➤ 10+ най -добри безплатни IPTV приложения за Android (2023)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

Когато става въпрос за онлайн стрийминг платформи, малко хора говорят за IPTV. Ще се изненадате да разберете колко хора го използват за своето забавление, без дори да знаете какво е.

IPTV или телевизията чрез интернет протокол играха основна роля, като направиха традиционната телевизия остаряла от кабел и сателит. Това по същество е процес, чрез който телевизионните сигнали се излъчват в интернет.

IPTV приложенията дават достъп до тонове съдържание, което да се разпространява и оценява. Не очаквайте обаче да се възползвате от Netflix или Amazon Prime за тези приложения. Те работят само ако потребителят даде своя принос, което е от съществено значение. С други думи, потребителят е отговорност за добавяне на списъци с четене, вериги и съдържание от други източници в платформата.

IPTV приложенията за гледане на телевизия

телевизионни приложения на IP бързо стават много много стават много да станат много Популярни на устройства с Android, като позволяват на потребителите да се наслаждават на много интересно съдържание на своя Android TV или смартфон.

Въпреки това, има множество опции, от които да избирате, и намирането на приложението, което е подходящо, че можете да станете малко трудно.

 iptv-apps-to-watch-live-on-android1

Nous aimerions vous présenter les meilleures applications IPTV pour Android qui vous offriront une < A href = "/ Post/Best-Service-streaming-video "target =" _ blank "> забележителен опит за стрийминг .

Съвет

 • IPTV Приложението, което сте избрали, трябва да има потребител на потребител -интерфейс -приятелска интелигентност.
 • Изберете Q приложения Платформите за поддръжка на потребителски интерфейс като Chromecast и Fire TV Stick.
 • Приложението трябва да може да чете видеоклипове във формат M3U или URL.
 • Трябва да предостави достатъчно връзки и опции на канала.
 • Той трябва да предостави достъп до местните интелигентни медартификати.
 • Потърсете добра помощ на клиентите, за предпочитане опция за котка живеят 24 часа на ден 24 и 7 дни в седмицата.
 • Приложенията, които позволяват на потребителите да записват видеоклипове, са огромен плюс.
 • Изберете приложение, което е придружено от „Ръководство за електронно програмиране.

Според доклад, публикуван от < грандиозни изследвания , размерът на Mondartificifial Intelligencel Market По телевизията чрез Интернет протокол възлиза на 41,55 Millariticial Intelligenders USD в 2 016. Записан е спад, като размерът на пазара се оценява на 39.2 Millariticial USD Intelligence през 2019 г. Въпреки това, пазарната стойност е последвала възходяща траектория оттогава, експертите, вярвайки, че размерът на пазара ще се увеличи до TCAC от 7,1% от 2020 г. до 2027 г.

img alt = „us-ittv-market“ src = „https ://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/6382c81a83c0cd6a445e8003_C_vEJwE-xbfp5_W7fhmMepaVZlpzCQoeQHiGUnEDCQBOhEAKZ6LCMykRXm-Mm-ace4iSaRoZyRRFHJPDjHpIdsnTqrL-Ejwr6WAG19e4PY9U_0ADwD7UgzNU4gW40tjOSH87H1qIYId6VVY9tH_Tgo3TEgTf8izo-xChWCEh0zkDrOrBAdnYnf6ABOQHmo1ISzhIRoWKhQ.png“>

Списък на най-добрите IPTV приложения безплатно

Ще намерите по-долу списък с телевизионни приложения от много DEM Интернет протокол Andées:

 1. xtreme hd iptv
 2. > < a href = "https://ipptvtrends.com/" target = "_ blank"> IPTV тенденции

 3. Tubi
 4. TV Red Bull
 5. Pluto TV
 6. IPTV
 7. IPTV Smarters Pro
 8. GSE SMART IPTV
 9. IPTV Extreme
 10. Перфектен играч IPTV < /li>
 11. xciptv
 12. OTT Navigator

Подробен преглед:

1) xtreme hd iptv .

