➤ Какво разбира безплатният опит на Jasper AI? (2023)

Готови ли сте да увеличите процеса на писане?

Jasper AI може да ви помогне да оптимизирате точността, яснотата и ефективността за нула време.

Значително намалете циклите на създаването на съдържание благодарение на силата на изкуствен интелект !

Подгответе се да революционизирате как създавате съдържание!

Jasper AI е платформа, която променя ситуацията, известна преди с имената на Conversion.ai и Jarvis.A, която позволява на потребителите бързо и лесно да създават качествено и привлекателно съдържание.

В тази статия разглеждаме всичко, което Джаспър може да предложи, както и начина, по който можем да започнем безплатно; Вижте какво създаване на 10 000 съдържателни думи без ангажимент или свеж!

Започнете.

Как да се възползвате от тази безплатна пробна версия?

Възползвайте се от безплатната пробна оферта от пет дни Jasper AI и Отключете 10 000 кредита за съдържание!

Фамилно разузнаване себе си със софтуера, като въведете детайлите на вашата кредитна карта, за да започнете да използвате този план, без никакво задължение за плащане.

 1000

цени-jasper ai

pricing

на неговия стартер в режим на шефа му, има какво да отговори на нуждите на всеки.

С 20 000 думи на месец в плана на стартера има какво да отговори на нуждите на всички.

С 20 000 думи на месец в плана на стартера има какво да отговори на нуждите на всички.

С 20 000 думи на месец в плана на стартера има какво да отговори на нуждите на всички.

С 20 000 думи на месец в плана на стартера има какво да отговори на нуждите на всеки.

С 20 000 думи на месец в плана на стартера има какво да отговори на нуждите на всички.

С 20 000 думи на месец в плана за стартер От само 29 долара на месец и 50 000 думи с плана на режима на Jasper Boss от $ 59 на месец, няма да намерите по -добра стойност на парите на друго място.

Тук по -подробен преглед на плановете за ценообразуване.

Старторен план

Стартерният план предлага няколко модела за създаване на висококачествено съдържание Кулата с различни случаи на употреба.

Този план може да е достатъчен за тези, които не се нуждаят да пишат дълго съдържание или които не се интересуват от използването на персонализирани команди.

Това е доста подходящо за Всички, които трябва да създадат основно съдържание за своя уебсайт или блог.

Това ви предлага всичко, което трябва да започнете, без да нарушавате банката – отлично съотношение цена/качество.

Boss Mode

Тези, които искат да настроят нарязване на тяхното създаване на съдържание, могат да преминат Jasper in Boss Mode .

само за $ 59 на месец (49 долара годишно), те могат да генерират до 50 000 думи.

с всички Включените характеристики, въпросът вече няма да бъде как да създадете съдържание, но колко. предлага пробен период, така че q Потребителите на UE трябва да се ангажират само след като разберат, че платформата им подхожда.

Това пет дни изпита Възстановяване, ако не сте напълно доволни от Услугата.

повече, инвестирайте в годишен абонамент ви позволява да правите ценни спестявания, като получите два безплатни месеца (17 % намаление).

Всички тези елементи правят Един от най-пълните инструменти за създаване на съдържание на пазара.

Предимства-Jasper AI

homepage

Jasper предлага разнообразие от предимства, които улесняват повече изпълнението на задачите. С тази платформа, контролирана от изкуствения интелект, можете лесно да:

  • Получете помощ на 26 езика – имате нужда от помощ, за да намерите идеи за идеи за Вашият проект? Да напишете съдържание за конкретен сектор? Няма проблем ! С достъп до повече от 26 езика можете да намерите перфектните думи за следващия си шедьовър, без да търсите с часове. Джаспър ви обхваща, че е въпрос на генериране на съдържание на изкуствен интелект Писане, за да създадете съседния си пост в Специалната интелигентност на Medartificial Intelligens или да напишете билет за любимите си инструменти в YouTube.
  • Създаване на съдържание в без време – нека бъдем откровени, никой не обича да прекарва „безброй часове в A в A в a Проект за единично писане. С Джаспър обаче можете бързо да създадете качествено съдържание за по -малко време от всякога. В допълнение, благодарение на засилената точност на съдържанието на изкуствения интелект, можете да сте сигурни, че вашият проект ще бъде интересен и подходящ.
  • Полза от помощта на почвата – вие не сте Знаете ли как работи продукт? Имате ли нужда от помощ, за да разрешите проблем? Не се притеснявайте: Джаспър има посветена помощ на клиентите, която ви позволява да се върнете на релсите възможно най -скоро. Вече не е нужно да чакате отговорите, да се възползвате от бърза и приятелска услуга, когато ви е най -много.

  • Създайте по -качествено съдържание – Кажете сбогом с грешки в писане и граматика . Благодарение на технологията за изкуствен интелект на Jasper, можете да произвеждате по -качествени рекламни текстове от всякога! В допълнение, неговите полезни функции ви позволяват да оптимизирате съдържанието си за референтни цели, така че повече хора да го намерят онлайн. Той също така предлага характеристики на естествено езиково лечение (NLP), които позволяват на потребителите автоматично да генерират специфични обобщения и категоризации от своите данни.

