➤ Как да инсталирате и деинсталирате хромирани разширения (урок стъпка по стъпка)

само запазете тези, от които се нуждаете

разширения google chrome може да бъде много полезен и забавен; Просто погледнете тези превъзходни хромирани разширения За да имате някои примери. Но как да ги получите и може би по -важното – как да деинсталирате разширенията, които не искате или имате нужда?

Ще намерите по -долу пълен урок за инсталирането на хромирани разширения. Има няколко метода, които трябва да го направят, но за повечето хора добавянето на ново разширение на Chrome към вашия браузър трябва да отнеме само няколко секунди.

Съдържание

Ul Roole = „Списък“>

 • Как да инсталирате хромирано разширение
 • Работа на хромирани разширения в режим на инкогнито
 • Как да деинсталирате хромирано разширение < /li>

  Ще се научите също да правите обратното: изтрийте разширенията на Chrome, които вече не искате. Можете да деинсталирате удължаване на хрома, ако сте го инсталирали случайно, ако никога не го използвате или ако е включено в инсталирането на злонамерен софтуер.

  Забележка: Разширенията на Chrome също работят в няколко Други браузъри, базирани на Chrome, opera като отличен е отличен Пример.

 • Как да инсталирате a хромирано разширение

  Има няколко начина за инсталиране на хромирано разширение, но първо ще преминем през метода „нормален“.

  Стъпка 1 : Изберете a Хром разширение в Web Store Chrome .

  Стъпка 2 : Изберете бутона, озаглавен Добавяне към Chrome .

  стъпка 3 : Изберете Добавяне <Клас фигура = "w-richtext-figure-type-image w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 462pxpx">

  Pour ajouter votre propre extension Chrome maison, vou S трябва първо да активира режим на спецификация за интелигентност, така че Chrome да ви позволи да импортирате сурови файлове:

  Стъпка 1 : Изберете менюто в три точки в горната дясна част на Chrome.

  Стъпка 2 : Отидете на още инструменти & gt; разширения .

  Étape 3 : Click on the Бутон, разположен до режим на разработчици в горната част на страницата.

  Стъпка 4 : Изберете бутона Натоварване на бутона .

  <клас клас на фигури = "W-richtext-figure-type-image w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 342pxpx">

  Étape 5 : Localisez et sélectionnez le dossier qui contient les fichiers de l’extension Chrome.< /p>

  Стъпка 6 : изберете Изберете папката .

  Следвайте тези стъпки, за да инсталирате разширение на Chrome, която не е в папка, Като CRX файл, който сте изтеглили на сайт на трети страни или които сте се компилирали:

  1. Повторете стъпките 1 до 3 по -горе (от втората серия от инструкции).
  2. От екрана на разширенията плъзнете и поставете CRX файла на страницата.
  3. Изберете Добавете разширение .

  < div>

  експлоатационни хромирани разширения в режим на инкогнито

  разширенията на хрома не се активират в режим на инкогнито. Поне не по подразбиране. Но ако желаете, можете да принудите Chrome да активира разширения в режим на инкогнито от страницата за разширения:

  Стъпка 1 : Достъп до страницата за разширения, следвайки инструкциите по -горе. Направете го от нормален хромиран прозорец (не инкогнито).

  Стъпка 2 : Изберете бутона Details до въпросното разширение.

  étape 3 : faites défiler l’écran jusqu’au paramètre autoriser en режим incognito и активирайте Опцията, като изберете бутона вдясно.

  Comment désinstaller une extension Chrome

  Il е много лесен за премахване на хромирани разширения. Можете да направите това изключително просто от лентата с инструменти, но ако разширението не се вижда, има друг начин за достъп до опцията за деинсталиране. Двете са описани по -долу.

  ЗАБЕЛЕЖКА: Както казахме по -горе, една от причините да деинсталирате разширение на Chrome е, че той е добавен към вашия компютър случайно разузнавателна програма за злонамерена програма. Ако случаят е такъв, не забравяйте да изтрийте вируса или друг зловреден софтуер < /a> преди той вече да не причини щети или неудобства.

  Иконата за разширение се появява в лентата с инструменти? Ако да, щракнете с десния бутон върху него и изберете Изтриване на Chrome … в падащото меню.

  Ако не видите иконата за разширение, това може да е така, защото сте го маскирали. Друга причина е, че сте в режим на инкогнито и че разширението не е конфигурирано да се използва в този режим (тоест той работи само в нормален режим, което е опцията по подразбиране за всички разширения).

  За щастие, има друг начин за премахване на разширението. За хромирани разширения, които понастоящем не се виждат, отворете страницата за разширения, за да видите всички инсталирани разширения:

  Стъпка 1 : Изберете менюто с три точки и отидете на Повече инструменти & gt; разширения .

  Стъпка 2 : Намерете разширението, което искате да изтриете.

  Стъпка 3 : Изберете бутона изтриване .

  < img src="https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/638d65611f96aba4826b727c_zoGuLUmJEvojy0A3u_MS6AHyTNF0PbOKoKOLOzdVMNTDhLs0Oa84mkue-dzMCkrVXDUDBMhSpYZK0HHbmza_XNe4EogmobDgbGj2mqcRwtvZqjAsWH33fH5HwnIRkDskVnriBGofW3S2Yw0BXDbHR8A7XnDTE3YdYjG7QvV3fQAVWKk9YzfyPF6Af7sv9pB5N_V8mf8rHg.png" alt="">

  Étape 4 < /Strong>: Потвърдете деинсталирането, като изберете изтриване за пореден път.

  Някои от връзките, появяващи се в тази статия, могат да бъдат връзки за партньорски разузнавания, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас Аз решавате да купите платен план.
  Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.