➤ Какво се отключва? Всичко, което трябва да знаете (2023)

  • Post author:
  • Post category:Бизнес

< /div>

unlockd е сравнително нова алтернатива на самофанс Кой се опитва да спечели.

Той има набор от солидни функции и добър потребител -приятелски интелигентност, но в момента липсва значителен трафик.

Сравнително ново идва на сцената на фен платформите , Unlockd има за цел да предложи най -рационализираната и най -проста услуга на създателите на съдържание, като същевременно им предлага много функции, така че да могат да увеличат максимално печалбата си.

Прочетете нашата критика, за да видите дали тя успява да достигне този баланс или не.

Какво е клуб?

Отключването е платформа на средна интелигентност Socartificial Intelligence, базирана в Обединеното кралство, която ви позволява да осигурите приходи от феновете си. Създателите могат да преобразуват феновете си да плащат на клиенти и да осигурят приходи от личната си марка.

феновете плащат месечен абонамент, за да видят изключително съдържание като снимки, видеоклипове и дори частни котки.

С повече от милион активни фенове и повече от 52 000 създатели на съдържание, UnlockD изпитва бърз растеж и очевидно прави нещо добро.

Платформата се стреми да демократизира индустрията и следва мотото „спечелете повече, платете по -малко“. Изглежда, че Unlockd се занимава с създатели на съдържание за възрастни, казвайки, че платформата е 100% без преценка.

Интелигентността на платформата Medartis Socartificial Intelligence се ангажира да приема сериозно коментарите на създателите и да прилага промени, които съответстват на техните мнения.

unlockd предлага най-ниските разходи в сектора, което отразява обещанието на компанията да увеличи доходите на създателите, вместо да ги използва.

1. & nbsp; Открийте

да се открие на твърде наситени платформи е един от най -големите проблеми, при които създателите се сблъскват в този сектор.

Страницата за откриване на отключване е планирана да реши този проблем. Алгоритъмът на платформата не дава приоритет на създателите с голяма аудитория в сравнение с малките създатели. Създателите трябва просто да гарантират, че редовно публикуват съдържание, за да имат толкова шансове, колкото другите да успеят.

Началната страница на отключването позволява на феновете да откриват нови създатели всеки ден, функция, която много други платформи не предлагат.

Unlockd също има изкуствен интелект на препоръка, който предлага създатели с акаунти на феновете, които са склонни да търсят подобно съдържание. Ясно е, че тази платформа не оставя малките създатели настрана и се ангажира да демократизира създаването на съдържание за възрастни.

2. Стрийминг на живо

Въпреки че Lockd не се представя като сайт за каминг, платформата предлага отлични функции на живо. Създателите могат да живеят на живо с група фенове, както и с 1-1 за по-ексклузивно изживяване. Имате пълен контрол върху съдържанието за изтегляне (докато спазвате закона) и можете да определите цената, както желаете.

3. & nbsp; частни съобщения

unlockd има атрактивни функции за съобщения, с голямо разнообразие от средства, които позволяват на създателите да общуват с феновете си.

Създателите могат да конфигурират автоматични съобщения, които се изпращат, когато се появи конкретно събитие. Когато фен се абонира, отписва или дава съвет, можете да конфигурирате персонализирано съобщение, което ще бъде изпратено по това време. Платформата също ви позволява да изпращате масови съобщения до всички ваши абонати, както и частни съобщения.

Въпреки това, всичко това не е задължително. Можете да деактивирате съобщенията си и дори да попречите на някои потребители да ви изпращат съобщения. Но изпращането на съобщения до феновете ви ви позволява да увеличите ангажираността и да изградите устойчива клиентска база.

unlockd messaging review

< H3 ID = "4nbsppremium-snapchat"> 4. & NBSP; Premium Snapchat

unlockd предлага иновативна функционалност, наречена Premium Snapchat, която ви позволява да продавате абонамент за вашите премиум щрака.

