➤ 15 най -добри приложения за научаване на английски език (2023)

Открийте най-добрите оценени приложения за Научете английски и станете владеещи по-бързо от всякога !

Сравнете цените и функциите, за да намерите приложението, което перфектно отговаря на вашите нужди.

Какъв невероятен шанс трябва да живеем в ерата на езиковите приложения!

Те революционизираха преподаването на чужди езици . Студентите вече могат да практикуват своите умения в слушане, писане, четене и равномерно изразяване от всяко място в света, с връщане на незабавна информация , всичко без нужда от учител.

Наистина е невероятно!

Не можете (вероятно) да научите английски изцяло на телефона си, но има много приложения за обучение за английски (включително безплатни приложения!) На Android и iOS Това може да обогати вашия опит за обучение и да ви помогне във вашия курс до майсторството на английския .

Това ръководство представя цени и характеристики на най -добрите приложения за обучение на английски език и предлага как те могат да се интегрират във вашите умения.

Кои са най-добрите приложения за изучаване на английски?

1. подготвя .

Функционални изследвания на преподаватели Позволява ви да изберете да изберете какво плащате. Цените започват от 5 долара на час. Ако не сте доволни от урок, подготвяте да ви възстановят безплатно или да замените вашия преподавател.

Функционалности

Приготвя се в контакт с разузнаването на разузнаването с учители по английски език за частни уроци чрез онлайн видео чат.

Можете да изберете свой собствен преподавател според фактори като неговата страна на произход, неговата спецификационна интелигентност, неговата наличност, неговите мнения и цената, която изисква. Prely е идеалното приложение за научаване на английски , защото учениците започват да говорят на английски от първия урок.

в Изтегляне на приложението Prely , вие избирате своя идеален преподавател и вземате персонализирани уроци на вашия мобилен телефон или компютър.

Мобилното приложение също ви информира за бъдещи уроци и ви позволява да разговаряте с преподавателите. Можете дори да тренирате в движение благодарение на безплатните английски курсове по различни теми, от ниво начинаещи до напреднало ниво и флаш картите да практикувате речника на вашите уроци.

Когато го използвате

Precly е перфектната комбинация от традиционни английски курсове в клас и модерно езиково приложение.

Вие получавате незабавна информация за информация , когато правите грешки, което прави обучението по -лесно от всякога .

В допълнение, благодарение на гъвкавата система на подготвителното разузнаване може да се научи със собствено темпо, докато преподавателите гарантират, че те разбират всяка концепция перфектно, преди да преминат към нещо ново. Подгответе се да направите Преминаване на вашите езикови умения на следващото ниво !

За учебното разузнаване да постигне реален напредък в изучаването на английски език е съществено интелигентност, че „те редовно се обучават до Говорете с жив събеседник .

Приготвяне на Onverariticial Onder Intelligencely Платформата , идеална за такъв ангажимент , защото помага на учащите да да преодолеят страха си от словесна комуникация и упражнения в Всяка конфиртична интелигентност, което са научили .

2. memrise .

 memrise.

Цени

безплатно! Можете да се абонирате, за да получите допълнително съдържание.

Memrise Pro струва $ 8,99 на месец, $ 18,99 за три месеца или 59,99 долара годишно.

Характеристики

Memrise е приложение на флаш карти, което използва раздалечено повторение, за да помогне да помогне на нови думи и фрази, за да „залепи“ в дългосрочната ви памет . Повечето от неговите флаш карти се генерират от потребители, което дава възможност да се направи широк избор .

За платените потребители има и функция за разпознаване на гласа , която ви позволява да тренирате в Prononcarsticical Intelligence , както и колекция от видеоклипове с Родните говорители, които произнасят думи или изречения, наречени „Научете с местните жители “.

, когато го използвате

Това е приложение за обогатяване на речника, което можете да използвате, докато вие чакат пристигането на вашия приятел. Няма да можете да говорите свободно, използвайки само Memrise, но не затова е проектиран. Това е ефективен начин да подобрите речника си и е безплатен!

3. babbel .

4. Rosetta Stone .

<фигура class = "w-richtext-figure-type-image w-richtext -Align-fullwidth "style =" max-width: 1000pxpx ">

5. duolingo .

6. lingodeer .

7. mondly .

8. busuu .

Цени

Busuu има безплатна версия, но много други функции са достъпни за платени членове.

Ако фактурирането е месечно, Busuu Premium струва $ 9,99 и премия плюс $ 13,99. За три месеца Busuu Premium струва $ 24.99 и Premium плюс $ 28.98. За шест месеца Busuu Premium струва $ 34,92 и Premium плюс $ 39,96.

