➤ 5 Най -добри детектори за съдържание на изкуствен интелект (2023)

° С Meta Oneppt (начало, някой?), Използването на изкуствен интелект за откриване на съдържанието, създадено от други инструменти за изкуствен интелект, има ценна цел.

Като собственик на бизнеса, вие искате да можете да имате конфискунална интелигентност В резултатите от вашите инструменти за изкуствен интелект и тук влизат в игра детектори за съдържание.

В тази статия ще разгледам най -добрите детектори за съдържание на изкуствен интелект, които са налични в момента, за да ви помогнат да определите този, който най -добре отговаря на вашите нужди.

Какво е The Най-добрият детектор на съдържанието на изкуствения интелект?

Ето най-добрите опции за детектор за изкуствено съдържание, които трябва да вземете предвид.

1. Copyleaks ai.

Най-доброто за уеб анализ.

copyleaks accueil

Artificial Copyleaks Intelligence Оферта на капацитета на Depth Analysis и пълна база данни за прецизно оценка на всяко контролирано съдържание. < /p>

copyleaks използва система за анализ на текст, захранвана от алгоритми за изкуствен интелект, за да анализира документи, суров текст, код и URL, за да открие всеки потенциал RCHES на повече от 60 трилиона уебсайтове, повече от 15 000 университетски списания, повече от 20 кодирани депозити от данни и повече от милион вътрешни документи, за да намерят прилики с цифрово съдържание.

copyleaks също предлага на потребителите лесен начин да засилим за лесен начин за засилване Интегрирайте техния софтуер в съществуващи системи.

Каквато и да е системата за управление на обучението, която използвате, неговите API интеграции са лесни за настройка. <

функции

 • Copyleaks за образование помага на учителите и учителите бързо и прецизно откриват плакативния интелект в домашната работа или проучванията на проучвателното разузнаване.
 • Copyleaks за работа може да помогне на организациите да защитят съдържанието на собственика си от употреба или повторно използване, които не са разрешени, не са разрешени разрешени от конкуренти.
 • Copyleaks за изследване на разузнаването и хората могат да осигурят двойна проверка n Фераторен интелект на писмената работа.
 • Copyleaks използва разширени алгоритми за криптиране, за да защити цялото съдържание, анализирано на неговата платформа и да спазва най -строгите индустриални стандарти в обработката на поверителни данни.

Цени

copyleaks tarifs

Copyleaks propose un plan d ‘Free 10 -page trial, so Че можете да тествате функциите и да видите дали те ви подхождат.

Тогава, план от 1200 страници е достъпен за 9,16 долара/месец, таксуван годишно, това, което позволява t За потребителите да спестят 16 % от месечния колега.

опитайте щастливи копия от днес .

2. Gltr.

Най-доброто за научни тестове.

gltr wome //gltr.io/ gltr (Alarificial Intelligensing Giant Linguistic Models), създаден от лабораторията за изкуствен интелект на MIT-IBM Watson и Harvard NLP, използва съдебен интелигентност на текстовете, за да определи дали Те са верни или неверни.

По принцип GURTR използва алгоритъм въз основа на вероятността всяка дума да вземе предвид неговия контекст.

Системата присвоява фонови цветове (зелена за първите 10 думи, жълто за първите 100 думи, червено за първите 1000 думи или лилаво за други), така че потребителите да могат бързо да открият изкуствено съдържание.

Този процес позволява на потребителя да провери дали даден текст е изграден от съществуващи източници или генериран от техники за изкуствен интелект.

Въпреки това, като се има предвид, че разработчиците са формирали GTRT на GPT-2, той е по-скоро научен и академичен инструмент, отколкото практически инструмент.

функции

 • Удостоверяване на вашите съчинения и гарантирайте оригиналността на вашата работа
 • Съдебният анализ на текстовете дава възможност да се идентифицират автентични документи и невярно.
 • Промяната на Цвят на фона в реално време за откриване на произведеното съдържание
 • Интерактивна визуализация на всички думи, използвани в текста.

Цени

Използването на GLTR е безплатен.

опитайте gtrt днес hui .

3. Съдържание в мащаб.

