично след публикуване или в определени моменти. Това е лесен начин за популяризиране на вашия профил в Twitter и преобразуване на последователите на мрежите на Socartificial Intelligence да плащат абонати.

LoyalFans outils de promotion

4. & nbsp; комуникационни инструменти

loyalfans също ви позволява лесно да общувате с вентилаторите и понякога да бъдете платени, за да го направите.

Функцията за масови съобщения позволява на създателите да изпращат съобщение до своите последователи, абонати и/или бивши абонати наведнъж.

Съобщението се доставя индивидуално на всеки член, следователно не е групово съобщение, а лично съобщение. W-Richtext-Align-Fullwidth „Style =“ Max-Width: 1024pxpx „>

 Loyal Fans-Communication tools

Les créateurs de contenu pour adultes peuvent également configurer des messages automatisés qui sont envoyés dans des scénarios spécifiques. Например, можете да се уверите, че след като вентилатор ви е дал съвет, той получава автоматично съобщение, което сте персонализирали. & Nbsp;

Платформата също въведе функция през 2021 г. през 2021 г. викове “ Позволява на феновете да питат създатели уникални видеоклипове.

Тази функция е подобна на Cameo, но рядко се прилага към индустрията на съдържанието за възрастни, което го прави иновативна функция.

 Loyalfans-Shout outs

коментар gagner de l’argent sur loyalfans? & Nbsp;

1. & nbsp; Абонаменти

Основното средство за създателите на съдържание за възрастни да печелят пари от лоялнифани е да плащат абонаменти.

Благодарение на месечния абонамент, феновете имат достъп до първокласно съдържание, като текстове, снимки и видеоклипове, които другите трябва да купуват поотделно. Можете да поправите цената на месечния си абонамент между 1 и 50 долара.

<фигура style = "max-width: 1000px" class = "w-richtext-arign-fullwidth w-richtext-figure-image-image">

loyal fans - abonnements

2. & nbsp; премиум съдържание

Можете да печелите пари благодарение на феновете, които все още не са се абонирали. Можете да ги накарате да плащат за гледането на вашето премиум съдържание и ако всичко върви добре, да ги превърнете в абонати.

Можете да таксувате до 500 долара за един текст, снимка или видео съобщение.

Можете също така да печелите пари от фенове, които не са се абонирали, като организират живи котки и ретрансмисии.

3. & nbsp; чат с Феновете

изпращането на съобщения до феновете ви е лесен начин да спечелите пари на тази платформа. Създателите на съдържание могат да печелят пари, като изберат да фактурират чрез взаимодействие.

 чат с фенове - loyalfans

последващи сключватели“>

последници – loyalfans „>

последователи – вашите абонати и или първи подбори> последници – loyalfans и/или първи подбори за подбори> Последващи с фенове – Loyalfans“

Можете също да изпращате заключено съдържание, което феновете могат да изберат да отворят за избрана от вас цена.

Създателите също могат да печелят пари, като активират опцията за лично видео обаждане в своя профил. V

OU Може да фактурира между $ 1 и $ 30 в минута. Можете също така да спечелите малко пари, като получавате съвети от вентилаторите за този тип персонализирано съдържание.

4. Livestream

loyalfans също има функция на живо, която ви позволява да печелите пари.

Просто кликнете върху бутона „Отиди на живо“ в профила си. Можете да изберете да резервирате дистрибуцията си на абонати или да я публикувате публично.

5. & NBSP; Спонсорство

Докато на други платформи, можете да спечелите 1% за година, след като препоръчате създател, програмата за препоръки на лоялнифани наистина може да генерира редовен доход.

<стил Фигура = "Макс-ширина: 387pxpx" class = "w-richtext-align-fullwidth w-richtext-figure-image-image">

 родители-loyalfans

Източник: loyalfans

След като препоръчате създател, получавате 5 % от доходите си . В допълнение, създател, който препоръчахте, не губи 5 % от доходите си.