Функции

Версията безплатно е приложение за флаш карти със Dartificial Intelligence, записана .

Инструмент за разпознаване на глас ви позволява да влак да произнесе фразите на английски език. Уроците са предназначени да продължат десет минути наведнъж.

Премиум членовете се възползват от много други предимства. Съществуват уроци за напреднали граматики и съдържанието е подходящо по вашите собствени причини да научите английски език. Можете да установите свой собствен план за обучение и да изберете кога заявлението трябва да ви напомня за изучаване.

Има и форум за намиране на партньори по езиков обмен . Можете да разговаряте с хора да научите майчиния си език и да говорите английски и да обменяте съвети .

Когато го използвате

Както Mondly, Busuu е идеален за запознат с интелигентността с произнасянето на разузнаването на глас на основните английски изречения .

Тъй като премиум потребителите могат да избират наученото (до известна степен), това е отлично приложение за обучение на английски език, за да научат някои подходящи елементи на речника в движение.

Въпреки това, както при всички приложения, няма да е достатъчно да използвате Busuu сам, ако искате да станете свободно.

9. fluentu .

< H4> Цени

fluentu предлага на всички потребители безплатно изпитание от 14 дни.

След това основният план струва 15 долара на месец, а премиум план 30 долара за месец. Ако извадите годишен абонамент, цената е съответно 120 и 240 долара.

Характеристики

fluentu се нарича „YouTube за обучаващите се езици“. Това е банка от видеоклипове на английски с английски субтитри (както и много други различни езици), с озвучие на активиране на допълнителни субтитри на вашия собствен език .

Ако не разбирате английска дума, можете да летите над нея и ще се появи определение. & nbsp;

Можете да пренавивате или преглеждате видеоклиповете толкова пъти, колкото искате. Имате избор между голям брой видеоклипове и можете да ги потърсите по категория, по предмет или дори чрез думата, която искате да научите.

След преглед на видеото се предлага викторина, за да се провери нивото на разбиране, със собствени видео екстракти. Новите думи, които научавате, се въвеждат автоматично в карта с памет, така че можете да я запомните по -късно. & nbsp;

За съжаление курсът по английски език Fluentu в момента е достъпен за хора от испански, корейски или японски майчин език .

Когато го използвате

fluentu, може да бъде много полезен за обучаващите се английски на междинно ниво на по -високо ниво, които трябва да развият своя речник. Някои хора откриват, че това е наистина подходящо за техния стил на обучение, така че си струва да го опитате.

Въпреки това е скъпо. Стандартният играч в YouTube вече може да забави скоростта на видео и да предостави субтитри. Имаме и много съвети за изучаване на английски с телевизионни сериали и филми. Ако имате ограничен бюджет, вероятно е за предпочитане да инвестирате в умения, които са по -трудни за придобиване безплатно, като устна практика.

10. здравей английски .

видео чат на живо и специализиран личен треньор.

Функции

Здравейте английски цели да обхване всички Учебни умения за обучение на езици , включително слушане, писане, четене, граматика и равномерно изразяване на устната орална.

Подобно на Duolingo, приложението успява да убедително да работи малко за вашия английски всеки ден . Ежедневните „домашни задачи“ са ви назначени: видео и аудио уроци, които ще бъдат завършени според вашето ниво.

Ако завършите домашното си, можете да отключите нови уроци . Има и редица пристрастяващи игри за обучение, както и функция за практикуване на английски език, използвайки актуалните теми на деня.

За разлика от повечето други приложения за обучение на английски език, има няколко възможности да се свържете с говорителите на английски език. 24 -часова телефонна линия за помощ ви позволява да задавате всички въпроси, които искате да научите английски.

Можете също така да платите една сума между 1 и 140 долара, за да участвате във видео чат с английски преподавател. Има и потребителски форуми, които ви позволяват да се свържете с други учащи и обучение, които изпращате съобщения на английски .

С здравей английски можете да научите английски от 25 различни майчини езици . Той е главно популярен сред изучаващото разузнаване на разузнавателните страни, особено в Индия, където се основава компанията.

Когато го използвате

Здравейте английски е Добро приложение да научите английски и да практикувате всичките си езикови умения . майчин език.

Може да ви трябват по -ясни обяснения относно граматическите правила, така че може да бъде полезно да намерите друг ресурс за това.

