➤ 7 Най -добър софтуер за дигитализация на снимки (2023)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

Софтуер за дигитализация на фотос =

Защо & nbsp; дигитализация? h2>

Всички може да не си спомнят добрите стари времена, когато сте имали USB ключ толкова малък, че можете да съхранявате само пет снимки. << /p>

Ако попитате някой човек над тридесет, може да си спомняте Той от времето да прави снимки, да ги съхранява и дори да ги прехвърли необходимото време, усилия и понякога дори пот и сълзи.

Дигитализацията постепенно опростява, съхранението стана по -важно и устройствата, използвани за снимки и други Документите станаха още по -малки.

Добрата новина е, че днес сканирането на няколко снимки или документи не трябва да бъде досаден процес. << /p>

Това е нещо, което трябва да можете да можете Да се ​​направи бързо, докато чакате еспресото ви да е готово. Има много приложения за вашия настолен компютър или телефон, които ви позволяват да сканирате в миг на око.

Добрата новина е, че след като приключите с сканирането на снимките си, няма повече ограничения. Можете да използвате услуги за съхранение в облак За да съхранявате вашите сканирания за последваща консултация, да ги споделите с колегите си или дори да използвате софтуер за редактиране на видео За да създадем спиращи дъха видеоклипове.

В тази статия ще покрием 7-те най-добри снимки, за да сканираме. Снимки и техните функции, така че да можете да направите процеса на сканиране възможно най -бърз и безболезнен. Нека се потопим в тази тема.

Кое е най-доброто Софтуер за сканиране на снимки?

Тук е най-добрият ми избор за най-добрия софтуер за сканиране на снимки.

1. vuscan .

Най -доброто за съвместимост с повече от 6 500 модела

<фигура Class = "w-richText-figure-type-image w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 750pxpx">

начална страница на viewscan

Vuescan е софтуер, който ви позволява да заснемате изображения с помощта на стари скенери. Софтуерът анализира скенера и намира подходящите пилоти за него, така че винаги можете да използвате стария си скенер, без да се налага да купувате нов.

Vuescan предлага печелившо и високо качество на сканиране за всички, като същевременно се намира, като същевременно е Съвместим с повече от 6 500 сканиращи модела.

функции

Този софтуер е лесен за използване и не изисква конкретно обучение. Той поддържа широк спектър от скенери. Можете да запазите спомените си за бъдещето чрез сканиране на документи, снимки или даравни интелигентни позиции, когато желаете.

Ето основните характеристики, които трябва да търсите:

 • Проста за използване, не се изисква конкретно обучение, така че всеки може да използва софтуера.
 • Поддържа широк спектър от скенери и камери, което ви позволява да използвате съществуващо устройство.
 • Дава ви свободата да изследвате старите си спомени, както желаете, за да запазите скъпоценните спомени за бъдещето, кога и както желаете.
 • Ще бъде по -лесно да дигитализирате документи, снимки и да се разделителните интелигентни позитивни За да ги споделяте в цифрова форма.

Цени

 ценообразуване на Vuescan

VueScan est un logiciel de numérisation avancé qui peut être téléchargé et utilisé gratuitement. Той е лесен за използване и вероятно е съвместим с всички скенери, които можете да имате у дома или в офиса.

Отвъд безплатната версия, след това Vuescan предлага следните издания:

 • Стандартно издание: $ 39.95, той предлага плоско сканиране, но не много друго.
 • Професионално издание: При 99.95 $, професионалното издание на този скенер е идеално за хора, които трябва да Сканирайте документи, за да ги анализирате и преобразувате в налични данни.

Благодарение на функциите за плоска дигитализация и разпознаване на оптични характеристики, вашите сканирания ще бъдат по -прецизни и по -ефективни, което означава, че вие, които вие ще получат по-добри резултати за по-малко време.

И двете се възползват от гаранция за възстановяване на 7 дни, ако продуктът не отговаря на вашите очаквания.

2. readriris 17 .

Най-доброто за разпознаване на оптични символи

 • Readiris 17 За Windows е глобално решение за конвертиране, редактиране и трансформиране на всички ваши хартиени документи в различни цифрови формати.
 • Това е и интуитивна програма, която ви позволява да агрегирате, да разделяте, да променяте и анотирате Вашият PDF само за няколко кликвания.
 • Благодарение на OCR интелигентността на Този софтуер можете да сканирате голям брой документи.
 • Спестете време и пари с едно мощно решение чрез рационализиране на процесите за ефективен работен процес.
 • Цени

  readriris 17 ценообразуване

  Il existe 3 versions de Readiris 17 à considérer :

  • Readiris PDF 17 : Позволява ви да създавате PDF файлове и да добавяте пояснения. Можете също да комбинирате PDF между тях.
  • Readiris Pro 17: В допълнение към горното, ще имате повече функционалности като издание на вашия PDF, тяхното преобразуване в офис формати на Microsoft и работата в Microsoft Excel.
  • Readiris Corporate 17: Включени са всички горепосочени функции, както и голям брой други функции, включително разделението на вашия PDF, тяхната защита веднъж създадена и третиране от много от няколко документа.

  3. scanspeeder .

  Най -добрият начин за дигитализиране на няколко снимки по -бързо, по -лесно и на по -ниска цена < /H4> <фигура class = "w-richtext-figure-type-image w-richtext-align-center">

  scanspeeder homepage

  ScanSpeeder est Приложение на скенер, който е съчетан с софтуер за управление на снимки . Лесен за използване, той е идеален за всеки, който иска да сканира старите си снимки. С Scanspeeder можете да сканирате снимки на снимки едновременно със скенера си, само за няколко секунди.