Най-доброто за достъп до достъп до достъп за достъп до достъп до достъп до достъп до достъп до достъп до достъп до достъп до хиляди премиум канали по целия свят.

Xtreme HD IPTV е част от моя списък поради достъпа, който ви предлага в мащабна библиотека от съдържание от целия свят. Имате достъп до повече от 20 000 телевизионни канали на живо и голяма колекция от VOD съдържание. Качеството на видео и аудиото е ясно и ясно. Можете да се възползвате от забавлението на тази пълна HD платформа за разделителна способност.

Xtreme HD IPTV е предварително оборудван с мощна анти-гел технология. Това по същество означава, че можете да се възползвате от съдържанието на тази услуга без никакъв буфер или прекъсване. Работи на няколко устройства. Можете да използвате Xtreme HD IPTV на Windows, Android, Smart TV, Amazon Firetick и др.

Какво харесвам в Xtreme HD IPTV

 • Assistance 24 /7
 • Достъп до международни премиум канали
 • TV Guide
 • 99,9% работно време
 • Антигелна технология
 • това, което не харесвам

 • Безплатно продължително изпитване би било оценено за разузнаване
 • присъда

  IPTV Xtreme HD, който предлага голяма съвместимост с много популярни устройства и огромна галерия със съдържание, е една от най -добрите IPTV услуги на пазара. Въпреки че не е технически безплатен, можете да се насладите на тази услуга на много конкурентна цена. С цялото съдържание, с което имате достъп, цената си заслужава.

  Цени

  • Месечен план: $ 15.99/месец, & nbsp;
  • 3 -месеца план: $ 45.99, & nbsp;
  • 6 месеца план: $ 74,99, & nbsp;
  • План за една година: $ 140,99, & NBSP ;
  • План за живот: $ 500/живот.

  Посетете The XTREME HD уебсайт IPTV

  2) IPTV тенденции .

  Най-доброто за управление на качеството на видео 4K.

  IPTV Trends

  С IPTV тенденциите имате достъп до превъзходно качествено съдържание от Съединените щати, Обединеното кралство, Канада и други страни на света. Услугата се захранва от повече от 100 мощни сървъра. Затова бъдете сигурни, че никога няма да се сблъскате с проблеми с буферната памет, когато погледнете нещо с помощта на тази услуга.

  Това е и една от редките IPTV услуги, за да позволите гледане с 4K качество. Към днешна дата услугата има повече от 19 000 телевизионни канала на живо и колекция от над 50 000 видео заглавия при поискване. Услугата също работи без проблем на няколко устройства като Android TV, Windows OS, Mag Box, Roku TV и др.

  Какво харесвам в IPTV тенденциите

  • Телевизия на живо 24/7
  • 4K видео разделителна способност
  • Гаранция за наличност от 99,9 %.
  • M3U+MAG+формат Enigma
  • EPG наличен

  това, което не харесвам

  • Услугата приема плащания само чрез PayPal и с кредитна карта.

  Присъда

  Сигурно, сигурно и лесно за инсталиране, IPTV тенденциите предлага много предимства, които предизвикват възхищение. Способността му да дава достъп до повече от 19 000 премиум канала по света е фантастична. С изключително качество на видеото и гъвкава структура на цените имате една от най -добрите IPTV услуги на текущия пазар.

  Цени

  • Месечно: $ 18.99 , & NBSP; NBSP;
  • Пакет за живот: $ 500.

  Посетете IPTV Уебсайт на тенденциите

  3) tubi

  най-доброто за стрийминг на телевизия напълно безплатно.

  tubi

  Tubi заема първото място в нашия списък, тъй като е 100% безплатно и легитимно IPTV приложение, което позволява на потребителите да разпространяват множество съдържание. Платформата е дом на масивна и добре организирана библиотека от филми, телевизионни програми и видеоклипове при поискване. Съдържанието е класифицирано по жанр, който позволява на потребителите да намерят по -лесно съдържанието, което искат да гледат.

