➤ Как да споделяте и изпращам големи файлове?

< Div Class = " _ 20px ">

Току-що завършихте важен проект и трябва да го изпратите незабавно интелигентност на клиент, който е някъде в другия край на страната. Прилагате файла към имейла си и сте готови да натиснете бутона за пратка. Именно тогава осъзнавате, че не можете да го изпратите, тъй като файлът е твърде голям.

Ако това е проблем, с който вече сте се сблъскали, не се притеснявайте, не сте сами.

Невъзможността за изпращане на големи файлове по имейл може да бъде разочароваща, особено когато крайните срокове са тесни. Всъщност повечето от най -използваните услуги за електронни съобщения в света не ви позволяват да споделяте големи файлове. Например, Gmail има само капацитет за съхранение от 25 MB на електронна поща.

И така как да споделяте обемист файл в интернет?

За щастие, има няколко метода, които вие вие ​​сте Можем да се опитаме да успеем да прехвърлим големи онлайн файлове.

В тази статия ще споделим списък с тези методи, които са работили забележително за нас и могат да работят по същия начин и за вас.

Без допълнително обожание, нека разгледаме най-добрите начини за изпращане на големи файлове.

методи за изпращане на големи файлове

по електронна поща

, въпреки че най-много услуги за електронни съобщения като Gmail и Yahoo имат много ограничен капацитет за съхранение, въпреки това можете да изпращате електрически файлове Обемни роника, използвайки един от следните методи.

1) Използвайте услуги за съхранение в облак като Google Drive и OneDrive.

Искате да се научите да изпращате големи имейл файлове, така че не търсете повече от платформи като Google Drive и OneDrive, за да ви помогнат. Тези платформи предлагат безплатно място за съхранение в облака, което можете да използвате за изпращане на файлове, които не бихте могли да споделите по традиционен имейл.

Според услугата за съобщения, която използвате, можете да използвате съответния облачен съхранение Платформа за прехвърляне на вашите файлове.

например, ако сте потребител на Gmail, можете да използвате Google Drive за прехвърляне на големи файлове. Ако използвате Outlook, можете да използвате OneDrive за същата цел.

Варкуално интелектно споделяне на тези платформи също е много просто. Следните бързи стъпки в Google Drive ще бъдат достатъчни за споделяне на големи файлове:

 • Изтеглете файла си в Google Drive отдясно -CHICKING и Избор на „Изтегляне“ Изтегляне на файл „. < /li>

fileupload1
 • Then, Вдясно -Кликнете изтегления файл и изберете „Споделяне“. След това се отваря малък прозорец, приканвайки ви да добавите хората или групите, с които искате да споделите файла.

share new < /Фигура>

 • Добавете имейл адреса, към който искате да изпратите файла, и щракнете върху бутона „Завършено“, както е показано по -долу.

<Клас на фигура = "W-richtext-figure-type-image w-richtext-arign-fullwidth" style = "max-width: 599pxpx">

Добавете имейл адреса нов

Vous avez également la possibilité d’envoyer des liens vers le lecteur directement lors de la composition de votre courrier. В полето „Ново съобщение“ ще намерите интегрирания бутон на Google Drive точно до иконата „прикачен файл“. Просто трябва да щракнете върху него, за да споделите връзката към файл или папка, съхранявана на вашия твърд диск.

the 'Attachment' icon

2) Компресирайте файла

Друг начин за заобикаляне на границите на имейл услугите е да компресирате размера на вашия файл. Компресията естествено намалява размера на файл, който ви позволява да го споделяте по имейл. Повечето актуални операционни системи ви позволяват много лесно да извличате компресирани Zip файлове.

Под Windows можете да следвате бързите стъпки по-долу, за да компресирате файлове:

 компресира файла
 • Tout d’abord, créez un folder and copy all the files you want to Споделете по имейл.
 • След това щракнете с десния бутон върху папката и изберете „Изпрати“ & GT; „Компресирана папка“.
 • Вашият компресиран файл ще бъде цип и готов за споделяне.

Ако искате да компресирате няколко папки едновременно, ние също предлагаме също така предлагаме Опитате безплатни инструменти за компресия като 7-ZIP, Winzip и Express Zip.