Здравейте, уроците по английски видео чат могат бързо да станат скъпи, така че ще трябва да вземете предвид и други опции за това.

11. beelinguapp .

12. udemy .

< /figne>

Цени

се предлагат стотици курсове и цените варират.

Очаквайте да платите между 20 и 200 долара за добре оценен курс, в зависимост от броя на включените ресурси.

функции

udemy е голям каталог на Онлайн курс Проектиран да позволи на потребителите да придобият нови умения. Не само въпрос на учене от езици: Можете да научите всичко – от HTML кода до фотографията, преминавайки по пътя на говорене на призраци.

Има много различни курсове по английски език и всеки от тях има характеристики и силни страни, които са специфични за него. Те са основно съставени от предварително записани видео уроци и упражнения за поддръжка , които могат да бъдат изтеглени и използвани на телефон или компютър.

Курсовете се оценяват, което ви позволява да видите тези, които са били най -полезни за други потребители.

Когато го използвате

Ако знаете какъв аспект на английския език искате да работите, Udemy може да ви помогне да се съсредоточите върху него. Има специфични курсове за усъвършенстване на вашата граматика, други, за да научите търговския речник на Intelligencel и други, за да практикувате своя правопис и вашата пунктуация.

Въпреки това, без учител, който да ви ръководи в курсовете, може да не осъзнаете грешките си.

Това е отличен ресурс, когато се използва успоредно с по-голяма устна практика.

13. grammarly .

изкуствен интелект и следователно не винаги е ефективен, но може да помогне да се избегне смущаващо Грешки.

Когато го използвате

Това е инструмент за изследване на разузнаването, който изучава английски език достатъчно дълго за „използване в текущ разговор.

Дори някои говорители на английски език използват граматично само за да проверят правописа си.

Elle ne vous aidera pas à améliorer vos compétences en matière d’écoute, d’expression orale ou de lecture, mais il pourrait mettre en évidence les fautes de grammaire que vous faites souvent.

14. Tandem.

tandem

Tarifs

Le téléchargement de Tandem est gratuit, et la plupart des utilisateurs trouvent que cette version répond bien à leurs besoins.

Il existe toutefois un certain nombre de mises à niveau disponibles.

Si vous avez du mal à lire les messages, vous pouvez obtenir un nombre illimité de traductions de messages pour 2,99 $. Tandem Pro coûte 6,99 dollars pour un mois, 21,99 dollars pour 6 mois ou 34,99 dollars pour un an.

Vous pouvez également réserver des leçons vidéo avec des tuteurs privés par le bartificial intelligenceis de Tandem à différents prix.

Fonctionnalités

Tandem est l’une des nombreuses applications d’échange linguistique – c’est probablement la plus populaire dans le monde occidental.

Le concept est simple : il met en relation des apprenants d’anglais langue seconde avec des anglophones qui essaient d’apprendre la langue maternelle de ces apprenants. L’idée est que vous et votre partenaire anglophone échangez vos compétences linguistiques.

Vous passez la moitié du temps à envoyer des messages dans votre langue maternelle et l’autre moitié à envoyer des messages en anglais, afin que les deux parties puissent s’exercer gratuitement. Vous pouvez envoyer des textos, des messages vocaux ou même un chat vidéo (si vous faites confartificial intelligencence à votre nouvel ami !).

Tandem Pro permet aux utilisateurs de se connecter avec des membres dans une ville spécifique ou dans leur ville natale, afin qu’ils puissent se rencontrer en personne, et supprime les publicités de la plateforme.

Cependant, le principal avantage de Tandem Pro est de soutenir cet outil d’apprentissage utile et gratuit.

Tandem a également introduit récemment une fonction permettant d’entrer en contact avec un tuteur linguistique par l’intermédartificial intelligenceire de l’application pour des sessions d’une durée de vingt minutes à une heure.

Quand l’utiliser

Tandem te permet de t’entraîner à interagir avec des personnes parlant couramment l’anglais.

Vous peux tester tes compétences linguistiques avec des personnes réelles sans quitter votre maison, ni dépenser d’argent ! Il est fortement recommandé aux étudartificial intelligencents de niveau intermédartificial intelligenceire de cimenter tout ce qu’ils ont appris.

Les échanges linguistiques vartificial intelligence Tandem peuvent être difficiles à organiser au début, mais elles en valent vraiment la peine.

15. British Council – Learn English Online.

British Council - Learn English Online.

Tarifs

Gratuit – elle est payée par les nombreuses publicités de l’application.