  от ужас до екшън, от драма до комедия, Туби има всичко, което се нуждае. Библиотеката му се актуализира всяка седмица с нови програми и нови филми. Платформата има и стари и нови аниме програми за феновете на японското анимационно съдържание.

  Какво харесвам в Tubi

  • Телевизионни филми и емисии с висока разделителна способност.
  • Поддръжка на Chromecast.
  • Синхронизация на мулти-приложения. t като

  • Понякога проблеми с натоварването при визуализиране на съдържанието.

  присъда

  tubi е отлично приложение за IPTV, което, което Предлага добре организирана библиотека от филми, телевизионни програми и анимационно съдържание с висока разделителна способност. Платформата е 100% безплатна и работи феноменално на всички най -нови устройства с Android.

  Цени

  безплатно

  Изтегляне: 4) Red Bull TV

  Най -доброто решение за излъчване на съдържание, свързано с екстремни спортове.

  <клас клас = "W-richtext-figure-image w-richtext-align- Fulldwidth" style = "max-width: 740pxpx">

  redbull

  Red Bull TV offers live sporting events from around the world directly on your mobile screen. Приложението предлага спортни събития на живо като WRC, състезания за планински велосипеди и състезания по мотоциклети, които потребителите могат да наблюдават безплатно. Въпреки своята безвъзмездна способност, приложението съдържа малко или никакви покупки в приложението и няма реклами.

  , което наистина прави блясък на Red Bull TV, това е неговата функция за увеличаване на реалността. Например, приложението ви предлага реалистично 3D снимка за изобразяване на състезателната карта на Live Mountain, с функции, които ви позволяват да увеличавате и разпадате, да получите 360 -градусов изглед на картата и т.н. Приложението също ви позволява да общувате с любимите си спортисти и спортни личности.

  Какво харесвам

  Какво не харесвам

  • Навигацията може Бъдете объркващи.

  присъда

  Red Bull TV предлага множество спортно съдържание, което ще задоволи любителите на планинското колоездене и други екстремни спортове. Въпреки това, усъвършенстваната AR технология на приложението наистина го отличава от всички останали конкуренти.

  цени

  безплатно

  Изтегляне:

  5) Pluto TV

  Най-доброто за достъп до библиотеката на култовите филми и подкрепата на испанския език.

  Pluto

  Pluto tv est une autre приложение entièrement gratuite refrant une galerie colossale d’émissions d E телевизия и филми. Платформата е дом на повече от 1000 филма при поискване и излъчва съдържанието на повече от 27 ексклузивни кино канала. Платформата има и най -малко 45 канала, чието съдържание е на испански език.

  Платформата предлага както оригинално съдържание в испански език, така и телевизионни програми, и английски филми, които са професионално удвоени на испански. Pluto TV е известен и със своя каталог, посветен на класиката на поклонение. Старата класика, която е била обект на култ като детска игра, серията „Смъртоносно оръжие“ и т.н. Може да бъде намерен и оценен тук.

  Какво харесвам

  • Простият потребителски интерфейс.
  • конкретна интелигентност – UP.
  • Пълен сезон на телевизионни сериали.
  • Изпращане на новини и спорт на живо.

  Какво не ми харесва

  <

  < Un role = "list">

 • съобщения на всеки 10 минути.
 • присъда

  Pluto TV ще намери много последователи сред испанската общественост, защото то това има 45 канала, които излъчват оригинално и удвоено съдържание. Платформата също се намира множество култови класики, които могат да бъдат разгледани при поискване.

  Цени

  Безплатно

  Изтегляне: 6) iptv

  Най-доброто за историята на разширените списъци за четене.

  iptv< /Div>

  The IPTV is exactly what its name suggests. Тази интернет протокол телевизионна услуга позволява на потребителите да гледат IP телевизия от безплатен телевизионен канал на живо или вашия доставчик на достъп до интернет от няколко източника в мрежата. Приложението работи без проблем с най -новите устройства с Android.