Маркетинг и продажба-Jasper

Тук има две основни области, в които Jasper е от полза за всички, които използват.

Marketing

С инструмента за подобряване на съдържанието вашето маркетингово съдържание може да бъде автоматично модифицирано и оптимизирано, за да достигне до повече хора.

В допълнение, различни писане Моделите са достъпни, за да ви помогнат да разработвате убедителни съобщения, които ще привлекат вниманието на вашата аудитория.

Когато получите Jasper, можете да използвате съдържанието на инструменти за изготвяне на инструменти, за да създадете пълни парчета бързо и ефективно.

Jasper AI има всички инструменти, необходими за успеха на маркетинга, създаването на съобщения за интелигентните разузнавателни интелигентни среди до влиятелните статии в блога на редакцията.

Jasper.ai е мощен инструмент Това ви помага да преодолеете блокирането на писателя и щедрите R Бързо оригинално и креативно съдържание, използващо предварително конфигурирани модели.

Благодарение на редакционния персонал като AIDA (внимание, интерес, желание, действие), а не (проблем с агитатора) и преди моста, Можете да напишете убедително и привлекателно съдържание, което ще причини реализации и ще увеличи продажбите.

Благодарение на тези модели можете бързо да развиете убедително съдържание, което дава резултати. << /p>

Продажба

И така, как Jasper може да помогне на предприемачите да продадат своите продукти или услуги?

Случаите за използване са разнообразни.

например, ако създавате реклами във Facebook за търговски разузнавателни интелигентност Вашият продукт или услуга, Jasper може да ви помогне да напишете атрактивен текст, който ще събуди кликвания и преобразувания.

Благодарение на Jasper, можете бързо да генерирате висококачествено рекламно съдържание, без да отделяте време за ръчно писане.

jasper ai can Също така помогнете да създадете заглавия и описания, които привличат вниманието на хората.

Той също може да привлече потребители, ако използвате вашия акаунт в Google, за да стартирате Google съобщения.

, че „това е въпрос за създаване на заглавия които ви карат да искате да кликнете върху него или да създадете страница за връщане, която помага да заснемете перспективите и да ги преобразувате в клиенти, всичко е възможно.

функции-Jasper

Нека разгледаме някои от основните характеристики на тази платформа за изкуствен интелект.

Jasper Commands

Този софтуер за писане AI също приема команди, които потребителите могат да въведат, за да опишат структурата и форматирането на съдържанието, което желаят. << / p>

Например, представете си, че говорите с приятел и че използвате стандартен английски, ако искате да създадете видео скрипт.

Можете да въведете команди като „Напишете кука, която въвежда темата на X“ , „Добавете изречение, обясняващо предимството на продукта по -горе“ и т.н.

Определете тона на гласа и ключовите думи, които искате да включите, и сте готови да натиснете бутона за композиция.

След това изкуственият интелект ще интерпретира вашите поръчки и ще генерира съдържание според тях, което ще ви спести часове от Той ръчна работа, докато произвежда резултати, които съответстват на гласа и стила, който искате.

jasper & nbsp; ai

Библиотеката от интегриран Jasper Моделите улесняват бързото създаване на атрактивно съдържание.

Трябва да изберете модел в библиотеката, да попълните полетата, предоставени за тази цел, и да оставите Jasper да извърши по -голямата част от работата.

за YouTubers, има генератор на скриптове за основните редове на YouTube, създателя на видео заглавия, създателят на фрази и въведения и генератор на описания за техните видеоклипове.

спецификационната интелигентност на маркетинга и на The Редакторите ще оценят Рамка на копията на AIDA (Интерес за вниманието, желание), което ви позволява да създавате бързо и лесно да убеждавате текстове за продажби.

и блогърите имат достъп до режим Boss, което им позволява да пишат Цели елементи от нула.

Има и генератори, вариращи от идеи за предмети до мета-рецепта генератори.

Инструментът включва също създатели на заглавия, които намират идеалния начин да насърчат някого За да прочетете вашите статии.

и ако няма модел, съответстващ на вашите специфични нужди, няма проблем.

с помощта на редовни изявления на английски, винаги можете да създадете рецепта ( Набор от команди, които следват един друг).

Така можете да се уверите, че всяко съдържание, което генерирате, отговаря на вашите предпочитания и вашите цели.

Jasper AI е отлично решение За всички, които желаят да създадат своето съдържание на горното ниво.

Благодарение на своята технология, базирана на „изкуствен интелект и многобройните му характеристики, създаването на мощно и привлекателно съдържание е по -бързо и по -лесно от всякога .

é é Text Dite

За разлика от други автоматизирани програми за създаване на съдържание, Jasper ви позволява да персонализирате всеки аспект от неговите резултати, форматирайки опции за избор на изображения.

Никога не трябва да сте доволни от общите резултати от външния вид резултати .