Тези 5 % идват от лоялни. max-width:1024pxpx“>

loyalfans referral links program scheme affilartificial intelligencete review

shout outs - loyalfans да ви видя да направите нещо специално.

Можете да увеличите максимално доходите си, като позволите на феновете си да поискат тези уникални видеоклипове, които току -що правите за тях.

Не забравяйте да разпознаете стойността на този тип съдържание и да накарате времето си да плати повече.

Как насърчаване на страницата на лоялнифани ?

Създателите могат да използват инструменти за промоция, като промоционални видеоклипове, спонсорска програма и настройки за автоматично подреждане.

Тези инструменти се оказаха ефективни за създателите. Въпреки че не е необходимо да присъствате в разузнавателните социални мрежи, за да успеете и да използвате тези функции, винаги е полезно да популяризирате вашия профил в социалните мрежи за разузнаване.

Въпреки това, не забравяйте да спазвате директивите на всяка платформа на мрежата на социалната интелигентност, тъй като повечето не разрешават голота или сексуално изрично съдържание.

Ако редовно публикувате съобщения и популяризирате изключително съдържание, можете да конвертирате някои от вашите последователи от мрежите на Socartificial Intelligence в платени абонати. – loyalfans „> Плащания и тегления-loyalfans

loyalfans отнема 20 % от доходите на създателите, стандартна сума в този сектор. Това включва всички доходи на създателите, включително абонаменти, стрийминг на живо, продажби и съобщения за видео библиотеки.

Платформата използва следните методи на плащане: ACH, банков трансфер, SEPA и Paxum. Плащанията се извършват два пъти месечно за минимална сума от 50 долара. Първият период на плащане отива от 1 -ви до 15 от даден месец.

Вторият период на плащане се простира от 16 до последния ден от месеца. След това е необходимо да се броят до 7 работни дни, за да могат създателите да получат парите си.

Системата за плащане на платформата може да бъде доста непрактична, тъй като други платформи ви позволяват да плащате, когато искате, и минимална сума по-ниска.

 Payouts and withdrawals on Loyalfans

Facilité d’utilisation – LoyalFans

LoyalFans Offers a practical user experience and the Сайтът е много лесен за навигация. Коментарите на създателите често поздравяват компанията за създаването на прост сайт, адаптиран към нуждите на нови създатели на съдържание за възрастни. Дизайнът е доста естетичен и надпис като създател е бърз процес. Необходими са по-малко от 24 часа, за да бъдете сертифицирани в платформата.

loyalfans, добър за феновете? & Nbsp;

loyalfans е отлична платформа за феновете.

Първо, сайтът улеснява регистрацията и създаването на фен акаунт.

Можете да създадете безплатен акаунт, без да се налага да въвеждате данни за кредитната си карта.

<фигура style = "max-width: 1000px" class = "w-richtext-arign-fullwidth w-richtext-figure-image-image">

 регистрация - loyalfans

това ви дава непосредствена интелигентност. Феновете трябва да харчат пари само ако намерят създатели, на които искат да се абонират, или съдържанието, което желаят да купят.

феновете също могат да добавят лични ключове към профила си, което им позволява да се открояват.

Подобно на създателите на съдържание, феновете могат да добавят любимите си филми и други лични ключове, за да улеснят връзката със създателите. Сайтът за лоялнифани също предлага приятно изживяване на феновете, тъй като сайтът предлага добра интелигентност, подходяща за потребителя и добро потребителско изживяване.

поддръжка-лоялфани

loyalfans инвестира много в помощ на създателите. Всъщност компанията потвърждава, че една от основните му ценности е да се ангажира да общува открито и бързо със създателите.

Ако кликнете върху бутона „помощ“ в профила си, имате достъп до FAQ за създатели, които отговарят на повечето въпроси.

Ще намерите подробна информация за доходите и създаването на сметка. Платформата предлага и няколко видеоклипа, които да ви помогнат да разберете как да се ориентирате в платформата, като например видеото „Как да направите Livestream“. Можете също да използвате техния уебхат за поддръжка на клиенти и да се свържете с екипа на платформата на Twitter и instagram .

