➤ Какво е quelyfans? Всичко, което трябва да знаете (2023)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

Само fans е важни промени.

Платформите на мрежовите мрежи за интелигентност, които позволяват на създателите да печелят пари, да се появяват навсякъде в интернет, независимо дали става въпрос за фонд на създателите на Tiktok или съвети в Twitter.

 • Задължете ли сте да обменяте съобщения с непознати?
 • Можете ли наистина да печелите пари на платформата?
 • Какво какво само Fans, така или иначе? ?

  Само Fans е абонаментна услуга за съдържанието на мрежите на социалния интелект.

  Той прави абонати за повтарящи се разходи за достъп до изключително съдържание от нейните създатели. Това съдържание включва:

  • изображения,
  • Регистрирани и стрийминг видеоклипове,
  • Директни съобщения
  • и и Понякога дори производни продукти.

  Само Fans е най -известен със съдържанието си, предназначено главно за възрастни. & nbsp;

  само Fans се превърна в много популярна платформа през последните години. (Което означава, че следователно няма приложение в Apple Store или Google Play за мобилни устройства с Android). клас class = „w-richtext-figure-image-image w-richtext-align-fullwidth“ style = „max-width: 1080pxpx“>

   само статистически растеж

  изключително съдържание от самофани Създаването на акаунт е лесно и безплатно, но не забравяйте – трябва да сте на 18 или повече!

  За да отключите специални съобщения за разузнаване от създател, трябва да се абонирате за техния акаунт – въпреки че някои могат да позволят директен достъп до безплатно.

  полза от изключително съдържание за символична цена на абонамента, диапазон от малко под пет долара до почти петдесет.

  За да създадете още по -значима връзка с любимите си създатели и да имате чувството, че сте особено оценени, не забравяйте да ги съветвате с 5 до 100 долара!

  Препоръчително четене: Подробен преглед на платформата mym.fans

 • Какво е съдържанието, което ще намерите само на Fans?

  Има 4 основни типа съдържание, налично само на фанове:

  • Видеоклипове,
  • Снимки,
  • Директни съобщения
  • и ден на състоянието.

  Публикуването на съдържание на само Fans се превърна в съществена част от забавленията за възрастни, с развълнувани фенове да получават снимки и видеоклипове от любимите си създатели.

  Като просто въведат съобщение на клавиатурата и натискането на публикацията, изпълнителите могат лесно да ангажират базата си на фенове в реално време -точно като Facebook!

  Types of content onlyfans

  Most users of Onlyfans (70 to 80%) are adult artists and Сексуални работници , но това е само началото.

  Платформата предлага и гама от чисто съдържание като видеоклипове и други.

  Тя предлага множество опции, за да може всеки да намери нещо, което за него:

  • Холивудски актьори,
  • на музиканти, < /li>

  • на физическите подготвители,
  • на влияещите,
  • на журналистите,
  • на създателите на филми,
  • и малки фирми

  Знаменитости и влияещи се обръщат само към Fans за повече от интимно съдържание.

  Звезди като Swae Lee, Cardi B и Tyga се присъединиха към своите колеги от Creative Duke и Jones, използвайки платформата за популяризиране на работата си, докато се дават в замяна – продажбите на продажби, подпомагащи да подкрепят Covid Caritation Organisations -19. P>

  В допълнение, Plastic Boy се отдалечава от традиционните уроци за красота, като споделя подробни методи, стъпка по стъпка, върху техники за грим и диети за грижа за кожата.

  Само Fans бързо се превърна в референтна платформа за много Създатели на съдържание, независимо дали известни лица или обикновени хора.

  С пускането на OFV, само Fans се подготвя да даде на потребителите повече средства от всякога да изразяват и изграждат своята марка без ограничения – независимо дали романтичните или платоничните материали ги оставят да искат да споделят.

  <клас клас клас = "W-RichText-Figure-Type-Image W-RichText-Align-Fullwidth" Style = "Max-Width: 399pxpx">

   само фенове телевизионно лого of. Телевизия )

  Вместо да използва платен абонаментен модел, OFTV предлага безплатен достъп до всички.