Тази възможност ви дава пълен контрол върху външния вид на всяка стая и ви позволява да го оптимизирате за максимална видимост на двигателите на търсене, като Google и Bing (което ще ви помогне да генерирате повече органичен трафик).

Потребителският интерфейс е интуитивен и лесен за използване, което го прави адаптиран дори към начинаещи, които са инициирани за SEO оптимизация и създаване на съдържание.

Още, много полезни уроци са достъпни онлайн на Помогнете ви да бъдете бързо и лесно да работите с Jasper AI.

Интеграции-Jasper AI

Нека сега да разгледаме различните про интеграции Позирано от Jasper.

1. & nbsp; Grammarly .

grammarly

. > Grammarly е един от основните инструменти за проверка на правописа и граматиката в света.

Благодарение на тази интеграция е възможно да се промени всяка статия директно от платформата Jasper.

2. & nbsp; copyscape .

 Copyscape

copyscape е друг инструмент, който гарантира освободено съдържание на плакатен интелигент, благодарение на изкуствения интелект на яспата.

Този одитор за плагиране на разузнаването гарантира, че генерираното съдържание е на най-високо качество и уникално.

3. & nbsp; seo surfor .

<фигура class =" w-richtext-figure-type-образ img src = "https://global-ploplosds.webflow.com/5ef9c22a12deaafc90caa1e10e/63d297e7196ce4783aa3b17f_surfer%20seo.jpg" loading = "lazy" alt = "surfer seo"> link.sales-hacking.com/surferseo „target =“ _ blank „> surfer seo е друга отлична интеграция което позволява на потребителите да идентифицират ключовите думи, за да се насочат, за да получат бърза класификация в търсачките.

Поддръжка на клиенти-Jasper AI

Екипът за помощ на Джаспър е един от най-добрите от сектора.

Просто изпратете имейл на hey@jasper.ai и често ще получавате стъпка по стъпка отговор, който ще отговори на всички ваши въпроси или притеснения.

Той има и тонове често задавани въпроси, Видеоклипове и полезна група във Facebook, в която потребителите могат да се присъединят за повече помощ и съвети как да използват софтуера.

Благодарение на отличната помощ на клиента за обслужване, Jasper ще предостави на потребителите цялата помощ, която им е необходима, за да направят своите Опитът в писането на изкуствен интелект е течен и успешен.

Потребители-Jasper AI

 Кой е джаспър перфектно годно за

Le marketing de contenu occupe une place importante dans de nombreuses entreprises aujourd’hui, et Jasper peut contribuer à cet aspect на всеки бизнес или индустрия.

В света на дигиталния маркетинг, това може да бъде предимство при създаването на кампании, базирани на имейл маркетинг или уеб редакция.

копирайтър използвайте този инструмент за бързо и бързо и Лесно създайте статии, оптимизирани за SEO за няколко минути.

за тези, които влезте Електронна търговия , Jasper може да им помогне да създадат описания на продукти, богати на ключови думи и атрактивни.

блогърите, които се грижат d ‘ SEO оптимизация ще намери този скъпоценен инструмент за оптимизиране на заглавията и мета-описанията и създаване на подходящо съдържание.

Анкетираща разузнавателна програма-Jasper AI

Освен това. Клиентите по баргионен интелект на блоговете, Socartificial Network акаунти Интелигентност или други средства.

Тогава, когато новите клиенти се регистрират за Джаспър от баргиналния интелект на специфична интелигентна връзка, човекът, който е създал мнението, ще получи a Комисия.

Докато клиентът продължава да плаща за Jasper акаунт, филиалите ще продължат да получават комисионни на P Късна форма.

jasper и gpt-3

GPT-3 е съкращението на генеративна предварително обучена трансформация 3 и представлява рамката, използвана от разработчиците за изграждане на Jasper.

GPT-3 е модел на сложен сложен Език, разработен от openai , който генерира текст от човешкия тип от данни за влизане.

Той може Вземете всеки елемент от данни и го превърнете в текст с естествена консонанс без ръчни усилия от ваша страна.

Интеграцията на този изкуствен интелект в писателя ви позволява да намалите времето, необходимо за писане на дълго съдържание и създаване По-богато съдържание за по-малко време.

Тогава, с неограничен брой файлове на проекта, можете лесно да съхранявате и организирате всичко вашето съдържание на едно място.

folders

Обобщение.

Jasper AI революционизира начина, по който компаниите използват изкуствен интелект.

Благодарение на простия си дизайн, капацитета на сътрудничество и пълните функции за архивиране на данни, компаниите вече имат мощен инструмент за използване на потенциала на изкуствения интелект.

освободете растежа на вашия бизнес, като експлоатирате Jasper AI!

Възползвайте се от безплатния изпитателен Jasper, както и тяхното генериране от 10 000 думи без разходи.

За да разберете повече: софтуер за изкуствено писане Помогнете да напишете повече бързо.

Тази способност, която позволява да работите у дома, Може да ви помогне да създадете съдържание уникално по-бързо от всякога.

< div class = "w-embed">

Някои от Връзките, появяващи се в тази статия, могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас, ако решите да купите платен план.
Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.