  Приложението не предлага интегрирани канали. Всъщност това изисква да имате списък за четене с вашите готови телевизионни канали. Списъкът с четене може да бъде добавен към приложението за излъчване на програмите на любимите ви телевизионни канали в платформата.

  Какво харесвам

 • без реклама.
 • Отчитане на потока с мултиадрушини с UDP прокси.
 • Родителски контрол.
 • Управление на списъци за четене на M3U и XSPF./Li>
 • Избройте телевизионните канали В изглед на решетка или плочки.
 • , която не харесвам

 • Приложението може да изчерпи батерията от устройството. < /li>

  присъда

  IPTV предлага традиционно телевизионно изживяване на вашето устройство с Android. Вие създавате свой собствен списък с канали, който може да бъде разширен, за да има непрекъснато преживяване на гледане. Приложението е безплатно и не действа на своите потребители с скучни реклами.

  Цени

  безплатно

  Изтегляне: 7) iptv smarters pro

  най-доброто да бъде да бъде Напълно адаптивно преживяване на OTT.

   ipsp

  IPTV Smarters Pro est une plateforme OTT hautement personnalisable qui est съвместим avec la plupart des appareils android comme android Телевизия, телефони, кутии и Fire TV Sticks . Платформата позволява на потребителите да интегрират своя собствен списък за четене или източник, за да излъчват телевизия, филми и съдържание на живо.

  Платформата предлага модерен и елегантен потребителски интерфейс, с опция за „основно търсене“, което улеснява съдържанието Търсене, за да се разпространява в приложението.

  Приложението също улеснява управлението на мулти-потребителите и многоекранните, за да позволи на няколко потребители да гледат IP телевизия на съответните си устройства едновременно. Приложението също така позволява на потребителите да поемат потока, където са го оставили, и дори ви позволява да запишете потока за по -късна визуализация. UL role = „list“>

 • Поддръжка на ръководство за електронно програмиране.
 • Динамична промяна на езика.
 • Управление на M3U файлове и URL. h4> който не харесвам
  • опцията DNS може да бъде полезна.

  присъда

  ipptv Smarters Pro е оборудван с функции, които правят стрийминг на съдържание в приложението преживяване прозрачно. Съвременният му потребителски интерфейс, както и функцията за запис на потока, правят този инструмент си струва да опитате. Той също така се доставя с разумен премиум план, който може да се използва за допълнителни предимства.

  Цени

  • Free. & Nbsp;
  • Премиум версията, при $ 1,62, ви позволява да излъчвате потоци на максимум 5 самолета.

  Изтегляне: iptv smarters pro

 • 8) gse smart iptv

  Най-доброто решение за Управлението на интегрираните субтитри и динамичната промяна на езика.

  gse is one of S редки платформи, чийто потребителски интерфейс може да бъде значително персонализиран в зависимост от предпочитанията на потребителя. Платформата позволява на потребителите да избират между няколко теми, за да персонализират напълно външния вид на тяхното приложение. Що се отнася до стрийминг на съдържание, GSE ви моли да добавите източник на четене или списък, както повечето IPTV услуги.

  Платформата може да поеме отговорност за видеоклипове в няколко популярни формата. Приложението също поддържа интегрирането на интегрирани и външни субтитри. Този инструмент позволява на потребителите да превключват между 31 различни езика, без да се смесват с опцията за параметър.

  Какво харесвам

  • зареждайте de chromecast.
  • Управление на API на Xstream Codes.
  • Родителски контрол.
  • Автоматична връзка с живия поток.

  Какво не съм ‘ t като

 • Случайна памет на печат.
 • присъда

  gse smart iptv е едно от най -добрите приложения за стрийминг дефиниран от потребителя, наличен за устройства с Android. Платформата предлага поддръжка на API за стрийминг на живо и VOD. Той се отличава особено с функцията си от субтитри и промяна на динамичния език.

  Цени

  безплатно

  Изтегляне: gse smart iptv

  9) IPTV Extreme

  Най-доброто решение за лесно управление на списъците за четене.

