➤ Как да създам акаунт в Gmail? (професионален или персонал)

Почти всички използват Gmail днес, защото това е една от най -използваните платформи за електронна поща в света и е потребителска интелигентност .

Когато нов потребител се опита да отвори Gmail в мрежата или в мобилното приложение, той първо е помолен да се регистрира, след което да се свърже с платформата. Няколко характеристики на Gmail го правят по -добър вариант от другите конкуренти, налични на пазара, а един от тях е лекотата му за достъп и навигация.

Ако нямате идентичност на Gmail или Gmail акаунт, вие сте далеч отзад останалите. В тази статия ще видим как можете да извършите процеса на създаване на нов акаунт в Gmail и да се научите да го синхронизирате с различни приложения.

Създаване на нов акаунт в Gmail

Gmail акаунт предимства

< P> Gmail е електронен имейл Предоставен от Google. Счита се за една от най -сигурните и използвани услуги.

Тъй като Gmail се предлага от Google, той може лесно да се синхронизира с различни други приложения на Google, по -специално YouTube, Google Drive, Google Maps и много други. Така че създайте нов акаунт в Gmail сега.

Un compte Gmail est la forme de communication la plus current И най -простото има.

Следователно нека говорим за различните предимства на Gmail акаунт.

1) Комуникация

gmail опрости комуникацията и разрешено е разрешено хората да общуват лесно. Преди това хората се сблъскаха с комуникационни проблеми, но Gmail реши тези проблеми. Тук можете лесно да изпратите имейл до бизнес мениджър, приятел, шеф или друг човек, който имате имейл адрес. 2) професионализъм

Доставянето на SMS или директното обаждане не е привилегировано професионално средство, защото нарушава поверителността. От друга страна, в случай на имейли, ако лицето се интересува, той ще се свърже, използвайки информация за идентификация и ще отговори на вашия имейл. Следователно Gmail е най-професионалният начин за комуникация.

3) по-евтино

gmail предлага редица безплатни функции, но ако искаме да го направим Използвайте го за по -персонализирана организация или версия, е възможно да използвате премиум функции на достъпна цена. Максимум потребителите използват платформата безплатно, която им позволява да споделят имейли ежедневно.

4) < href = "/post/meilleur-stockage-cloud" target = "_ blank"> Облачно съхранение

Облачното съхранение е най-иновативната технология, тъй като, благодарение на това, хората могат да споделят своите данни в центрове за данни и на всяко място в света и лесно достъп до файлове. Облачното съхранение също се използва за архивиране на данните, ако оригиналните данни са унищожени.

5) Лесно достъпен

gmail е изключително лесен за използване. Просто използвайте информацията за идентификацията си, за да се свържете с вашата кутия за прием и достъп до всички съобщения, които съдържа. Gmail също ви позволява да се движите сред различните характеристики на услугата за съобщения.

6) Синхронизация с различни приложения

като е The „Една от най -използваните услуги за електронна поща, Gmail има специални предимства, като например възможността за синхронизиране с почти всички приложения чрез проста връзка. Thus, an identifartificial intelligence Gmail is like an identifartificial intelligence universal which can work on many other applications.

7) organized

The messages of the box of Приемането се сортира и класифицира по ред на предпочитане, от нормална поща до спам, включително чернови и т.н. Това позволява на потребителите да имат достъп до различни букви по-лесно и да спестят време.

8) безопасност

gmail изпраща криптирани съобщения, което прави споделянето на данни и прикачени файлове върху Интернет е много по -безопасен. Благодарение на сигурността на съобщенията, Gmail е сигурен и предизвиква потребителската интелигентност принадлежност. gmailcom „> Създайте акаунт в gmail.com

Следвайте стъпките, посочени по -долу за gmail.com, за да създадете акаунт. Отворете браузъра си и въведете www.gmail.com, след това натиснете Enter.

 • Появява се прозорец, като този, представен на изображението по -долу, се появява. Кликнете върху „Създаване на акаунт“.

 • Въведете основната си информация като името, потребителското име и паролата, както е посочено в изображението по-долу, и натиснете въвеждането.

 • По-долу се появява прозорец. Въведете допълнителната информация и щракнете върху Напред.

 • Опцията за настройки на персонализиране ще бъде видима. Изберете едно или друго и след това щракнете върху Напред, както е посочено на изображението по-долу.

manual personalization

 • Прозорец, показващ политиката на бисквитките, ще се появи на вашия екран.