  Досега OFTV има повече от 800 видеоклипа от повече от 100 създатели. Видеоклиповете обхващат цялото съдържание на SFW в стария сайт, от упражнения до vlogs чрез мода, готвене и медитация.

  Препоръчително четене: най-добрите алтернативи на само Fans

  Как да се абонираме за създатели на само фанове?

  Не е нужно да сте създател, за да използвате платформата – всъщност тя се подхранва от потребители, които не публикуват в платформата.

  За да се абонирате за създателите, просто трябва да създадете акаунт само за фани, да отидете на началната страница и да намерите човек, когото искате да следвате.

  Консултирайте се с различните нива на абонамент и вземете решение за типа пакет или оферта, които искате да платите. Можете също така да Съвет на създател на сумата, която искате, или да платите за съобщения и индивидуални Съдържание с à la carte съобщения , които варират от a Малко долара до повече от 100 долара, според дизайнера.

  < div>abonnement OnlyFans

  And if Имате приятел, който е започнал да публикува само на Fans и че Искате да го подкрепите , там, там са начини да го направите, от абонамент до неговите страници до предложението за емоционална подкрепа.

  Какви знаменитости използват само Fans?

  Ако сексуалните работници представляват голяма част от основата на създателите на само Fans, много знаменитости и влияещи използват платформата за популяризиране на съдържанието.

  Cardi B наскоро отвори своя единствен акаунт в Fans, иновативен начин за комуникация с феновете си и популяризиране на новата ви музика. С неотдавнашното излизане на „WAP“, сътрудничеството на Cardi с Megan Yee Stallion, художникът показа творчество, като се свързва с феновете си на няколко платформи.

  През 2021 г. Hip-Hop DJ Khaled и Fat Joe са обединили силите си, за да внесат думи за насърчаване на мъдростта на феновете си с пускането на общ разказ.

  Thanks to this platform, they provide inspiring messages that will not fail to cheer up and encourage success.

   dj khaled и fat joe - само fans

  -Dream стартира акаунт, за да промотира своя“ албум на годината да направи бебета „, SXTP4. Но не очаквайте да видите видеоклипове или изрични изображения на рапъра. По -скоро той създаде тази безплатна страница като начин да се свърже по -добре с фенбазата си, като същевременно го насърчи да публикува „собствената си чувствена хореография на последните си песни“.

  на риалити телевизионни звезди като Blac Chyna и Chad Johnson От ерген се присъедини и към платформата, както и любовта & amp; Хип Хоп: Холивуд, Сафари Самуелс и Ерика Мена.

  През 2020 г. Тайга се присъедини само към Fans и каза на своите последователи, че ще използва това пространство, за да споделя изключително съдържание като музика, снимки и видеоклипове. & Nbsp; < /P> „е нова платформа, където мога да говоря директно с феновете си и да им дам изключителна музика, снимки, видеоклипове и други bts на последните ми излети“, той деклариран в съобщение за пресата. „Те наистина могат да видят повече в живота ми от всякога и интимен поглед върху това, което правя всеки ден. Това е на път да бъда!“

  През декември 2020 г. рапърът „Rack City“ обяви The Стартиране на Too Raww, компания за управление на лайфстайл и само Fans, която има за цел да помогне на начинаещите модели да стартират кариерата си. Браун също е един от известните потребители на само Fans, но всички те използваха платформата за различни цели.

  как да се присъедините само към фанове като създател

  ще ви видим на само уебсайт на Fans За да създадете акаунт. Можете да създадете акаунт от нула или можете да се присъедините към него с вашия Twitter или Google акаунт.

  страница на Вашият акаунт, ако искате да промените потребителското си име, вашия имейл адрес и други предпочитания.

  Лявата странична лента ви позволява да получите достъп до настройките на вашия профил, безопасност и уведомяване.

  Отидете в профила, за да промените името на дисплея си, да определите абонаментна цена и дори повече .

  créer un compte-само fans

  1. Създайте акаунт

  Създаването на самофанс е 100% безплатен и сигурен процес.