  Подобно на повечето IPTV услуги, IPTV Extreme позволява на потребителите да интегрират приложението със собствените си списъци на Четене на живо и при поискване. Този процес е още по -практичен, тъй като е лесно да се организират списъците за четене в платформата. Платформата има здрава система за поддръжка на EPG. Тази EPG система се актуализира автоматично с нова информация за съдържанието на програмите.

  IPPTV Extreme също позволява на потребителите си да запишат живи потоци с времеви ограничения. Освен това е по -лесно да изтеглите в -Demand телевизионни предавания от платформата, за да ги гледате офлайн. Интегрираният четец по подразбиране работи добре. Въпреки това се препоръчва да изтеглите VLC плейър на вашето устройство за по -добро изживяване на стрийминг.

  Какво харесвам

  • M3U списъци за четене.
  • Запазете потоците.

  , което не харесвам

  • Потребителите могат да се подлагат на видео несъответствия.

  присъда

  IPTV Extreme ще задоволи потребителите, които обикновено използват VLC или IPTV букети на Dreambox, за да разпространяват непрекъснато съдържание. Той има всички функции, които ще ви трябват за отлично изживяване в предаването на телевизия на живо или видео при поискване. Платформата също е без реклама, въпреки че използването му е безплатно.

  проценти

  безплатно

  Изтегляне: iptv extreme

  Perfect Player IPTV

  Перфектният играч IPTV перфектно възпроизвежда комфорта, предлаган от услугите на декодерите, като позволява на потребителите да гледат Любимите им филми, телевизионни и VOD предавания на техния телефон, таблет или телевизия Android. Приложението има визуално атрактивни MESD менюта с лесна информация за разбиране, която прави изживяването на гледане възможно най -полезна интелигентност.

  Приложението може лесно да се свърже с всеки сървър на данни IPTV, за да възстанови лога, списъци с четене на списъци , GEPS или актуализирайте списък с четене. Всичко, което трябва да направите, е да споменете IPTV сървъра за данни в настройките. Приложението може да се използва лесно с помощта на мишка, клавиатура или традиционно дистанционно управление. Той също има голям контролен панел, който улеснява използването на приложението за малки екрани.

  , което харесвам

  • Поддръжка на EPG.
  • Лесна връзка с сървъра за данни IPTV.
  • Голям контролен панел.
  • IPTV перфектен актьорски състав.

  Какво i Не харесвайте

 • Някои канали страдат от аудио забавяне.
 • присъда

  Перфектен играч IPTV е Лесен за използване и предлага пълна поддръжка на EPG за задоволително изживяване на съдържанието. Последната версия намалява рекламите и включва по -голям контролен панел, който значително опростява използването на приложението на екрани на смартфони.

  проценти

  безплатно

  Изтегляне: перфектен играч iptv

  11) XCIPTV

  Най-доброто за напълно персонализиран потребителски интерфейс.

  XCIPTV

  Подобно на IPTV Smarter Pro, XCIPTV е IPTV услуга изцяло pers Недобросъвестно и адаптивно по марка, персонализиран, предназначен за доставчици на услуги на OTT. Той се доставя с двама мултимеедерни интегрирани читатели за подобрено преживяване на гледане. Тези две мултимеедерни читатели на разузнаването поддържат адаптивен HLS стрийминг. Мултимерните читатели, които той предлага, не са нищо друго, освен VLC и екзопплейър.

  Приложението също има невероятен, лесен -до -navigate потребителски интерфейс. Приложението също може да се използва лесно Varticti Intelligence A Дистанционно управление като DPAD и дистанционното управление на Android TV. Une autre chose que nous apprécions vraiment à propos de cette application est le support VPN intégré, garantissant ainsi aux utilisateurs la confidentartificial intelligencelité dont ils ont besoin lorsqu’ils utilisent l’application pour diffuser des émissions de télévision en continu ou du contenu VOD.

  Ce que j’aime

  • VOD avec info IMDB détaillée.
  • Saison complète d’émissions de télévision populaires.
  • Prise en charge de l’EPG avec l’API des codes XSTREAM, l’URL M3U et EZHometech.
  • Enregistrez des flux en direct et stockez-les dans une base de données externe ou interne.