Най-доброто цялостно откриване на съдържанието по изкуствен интелект.

content at scale accueil < /div>

Съдържание в мащаб предлага безплатен инструмент за откриване на съдържание от изкуствения интелект, в който Можете да предадете съдържанието си.

Поставете съдържанието си и изкуственият интелект ще го анализира, за да рисува съдържание въз основа на изкуствения интелект. Генериране на съдържание бързо и с Cion, съдържанието в мащаб предлага инструмент за писане на изкуствен интелект, който революционизира начина, по който компаниите създават съдържание.

Този инструмент може да генерира статии в блога от няколко хиляди думи за няколко минути.

В допълнение , Не е нужно да се притеснявате за скъпи санкции, тъй като тази технология произвежда висококачествени предмети, освободени от плакативна интелигентност и други грешки.

Благодарение на нейния капацитет за напреднала оптимизация за препращане, съдържанието в мащаб позволява на компаниите бързо да придобият A A Тематичен авторитет без усилия, докато спестява време и пари.

Инструментът също вмъква съдържание и извлечения, които позволяват на читателите да намерят бързо необходимата информация.

функции

 • Проектиран за спецификация на интелигентността на маркетинга на съдържанието в съдържанието при препращане на материали, крайният продукт подобрява вашите CLAS Симент в търсачките.
 • Изключителен набор от двигатели на изкуствения интелект, които използват естествено езиково лечение (NLP), за да генерират качествено съдържание за няколко минути.
 • Туит кутията и основните точки За да запомните в края на всеки елемент, така че вашите читатели да могат бързо да разберат основните точки.
 • Списък за контрол на страниците, за да гарантира, че съдържанието ви е подходящо за препращане и оптимизирано за максимален обхват.

Цени

<фигура class = "w-richtext-figure-image-imagex-arign-fullwidth" style = "max-width: 750pxpx">

content at scale prix

The dice tool Извличането на изкуствения интелект може да се използва безплатно.

Относно създаването на съдържание, плановете за ценообразуване на съдържанието в мащаб варират от 500 до 1500 долара на месец.

Вие също се възползвате от Допълнителен кредит от 20 % чрез регистрация с тази връзка.

опитайте щастливи в мащаб от днес .

4. Originality.ai

Най-доброто за издателите на уебсайтове.

<фигура class = "w-richtext-figure-type-image w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 750pxpx" >

originality.ai accueil

оригиналност.ai е решение за съдържание за сериозни уебсайтове. P>

Този инструмент включва управление на екипа , цялостно сканиране на сайта, автоматично таксуване и др.

Той също така предлага разширен алгоритъм за откриване на изкуствено писане, който идентифицира работните язви.

Платформата има мощни инструменти за управление на екипи и проекти, които Вие Възможността за управление на няколко сайта едновременно.

Можете да добавите неограничен брой членове на вашия екип към вашия план, така че всеки да има своя идентификационен интелект.

Потребителите могат да могат Също така добавете неограничен брой уебсайтове, които да бъдат сканирани за няколко цента на дума, които улесняват стартирането -UP.

функции

 • Лесно -to -to -Записвайте API ви позволява бързо да интегрирате инструмента в съществуващата си среда.
 • Можете също да използвате API, за да следвате и контролирате промените.
 • Въведете URL адрес и анализирайте уебсайта, за да откриете Всеки потенциал за плагиране на интелект или някакво подозрение за използване на инструменти за писане на AI.
 • Използвайте мощните функции за управление на екипа, за да управлявате бързо няколко уебсайта и във всяка прозрачност.

Цени

<фигура class = "w-richtext-figure type-image w-richtext-arign-fullwidth" style = " max-width:750pxpx">

originality.ai prix

originality.ai струва $ 0,01 на кредит.

Кредит съответства на 100 думи, което означава, че документ от 10 000 думи ще струва 100 долара.

опитайте OriginLity днес .

5. Write.com.

Най-доброто за SEO.

writer accueil

< a href = "https://writer.com/ai-content-dtector/"> writer.com Изхвърляне от всички караници, свързани със създаването на съдържание, и ви позволява да се съсредоточите върху това, което има значение плюс: Създаването на Качествено съдържание.