Fonctionnalités

Cette application populaire est uniquement dédiée à l’enseignement de la grammaire anglaise.

Les utilisateurs peuvent travailler à partir de sujets de niveau débutant, élémentaire, intermédartificial intelligenceire et avancé, chaque étape contenant 12 sujets de grammaire. Il y a plus de 1000 exemples de questions pour vous aider à vous entraîner, ce qui en vaut la peine.

Bien qu’il provienne du British Council, il existe également une version américaine.

Où cela s’inscrit dans votre projet d’apprendre l’anglais

Cette application n’a pas la prétention de vous enseigner autre chose que la grammaire anglaise.

Vous aurez besoin d’autres ressources pour apprendre les nombreuses autres compétences nécessaires, mais en tant que cours gratuit sur la structure très confuse de l’anglais, elle vaut la peine d’être utilisée.

Comment apprendre l’anglais avec des applications

Les applications d’apprentissage de l’anglais ont la réputation d’être inefficaces.

Nous avons tous rencontré quelqu’un qui joue quotidiennement à des jeux de langue pendant des mois, mais qui ne parvient toujours pas à prononcer un seul mot ! Il existe des moyens d’éviter ce piège.

Les étudartificial intelligencents qui réussissent créent un plan d’étude qui les aide à pratiquer toutes les compétences linguistiques en anglais dont ils ont besoin.

Les applications peuvent certainement faire partie de ce plan.

Voici comment…

1. Combiner les applications et méthodes

Il n’existe pas (encore) d’application qui enseigne parfaitement toutes les compétences linguistiques. Chacune a ses forces et ses faiblesses, et vous voudrez peut-être les combiner lorsque vous essayez d’apprendre une nouvelle langue. Essayez d’équilibrer votre temps entre les applications qui développent différentes compétences.

Memrise, par exemple, est très efficace pour vous aider à apprendre rapidement du nouveau vocabulaire, mais ne vous aidera pas à relier ces mots en phrases. Pour cela, il vous faut une application qui se concentre sur le développement de vos compétences grammaticales, comme The British Council Learn English Grammar App, ou une application qui montre les mots dans leur contexte, comme Fluentu.

Les applications sont plus efficaces lorsqu’elles sont combinées à d’autres méthodes d’apprentissage. Si vous en avez les moyens, combinez votre apprentissage par les applications avec des cours de langue, soit en ligne avec un service comme Preply, soit dans une salle de classe traditionnelle.

Comme le dit John Fotheringham, créateur de languagemastery.com : „Les applications linguistiques sont un excellent complément à un régime linguistique équilibré… mais elles ne doivent pas être le plat principal“ :

2. Concentrez-vous sur les domaines dans lesquels vous avez le plus de difficultés

Il y a tellement d’applications parmi lesquelles choisir, chacune ayant ses propres avantages.

Ne vous surchargez pas en partageant votre temps d’étude entre toutes ces applications.

Choisissez une ou deux compétences en anglais qui vous posent problème et téléchargez des applications conçues pour les développer.

Par exemple, si vous avez vraiment besoin de vous entraîner à parler, essayez Busuu ou Mondly ; si vous cherchez de l’aide pour écrire l’anglais dans un contexte de texto, essayez Tandem et Grammarly.

3. Donner la priorité à la pratique de l’oral

En règle générale, de nombreuses applications d’apprentissage de l’anglais peuvent vous permettre d’atteindre facilement de nouveaux sommets en matière de vocabulaire, de lecture et d’orthographe. Certaines d’entre elles sont même utiles pour développer votre compréhension de la grammaire. Mais sans une quantité décente de pratique dans une conversation avec un anglophone, vous risquez de ne jamais apprendre à rassembler vos nouvelles compétences.  

Si vous voulez apprendre à parler anglais, rien ne remplace la pratique de la conversation avec un anglophone courant. Heureusement, l’application Preply permet de trouver des occasions de s’entraîner plus facilement que jamais.

FAQs

Quelle est la meilleure façon d’apprendre l’anglais ?

La meilleure façon d’apprendre l’anglais est de créer un plan d’étude complet qui couvre toutes les compétences linguistiques dont vous avez besoin.

Ce plan doit inclure à la fois des applications numériques et d’autres méthodes, comme les cours traditionnels ou le tutorat en ligne.

Des applications comme Memrise, The British Council Learn, etc-

Quelles sont les meilleures applications pour apprendre le vocabulaire anglais ?

Les meilleures applications pour apprendre le vocabulaire anglais sont Memrise, The British Council Learn English Vocabulary App, FluentU et Tandem.