Създателите добавят видеоклипове и снимки към своята премиум Snapchat, към които феновете плащат, за да имат достъп. Това е чудесен начин да предложите повече от стандартен поток и да поддържате феновете си ангажирани и да им дадете преглед на другото ви съдържание за увеличаване на абонаментите. Освен това е чудесен начин да поддържате феновете си постоянно информирани за живота си, зад кулисите или всичко, което могат да намерят интересно или вълнуващо.

Можете да активирате тази функционалност, като отидете в секцията за абонамент на вашите настройки.

< div>unlockd snapchat review

Оферти

Подобно на много други

Това често може да ги насърчи да „поемат“ към платен абонамент, който очевидно ви помага да увеличите месечния си доход като създател на съдържание.

 Unlockd Offers and discounts review

коментар gagner de l’argent sur unlockd?

отключване плати повече от 60 милиона паунда стерлинги на създателите на съдържание.

Основната цел на платформата е да се гарантира, че създателите се плащат по тяхната справедлива стойност. Създателите се третират като търговските интелектни партньори, каквито са. Характеристиките на Unlockd позволяват на създателите лесно да осигуряват приходи от своята аудитория. Платформата твърди, че създателите са удвоили, дори се е утроила, доходите на техните абонаменти благодарение на неговите характеристики. Тази платформа също така позволява на създателите на съдържание да имат пълен контрол върху съдържанието си, като им позволява да продават всичките си цени, за разлика от други платформи.

Абонаменти

Основният начин за Създателите да печелят пари за отключване е да плащат месечни абонаменти.

Вашият профил винаги ще включва части, които могат да се консултират свободно, като изображения и клипове. Те не трябва да са твърде сексуално изрични. Това ще насърчи феновете да се абонират, за да имат достъп до изключителното съдържание, което е скрито зад платената стена.

Можете да определите цената на месечния си абонамент в раздела „Моите оферти“ под настройките. Можете да поправите цената по желание, но обикновено тя е между 5 и 15 долара.

< img alt="unlockd subscriptions" src="https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/639a5ede36b746341c791270_0dV1PcmmsKWi3GI8GgfEh6_dF5b_kKJW_Us_91pDv8kC_OMsmTao1yxZduWlC1JwPCCpbdYAtd1yBnvlgSXsQJNcJzC2CZFxqfv27mjR0bJtG-LhdjX5EoCtCACy9eYZZwqQspEZKNJoFQNmj4H7g9iQlNHYx-sR_cKvjn-Ry1_1huA9x-ptAqfzveF2X9nlesWpHFICcw.png">

Premium Content

Създателите на съдържание могат да таксуват за премиум фенове на съдържанието, които се стремят да видят свежо съдържание.

Това позволява на създателите да генерират допълнителен доход, вместо да се броят само на абонаментни разходи. Създателите на съдържание за възрастни предполагат, че премиум съдържанието трябва да се насочи към конкретна ниша, като фетишизъм на крака, така че да можете да таксувате по -високи цени.

Създателите на съдържание обикновено таксуват между 5 и 50 долара за премиум съдържание в платформата, в зависимост от нишата, кинката и дължината на съдържанието.

Персонализирано съдържание

Създателите също могат да печелят пари, като таксуват персонализирано съдържание.

Можете да активирате тази опция във вашите настройки, която позволява на феновете да се свържат с вас за заявки.

Този тип съдържание е много изключително, някои създатели на съдържание за възрастни таксуват повече от 100 долара в зависимост от търсенето, извращение, ниша и дължината на съдържанието.

Можете лесно да откажете заявки, които не ви подхождат.

< H3 ID = "Premium-Snapchat"> Premium Snapchat

В допълнение към вашия основен абонамент за плащане, можете да настроите Premium Snapchat. Феновете трябва да плащат допълнителен месечен абонамент, за да видят вашето съдържание Snapchat. Това ви позволява да поддържате интереса на феновете си, докато печелите две месечни разходи, както и допълнителна добавка за вашата премиум и персонализирано съдържание.