3) Icloud Mail Drop: Идеален за Apple Mail

Нямате какво да правите, когато изпращате обемна варкуален интелект Apple Mail или Mail приложения от вашето iOS устройство. Apple Mail има пространство за съхранение, ограничено до 20 MB. Следователно, ако се опитате да изпратите файл с повече от 20 MB на електронна поща, приложението ще ви покани да изпратите файла като прикачен файл, използвайки вместо „Поща капка“. /p>

Използвайте депозита по пощата iCloud

 iCloud's mail drop

 1. il suffit de joindre à apple mail un fichier d’une taille supérieure à 20 mo. файлът. Кликнете върху бутона „Използвайте падането на пощата“.
 2. След това файлът ще бъде изтеглен от iCloud и връзка или визуализация на файла ще бъде изпратен на вашия получател.

<

  < P> Моля, обърнете внимание, че връзката ще изтече след 30 дни.

  Препоръчително четене: < / Blockquote>

  трансфер с помощта на споделяне на файлове на трети страни

  дори с всички методи на ваше разположение , имейлът в крайна сметка може да се окаже неефективен вариант за споделяне на големи файлове, особено когато знаете колко огромни могат да бъдат определени файлове. Например, как да споделяме големи видео файлове по имейл?

  За щастие, имаме множество безплатни и платени услуги, които ви позволяват лесно да изтегляте и споделяте големи файлове в Интернет. Нека разгледаме някои популярни платформи, които предлагат тази услуга и може да намерим конкретен отговор на въпроса-как да изпратите големи видео файлове?

  1) Jumpshare.

  <Фигура Class = "w-richText-figure-type-image w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 740pxpx">

  jumpshare

  En matière d’applications de partage de fichiers, Jumpshare est souvent considérée comme l’une des meilleures. Можете да изпращате безплатни файлове с максимален размер от 250 MB. Ако имате пари за харчене, 9 долара на месец в платформата ще ви позволят да изтегляте и споделяте файлове с размер 20 GB.

  Операцията на Jumpshare също е много просто. Всъщност това е един от най -приятелските инструменти за споделяне на файл с интелигентност, които срещнахме.

  Следвайте стъпките, за да споделяте Jumpshare на варцния интелект

   < Li> Регистрирайте се, за да създадете своя акаунт в JumpShare.
  • Изтеглете или плъзнете и поставете файловете, които искате да споделите на таблото за джъмшър.

   jumpshare's dashboard
  • Une fois téléchargé, cliquez avec le bouton droit de la Mouse on the file and select „Share“ .
  • Припадък EZ Името или имейл адреса на човека, когото искате да изпратите връзката за изтегляне на файла, и кликнете върху „Изпращане“.

   Type the name or email address
  • Le destinataire pourra télécharger le fichier grâce au lien qu’il a reçu.

  Jumpshare позволява на получателите с акаунт в платформата да визуализират изображенията, видеоклиповете или аудио файловете, които са получили, преди да ги изтеглите. Те могат да преобладават файлове в повече от 200 различни формата.

  Посетете уебсайта Jumpshare

  2) weTransfer.

  we transfer 1

  С WeTransfer можете да изпращате безплатни файлове от 2 GB за безплатен размер. Не е нужно да отваряте акаунт или да изтеглите софтуер за десктоп, за да използвате приложението. Вместо това имате прост уеб интерфейс за изтегляне на файлове и споделяне на техните връзки за изтегляне с вашите получатели. В допълнение към генерирането на връзки, WeTransfer също ви позволява да споделяте файлове по имейл.

  Как да споделяте обемни файлове с Wetransfer

  transfer - send large files
  • Visitez le site Web de WeTransfer.
  • Cliquez sur l’icône „Plus“ Независимо дали виждате от лявата страна на екрана си, за да изтеглите файла си.
  • Попълнете подробностите.
  • Изберете между опциите „Изпратете трансфер по имейл“ или „Получете линк на Прехвърлете „.
  • Щракнете върху“ Transfer „, за да започнете да споделяте файлове .

  С професионален план от $ 10, ще получите капацитет за съхранение от 1 TB и можете да изпращате и получавате файлове с максимален размер от 200 GB, което прави идеалната платформа за споделяне Големи видео файлове.

  Посетете уебсайта на Wetransfer

  3) myairbridge.

   myAirbridge1

  MyAirBridge est une autre application gratuite facile To be used that allows you to share Файлове с максимален размер от 20 GB, без да ви карат да плащате стотинка.