Cookie Policy

  privacy

  • une fenêtre affichant les условия de confidentartifical intelligencelité s’affichera à l ‘екран.

  Privacy
  • Faites défiler jusqu’au bas de la page et cliquez sur „J’accepte“ comme indiqué dans Изображението по-долу.

  • Пощенската кутия ще започне да се грижи, както по-долу.

   работно място
  • Une boîte aux lettres s’ Ще се отвори и можете да избирате от интелигентните функции, които ще се появят. Направете избор според вашите желания, след това кликнете върху „Next“.

  smart features
  • На екрана се появява друга функция за персонализиране. Кликнете върху „Готово“, както е посочено по-долу.

  < div>personalise

 • Отваря се пощенската кутия.

inbox

Стъпките, споменати по-горе, ще ви помогнат да създадете акаунт в Gmail.

свържете различни приложения с акаунта gmail < /h3>

Сега, когато сте създали новия си имейл на Gmail, следвайте стъпките, изброени по -долу, за да свържете различни приложения, като използвате вашия идентификатор на Gmail:

Забележка: Можете да се свържете с всяко приложение на Google, но В този метод ще свържем с помощта на YouTube.

 • Отворете браузъра си и въведете „www.youtube.com“ и натиснете на входа. Кликнете върху „Съгласен съм“, както е посочено на изображението по-долу.

youtube
 • Щракнете сега върху“ Влезте „, както е посочено на изображението по-долу.

SIGN IN

 • Появява се страница за свързване на Gmail. Въведете вашия имейл адрес и натиснете входа.

 • На следващия екран въведете паролата и натиснете клавиша ENTER на клавиатурата, както е посочено на изображението по-долу.

 Password
  logged in

  de la même manière, vous pouvez vous rendre sur le site de google et cliquer sur l’icône приложения comme, посочени в изображението по -долу, и синхронизирайте всички изброени приложения, използвайки вашия идентификатор на gmail, посочени по -долу, и синхронизирайте всички изброени приложения, използвайки вашия идентификатор на gmail, посочени по -долу, и синхронизират всички изброени приложения, използвайки вашия идентификатор на gmail, посочени по -долу и синхронизират всички приложения, изброени с помощта на вашия идентификатор на gmail .

  Résumé.

  Gmail е много полезно приложение, което позволява на потребителите да комуникират и споделят информация по най -безопасния и най -професионалния начин. Gmail позволи на потребителите да се свързват с различни приложения с просто докосване, а също така позволява на хората лесно да имат достъп до облачно съхранение.

  Така в тази статия обсъдихме различните предимства от Gmail и научихме как да създаваме Ann имейл акаунт с gmail.

  често задавани въпроси

  как мога да създам нов Gmail акаунт?

  Можете да посетите официалния уебсайт на Gmail и да създадете вашата идентичност на Gmail, като въведете информация за идентификация, потребителско име, дума за преминаване, име, възраст, пол и т.н., тогава вашият акаунт в Gmail ще бъде създаден, След което можете да се регистрирате за нов акаунт в Gmail.

  мога ли да имам 2 gmail адреса?

  Да, можете да имате Два адреса на Gmail, но се уверете, че те са свързани с електронни адреси или различни номера на мобилни телефони. E-Nouvelle-Address-électronique-„> Как да получите нов имейл адрес?

  Можете лесно да получите имейл адрес, като отидете на сайта на доставчик на електронни съобщения като Gmail, Hotmail и т.н. И чрез създаване на акаунт за получаване на имейл адрес.

  Колко акаунта на Gmail можем да имаме?

  << P> Няма такива ограничения за броя на акаунти, които може да има потребителят.

  как да създадете gmail Идентичност на мобилен телефон?

  Можете ли просто да следвате стъпките, изброени по -долу, за да създадете Gmail идентичност на мобилен телефон.

  1. Отворете браузъра Chrome в Вашият мобилен телефон.
  2. Отворете Gmail и щракнете върху Създаване на акаунт.
  3. Продължете да следвате стъпките и въведете подробностите. Вашият акаунт ще бъде създаден и вече можете да се регистрирате за нов акаунт в Gmail.
Някои от връзките, появяващи се в тази статия, могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас, ако решите да купите платен план.
Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.