Това, че се нуждаете от статия за вашия уебсайт или реклама за интелигентните разузнавателни медии, писателят ви обхваща благодарение на лесния си за използване.

Writer.com също предлага предлага Разнообразие от други функции s проектиран така, че вашето съдържание да се откроява.

Например, техният автоматизиран модул за ключови думи дава възможност да се гарантира, че вашите текстове съдържат съответните ключови думи, за да получат по -добра класификация в търсачките на страниците с резултати (SERP). < /p>

Той също предлага функция за откриване на изкуствения интелект, който приписва бележка на човешкото съдържание на всеки текст, който създавате.

, че инструментът за откриване на изкуствен интелект е ограничен до 350 думи, вие може да го използва безплатно.

функции

 • Функцията Cowrite позволява на екипите да се обаждат на няколко редактори и издатели, които работят заедно върху статии, публикации в блогове или Други видове съдържание.
 • Пренаписване позволява автоматично да се открие плакативният интелигент и да коригира писането на стила.
 • Акцентите позволяват да се подчертае текстът за разясняване, когато кога, когато целите на разясняване, когато кога, когато целите на разясняване, когато кога, когато целите на разясняване, когато Открива изкуствен интелект.
 • Документацията на ръководството за стил позволява на компаниите да документират своя персонализиран стил на писане в инструмента.
 • Управлението на терминологията позволява на екипите да гарантират последователността на всички тяхното съдържание.
 • Цени

  < div>writer prix

  Планът на екипа струва $ 18/месец за петима членове.

  Тогава платформата предлага бизнес план, чиято цена зависи от нуждите.

  опитайте writer.com I .

  Как Chatgpt направи изкуствения интелект достъпна за обществеността

  На 30 ноември 2022 г. Openai стартира своя безплатен чатбот, което позволява на хората лесно да интегрират изкуствения интелект в работния си процес.

  Този чатбот позволява на потребителите да създават съдържание, генерирано от изкуствения интелект, адаптирано към техните нужди, като по този начин им спестява време и ресурси.

  Веднага след като бъде пуснат, чатботът бързо стана популярен сред разработчиците, бизнеса и специализирания маркетингов разузнаване като инструмент за генериране на естествен език. С много организации, предлагащи платформи с отворен код, използващи този алгоритъм, настоящото използване на съдържанието, генерирано от изкуствения интелект, става все по-популярно.

  Много компании сега предлагат разширения за хромиране за лесно интегриране на чатботите gpt-3 към техните уебсайтове. Съдържанието, генерирано от изкуствения интелект, стана толкова широко разпространено, че се използва за създаване на цели страници на уебсайтове, описания на продукти и автоматизирано обслужване на клиентите.

  Детекторът за съдържание на изкуствен интелект може да се бори с рисковете, свързани със съдържанието, генерирано от изкуствения интелект, като гарантира, че текстът е подходящ, актуален и качество.

  Докато компаниите разчитат на компаниите на Google и оптимизацията на търсачките, детекторите за изкуствен интелект на съдържание могат да гарантират, че статиите са адаптирани към SEO и че генерираното съдържание не боли повече от добро.

  Каква е връзката между Chatgpt и GPT-3.5?

  Много генератори на интелигентност на изкуственото съдържание използват GPT-3 за генериране на съдържание от нула, като статии, статии в блога и имейли.

  Тези текстови генератори се възползват от способността на модела да разбира естествения език при предоставянето на данни на дадена тема или идея и позволява на GPT-3 да генерира свързани текстове.

  Въпреки това обаче , този модел представя Все още ограничава генерираното съдържание.

  Данните, които разработчиците са използвали за формиране на модела, имат няколко години, което може да доведе до остарели резултати.

  по отношение на изкуствения интелект Платформа за писане, Openai публикува GPT-3.5 през ноември 2022 г., базиран chatgpt По този модел.

  GPT-3.5 осигурява по-бързо осигуряване и по -прецизни резултати, с по -малко ръчно издание. Най-новите тенденции в лечението с естествен език. Функции на добър детектор за изкуствено съдържание

  Ето някои са някои някои Характеристики, които правят отличен детектор на детектор E Съдържание на изкуствен интелект.