  С този инструмент имате възможност да изпратите вашите файлове по електронна поща или да ги споделите под формата на линк за изтегляне.

  Може да не бъде надарен от най-чистия интерфейс И е доста бавно, когато става въпрос за изтегляне на файлове, но върши заданието.

  Как да изпращате големи файлове с myirbridge

   как да изпращате големи файлове с myairbridge
  • Inscrivez-vous pour créer votre MyAirbridge account.
  • Download файлът, който искате да споделите.
  • Изберете една от опциите S Uivants: „Изпращане на файлове по имейл“ или „Изпращане на файлове по връзка“.
  • Натиснете бутона за изпращане, за да прехвърлите файла.

  MyAirbridge е идеален за споделяне и съхранение на мултимеедерни файлове с интелигентност, като видеоклипове, музика и HQ снимки.

  Ако имате пари за харчене, изберете опцията за ценообразуване на предприятието на $ 65,99/месец, за да се възползвате от 15 TB място за съхранение и възможността за изпращане на файлове максимален размер от 100 GB.

  Посетете уебсайта на Myairbridge

  4) Трансфер за изпращане.

Sendy Transfer is a file sharing tool that we recommend to companies due to интеграциите, които поддържа. Платформата работи добре в комбинация с приложения като Slack and Chatwork и ви позволява да споделяте файлове или връзки за изтегляне на вашите получатели директно с приложения за интелигентна интелигентност по -горе.

Sendy също работи добре, за да изпраща големи видео файлове в няма време. Можете да прехвърляте няколко файла наведнъж и да споделяте файлове с максимален размер от 50 GB. Освен това имате неограничен капацитет за съхранение, за да запазите и управлявате всички файлове, които споделяте онлайн.

Как да споделяте файлове за изпращане на варствен интелигентност sendy файлове

<фигура class = "w-richtext-figure-image-image w-richtext-arign-fullwidth" style = "max-width: 700pxpx">

изпращане на големи файлове
 • Download the file to Sendy ; /home.sendycloud.com/ Прехвърлете „Target =“ _ Blank „> Посетете уебсайта за прехвърляне на SENDY

  Други методи за споделяне на обемни файлове

  1) vpn.

  Понякога, без ваше знание, има ограничения, наложени от вашия доставчик на интернет достъп, които ви пречат да изтегляте и да споделяте големи файлове в Интернет. Най -добрият начин за решаване на този проблем е да сърфирате анонимно в мрежата с помощта на VPN.

  VPN или виртуална частна мрежа е инструмент, който криптира вашия трафик и запазва интелигентността на ConfidentartArtarture на вашата онлайн дейност.

  Добър VPN, като Express или North, може да ви помогне да заобиколите ограниченията за управление на трафика с висока скорост, наложени от вашия ISP. С VPN във вашата система вашият интернет доставчик няма да има начин да разпознае размера на вашите файлове и да ограничи техния транзит. Като се има предвид, използването на VPN създава определени проблеми.

  Може да се наложи да понасяте бавна скорост на Интернет и прехвърлените файлове да не пристигат в първоначалното си състояние.

  препоръчваме Четене: Какво е VPN & nbsp;

  2) USB ключ.

  USB ключовете представляват най -практичните средства за прехвърляне на обемни файлове.

  Те ви предлагат повече от достатъчно място за физически споделянето на големи файлове с вашите приятели и колеги. Размерът на файловете, които споделяте, зависи от капацитета за съхранение на USB ключа, който използвате. Например, има USB ключове, чийто размер варира от 4 до 16 GB.

  Типът на USB ключ, който използвате, ще определи количеството съдържание, което можете да съхранявате и евентуално прехвърляне.

  Тези ключове също имат своя дял от проблеми. Например, данните, съхранявани на тези ключове, не са защитени, тъй като не са защитени от криптажи. Съществува и риск от загуба на данни, ако дискът е повреден или откраднат.

  3) FTP .

  Проектиран специално за прехвърляне на големи файлове, протоколът на FTP или протокол за прехвърляне на файлове е метод на стар- Модно споделяне на файлове.

  Включва TCP/IP протокол, който улеснява прехвърлянето на файлове между сървърите и FTP клиенти. Всичко, от което се нуждаете, е FTP клиент, за да започнете да прехвърляте големи файлове, използвайки този метод.