Ces applications utilisent diverses techniques telles que les jeux interactifs, les enregistrements audio et les supports visuels pour aider les apprenants à maîtriser rapidement les nouveaux mots. De plus, certaines de ces applications proposent également des leçons gratuites afin que les utilisateurs puissent tester leurs fonctionnalités avant de s’engager dans un abonnement payant.

Une autre option intéressante est Preply, un service en ligne qui met en relation les apprenants avec des tuteurs linguistiques spécartificial intelligencelisés dans l’enseignement de l’anglais.

Avec la bonne combinaison de stratégies et de ressources, vous disposerez des outils nécessaires pour maîtriser votre vocabulaire anglais !

Existe-t-il de bonnes applications de grammaire pour les apprenants d’anglais ?

Oui, il existe de nombreuses bonnes applications de grammaire pour les apprenants d’anglais.

Parmi les options populaires, citons Grammarly, English Grammar in Use App de Cambridge et The British Council LearnEnglish Grammar App.

Ces applications proposent des exercices interactifs, des leçons audio et des conseils utiles pour aider les utilisateurs à apprendre et à améliorer leurs compétences grammaticales rapidement et efficacement.

De plus, bon nombre de ces applications proposent des essais gratuits afin que les utilisateurs puissent les tester avant de les acheter.

Est-il préférable d’apprendre avec un tuteur ou une application ?

Certaines personnes préfèrent apprendre par le bartificial intelligenceis d’applications, tandis que d’autres trouveront plus facile de faire appel à un tuteur.

D’une manière générale, un tuteur peut offrir des conseils et des commentaires personnalisés, tandis qu’une application offre plus de structure et d’indépendance.

Une combinaison des 2 méthodes peut être le moyen le plus efficace d’apprendre l’anglais, car elle permet aux apprenants de bénéficier d’un enseignement direct et d’une pratique indépendante.

Avec Preply, vous avez le meilleur des deux mondes : l’accès à des tuteurs qualifiés et à des ressources numériques de haute qualité.

Combien de temps dois-je consacrer à la pratique de la conversation en anglais chaque semaine ?

Cela dépend de la personne et de ses objectifs.

Si vous cherchez à vous améliorer rapidement, il est recommandé de consacrer au moins une heure par jour à la pratique de la conversation.

Cela peut prendre la forme de conversations avec des locuteurs natifs, de leçons de soutien scolaire en ligne ou de l’utilisation d’applications interactives d’apprentissage des langues comme Preply.

Il est également important de veiller à vous reposer suffisamment et de varier vos activités tout au long de la semaine pour garantir une progression optimale. Avec des efforts et un dévouement réguliers, vous devriez constater des améliorations notables de vos compétences en conversation anglaise en quelques mois.

Quelle est la meilleure façon de trouver un professeur particulier en ligne ?

La meilleure façon de trouver un tuteur en ligne est d’utiliser une plateforme réputée comme Preply.

Preply permet d’accéder à des tuteurs qualifiés spécartificial intelligencelisés dans l’enseignement de l’anglais, et fournit une variété d’outils tels que des exercices de conversation et des leçons audio qui peuvent aider les apprenants à améliorer leurs compétences.

De plus, vous pouvez filtrer par prix ou par spécartificial intelligencelisation afin de trouver le tuteur qui correspond à vos besoins.

Il est également important de lire les avis d’anciens clients avant de choisir votre professeur particulier. Cela vous permettra de vous assurer qu’il possède l’expertise et l’expérience requises pour vous aider à atteindre vos objectifs linguistiques.

Grâce à ces conseils, vous serez sur la bonne voie pour trouver le professeur idéal !

Existe-t-il des ressources gratuites pour apprendre l’anglais ?

Oui, il existe de nombreuses ressources gratuites pour apprendre l’anglais.

  • Parmi les options populaires, citons les cours et tutoriels en ligne, les applications d’apprentissage des langues, les lecteurs d’ebooks et les livres audio.
  • Parmi les sites Web populaires qui proposent des ressources gratuites pour les apprenants en langues figurent Duolingo, Busuu et British Council LearnEnglish.

De plus, de nombreuses bibliothèques offrent un accès gratuit ou à prix réduit à un large éventail de matériel d’apprentissage des langues.

Avec un peu de recherche et une utilisation créative des outils en ligne, vous pouvez trouver de nombreuses ressources intéressantes pour vous aider à améliorer vos compétences en anglais !

Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
15 meilleures applications pour apprendre l'anglais (2023)