➤ 13 най -добри услуги за стрийминг за телевизия (2023)

< Div Class = "_ 20px ">

Ако искате да прекарате времето си у дома, какво би могло да бъде по-добро от гледането на гуляй?

Най -добрите услуги за стрийминг с съдържание на изпълнение и телевизионни програми на живо са точно това, от което се нуждаете. От широкия набор от уеб програми до филми и различни опции за стрийминг можете да получите шепа часовници, достойни за интерес. Правилната услуга за стрийминг ще ви помогне да гледате любимите си филми и емисии. Можете дори да изберете опции за стрийминг на живо.

Днес има няколко стрийминг услуги, които не е необходимо да се представят. Честно е да се каже, че повечето от тях имат различно съдържание и ви предлагат различни категории програми.

Ето защо може да ви бъде трудно да изберете най -добрите телевизионни стрийминг услуги.

Правихме изследвания с часове, за да напишем това съдържание и да представим най -добрата услуга за стрийминг на телевизия.

Най -добрата услуга за стрийминг за телевизия

според statista , тъй като пандемията удари Свят, растежът на OTT платформите изглеждаше неизбежен.

Имаше висок връх от 2019 г., който описва гледането на съдържанието и платформите на OTT.

Според изследванията, Netflix има най -голям брой абонаменти, което е близо 15,6 милиона. Други OTT платформи като Prime Video, Hulu и YouTube TV са изпитали огромен растеж на абонатите.

По отношение на активните зрители, YouTube води със средно 146,5 милиона зрители на месец. Netflix е доволен от средно 46,55 милиона зрители на месец.

video streaming services
Съвети: Има какво да се вземат предвид, когато търсите най -добрата стрийминг телевизионна услуга. Повечето хора смятат наличието на оригинално съдържание. С оригинално и забавно съдържание хората са по -заинтересовани от платформа OTT.

Понякога това е не само съдържание, но и с непрекъснати телевизионни услуги. Благодарение на тези опции хората могат да гледат телевизия на живо и любимите си програми. Това е и друг аспект, който трябва да зарадвате.

Стрийминг услугата е достъпна на различни цени и тя се различава в повечето OTT платформи < /a>. Можете да поддържате контрола на цените в ръка, за да се направите удобно. Въпреки това, избирането на годишен план, а не месечен план, ще ви спести повече.

полза от отлично стрийминг с най -добрите VPN

стрийминг услуги дават достъп до достъп до забавно съдържание. Доброто VPN решение ще ви осигури сигурен и частен достъп до интернет и бърза и стабилна връзка. Бързите скорости на свързване и липсата на ограничения на честотната лента ще ви помогнат да получите достъп до услугите за стрийминг без прекъсване. Тези решения предлагат ConfidentArtarture Intelligence, Security, Speed, Internet Freedom и удобството на достъпа до стрийминг услуги.

1) nordvpn

nordvpn може да защити вашите данни без прекъсване. Той поддържа разделения тунист, който ще ви позволи да разпространявате и споделяте с VPN защита и също така да сърфирате на местното съдържание. Той може да осигури и специален IP. NORDVPN предоставя доверието на интелигентността в движение и има повече от 5100 сървъра в 60 страни. Цената на NORDVPN започва от $ 3,30 на месец за 2-годишен план.

2) ipvanish

ipvanish е VPN услуга, която предлага разширено криптиране и безкомпромисни връзки. Той има политика на вестник за нулев трафик. Той осигурява достъп до цензурирани интелигенции. IPVANISH предотвратява инспекцията на пакетите. Той има сървъри на повече от 75 места. Цената му започва от $ 4,00 на месец.

Списък на основните непрекъснати телевизионни услуги

Това е списък с популярни платформи за излъчване на телевизионни програми на живо:

 1. Xtremehd
 2. Hulu Plus TV
 3. Sling TV Blue
 4. YouTube TV
 5. Primevideo
 6. Disney+.
 7. Hbomax
 8. Apple TV+
 9. FUBOTV
 10. Philo
 11. peon
 12. AT & amp; TV
 13. Netflix
 14. ESPN PLUS

1) xtremehd

Най-доброто за непрекъснато излъчване на повече от 20 000 живи канала.

 xtremehd

XtremeHD IPTV figure sur notre liste en raison de son énorme bibliothèque de streaming. Той предлага достъп до повече от 20 000 живи и видео канала при поискване, които можете да видите в HD или SD качество, според вашите предпочитания. Вашият абонамент за тази услуга също ще ви позволи да се възползвате от телевизионен водач (EPG), активна помощ 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и множество филми и телевизионни програми, достъпни за заявката.