Референтна програма

Програмата за отключване на посланика е спонсорска програма, в която получавате 7,5 % комисионна за всички доходи, които получавате. Създателите, които препоръчвате, не губят доходи чрез тази програма. Това е най -простият начин да спечелите пасивен доход на Unlockd, като същевременно помагате на новите създатели да започнат кариерата си. Можете да проверите колко печелите с тази програма на вашата финансова страница, където балансът се появява всеки месец. „>

unlockd referrals

Контактни фенове

Свързването с вашите фенове е един от най-ефективните начини за увеличаване на доходите си на платформа за възрастни. UnlockD предлага функции, които могат да ви помогнат да го направите, като Livestreaming. Безплатно. Можете също да печелите пари, като разговаряте с феновете си. Можете да заредите съобщение наведнъж или да включите котката във вашия абонамент. Феновете могат също да кликнат върху бутона „Съвет“ на вашия профил, за да ви изпратят допълнителни пари. Те са по-склонни да го направят, ако сте се занимавали с тях на лично ниво от бартиевния интелект на тези комуникационни инструменти. -unlocknbsp „> Лесна употреба за създатели – Unlockd & nbsp;

unlockd е наистина лесен за използване за създатели … след като сте регистрирани. Регистрацията отнема малко време, за съжаление, тъй като отключването трябва да провери всеки човек ръчно, за да се предпази от непълнолетни кандидати.

Отключването получава стотици заявки на ден, така че да може да отнеме малко време, така че вашият акаунт се активира, след като сте предоставили своето доказателство за идентичност. След като е активен, е много лесно да се ориентирате, да програмирате съдържание, да добавите описания и да взаимодействате с феновете си.

Нямате нужда да сте в офиса си, за да работите на вашата страница: Сайтът е Напълно оптимизиран за мобилни потребители, така че изтеглянето на снимките и видеоклиповете, които сте направили с телефона си, не може да бъде по-лесно.

Лесен за използване за посетители-unlockd & nbsp;

Една от основните критики, направени срещу d ‘ само fans И някои други известни платформи за фенове е, че тези сайтове изглежда не се притесняват от потребителското изживяване. Докато можете да платите парите си и да намерите пътя си към съдържанието на създателя по ваш избор, това е достатъчно за тях.

Отключването се отклонява донякъде от тенденцията. Сайтът е приятен и чист, потокът не е ужасно претъпкан, а началната страница с опцията за откриване на нови профили е наистина добре проектирана. Това е просто оформление в плочки, което се зарежда бързо, което ви позволява бързо да се ориентирате, за да намерите хората, които ви интересуват.

Отлични филтри също са на разположение, за да ви помогнат да усъвършенствате своите изследвания. Изберете от звезди, базирани на определени места, или със специфичен цвят на очите, филтър по възраст или тип тяло и дори по бизнес – ако имате склонност към порно звезди или топ модели, намерете ги е, ако е лесно.

< P> В световен мащаб Unlockd вероятно има един от най -добрите сайтове по отношение на потребителското изживяване. Ако сте създател, това е хубаво, защото това означава, че други потребители са по -склонни да се ориентират и да ви открият по органичен начин. Винаги трябва да популяризирате промоцията си, но е много по-лесно да спечелите някои допълнителни абонати на UnlockD, отколкото на други платформи. Промоция на страница-Unlockd & nbsp; < /H2>

Най -лесният начин да успеете в отключването е да популяризирате социалната интелигентност на медиите си. История в Instagram с безопасен подъл поглед за работа стига много далеч. Полезно е да има голям брой последователи относно медиите за интелигентност на социалната интелигентност, но алгоритъмът на отключването не дава приоритет на страхотните създатели. Винаги можете да успеете в платформата, като използвате други тактики за промоция. Използвайте форуми като Reddit, за да популяризирате вашия профил, когато вашият брой последователи не е пречка. Просто не забравяйте да спазвате стандартите и разпоредбите на тези платформи. Друг начин да увеличите броя на последователите си е да си сътрудничите с създателите на Unlockd, както и с създателите на само Fans. По този начин можете и двамата да развиете аудиторията си, докато насочвате двете си аудитории. Създателите също могат да предлагат безплатни 7-дневни изпитания, просто се уверете, че съдържанието ви е достатъчно добро, за да могат тези фенове да разширят своите абонаменти.