  Ако вече имате голям брой фенове и значителен ангажимент към други платформи, добавянето на само Fans към вашите канали за интелигентност е очевидно.

  Само Fans е идеалната платформа за утвърдени създатели, които желаят да предложат на феновете си изключително съдържание, което няма да намерят другаде.

  Знаеш по -добре от всеки какво обичат вашите фенове! В замяна на създаването на съдържанието, което искат да видят, те могат да изберат да платят, за да се абонират за единствените ви. Дори и да направите единствения си акаунт в Free, винаги има много начини за Спечелете пари !

  2. Определете цената на абонамента

  само Fans предлага тонове средства за осигуряване на приходи от вашето съдържание, което означава, че това, че сте само създател на Fans, може да бъде доста доходоносно. Ако ви е любопитно да знаете какво бихте могли да спечелите, ние не ви обвиняваме! Това е тяхното инструмент за доходи за доходи . RichText-figure-type-Image w-richtext-Align-fullwidth “ Style =“ Max-Width: 1000pxpx „> Временният инструмент за доходи -Onlyfans

  Решете дали акаунтът ви трябва да бъде безплатен или да плаща, и изберете сумата на вашия абонамент.

  Само Fans ви позволява лесно да предлагате отстъпки и формули за абонамент.

  Изчислението е просто: повече абонати = повече доход.

  Бъдете реалистични по отношение на цената си и се уверете, =“max-width:1312pxpx“>

  prix par mois - Onlyfans

  3. Популяризирайте единствените си fans

  Има безброй начини на Популяризирайте единствените си Fans акаунт.

  Много създатели на само Fans избират да направят кръстосана промоция на акаунта си по другите си канали на мрежата на Socartificial Intelligence. linktr.ee твоят приятел тук! Ако имате блог , уебсайт или онлайн магазин , закрепването на единствената си връзка на тези поддръжка също е ефективен начин да предадете думата.

  Друг отличен начин за Популяризирайте акаунта си в единствения си Fans е сътрудничество с други създатели само на създатели . Създаването на съдържание с друг създател (от Bartificial Intelligence of Live Flow, снимка или друг комплект) е не само много забавно, но и Genartitic Intelligence означава да достигнете до нова публика и да се утвърдите в общността!

  4. Планирайте съдържанието си само fans

  Всички знаем, че създаването на съдържание е трудна работа. Независимо дали сте създател на пълен работен ден или част -Тима , важно е интелигентно да планирате и програмирате съдържанието си.

  Като останете организирани и последователни, ще опростите живота си и можете да запазите абонатите си.

  Има много начини да създадете съдържание, когато ви липсва време. Разработете план и време за книга във вашия дневен ред, за да създадете само Fans съдържание. Повярвайте ни, планирането на съдържание е чудесен начин да избегнете създател и оставете акаунта си неактивен. Агитацията е истинска. Но само на Fans може да се изплати.

  5. Лоялен във вашите последователи

  В крайна сметка е важно да имате предвид, че единствените ви абонати на Fans искат да видят вашето най -автентично съдържание и да се свържат с вас на значително ниво. Да се ​​абонирате само за фанове на създател е много по -важен ангажимент, отколкото просто да го следвате на друга платформа на междинната интелигентност. Най -добрият начин да се уверите, че те се връщат е да останете активни и ангажирани само с Fans. Създаването на свежо и ексклузивно съдържание на редовни интервали е добро начало. Като комуникирате с феновете си чрез баритално разузнаване на инструменти като съобщения, проучвания и виктори, вашите абонати ще се чувстват слушани и оценени.

  Как да се присъедините само за последователи?

  Добре, да кажем, че не искате да сте създател и че по -скоро искате да бъдете фен на само Fans. Създайте своя единствен акаунт в Fans, след това отидете на началната страница и започнете да търсите някой, който да следвате. След като го намерите, можете да натиснете иконата на звездата в профила му, за да предпочетете или запазите в списък.