Свързахме се с екипа за поддръжка на платформата и имахме приятно изживяване, с бързо време за реакция.

loyalfans support review

Аванги-loyalfans

AVEC само fans qui accapare tous les projectours, est- наистина е възможно да има такива Ефективен сайт с лоялнифани?

В действителност лоялните фанове не са толкова известни. But with this new measure to delete the explicit content of Onlyfans, it is a safe bet that the creators and their followers will start to look for a new place to settle.

the good news, It is that if Те избират лоялнифани, те ще се възползват от голям брой предимства, които ще им позволят да направят правилния избор.

Много начини За да печелите пари

loyalfans ви предлага много начини да печелите пари на вашия сайт.

Можете да печелите пари в изданието на снимки на снимки, предварително записани видеоклипове и текстови съобщения в акаунта си. В допълнение, можете да участвате в платени частни съобщения. Вие също имате възможност да изпращате частни видео и аудио клипове за конкретно възнаграждение.

Друга опция е да създадете премиум акаунт. Това ще съдържа ексклузивно съдържание, което вашите фенове ще могат да видят само дали плащат месечния ви абонамент, който може да варира от $ 1 до 50.

Въпреки това, това са функциите на излъчване на живо и „видео разговори, които Донесете най -много в сайта.

CAM сесии

По време на сесиите на гърбицата имате възможност да позволите на всички да имат достъп до вашия видео поток. Когато феновете ви се свържат, те имат възможност да ви съветват по време на сесията. Можете да зададете цел на бакшиш и да ги насърчите да допринесат за тях.

Ако някой от феновете ви пожелае tête-à-tête, можете да отидете на лично за видео взаимодействие, платено в минута, което е невероятно печелившо ! Тази видео функция на главата не се предлага само на Fans, което дава на Loyalfans една крачка пред основния си конкурент!

loyalfans предлага 80 % възнаграждение за всички тези услуги, което означава, че поддържате по-голямата част от Парите, които печелите!

Тази цифра е по-висока от стандарта на сектора, което означава, че печелите повече на лоялни фани, отколкото на много подобни сайтове.

позволява на другите да управляват вашия акаунт безопасно

За да успеете в сайтове за абонамент за възрастни, трябва да сте активни и да публикувате редовно, което може да представлява много от много от работа.

Често успешните създатели наемат мениджъри, които да им помогнат да управляват своите акаунти. Даването на някой друг директен достъп до вашия акаунт има няколко риска, тъй като този човек може да получи достъп до вашата лична и банкова информация.

Въпреки това, лоялните решават този проблем, като създават „делегати на акаунти“. Тези акаунти позволяват на вашите мениджъри да имат достъп до вашата страница, без да ги оставят да видят вашата лична информация.

Това също им пречи да снимат на живо във вашия поток. По този начин, можете да наемете мениджър във всички условия, защото знаете, че няма да изложите информацията си в опасност!

Получете a Комисия за живот по спонсорства

Едно от нещата, които предпочитам в Loyalfans, е тяхната невероятно генерагична програма за спонсорство на разузнаването.

Ако насочите абонати или създатели в лоялнифани, ще докоснете комисионна върху тях, толкова дълго, колкото ги, толкова дълго, колкото им ще се докоснете до комисионна, толкова дълго, колкото им комисионна, толкова дълго, колкото им комисионна, толкова дълго, колкото им комисионна, толкова дълго, колкото ги комисионна, толкова дълго, колкото им комисионна, толкова дълго, колкото ги комисионна, толкова дълго, колкото ги комисионна, толкова дълго, колкото ги комисионна, толкова дълго, колкото ги комисионна, толкова дълго, колкото ги комисионна, ще докоснете комисионна по тях Те остават активни в сайта.

Когато спонсорирате абонати, получавате 5% от средствата, които харчат за други създатели. Когато спонсорирате създателите, ще получите 5 % от ползите, които правят на сайта.