отключване е създадено, тъй като основателите имаха чувството, че създателите на съдържание дават прекалено висок процент на бизнеса. Платформата отнема само 15 % от доходите ви, един от най -ниските акции на доходите на пазара. Други платформи отнемат поне 20 %. UnlockD поддържа ниските си разходи чрез развитие на отношенията с доставчиците на плащания и оптимизиране на своята платформа, за да може да си я позволи. Минималното количество оттегляне на отключване е 100 долара, което е доста високо. Създателите обаче могат да плащат на варствен интелигентност ACH всяка седмица/банково прехвърляне. Платформата предлага и защита от модернизиране, което означава, че винаги ще ви се плаща за вашето съдържание, дори ако сте имали модела.

Отключете ли е добре за феновете? Лесно е да намерите създатели на съдържание благодарение на страницата за откриване на платформа, където феновете могат да идентифицират и нови таланти. Феновете могат също така да намерят създатели, които съответстват на техните ниши, техните интереси и бюджетите си благодарение на филтрите на страницата за откриване. Платформата също така позволява на феновете да се отписват по всяко време. Като цяло това е отлична платформа както за феновете, така и за създателите.

 unlocked for fans

Поддръжка-unlockd & nbsp;

Имаме само добри неща, които да кажем само за подкрепата на UnlockD. Платформата се гордее с това, че има „истински човешки човешки екип“, който управлява котката за помощ, помагайки на създателите за плащания, функции и всичко останало.

Няма да останете без отговор дни, те ще ви отговорят след няколко минути. И това не е всичко. Всеки създател получава мениджър на акаунти, който му помага на платформата и отговаря на всички необходими въпроси. Можете да се свържете с услугата за поддръжка на Bartificial Intelligence на онлайн котка , facebook или изпратете имейл на support@unlockd.me.

Можете също да се консултирате с Често задавани въпроси на платформата, която съдържа подробни отговори на повече от 100 въпроса на създателите.

confidentartictal intelligence and security-unlockd & nbsp;

Създателите на съдържание за възрастни искат да контролират своите Съдържание и знаейки, че са безопасни онлайн. Проверката на това кой може да види вашето съдържание е невъзможно на повечето платформи. С геоцибалната функция на отключването, създателите на съдържание могат да попречат на определени страни да виждат своите профили. Ако не искате семейството ви от определена държава да види съдържанието ви, тази функция е идеална за вас. Можете да активирате геоциела в настройките на вашия профил. & Nbsp;

unlockd също отговаря на Закона за авторското право на цифровото хилядолетие (DMCA), който гарантира, че всички създатели са собственост на тяхното съдържание. Платформата също все още е готова да помогне на създателите да изтеглят съдържанието, което е откраднато и споделено на външни уебсайтове. Със строга политика по отношение на измамите всеки купувач, уловен в акта за измама, незабавно се прогони.

Заключение и NBSP;

За твърде много дълго време видяхме сайтове като само fans печелене на пари на гърба на създателите на съдържание за възрастни без признание че те заслужават.

По отношение на ценностите и етиката, отключването е обратното. Не само създателите на съдържание могат да бъдат платени за това, което си струват, като фиксират собствените си цени, но платформата отнема само 15 % от доходите, най -ниският дял сред големите платформи.

100% без преценка и сексуално положителна платформа, UnlockD се стреми да отговаря на стандартите на създателите на съдържание за възрастни.

Никога няма да се налага да се страхувате, че тази платформа ще обърне гръб на създателите на съдържание за възрастни и ще забрани сексуално изрично съдържание. Всъщност Unlocked е благоприятен за Kink и позволява на създателите да имат пълен контрол върху съдържанието си.