  Ще видите и техните абонаментни тарифи в техния профил. Музикантът карта b , например, пита 4,99 долара на месец, въпреки че тя има момента, в който шест съобщения са заключили заключител зад платена стена. Можете да видите кога е онлайн, тъй като профилът му показва „наличен сега“. Профилът му също показва датата на последното му посещение. По време на публикуването на това ръководство тя беше видяна за последен път на 24 март 2022 г.

  Това е пример за това, което е фен и се абонирайте за създател на OnlyFans.

  Както обяснихме по -горе, можете също да платите или да дадете съвет на създател, ако не искате да се абонирате месечно. Някои създатели на само Fans също имат връзка към списъка си с желания на Amazon, където можете да закупите артикули за тях. Имайте предвид, че тази услуга се различава само от Fans и че не гарантира достъп до тяхното съдържание.

  е логичен?

  Забележка: Ако искате да се абонирате за създател, първо, първо Добавете банкова карта (меню & gt; добавете карта). Когато се абонирате за потребители, само Fans ще дебютира вашата карта.

  User interface-Onlyfans

  На работния плот, когато се свържете с само fans .com , вие сте посрещнати от лявата лента с тези опции: прием, известия, Съобщения, отметки, списъци, абонаменти, добавяне на карта, моя профил и други. (На мобилни устройства долната навигационна лента включва следните опции: приемане, известия, създаване на съобщение, съобщения и други). Повечето от тези страници са изрични, но основните са подробно описани по-долу. : 1000pxpx „>

  1. & nbsp; Home

  Приемът е мястото, където можете да видите своя поток – поток от съдържание, споделено от тези, които следвате, включително вашите близки приятели. Ще видите и предложения за други хора, които да следват само на Fans. В горната част на началната страница е лента за търсене, която ви позволява да търсите други създатели и потребители, които да следвате. & Nbsp;

  Готови ли сте да започнете да споделяте? Отидете на началната страница, за да съставите ново съобщение и да го споделите с феновете си. Можете дори да добавите интелигентни медарти или да стартирате проучване. На Mobile, за да споделите, просто щракнете върху знака + в лентата за навигация.

  2. & nbsp; Известия

  От известията на известията можете да Вижте вашите известия. Отидете да разберете, нали? Те включват минали взаимодействия, обичани съобщения, абонаменти, съвети и др. Към или дори фен, можете да отидете на страницата Cats, за да започнете да им изпращате директни съобщения. Очевидно е.

  4. & nbsp; „more“

  Менюто се показва и там можете да видите името си на дисплея, потребителско име, и брой на вашите фенове и последователи. Можете също да получите достъп до вашия профил от менюто, както и отметки, списъци, настройки, карти, банкова информация и активирайте тъмен режим. Можете също да излезете.

  печелене Основно-изгодни самофани „Target =“ _ празно „> Как да печелите пари само на фани Само Fans, трябва да добавите информацията си за плащане, да проверите акаунта си и да определите цената на вашия абонамент. След като направите всичко това, ще бъдете свободни да започнете да създавате съобщения и да ги заключите зад платежната си стена.

  Добавете информация за плащане и проверете акаунта

  a След като сте свързани само с Fans , Отидете в менюто и изберете Добавяне на банка. Трябва да сте на 18 години и ще трябва да проверите акаунта си. Само Fans ще ви помолят за вашите лични данни, като вашето име, адрес, дата на раждане и документ за самоличност, като паспорт или шофьорска книжка. Той също ще ви попита дали планирате да публикувате порнографско съдържание. Американските създатели също ще трябва да попълнят формуляра си W-9 (за да разберат повече, консултирайте се с HOB OF LONOFANS тук) .

  Задайте цената на абонамента

  За да определите цената на вашия абонамент, отидете в менюто, изберете профил, щракнете върху бутона Променете бутона и потърсете абонаментни цени и групови оферти. Там можете да задавате сума на месец. Трябва да добавите банковата си сметка или информацията за платежния си, преди да можете да поправите цената си или да приемете съвети.

  2. & nbsp; -per-see)

  Има и други инструменти, които можете да използвате, за да печелите пари само на Fans, включително съобщения за плащане на сесията или PPV.

  Това е съдържанието, което споделяте, чрез съобщение, с феновете си, но те трябва да платят, за да го видят!