  Ce que je n’aime pas

  • Catégories manquantes pour une meilleure organisation du contenu.

  Verdict

  XCIPTV s’adresse aux fournisseurs de services OTT qui souhaitent un service IPTV personnalisable à leur marque. L’application comporte deux lecteurs vidéo intégrés très populaires, qui prennent tous deux en charge le streaming HLS adaptatif. Ces caractéristiques, ainsi qu’un VPN intégré, font que cette application mérite d’être essayée.

  Tarifs

  Gratuit

  Télécharger : XCIPTV

  12) OTT Navigator

  La meilleure solution pour le filtrage automatique du contenu.

  OTT Navigator

  OTT Navigator est sans doute l’une des applications IPTV les plus intuitives de cette plateforme. L’application facilite la diffusion fluide de vidéos HD. Elle catégorise automatiquement le contenu en fonction de plusieurs critères. Si vous faites partie des utilisateurs qui aiment archiver le contenu qu’ils regardent, OTT Navigator prend en charge la fonction Time-shift.

  La plateforme excelle également avec des fonctionnalités telles que le mode PiP et le mode studio, qui permettent aux utilisateurs de regarder plusieurs flux simultanément. L’application enregistre également automatiquement la progression de votre vidéo, ce qui vous permet de reprendre là où vous en étiez.

  Ce que j’aime

  • Regroupement automatique des émissions de télévision et des films.
  • Regarder la télévision en direct.
  • Lecture de fichiers réseau vartificial intelligence DNLA/UPnP.
  • Rappel du spectacle.

  Ce que je n’aime pas

  • Non compatible avec le Chromecast.

  VerdictOTT Navigator est une application IPTV facile à utiliser qui excelle grâce à sa fonction de filtrage intuitive. La plateforme catégorise automatiquement le contenu en fonction des saisons, du genre, de l’année de sortie, etc., ce qui permet aux utilisateurs de trouver plus facilement le contenu qu’ils recherchent.

  Tarifs

  Gratuit

  Télécharger : OTT Navigator

  Autres applications IPTV

  13) XUMO

  La meilleure solution pour accéder à plus de 160 chaînes populaires en streaming.

  Xumo donne accès à une énorme bibliothèque de streaming qui contient 160 chaînes, des milliers de films, des reportages en direct et des événements sportifs. L’application est absolument gratuite et ne nécessite ni carte de crédit ni inscription.

  Certains des réseaux les plus populaires tels que NBC, CBSN, Newsmax TV peuvent être consultés vartificial intelligence cette application. L’application propose également plus de 13 chaînes destinées aux enfants.

  Tarifs

  Gratuit

  Télécharger : XUMO

  14) TiviMate

  Le meilleur pour une interface utilisateur facile à naviguer.

  TiviMate permet aux utilisateurs de diffuser le contenu de leurs fournisseurs de télévision sur IP sur leurs décodeurs Android. L’application prend en charge l’EPG, ce qui permet aux utilisateurs de se tenir au courant de la programmation de leurs programmes télévisés préférés. L’application prend également en charge les listes de lecture multiples. Les utilisateurs peuvent également reprendre le programme là où ils l’ont arrêté, pour une expérience de visionnage fluide.

  Tarifs

  Gratuit

  Télécharger : TriviMate

  15) Lazy IPTV Deluxe

  Le meilleur pour la gestion des listes de lecture IPTV.

  Lazy IPTV Deluxe est doté de fonctions avancées qui simplifient la gestion des listes de lecture et du guide EPG fournis par les fournisseurs d’accès IPTV. Les listes de lecture de cette application peuvent être lues à la fois sur un lecteur interne et externe.

  La lecture de vidéos sur des lecteurs internes permet également aux utilisateurs de rattraper leur vidéo directement là où ils l’ont laissée. L’application est également dotée d’un excellent système de contrôle parental.

