➤ Само Fans: Основни статистически данни и цифри (2023)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

< Div class = "_ 20px">

Освен ако не сте живели под скала през последните години, със сигурност сте чували само за фанове. & Nbsp;

Като множество завладяващи фигури от само Fans посочват, услугата за абонамент за съдържание в интернет промени цифровия пейзаж.

и въпреки че е свързан до голяма степен със сексуални работници, той също е също така е и той е също така, той също е Не се платформа за фитнес инструктори, музиканти, преподаватели и много други неща. Завинаги.

Прочетете повече: какво само fans? Разбиране на всичко за тази платформа за създатели

Впечатляваща статистика на само Fans

Чудите се колко важна е важна платформата след старта си през 2015 г.? Тези няколко бързи факти за само Fans трябва да ви дадат ясна индикация:

 • Повече от 170 милиона потребители са записали акаунт само на Fans, включително 1,5 милиона създатели.
 • Всеки ден 500 000 нови потребители се регистрират само на Fans.
 • Платформата OnlyFans нараства със скорост 70% на месец!
 • Общо, само Fans изливат повече от 5 милиантично интелигентност на Долари всяка година на своя колектив от създатели на съдържание.
 • Бела Торн спечели повече от милион долара през първите 24 часа, когато отвори акаунт.
 • Средната възраст на членовете на платените платени Абонаментите са 35 до 44 години.
 • Средният създател на съдържание на само Fans има само 21 абонати.
 • Обща статистика на само Fans & nbsp;

  Ще намерите по-долу някои общи статистически данни на само Fans, които подчертават The Растеж на платформата до момента и непрекъснатото му развитие.

  1. Само Fans има повече от 170 милиона регистрирани потребители. Повече от 50 % от населението на Съединените щати. Въпреки че не е същият обем на потребителите като Facebook или YouTube, той е масивна аудитория за това, което е главно PPV платформа.

  2. Само Fans е един от 50 -те най -посещавани уебсайтове в света.

  (semrush)

  През 2022 г. само Fans беше класифициран в 47 -ия ред светски разузнавателни данни. Това го прави един от най-популярните сайтове на всички и лесно най-доброто от този вид. „> 3. Средният създател на съдържание на само Fans има само 21 абонати.

  (LinkedIn)

  Въпреки значителния брой акаунти и абонати само фанове, повечето създатели имат само малък Брой фенове. Разработването на редовна фенбаза на верни абонати остава най-трудното предизвикателство за създателите през 2022 г.

  (маркетинг Quantum)

  Това говори много за капацитета от платформата Да се ​​превърне в гореща дискусионна тема за публичен дебат. Хиляди допълнителни истории се публикуват всеки ден, което му придава много по-важно културно влияние от това на конкурентите му. de-de-de 20-в страната „> 5. Само Fans взема 20% комисионна от своите създатели.

  (стартиращ комплект)

  Тази цифра означава, че само Fans печели милиони всеки ден. Въпреки това, плащането на лъвския дял на създателите е една от основните причини, поради които той остава най-популярната платформа за създателите по целия свят. Статистика за доходите на Само Fans

  Невероятният растеж на само Fans също доведе до огромни възможности за доходи за създателите и собствениците на платформата. Тези статистически данни за печалбите на само Fans потвърждават това:

  6. Единствената платформа на Fans нараства със скорост 70% на месец!

  (следвайте канала)

  Този факт показва, че Quelyfans е една от онлайн компаниите с най -бърз растеж на планетата. Той също така доказва, че приходите на само Fans са както доходоносни, така и стабилни за създателите на съдържание, които успяват да изградят солидна база фенове.

  7. Общо само Fans плаща повече от 5 милиологични интелигентност на долари всяка година на своя колектив от създатели на съдържание.

  (само Fans)

  Това се обяснява главно от Високата степен на ангажираност на платформата. Например, 60 % от обществеността на създателя вижда и взаимодейства с всеки нов пост, което прави средната печалба само на фанове по-вълнуващо от всякога.

  8. 82,4 % от създателите на съдържание таксуват по -малко от $ 20 на месец.

  (Hubite)

  Почти две трети от всички създатели фактурират между 5 и 15 долара от 2020 г. и тази тенденция продължава оттогава. Естествено, това оказва огромно влияние върху средния доход само за всички създатели.