  Можете да изпращате PPV до отделни акаунти, като отидете на вашите съобщения, съставяне на съобщение от името на, прикачвайки своята интелигентност Medartcient и щракнете върху етикета на цените в долната част, за да фиксирате цената си.

  OnlyFans

  Pour envoyer des PPV to all your fans at В същото време отидете на страницата за съобщения и:

  The functionality includes several tabs aimed at facilitating the monitoring of a creator on the platform, In particular Vartificial Intelligence The „Statements“ tab, which can show a creator everything he has won, тъй като глобалните му печалби от седмицата през cours jusqu’au montant qu’il a obtenu pour une période donnée dans le passé.

  En fait, OnlyFans va jusqu’à dire que cet aspect de sa page de statistiques remaniée est semblable à celui de „votre propre petit comptable“.

  La section des statistiques comprend également l’onglet Vue d’ensemble, qui donne aux créateurs un aperçu des performances des différents types de contenu, ce qui leur permet d’ajuster leur approche pour maximiser les bénéfices.

  À la suite de cette pandémie, OnlyFans aurait cherché à obtenir une évaluation de plus d’un millartificial intelligencerd de dollars.

  Selon Bloomberg, le processus de pensée derrière la plateforme espérant une évaluation aussi élevée était que cela pourrait conduire à ce que le site devienne plus grand public et ne soit pas seulement connu pour son contenu sexuellement explicite.

  Alternatives – OnlyFans

  En raison des obstacles à l’adhésion à OnlyFans, les jeunes peuvent chercher des alternatives. En voici quelques-unes qui sont populaires et à surveiller :

  1. OnlyFans VS. Patreon.

  Patreon

  Qu’est-ce que Patreon ?

  Patreon est une plateforme d’adhésion qui fonctionne de manière similaire à OnlyFans. Elle est souvent promue par des créateurs de contenu sur YouTube et Instagram, offrant du contenu supplémentaire à ceux qui sont abonnés. Certains contenus peuvent inclure des thèmes pour adultes.

  En outre, les créateurs peuvent percevoir une plus grande partie de l’argent qu’ils gagnent par rapport à OnlyFans et à d’autres plateformes.

  Qui peut utiliser Patreon ?

  Toute personne âgée de plus de 13 ans peut utiliser Patreon. Cependant, pour devenir le parrain d’un créateur ou pour créer du contenu, les utilisateurs doivent avoir 18 ans ou plus, sauf s’ils ont l’autorisation d’un parent. Comme les adolescents sont autorisés à utiliser Patreon, ils pourraient être plus enclins à s’inscrire en tant que mécène ou créateur pour gagner de l’argent.

  Selon les directives de la communauté, Patreon n’est pas destiné aux politiciens qui font campagne ou aux organisations violentes, criminelles et haineuses (ou à ceux qui sont affiliés à ces groupes).

  Contenu du Patreon

  Le contenu suivant n’est pas autorisé sur Patreon, conformément à leurs directives communautaires :

  • intimidation, harcèlement et menaces
  • discours de haine
  • les contenus pour adultes non marqués qui montrent des „situations sexuelles explicites, y compris la nudité et les contextes sexuels“.
  • contenu sexuel de mineurs
  • pornographie
  • les créations offensives et graphiques
  • doxxing
  • activités nuisibles et illégales

  LECTURE RECOMMANDÉE : Qu’est-ce que Patreon ? Tout ce que vous devez-savoir

  2. OnlyFans VS. Fanvue.

  Fanvue

  Qu’est-ce que Fanvue ?

  Fanvue est une plateforme d’abonnement socartificial intelligencel similaire à OnlyFans. Les créateurs peuvent télécharger du contenu et gagner des abonnés pour obtenir un flux de revenus supplémentaire. La plateforme se targue d’être „exempte de toute censure écrasante“. Ceux qui créent du contenu peuvent rapporter jusqu’à 80 % de leurs gains chez eux.

  Qui peut utiliser Fanvue ?