Дори и 5 % да не изглеждат голяма сума, това може значително да увеличи доходите ви, особено ако се регистрирате Хората, които харчат или печелят много пари!

Като цяло, тази програма за спонсорство е лесен начин да завършите доходите си, защото всичко, което трябва да направите, е да насърчите хората да се регистрират. Не се изисква създаване на съдържание!

има по-добър „вътрешен трафик“ quelyfans

l ‘един от основните дефекти на < само fans е, че няма начин потребителите да разглеждат различните модели. <

Вашите фенове трябва да знаят вашата връзка или вашето потребителско име, в противен случай няма да бъдете открити. Ето защо е трудно за създателите да придобият нови абонати, ако те вече нямат голям брой хора в разузнавателните социални мрежи.

Въпреки това, това не е така при лоялнифани.

Този сайт има страница от най -добрите модели, която представя най -популярните създатели. Той също има страница от нови модели, която дава на новите създатели възможността да бъдат открити.

Този вътрешен трафик ви позволява да изграждате база фенове директно чрез лоялнифани. Следователно не е нужно да сте вече популярни в интелигентните социални мрежи, за да успеете!

Недостатъци-Loyalfans

Що се отнася до всяка нова компания, там, там, там, там, там, там, там, там, там, там са някои недостатъци, които да преминат към лоялни, като най-важното е най-слабото им присъствие в играта.

За съжаление, това не е единственото нещо, което ги държи.

Ограничени опции за плащане

loyalfans плаща за създатели на съдържание, базирани в Съединените щати от ACH/Direct Deposit, което е доста практично.

Въпреки това, ако живеете извън обединеното Държави, трябва да получите банков трансфер, който е източник на караница.

Освен това, ако не живеете в ЕС, лоялните ще ви таксуват между 20 и 45 долара на трансфер, което значително може да намали Вашите печалби.

Друг потенциален недостатък е, че компанията изпраща плащания само два пъти месечно. И тя ще ви плати само ако имате поне 50 долара в акаунта си.

Така че, ако не сте спечелили толкова много, ще трябва да изчакате да получите печалбите си. След като най -накрая получите парите си и сте депозирани в сметката си, има период от 7 дни, преди да можете да ги оттеглите.

Следователно, ако търсите компания, която ще ви даде парите ви, когато сте Нуждаете се от него, лоялните фани могат да не са платформата, от която се нуждаете.

по-малко „външен трафик“, отколкото по-популярни сайтове < /h3>

loyalfans все още е сайт за абонамент за възрастни при създаването. Следователно той няма толкова трафик, колкото по -популярни сайтове, като само Fans.

Въпреки това, по -вероятно е да бъдете открити на лоялнифани, отколкото само на Fans поради увеличаването на вътрешния им трафик. Така че, дори ако по -малко хора използват сайта, той всъщност може да ви осигури по -голяма експозиция!

Още, популярността на лоялните фани се увеличава с всеки ден. Следователно е възможно на следващия ден те да имат толкова външен трафик, колкото основните им конкуренти!

Въпреки това, в момента те все още не са там.

loyalfans vs onelyfans & nbsp;

Изтегляне на съдържание? Услуга за абонамент? Вероятно се чудите дали вече няма сайт за това. Защо не бих използвал само Fans?

и въпреки че имат много общо, до името. Има много предимства за използване на лоялни. Comme l’inscription à LoyalFans et OnlyFans est gratuite, il n’y a pas de mal à faire les deux plutôt que d’en choisir un plutôt que l’autre.  

Avoir un LoyalFans ainsi qu’un OnlyFans est simplement une autre source de revenus si vous êtes prêt à faire des efforts. Nous entendons par là, la création d’un contenu unique et exclusif pour les deux plateformes. Après tout, vous voulez que votre public soit satisfait et le fait de le faire payer pour quelque chose qu’il a déjà vu risque d’en rebuter plus d’un. 