Функции

 • Антигелна технология
 • Време за работа от 99,9%.
 • 20000+ канали за стрийминг на живо

 • Пълни HD, HD и SD канали
 • присъда

  С общо 2000 сървъра, разположени в повече от 190 страни по света, XtremeHD IPTV ви дава достъп до международни Съдържание от почти всички основни региони. Тонове филми за изпълнение и телевизионни емисии са достъпни тук за ваше удоволствие, които можете да прочетете на всяка операционна система или устройство.

  Цени

  36 -Hour Trial -$ 3/ Пробен, месечен план – $ 15/месец, план от 3 месеца – $ 45,99/месец, план от 6 месеца – $ 74,99/месец, план от една година – 140, $ 99, План за целия живот – 500 долара уникални разходи. < /p>

  Посетете уебсайта на Xtremehd

  2) Hulu More Live TV

  Най-доброто за телевизионни предавания.

  <" W-richtext-figure-type-image w-richtext-align-fullwidth "style =" max -Width: 739pxpx">

  Hulu TV

  hulu Повече телевизия на живо се възхищава от много хора по целия свят поради неговите многомерни файлове за разузнаване и безупречно предаване. Hulu Plus Live TV има повече от 39 милиона абонати, защото предлага широка гама от съдържание. Опцията за телевизия на живо включва повече от 65 канала, които можете да използвате.

  Функции

  • Той се доставя със спорт и информация
  • Включва услуга за търсене
  • Можете да получите 50 часа облачно съхранение

  присъда

  d ‘След прегледите на клиентите, Hulu More Live TV има телевизия на живо има телевизия на живо Висока цена. Но съдържанието, което предоставя, със сигурност е ненадминато. Това е отличен избор, ако искате да направите гледане. Той също така включва 65 долара на месец за общо съдържание. Ако искате да получите съдържание без реклама, може да се наложи да закупите допълнителни модули.

  Уебсайт: Hulu Plus Live TV

  3) sling tv blue

  Най-доброто решение за услуга на потока уникално.

  sling tv blue

  Le Sling TV Blue est une autre option de streaming étonnante que vous would like your home . Това е една от стрийминг услугите, най -добре оценени от производителите, и се превръща в невероятен избор. Sling TV Blue се доставя с набор от разнообразна съвместимост, който ви позволява да играете в телевизори FireTV и Android.

  функции

 • Той се доставя с Повече от 50 канала
 • Идеален за разглеждане на семейно съдържание
 • До 3 устройства и двете
 • присъда

  Според според Прегледи на клиенти, Sling TV Blue се доставя с голям брой съдържание и пакети. Ще намерите качествено съдържание, но това може да пропусне някои канали на Disney. Библиотеката на ON -Demand също е доста важна.

  Цени

  Sling TV Blue се предлага с пакет от 35 долара на месец. Можете да получите приблизително 47 живи канала с това устройство.

  Уебсайт: Sling TV Blue

  4) YouTube TV

  Най-доброто за рекламен поток.

   YouTube TV

  YouTube TV est préférée par plus de 5 millions d’abonnés dans le monde, et c’est évidemment un choix to favor for много хора. YouTube TV е предпочитан избор за много хора по света. Това е търсене на взискателна услуга за стрийминг, което ще бъде ефективно за 85 телевизионни мрежи и включва семеен план Intelligencel.

  функции

  • Sports Live и показва, че не трябва да се пропуска.
  • Неограничено DVR пространство.
  • До 6 акаунта за една цена

  присъда

  Според отзивите на клиентите, YouTube TV е отличен избор за хора, които желаят да слушат музика и филми. Вие също ще можете да видите игрите за стрийминг на живо.

  Цени

  YouTube TV се предлага на цена от 64,99 долара на месец. С тази услуга можете да се свържете с 6 устройства наведнъж. В допълнение, общият капацитет е 6 устройства за акаунт.