  Tarifs

  Gratuit

  Télécharger : Lazy IPTV Deluxe

  Conclusion

  Avec autant de contenu à consommer comme des films, des émissions de télévision et des informations, les gens recherchent un moyen plus flexible de se divertir. À l’instar des plateformes de streaming telles que Netflix et Amazon Prime, les applications IPTV mentionnées ci-dessus offrent une expérience de visionnage de contenu transparente sur votre appareil Android, sans aucun coût.

  Tout ce dont vous avez besoin est une connexion Internet et une application IPTV fartificial intelligenceble pour avoir accès à une galerie colossale de films, d’émissions de télévision et de contenu à la demande. Toutes les applications mentionnées ci-dessus sont souvent louées dans le secteur pour être parmi les meilleures applications IPTV gratuites pour regarder du contenu sur les appareils Android.

  Quant à notre recommandation, si vous recherchez un service IPTV qui offre aux utilisateurs la possibilité de profiter d’une bibliothèque massive de films, d’émissions de télévision et de contenu Anime, ne cherchez pas plus loin que Tubi. Si vous souhaitez profiter d’une expérience unique de visionnage de sports extrêmes avec une prise en charge avancée de la réalité augmentée, vous trouverez de quoi vous émerveiller sur Red Bull TV.

  LECTURE RECOMMANDÉE : Les meilleurs services IPTV pour le FireStick Android

  FAQ

  L’IPTV est-elle illégale ?

  Le caractère illégal ou non de la télévision par protocole Internet dépend de l’usage qu’en fait une personne.

  Les applications IPTV sont, en soi, des dispositifs légaux qui peuvent être utilisés pour regarder des contenus en clair ou diffuser des contenus provenant de chaînes payantes par abonnement comme Hulu. Toutefois, leur utilisation peut être jugée illégale si la personne utilise l’application pour diffuser des contenus illicites ou interdits dans le pays ou la région où elle réside.

  Comment obtenir l’application IPTV ?

  Il est facile d’obtenir une application de télévision par protocole Internet, car vous en trouverez une multitude sur l’application Google Play, prête à être téléchargée gratuitement sur votre appareil Android.

  Vous pouvez l’installer directement sur votre téléphone en :

  • Ouverture du Google Play Store.
  • Recherchez les applications IPTV dans la recherche ou tapez le nom de l’application que vous souhaitez télécharger si vous recherchez une application spécifique.
  • Cliquez sur le bouton „Télécharger“ et suivez les instructions données pour installer l’application sur votre appareil.

  Qu’est-ce que l’IPTV ?

  L’IPTV, ou télévision par pr otocole Internet, est un service qui permet aux utilisateurs de diffuser du contenu en continu vartificial intelligence une connexion Internet.

  Contrairement à la télévision par câble ou radiodiffusée, elle utilise le protocole de contrôle de transmission ou le protocole Internet pour fournir à ses utilisateurs des programmes télévisés et des vidéos à la demande. Le contenu est souvent géré sur un réseau privé, ce qui permet aux opérateurs de réseau de mieux contrôler la qualité globale du contenu diffusé en continu.

  Quel est le meilleur lecteur pour utiliser l’IPTV ?

  Il existe des tonnes d’options sur le marché des lecteurs IPTV. Cependant, seules certaines offrent des services de qualité. Voici quelques-unes des meilleures applications de streaming de télévision par protocole Internet que vous pouvez essayer sur votre appareil Android :

  • Tubi
  • Red Bull TV
  • Pluto TV
  • IPTV
  • IPTV Smarters Pro

  De quoi avez-vous besoin pour regarder la télévision sur IP ?

  Pour profiter pleinement de la télévision sur IP, vous devez disposer d’une connexion haut débit puissante et d’un appareil mobile, d’un ordinateur de bureau ou d’une tablette sur lequel installer l’application. Cet article vous présentera des applications compatibles avec presque tous les appareils fonctionnant sous Android OS.

  Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
  Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
  10+ meilleures applications IPTV gratuites pour Android (2023)