  9. През 2021 г. звездният дизайнер Блак Чина струваше повече от 20 милиона долара благодарение само на Fans.

  (Статита)

  Това постави създателя във високо ниво на батерията с най -много абонаменти само на фанати. След това идват Бела Торн и Карди Б., съответно с печалби от 11 и 9 милиона долара от платформата. Средният доход на жените в само Fans надмина този на мъжете, но рапърът Тайга принуди влизането си в списъка на номер 4.

  10. Средният създател ще печели 180 долара на месец.

  (последовател)

  Тази цифра варира силно от един човек на друг и се влияе от броя на броя на Последователи, само Fans и броя на получените съвети. Вижте женски модели в бельо. Следните демографски данни обаче показват, че жените винаги са по-успешни в платформата.

  11 . Само Fans се състои главно от създатели и мъжки зрители.

  (Star n Gage)

  Има много мъжки създатели и абонати на жени само на фанове. Независимо от това, ясно е, че създателите имат по-висок процент на успеваемост, като разпределението на пола е 69% -31% от феновете в Instagram.

  12. Средната възраст на членовете на принос е 35 до 44 години.

  (расте с следване)

  Това показва, че платформата на интелигентността на медиите PPV е насочена при възрастна публика. Тъй като по-възрастните потребители имат пари да плащат на създателите, това също увеличава средния доход на самофантите.

  13 . Именно Google допринася най -много (20 %) за трафик.

  (SEO Bounty)

  Ако Google генерира най -много трафик, Twitter (9 % ), YouTube (6 %), Instagram (5 %) и Linktree (5 %) също осигуряват добро количество посещения. Тази информация помага на създателите, а именно къде да достигнат до феновете и да увеличат броя на абонатите си само в Fans. Ангажирането на платформата за средата на интелигентните интелигенции Socartificial Intelligence също показва все по-голяма популярност сред хилядолетието и поколението Z.

  14. Аудиторията на само Fans се увеличи с повече от 500 % през първите етапи на пандемията.

  (бизнес инсайдер)

  Темпът на растеж D’OllyFans беше в Най-високото му ниво в началото на пандемията, която подчертава необходимостта от забавление, което предоставя. H2>

  Колко души са се присъединили само към Fans и кои са най -големите потребители? Ето какво трябва да знаете само за потребителите на Fans:

  15. Всеки ден 500 000 нови потребители се регистрират само на Fans.

  (Блогът на малкия бизнес)

  ullyfans Statistics показва, че половин милион нови фенове се присъединяват към партията на всеки 24 часа. Това означава повече възможности за доходи за създателите на съдържание, независимо дали са светски разузнавателни или нишови звезди.

  16. Bella Thorne спечели повече от милион долара през първите 24 часа, когато отвори акаунт.

  (маркетингов център за влияние)

  при публикуване на 20 долара за Достъп до съдържанието си, актрисата/певицата/моделът спечели повече от милион долара от първия ден, преди да достигне бързи 2 милиона долара. Въпреки успеха си през 2020 г., тя бързо спря да преследва други цели.

  17. Около 70 % от цялото съдържание се счита за NSFW.

  (EarthWeb)

  Ако цялото съдържание не е природа за възрастни, както само Fans харесва подчертаване, мнозинството остава NSFW, докато повечето създатели на съдържание, чийто месечен доход е повече от 100 000 долара за само Fans, също влизат des-revenue „> 18. 1% от най -важните създатели генерират 33% от доходите.

  (комплект за стартиране)

  За средния създател на съдържание само Fans е отличен допълнителен допълнителен активност, която увеличава месечния му доход. Статистиката обаче показва, че най -добрите създатели могат да го направят пълна работа, дори ако те не са милионери.

  Резюме.

  Въпреки че „е само това е само В начален стадий платформата OnlyFans в последно време издава много шум, а единствените статистически данни показват защо.

  Има много създатели и много „абонати, готови да платят, за да имат достъп до изключително съдържание. & NBSP ;

  Още, компанията се развива всеки месец, така че данните на само Fans могат да продължат да се изкачват.

  < div class = "divider">

Някои от връзките, които се появяват в тази статия платен план.
Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.