  /a>

  5) primevideo

  Най-доброто за поточно предаване на междинна интелигентност.

   primevideo

  Tout le monde sait que PrimeVideo est l’un des principaux services de streaming médartificial intelligence disponibles aujourd’hui. Това е един от най -добрите начини за получаване на стрийминг услуга при поискване. Съдържанието на основните оригинали си струва всяка стотинка, която харчите, а също така можете да се насладите на невероятно време за гледане на гуляй. Primevideo е достъпен за почти всички платформи, включително уеб браузър.

  Функции

  • Той се доставя с 4K UHD опции
  • Можете да се консултирате с офлайн съдържание
  • Включва мобилни изтегляния

  присъда

  Според прегледите на клиентите, Primevideo наистина е една от най -добрите платформи за гледане на вашите Любими филми и програми. Това е една от най -добрите платформи за награждаване, а съдържанието на основните оригинали е невероятно.

  Цени

  Тази стрийминг платформа е снабдена с безплатно изпитание от 90 дни за всички изпитания за всички изпитания за всички изпитания за всички за всички изпитания за всички за всички изпитания за всички за всички изпитания за всички за всички изпитания за всички за всички изпитания за всички за всички изпитания за всички 90 дни за всички изпитания за всички за всички изпитания потребители. Можете да получите премиум абонамент за 12,99 долара на месец. Можете да добавите до шест потребителски профила към акаунт.

  Уебсайт: Primevideo

  6) Disney+

  Най-доброто за поточно предаване на медиите. align-fullwidth“ style=“max-width:741pxpx“>

  Disney+ < /div>

  Disney+ е отличен вариант за спортен стрийминг на живо. Дори и да искате да разгледате крикет, футбол или други спортни събития на живо, Disney+ обхваща почти всички страни. Приложението е много добре отбелязано в магазина за приложения и е достъпно на почти всички платформи.

  Функции

  • Той се доставя с 4K HD опции за визуализация
  • Можете да получите повече от 500 филма
  • Актуализираното предаване на живо е достъпно

  присъда

  Според прегледите на клиентите, Платформата Disney+ Streaming е отлично решение за хората, които желаят да получат невероятна опция за ежедневни изгледи. Очевидно можете да получите почти всички международни предавания, а също и на различни езици.

  Цени

  Disney Intelligence Medartificial+ безплатна тест оферта. В допълнение, можете да получите и приличен премиен абонамент от 6,99 долара на месец. Допълнителни пакети също са достъпни, ако искате да видите повече съдържание.

  Уебсайт: Disney+ < /Blockquote>

  7) hbomax

  Най-доброто за телевизионна серия.

  HBOmax

  hbomax е една от най -подценените услуги за стрийминг, достъпни за вас днес. Той е придружен от шепа успешно съдържание и филми, достъпни в списъка. HBOMAX е премиум надстройка на обикновеното уеб приложение на HBO. В момента е достъпен на всички платформи, които ще ви дадат цялостно ръководство.

  функции

  • Той се доставя с блокбастър филми
  • < Li> включва Max Originals

  • Има широка корица на телевизионни сериали

  присъда

  Според прегледите на клиентите, Hbomax е отлична платформа за гледане Международни телевизионни сериали и уеб изгледи. Някои хора настояваха, че е трябвало да има безплатна пробна версия.

  Цени

  Hbomax се предлага за 14,99 долара. Въпреки това, няма безплатна услуга, предлагана от доставчиците на услуги. Съдържанието, което получавате за тази цена, е високо.

  Уебсайт: hbomax

  8) Apple TV+

  Най-доброто за телевизори на ефир.

  Apple TV+

  Apple TV+ EST, De Loin, L’une Deseilleures приложения. Тази услуга се оценява много от много хора поради първоначалното му съдържание. В допълнение, ако имате устройство на Apple, можете да се възползвате от безплатната услуга за стрийминг за една година.

  функции

  • Цялото оригинално съдържание
  • Визуализацията на 4K HD резолюция
  • има поне 10 милиона изтегляния

  присъда

  Според клиентите на прегледите, Apple TV+ Предлага се с невероятен набор от оригинално съдържание. Почти всички обичат да гледат платформата Apple TV+, тъй като съдържанието е добро и не е достъпно в няколко платформи.

  Цени

  Apple TV+ се предлага на InitArtificial Intelligence $ 4,99 на месец. Ако обаче първо искате да тествате услугата, можете да се възползвате от безплатен пробен период 7 -ден.