  въпреки своите груби проблеми с безопасността, които оценяваме във FTP, е способността му да управлява файлове.

  Няма абсолютно никакво ограничение за размера на файловете, които можете да прехвърлите. Имате възможност да поставите трансфера на опашки или да изпратите няколко файла и двата без проблем.

  За повече сигурност можете да опитате да използвате защитния FTP варнация, наречен SFTP, който е протокол, улесняващ прехвърлянето на файлове с варкуонен интелект, сигурна черупка (SSH).

  Препоръчител Четене: Списък на най-добрите FTP услуги

  4) Dropbox.

  Dropbox е друг идеален начин за изпращане на големи файлове. Можете да изпращате или споделяте почти всичко, което съхранявате в Dropbox и дори награждавате потребителски разрешения, за да определите дали получателят може да промени споделения файл или да го прегледате само.

  Споделянето на файлове е сигурно и незабавно в сравнение с традиционните имейл услуги. Dropbox е особено интересен, ако искате да споделяте работни файлове с колегите си и да си сътрудничите онлайн в реално време.

  Препоръчително четене: файл, подробно опитен от Dropbox

  резюме.

  Какъвто и да е числото или размера на файловете, които искате да изпратите, винаги ще има средство за помощ във вашия Приближаване. Всички горепосочени методи предлагат прости решения за ограниченията, към които се сблъскват вашите доставчици на електронни съобщения. в света. По същия начин, приложения като Wetransfer и Jumpshare споделят голям видео и аудио файлове Истинска здравна разходка.

  Ако не ви е удобно да споделяте големи онлайн файлове, винаги можете да се обърнете към обикновен USB ключ, за да свършите работата .

  Какъвто и носителят да изберете да отговорите на вашите нужди, бъдете успокоени: В наше време споделянето на обемни файлове не е източник на стрес.

  Често задавани въпроси за изпращане на големи файлове

  мога ли да Изпращайте големи файлове с моя телефон?

  Да, възможно е да изпращате големи файлове, като използвате само вашия телефон. Смартфоните вече са оборудвани с достатъчно вътрешна памет, за да съдържат големи файлове. Те също са оборудвани с устройства за разширяване на паметта на устройството чрез добавяне на външна карта с памет. Можете да използвате телефона си като флаш устройство и да прехвърляте файлове с помощта на USB разширение.

  От друга страна, почти всички платформи за споделяне на файлове Сега разполагайте с мобилно придружително приложение, което можете да използвате на iOS или Android устройства, за да споделяте данни.

  Мога ли да изпратя обемни файлове с бавна връзка?

  Можете да го направите, ако нямате нищо против да прекарате дълго време за прехвърляне на файлове. Винаги е препоръчително да имате добра бърза интернет връзка, ако искате да прехвърлите големи файлове възможно най -бързо. Бавната връзка може да отнеме твърде много време и дори да наруши изтеглянето на файл, принуждавайки ви да започнете отново прехвърлянето.

  Как мога да изпращам големи файлове безплатно?

  платформи като OneDrive и Google Drive ви позволяват да изпращате безплатни файлове до определен момент. Имаме и десетки приложения за споделяне на файлове, които също предлагат своите услуги безплатно, докато налагат ограничения върху броя на файловете или размера на файл, който можете да изпратите.

  Jumpshare, например, ви позволява Изпращайте големи файлове до 250 MB, без да ви карат да платите стотинка.

  след това изпращам големи файлове в WhatsApp?

  В момента WhatsApp ви позволява да споделяте видеоклипове от 16 MB и обикновени файлове с размер 100 MB. Отговорът е не. Единственият начин за споделяне на големи файлове в WhatsApp е да ги изтеглите в облачни платформи като Google Drive и да споделите връзката с получателя на Vartificial Intelligence Получателят на Messenger. -И може да направи-„> Какъв размер на gmail файл може да изпрати?

  Можете да изпращате файлове с 25 MB като варкуален интелект, прикачени части Gmail. Ако вашият файл надвишава наложения лимит, Gmail автоматично ще добави връзка с Google Drive към вашия имейл, вместо да изпраща файла като прикачен файл.

  Някои от връзките, появяващи се в тази статия, могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас, ако решите За закупуване на платен план.
  Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.