  1. Откриване на плакатен интелигентност в реално време

  Чрез извършване на бърз анализ инструментът за откриване на съдържание трябва да може бързо и точно да открие всякакви плагиративни интелект в текста.

  2. Лесен за използване интерфейс

  Никой не иска да прекарва часове, обхващайки менюта или разбиране на работата на програма, когато тя може да напише вместо това.

  Отличен детектор за изкуствен интелект трябва да има интуитивен потребител Интерфейс, който позволява на потребителите от всички нива на опит -от начинаещи до експерти -да се захванат бързо.

  3. Възможност за откриване на манипулации на съдържание

  Много SEO инструменти могат да стартират текста, като заменят думите със синоними или чрез реорганизиране на изречения.

  Резултатът обикновено дава изречения, които не са естествени и които не са Приличайте на това, което човек би написал.

  Интелигентните инструменти за откриване на съдържание от изкуствения интелект трябва да могат да открият фините модификации, направени в текста, дори и да не са очевидни на пръв поглед. < /p>

  4. Генерирането на пълна връзка с препратки към източници

  Капацитетът на интелигентността на детектора на изкуственото съдържание за осигуряване на пълни взаимоотношения в неговите резултати е от съществено значение.

  Отчетите трябва да включват цитати и препратки за всеки всеки Копиран материал, открит и всеки проблем или грешка в оригиналния текст.

  Инструментите могат също да използват текстовия филигран, за да намерят източника, когато открият плакативна интелигентност.

  Тази функция е практична when working with large amounts of data or texts from multiple sources.

  Case of using an artificial intelligence content detector В допълнение към откриването на съдържание на изкуствения интелект, много инструменти могат да генерират и уникално и оригинално съдържание.

  Тази концепция може да изглежда твърде красива, за да е вярна.

  Въпреки това, тя е Начинът, по който генерирането на съдържание приема.

  Тук са някои от най-често срещаните случаи на използване на детектор за съдържание на изкуствен интелект.

  1. Автоматично откриване на плакатния интелект

  Ако използването на плагинална проверка на интелект не е нова концепция, сега е възможно да се открият текстови изходи, генерирани от още по -тънкия изкуствен интелект.

  Дори и да има прилики между два документа или съчинения, също е възможно откриване.

  Правилните инструменти могат да открият промени, дори ако редакторите са направили незначителни модификации в документа.

  Съдържание Маркетингът става все по-популярен, от съществено значение е да се гарантира, че цялото съдържание е уникално и без плакативна интелигентна информация благодарение на най-новите технологии за учене. 2. Корекция на стила на писане

  Инструмент за откриване на съдържание на изкуствен интелект е от съществено значение за идентифициране на информация в текст, но също така е важно да може да направи предложения за подобряване на стила на писане и коригиране на граматически или синтактични грешки, че грешки може да присъства. Прекалено интелигентност е да се провери всяко съдържание, генерирано от изкуствения интелект, за да се гарантира, че е естествено и адаптирано към целевата аудитория.

  3. Автоматизираната оптимизация на ключовите думи

  Ключовите думи са основни за ефективна стратегия за препращане.

  Инструмент за откриване на ефективен изкуствен интелект трябва да има функции за идентифициране и оптимизиране на ключовите думи, използвани в текст. < /p>

  Текстът, написан от хората, често може да съдържа нерелевантни или изтекли ключови думи, тъй като SEO е постоянно развиваща се зона. Изкуственото откриване на изкуствения интелект може да ви помогне да се гарантира, че всяко генерирано съдържание е уместно

  нотация на съдържанието, генерирано от изкуствения интелект

  Инструментите за откриване на съдържанието на изкуствения интелект трябва да бъдат трябва да бъдат инструментите за откриване на съдържанието на изкуствения интелект трябва да бъдат Способен да приписва бележка на всеки елемент на съдържание, генериран от изкуствения интелект, според приликата му с естествено писане.