  Fanvue autorise le contenu provenant d’influenceurs, d’athlètes et d’artistes, ainsi que de créateurs adultes. À ce titre, les utilisateurs doivent avoir 18 ans ou plus pour l’utiliser. À mesure que cette plateforme et d’autres similaires gagnent en popularité, il est important de garder un œil sur les jeunes qui les explorent par curiosité.

  Contenu de Fanvue

  Selon les directives de Fanvue, la communauté encourage la „liberté d’expression“ mais ne tolère pas les discours haineux à l’encontre de „tout groupe ethnique, religieux, de sexe ou autre“. La communauté autorise toutefois les contenus explicites. Les créateurs doivent le marquer de manière appropriée et ne peuvent pas mettre en scène des personnes de moins de 18 ans.

  3. OnlyFans VS. Fansly.

  Fansly

  Qu’est-ce que Fansly ?

  Le site web et l’application Fansly se targuent d’un „contenu sans restrictions“. Comme OnlyFans, il promeut le contenu des créateurs. Contrairement à OnlyFans, il ne propose que du contenu pour adultes.

  Qui peut utiliser Fansly ?

  Seules les personnes âgées de 18 ans et plus peuvent utiliser Fansly en tant que modèle (créateur de contenu) ou consommateur. En raison de certaines similitudes avec OnlyFans, les jeunes peuvent avoir connaissance de la plateforme, il est donc important de garder un œil sur leur utilisation d’Internet pour discuter des raisons pour lesquelles le site Fansly n’est pas approprié pour eux.

  Contenu de Fansly

  Bien que Fansly contienne du contenu pour adultes, il n’autorise pas la prostitution ou tout autre contenu lié à l’abus sexuel d’enfants. Le site encourage les utilisateurs à signaler tout contenu allant à l’encontre de ces conditions de service. Fansly se réserve le droit d’interdire tout compte s’il le juge nécessaire.

  LECTURE RECOMMANDÉE : Qu’est-ce que Fansly ? Tout ce que vous devez-savoir

  FAQ – OnlyFans

  Est-ce que OnlyFans a des mesures de sécurité ?

  En mai 2019, OnlyFans a introduit un nouveau processus de vérification des comptes. Un créateur doit désormais fournir un „selfie“ accompagné de son identifartificial intelligencent à l’image pour prouver son identité. Pourtant, des recherches ont montré que des utilisateurs mineurs utilisaient les identifartificial intelligencents d’autres personnes, créant des comptes sans problème. Cela suggère que la vérification de l’âge n’est pas assez forte.

  Dans une déclaration à la BBC, OnlyFans a dit : „Nous examinons constamment nos systèmes pour nous assurer qu’ils sont aussi robustes que possible. Si nous sommes alertés sur un individu mineur qui a obtenu ou tenté d’obtenir un accès illégitime à la plateforme, nous prendrons toujours des mesures immédartificial intelligencetes pour enquêter et suspendre le compte.“

  Cependant, une jeune fille de 17 ans qui dit avoir réussi à utiliser OnlyFans pendant sept mois. Bien que ses comptes aient été signalés et fermés à plusieurs reprises, elle a pu utiliser l’identifartificial intelligencent d’un ami plus âgé pour se réinscrire. Même s’ils ne se ressemblaient pas, elle a réussi. En raison d’exemples comme celui-ci, le site exige désormais des utilisateurs qu’ils posent à côté d’une carte d’identité, puis qu’ils soumettent une photo la tenant devant leur visage.

  Pourquoi les adolescents voudraient-ils un compte OnlyFans ?

  Les adolescents peuvent vouloir s’inscrire comme un moyen „facile“ de gagner de l’argent. Selon certaines informations, certains créateurs peuvent gagner jusqu’à 30 000 £ par mois. Cependant, les adolescents ne comprennent pas qu’il s’agit d’un très faible pourcentage.

  Bien que OnlyFans soit étroitement lié au contenu pour adultes, d’autres contenus ne nécessitent pas de nudité ou d’actes sexuels pour gagner de l’argent. Les adolescents peuvent y voir une opportunité pour eux.