LoyalFans, à l’inverse d’OnlyFans, offre beaucoup plus de fonctionnalités et de services que le service d’abonnement classique, comme les caméras en direct, mais nous y reviendrons un peu plus tard. Il existe de nombreuses alternatives à OnlyFans sur le marché, alors gardez les yeux ouverts.

Pour l’instant, nous allons simplement vous présenter les faits et vous laisser en faire ce que vous voulez.

Sécurité et confidentartificial intelligencelité – LoyalFans

LoyalFans a démontré son engagement à prévenir la fraude et le piratage en s’assocartificial intelligencent à BranditScan.

BranditScan est un service de piratage et de protection des marques qui aide les créateurs de LoyalFans à protéger leur marque contre les menaces en ligne. Si un seul créateur voulait s’abonner à leurs services, cela lui coûterait au moins 40 dollars par mois. Les créateurs de LoyalFans bénéficient de ce service gratuitement grâce à ce partenarartificial intelligencet. L’entreprise supprimera tout contenu enregistré sur votre profil et partagé sur des sites Web externes.

BranditScan démantèlera également tout compte frauduleux de poisson-chat, supprimera tout contenu indésirable de Google et obtiendra même des rapports quotidiens sur ceux qui tentent d’utiliser le nom de votre marque à leur propre avantage.

Choses à prendre en compte avant de lancer – LoyalFans

LoyalFans est une excellente plateforme pour se faire connaître et commencer à gagner de l’argent avec ses passions. Bien que de nombreux créateurs sur le site l’utilisent à des fins adultes, la plateforme est commercartificial intelligencelisée comme un moyen de mettre en relation des talents avec leurs fans. Ainsi, les chanteurs, danseurs, artistes et interprètes de toutes sortes peuvent gagner de l’argent en faisant ce qu’ils aiment sans être obligés de se mettre à poil. 

Cependant, il faut savoir que les modèles adultes ont tendance à gagner plus d’argent sur le site que ceux dont le contenu est moins obscène. Le site étant auparavant un site de camming pour adultes, il a l’expérience du travail avec les clients de ce secteur, vous êtes donc entre de bonnes mains. 

La sécurité de l’utilisation du site est importante et, jusqu’à présent, le site a obtenu de bons résultats en matière de traitement des paiements et de protection de vos données. Bien que vous ayez besoin d’une photo d’identité pour vous inscrire sur le site, vous pouvez rester totalement anonyme lors de la création de votre profil et utiliser votre pseudonyme préféré.

Donc, si vous êtes un créateur de contenu qui a déjà du succès et qui cherche à augmenter ses revenus ou un jeune qui pense avoir ce qu’il faut pour réussir dans le secteur, LoyalFans est peut-être la plateforme qu’il vous faut.

Résumé – LoyalFans

Si vous cherchez une alternative à OnlyFans ou si c’est la première fois que vous naviguez sur des plates-formes de contenu pour adultes, LoyalFans est certainement un excellent candidat !

Les fondateurs de cette société britannique ont plus de 30 ans d’expérience dans l’industrie des films pour adultes et ont créé une plateforme qui place les besoins des créateurs avant les affaires. L’entreprise s’est engagée à créer un espace où les créateurs peuvent développer leur communauté et créer des interactions significatives avec les fans. En tant que plateforme, elle joint le geste à la parole.

LoyalFans a beaucoup investi dans des fonctionnalités permettant aux créateurs de créer du contenu personnalisé, comme des messages et des messages d’encouragement.

Bien que leur objectif principal soit de favoriser les connexions, il semble que leur site soit en mesure de fournir aux créateurs une plateforme leur permettant de maximiser leurs revenus et de développer leur marque. Il est rafraîchissant de trouver une plateforme de contenu pour adultes où les créateurs n’ont pas besoin de milliers de followers sur les réseaux socartificial intelligenceux pour réussir.

Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
Qu'est-ce que LoyalFans ? Tout ce que vous devez savoir (2023)