  Уебсайт: Apple TV+

  9) FUBOTV

  Най-доброто за спорт

  <фигура Class = "w-richText-figure-type-image w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 741pxpx">

  fubotv

  FuboTV est l’une des meilleures plateformes qui comprend 10000 heures d’émissions de television on demand . Можете също така да получите безброй филмови акаунти и кутиите за чай. Тази услуга за стрийминг е придружена от DVR, включена в плана. Можете лесно да гледате CBS, FOX, NBC, ESN емисии и много други.

  функции

  • nfl и nba
  • Получете пълно отразяване на спортове на живо
  • Десерт Съединените щати, Канада и Испания

  присъда

  Според прегледите на клиентите, FUBOTV е отличен Платформа за гледане на спорт на живо. Премиум услугите предлагат латентност Е, което е идеално, когато гледате любимите си спортни предавания. Тя обхваща почти всички международни спортни събития.

  Цените

  fubotv се доставя с безплатен пробен период от 30 дни, който изглежда е добър избор. Плановете за стрийминг на живо обаче ще ви струват около $ 64,99 на месец.

  Уебсайт: fubotv

  10) philo

  най-доброто за взискателен стрийминг.

   philo

  philo est une application très bien netée qui vous permet de deant les meilleurs services qu’elle предложение. Philo има неограничен DVR и пълна опция за телевизия с изпълнение. Можете да получите набор от 64 телевизионни канала на живо, както и програми за търсене по всяко време. Единственото нещо, което бихте искали да направите, е да получите приличен избор на услуга за стрийминг.

  функции

 • Опции за разумна цена
 • Той се доставя с канали за развлечения и лайфстайл
 • Можете да получите обхват от 64 канала
 • присъда

  Според прегледите на клиентите, Philo има a Прилична поддръжка на мобилни приложения и лесен -за -употреба DVR. По -лесно е да гледате и гледате филми на тази платформа. Въпреки това, не е включено местно покритие.

  Цени

  Фило се доставя с безплатно 7 -дневно изпитание с стрийминг услугата. Можете също да се абонирате за пакет от $ 20 на месец за предлаганите премиум услуги.

  Уебсайт: philo

  11) peac тип-like-image-image w-richtext-align-fullwidth“ style = „max-width: 740pxpx“>

   Peacock-Best Streaming Service

  presque tout le monde sait que peacock est l’un des meilleurs services de streaming de télévision dans tout страната. Тази платформа предлага завладяващо оригинално съдържание, както и няколко телевизионни канала на живо. Ако се интересувате от WWE и други спортни събития, приложението Peacock трябва да бъде добро за вас. Той е достъпен на всички платформи.

  функции

 • Включва новини на живо
 • Можете да гледате емисиите на края на вечерта ; -Навменяеми нужди. Повечето потребители са оценили достъпната цена.

  Цени

  Паунът се предлага с безплатна 7 -дневна пробна опция, за да ви позволи да проверите съдържанието. Ако искате да продължите, цените са около 10 долара на месец.

  Уебсайт: PEAC/A>

  12) at & tv; Figure-Type-Image W-Richtext-Align-Fullwidth „Style =“ Max-Width: 589pxpx „>

   at & amp; t tv new-best streaming service

  AT&T TV est de loin l’une des options les plus réputées pour le streaming de films ou even Спорт на живо. По принцип повечето хора са намерили по -добър вариант да гледат спорт на живо с AT & t TV, а не с филми. Пакетите са отлични и можете да го погледнете на почти всички платформи. Той има висока бележка, дори и в Google Play.

  функции

  • Включва DVR съхранение в облак
  • Можете дори да поръчате да поръчате Проход на NBA
  • Получавайте директни платени пакети онлайн

  присъда

  Според прегледите на клиентите, TV AT & amp; идва с телевизия на живо и няколко DVR опции. Очевидно е, че получавате невероятен резултат, който ще ви помогне да получите телевизионни услуги при поискване за вашите нужди.

  Цени

  at & t; t се доставя с безплатен тест 14 14 Дни, които ще ви позволят да получите изключително съдържание. Ако искате да получите премиум услуги, винаги можете да вземете помощта на пакет от $ 10 на месец.