  Les moyens de protéger votre enfant et ce dont il faut se méfier

  • Des rapports montrent que les moins de 18 ans utilisent de fausses pièces d’identité et les passeports de membres de leur famille pour ouvrir des comptes. Dans la mesure du possible, gardez ces documents en sécurité.
  • Lors de l’inscription, les utilisateurs doivent fournir leurs coordonnées bancaires pour recevoir des paiements par le bartificial intelligenceis d’OnlyFans. Assurez-vous que le verrouillage parental ou d’autres paramètres sont désactivés/activés pour gérer l’accès à vos comptes bancaires ou aux leurs.
  • Les utilisateurs mineurs peuvent être plus vulnérables aux abus sexuels. Ils peuvent ne pas comprendre pourquoi le partage de contenu adulte sur la plateforme est nuisible. Notre rapport intitulé „Look at Me – Teens, Sexting and Risks“ a révélé que la probabilité qu’un enfant envoie une image explicite fait plus que doubler entre 14 et 15 ans.

  Il est donc important de :

  • Ayez très tôt des conversations honnêtes avec eux sur les conséquences du partage de contenus sexuels. Il peut s’agir de parler des prédateurs sexuels, de la manipulation psychologique en ligne, du chantage ou même de l’intervention de la police s’ils sont les auteurs d’une „vengeance pornographique“.
  • Définissez des contrôles de confidentartificial intelligencelité sur leurs appareils avec des logiciels et applications de contrôle parental.
  • Filtrez et/ou bloquez certains sites ou applications avec votre fournisseur d’accès internet.
  • Installez des applications d’espionnage pour examiner leur activité sur le web.

  OnlyFans est-il anonyme ?

  Comme de nombreux sites de réseaux socartificial intelligenceux, OnlyFans n’est pas exempt de risques pour la vie privée. Bien entendu, certains hésitent à rejoindre la plateforme par crainte que cela n’affecte leurs relations personnelles ou leurs opportunités de carrière. C’est pourquoi de nombreux créateurs utilisent un nom de scène ou un pseudonyme sur leurs comptes, dans un souci d’anonymat.

  Selon le site Web d’OnlyFans, la société partagera les informations personnelles des utilisateurs – telles que le nom, l’adresse, les références bancaires et les numéros d’identification – avec des sociétés tierces à des „fins de vérification“, mais insiste sur le fait que ces informations ne seront pas partagées avec les abonnés ou d’autres utilisateurs.

  De nombreux créateurs ont également choisi de dissimuler leur visage dans les contenus postés sur OnlyFans. Certains choisissent simplement de garder la tête hors du cadre, tandis que d’autres ont opté pour un masque. 

  LECTURE RECOMMANDÉE : Est-ce qu’OnlyFans est anonyme ?

  Y a-t-il une application OnlyFans ?

  Non, il n’existe pas d’application OnlyFans à part entière pour iPhone ou Android. Mais il existe une application OFTV.

  Il s’agit d’une version réduite d’OnlyFans, accessible gratuitement sur Android, iOS, Apple TV, Roku, FireTV et Android TV. Vous n’y trouverez pas de contenu pour adultes.

  Elle propose principalement des contenus de créateurs „couvrant une grande variété de genres, notamment le fitness, la cuisine, la comédie, la musique et bien plus encore“.

  Mais n’oubliez pas que vous pouvez toujours accéder au site Web d’OnlyFans à partir de votre navigateur Web mobile sur votre téléphone.

  Combien d’argent les créateurs peuvent-ils gagner sur OnlyFans ?

  Cela dépend du type de contenu que vous produisez, de votre audience et d’un grand nombre d’autres varartificial intelligencebles, mais les créateurs peuvent gagner de quelques centaines à quelques milliers de dollars par mois.

  Selon OnlyFans, plus de 100 créateurs ont gagné plus d’un million de dollars depuis qu’ils ont monétisé leur contenu sur la plateforme.

  Depuis que la plateforme a démarré en 2016, elle a versé plus de 3 millartificial intelligencerds de dollars aux créateurs.

  Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
  Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
  Qu'est-ce qu'OnlyFans ? Tout ce que vous devez savoir (2023)