  Използването на текст, генериран от изкуствения интелект, чиято четливост и точност се оценява, може да помогне да се помогне да помогне за изкуствения интелект, чиято четливост и точност може да помогне да помогне за изкуствения интелект, чиято четливост и точност може Гарантиране, че цялото произведено съдържание е последователно и отговаря на конкретни стандарти.

  Управление на терминологията

  Друго използване на инструмента за откриване на съдържание на изкуствения интелект е да се гарантира, че терминологията, използвана в писмено писано Документът отговаря на стандартите, определени от компания или организация.

  Например, вашите сайтове за предпочитана покупка могат да имат конкретен език и съкращение Интелигентност за използване.

  В допълнение, уебсайт, който обединява новинарски статии от няколко източника, може да се нуждае от идентичен стил на писане за всички елементи на съдържанието.

  Конфигурация и персонализиране на стила на писане < /H4>

  Текстът, написан от човека, следва конкретни правила и конвенции, които го правят четен и разбираем за читателите.

  В revee, за да бъдат взети сериозно, текстовете, генерирани от изкуствения интелект, трябва да могат За да бъде конфигуриран, за да се достигне същото ниво на качество.

  Детектор за съдържание на изкуствения интелект не само трябва да бъде в състояние да открие възможно писане на изкуствен интелект, но и да персонализира стила на писане на всеки генериран генериран генериран Съдържание.

  Тази функция дава възможност да се коригира дължината и сложността на изреченията, както и структурата на изреченията, използвани в текста.

  Обобщение.

  gr Достъп до детектор за съдържание на изкуствен интелект, компаниите могат да гарантират, че тяхното съдържание отговаря на стандартите, които са определили.

  Според вашия сектор на дейност, способността да откриете съдържанието на изкуствения интелект и да го персонализирате може да бъде от съществено значение.

  Тъй като все повече компании се основават на съдържанието, генерирано от изкуствения интелект, е от съществено значение да знаете капаните и предимствата на неговото използване, а детекторите за съдържание на изкуствен интелект могат да ви помогнат да запазите детекторите за съдържание на изкуствен интелект могат да ви помогнат Една стъпка предварително.

  Препоръчани показания & NBSP; : най-добрите платформи за генериране на съдържание, подпомагани от изкуствения интелект Позволете на компаниите да генерират качествено съдържание бързо и с точност. < /p>

  that you want to use content creation tools to educate your audience or Artificial writing tools Intelligence За да продадете вашите продукти и услуги, генераторите на съдържание на изкуствения интелект се превръщат в безценен елемент от дигитален маркетингов план.

  често задавани въпроси

  Какво е детектор за съдържание на изкуствения интелект?

  Детектор за съдържание на изкуствения интелект е софтуер, захранван от изкуствен интелект (изкуствен интелект), който може да открие интелигентност плакативна GENCET и генерирането на изкуствено съдържание.

  Инструмент за откриване на съдържание на изкуствен интелект използва естествено езиково лечение (NLP) за анализ на текст и сравнение със съществуващи източници, по -специално публикувани статии, бази данни и други уебсайтове. < /p>

  Инструментите за откриване на изкуствения интелект могат да идентифицират приликите във фразирането и структурата, както и с копирани думи, за да ви дадат точна оценка на текста.

  След като инструментът намери a Потенциален дубликат, тези инструменти могат да осигурят подробни отношения с източниците на съдържанието, написано от изкуствения интелект.

  Тази информация позволява да се идентифицират оригиналните части, и тези, които не са.

  това-The GPT-3 езиков модел?

  openai революционизира лечението на естествения език с неговия мод Революционно èle gpt-3 (генеративна предварително обучена трансформация 3).

  Той беше обучен на a Голямо количество данни и могат да генерират текстове от човешки тип с впечатляваща точност.

  Много генератори на интелигентност на изкуственото съдържание Използвайте GPT-3, за да генерирате съдържание от нула, като статии, публикации в блогове и имейли.

  Тези генератори на текст се възползват от способността на модела да разбира естествения език, като предоставя данни на a Тема или идея и позволява на GPT-3 да генерира свързани текстове.

  Някои от връзките, появяващи се в тази статия, може да са партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас, ако решите да Купете платен план.
  Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.
  5 meilleurs détecteurs de contenu artificial intelligence (2023)