Благодарение на функции като Premium Snapchat и програмата за посланик, създателите могат да увеличат доходите си и да достигнат финансова свобода. & nbsp;

Каква е разликата между видеоклипове на потока, частни и премиум ?

Поточни видеоклипове са тези, които публикувате на вашия обществен поток. Всеки може да ги види, ако реши да ви последва, което може да направи безплатно. Има разлика между следното (безплатно) и абонирането.

Частните видеоклипове са тези, които са достъпни само за вашите платени абонати, докато премиум видеоклиповете струват повече, дори за човек, който плаща абонамент за вашия Съдържание. Следователно премиум видеоклиповете трябва да си струват допълнителните разходи, за да се убедят хората да плащат, за да ги получат.

Мога ли да изтрия съдържанието си в отключване?

Можете да изтриете съдържанието, което сте публикували в отключването си по всяко време. Просто не забравяйте да не изтривате съдържание, което ви е позволило да спечелите много фенове, освен ако нямате основателна причина да го направите. Новите абонати също ще искат да разглеждат старите ви съобщения, а не само нови продукти.

Какво съдържание съм упълномощен да публикувам На Unlockd?

Вие сте упълномощени да публикувате всичко, което е законно в Unlockd, включително хардкор съдържание. Изключенията в това правило са всякакъв вид съдържание, което нарушава закона, или всяко съдържание, от което не сте изрично собственик, дори ако се появявате в това съдържание. По този начин, ако професионален фотограф е направил снимки на вас, но е запазил авторските права или ако се появите в нечий друг видеоклип, не можете да споделите това съдържание в Unlockd.

Отвъд това, стига да публикувате, е законно , имате безплатно поле. UnlockD поддържа всички законни извивки и насърчава създателите да публикуват това, което смятат, че феновете им ще искат да видят.

Мога ли да популяризирам другите си сайтове за съдържание в Unlockd?

Нямате право да популяризирате другите си сайтове за съдържание в UnlockD. Това включва вашия собствен Instagram, YouTube или всяка друга фен платформа, където може да имате профил. Unlockd положи много усилия за изграждане на трафик към вашата страница и на техния сайт и те не искат този трафик да бъде пренасочен на друго място.

Club има ли приложение?

Отключването няма приложение за iPhone или Android. Това е така, защото нито Apple Store, нито Google Play Store позволяват съдържание на възрастни. Няма да намерите приложение в тези магазини за която и да е фен платформа.

Въпреки това, уебсайтът е напълно оптимизиран за мобилни телефони и много лесен за използване. Вместо приложение можете да запазите пряк път на уебсайта от началния екран на вашия телефон, който ще ви отведе директно на вашата страница. Ако сте свързани преди това и сте помолили сайта да ви запомни, ще получите достъп до вашия профил директно и ще сте готови да управлявате съдържанието си или да обсъдите с вашите абонати.

Какви са изображенията на галерията & nbsp; На Unlockd?

Изображенията на галерията са по същество допълнителни снимки на профила. Те показват потенциални абонати как сте и вида на съдържанието, което бихте могли да публикувате. Тези изображения обаче трябва да са безопасни за работа, така че не показвайте хардкор изображения тук – дори и да можете да си намеквате.

тийзър видеоклипове (безплатни) и частни видеоклипове могат да бъдат толкова кратки, независимо дали желаете, и Доста лесно е да се покаже нещо вълнуващо само за няколко секунди (може би като се намеква за мигането в тийзър или като наистина мига върху вашия поток). Премиум видеоклиповете обаче имат минимална продължителност от 30 секунди.

По отношение на максималния, няма ограничение за продължителност, но има ограничение на размера на файла – 4 GB. C ‘е доста висока граница. Ако снимате Full HD, това представлява повече от час за други видео формати.

Някои от връзките, които се появяват в тази статия, могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас, ако решите да купите платен план.
Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.