  Уебсайт: at & amp; t tv

  13) netflix

  Най-доброто за филми.

  <Фигура Class = "W-RichText-figure-Type-Image W-RichText-Align-Fullwidth" Style = "Max-Width: 739pxpx">

 • Lorsqu’il s’agit de contenu, il n’y a Nothing По -добре от Netflix. Тази платформа за стрийминг е достъпна в световен мащаб и дори можете да я гледате на всяко умно, таблети или мобилно устройство. Netflix предлага няколко пакета, които ви позволяват да изберете типа съдържание и екраните, които ще бъдат гледани.

  функции

  • Можете да гледате съдържание в SD , HD и UHD.
  • Гледайте 4 екрана заедно
  • Качествено оригинално съдържание

  присъда

  d ‘след прегледи на клиенти , платформата Netflix е кралят на съдържанието, а също и броят на зрителите. Той е достъпен за всички iOS, Android и дори Windows 10, които улесняват гледането.

  Цени

  Платформата Netflix е достъпна на 7,99 долара на месец, за да се получи невероятен отговор. Наскоро Netflix изтри безплатния пробен период, който може да бъде много полезен за вас.

  Уебсайт: netflix

  14) espn plus

  Най-доброто за спорт на живо.

   espn plus-best streaming service

  ESPN Plus compte un nombre record de 12,1 millions d’utilisateurs dans le monde entier . Той е далеч от една от най -изтеглените спортни стрийминг мрежи на живо и която много съобразени интелигентност. Очевидно можете да гледате спорт на живо с латентност Е и отличен отговор. ESPN Plus е придружен от изненадващи абонаменти и съдържание, които ви предоставят равен достъп.

  функции

  • Той се доставя с всички спортни корици на живо
  • Записи на игри при поискване
  • Ниски месечни такси

  присъда

  Според мненията на клиентите, ESPN Plus обхваща почти всички спортни спортове събития в света. Лесно се предлага на повечето платформи, което прави този поток любим сред всички.

  Цени

  ESPN Plus се предлага с месечен пакет от 5,99 долара, което е достъпна цена. Въпреки това, няма опция за безплатен пробен метод, налична с ESPN PLUS.

  Уебсайт: ESPN плюс

  Заключение.

  Стрийминг услугите са платформите за съдържание на новата ера за гледане на гуляй. Ден на безделие у дома е предизвикателство без тези услуги. Le monde est en pleine mutation numérique et il est fort probable que les plates-formes de streaming numérique prennent le pas sur les réseaux câblés et les salles de cinéma. Alors pourquoi ne pas vous préparer dès maintenant ?

  Hulu Plus Live TV est le meilleur service de streaming disponible qui peut fonctionner sur plusieurs plateformes et vous offrir un choix décent. Vous pouvez regarder plusieurs films et obtenir la télévision en direct avec l’application Hulu.

  Lire également : Les meilleurs services de streaming vidéo

  FAQ

  Puis-je regarder la télévision normale sur Amazon Prime ?

  Cela dépend entièrement de la plateforme OTT que vous regardez. Avec Amazon Prime, il n’y a pas beaucoup d’options de contenu comme la télévision en direct. Même si vous pouvez obtenir des services à la demande, les options de télévision en direct ne sont pas disponibles pour la plupart des contenus.

  Avez-vous besoin d’un dispositif de streaming avec une télévision intelligente ?

  Une télévision intelligente est livrée avec un module Internet qui vous permet de vous connecter à l’Internet. Cependant, la plupart des téléviseurs intelligents sont dotés d’applications intégrées, ce qui explique qu’il n’est pas difficile de faire du streaming. Certaines Smart TV nécessitent un dispositif de streaming comme Roku ou Firestick. Vous pouvez toujours obtenir les meilleurs services avec de tels appareils de streaming.

  Les services de streaming ont-ils besoin de l’internet ?

  Les services de streaming nécessitent l’utilisation d’Internet. Vous pouvez en effet regarder du contenu à l’aide d’un appareil de streaming. Mais celui-ci ne fonctionnera pas si vous ne disposez pas d’un réseau Internet connecté à l’appareil de streaming ou à la smart TV. De plus, la vitesse de la connectivité Internet détermine la qualité du streaming.

  Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
  Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
  13 Meilleurs services de streaming pour la télévision (2023)