  Вече не е нужно да се притеснявате за нарушените процеси и цифровизии един по един. Платформата предлага и много различни функции, като автоматично разделяне и възстановяване, които правят целия процес много по -бърз, по -лесен и по -печеливш от други съществуващи опции.

  функции

  при сканиране, Можете да имате различни снимки, които ще са незабавни интелигентни в отделен файл с изображения. Това спестява време и е по -лесно да сканирате снимки, отколкото да го направите на ръка.

  Ето основните характеристики, които трябва да се търси:

  • Digitize Няколко снимки едновременно с вашия плосък скенер, за да спестите време и енергия.
  • Високата скорост на автоматично откриване ви позволява да спестите още повече време при сканиране.
  • Запишете изображенията и да правите Сигурно те са направо, преди да ги поставят в отделни файлове с изображения, за да бъдат готови много по -бързо.
  • Повече трябва да разкъсате снимките си, за да ги сканирате, да запазите хартиеното копие и да създадете електронно копие.

  Цени

  Има две различни версии, които можете да помислите:

  scans the them the them the them the them. Така че те не се връщат или преминават.

  Използвайки функцията за усъвършенствано подобрение на снимките, за да оживеят стари снимки и избледняли, можете да им дадете нов външен вид.

  scanspeeder pro Издание: $ 39,95, получавате всичко по -горе, плюс възможността да направите старите си снимки и да цифровите негативи на снимки на снимки в бъдеще, което е идеално за, когато получите нов HDR монитор.

  Благодаря на Техните автоматични документи на документи (ADF) и за сканиране на снимки, всички тези спомени могат да бъдат красиво запазени в PDF или JPEG формат, което ги прави лесно достъпни следното.

  4. Camscanner. max-width:750px“>

  CamScanner homepage< /Div>

  camscanner е приложение за дигитализация, което ви позволява да трансформирате телефона или таблета си в a Мощен преносим скенер. Безплатни и лесни функции за използване от Camscanner позволяват на всички да сканират документи, да ги запазят в PDF, JPG, Word или TXT формат и да ги споделяте с други хора.

  С CamScanner можете да сканирате разписки, Визитни картички, бели таблици и други документи на хартия и ги трансформирайте в четек текст, за да ги съхранявате или споделяте лесно.

  функции

  Сканиране и сканиране на всеки хартиен документ с помощта на вашето мобилно устройство, независимо дали то го е андроид или ябълка. Не е необходимо да купувате физически скенер или да не забравяте да го транспортирате с вас по всяко време – мобилният ви телефон ще е достатъчен.

  Ето основните характеристики, които трябва да търсите:

 • Дигитални снимки и хартиени документи, докато сте в движение.
 • Извлечете текстовете от изображенията, за да търсите, променяте или споделяйте по -късно.
 • Споделете вашите Снимки и семейни документи с правилните хора, където и да са по света.
 • Бързо премахнете документите си, за да имате достъп до тях по всяко време и навсякъде.
 • Цени

  camscanner ценообразуване

  Използването на Camscanner е 100% безплатно. Тази безплатна версия ви позволява да използвате камерата на вашия телефон, за да сканирате документ и тя автоматично ще обработва сканираното изображение за автоматичен OCR.

  Единствените допълнителни платени функции са премиум акаунта и бизнес акаунта.

  • Premium акаунт: За $ 4,99 на месец можете да конвертирате хартиена форма в Excel файл, просто като направите снимка. UL>

   Ще имате общ достъп до Направете промени като коригиране на яркостта или контраста, докато документът ви е перфектен, без да се налага да прехвърляте документи от едно устройство на друго.

   • Професионална сметка: $ 6,99 на месец , Вие се възползвате от повече допълнителни функции. Груповите администратори имат право да имат достъп и да управляват всички документи в групови файлове.

   За да могат членовете на групата да преглеждат дигитализираните документи на други членове, те трябва да определят ниво на сигурност с Специфични привилегии, които ще им позволят по -голям достъп от обикновените потребители.

   членовете имат много по -важно пространство за съхранение в облак, така че да има достатъчно място за техните файлове, които се развиват експоненциално във времето.

   5. Scanitto Pro.

   Най-доброто решение за създаване на PDF документи с съмнителни многобройни многобройни

   Scanitto Pro homepage

   < / Фигура>

   scanitto pro е скенер софтуер, позволяващ конвертиране на документи в PDF, BMP, BMP, BMP JPG, TIFF, JP2 и PNG.

   Този софтуер за дигитализация поддържа хартия и документи. Можете също така да използвате неговите софтуер за оптично разпознаване на символи За да конвертирате цифровизирани документи в разпитващи многопланиращи PDF документи.

   Той поддържа широк спектър от панели за драйвери и скенери, както и известния Twain Driver.

   функции

   сканиране, за да копирате и сканира софтуер, който ще ви помогне да сканирате документи бързо и лесно.

   Ето основните характеристики, които трябва да се търси:

   • Дигитализация на изображения от важни партиди в същото време, за да има повече време за посветете на други неща.
   • Направете натоварването си по -малко стресиращо, като сканирате всичките си документи наведнъж.
   • Лесно е да се използва за начинаещи, но също така предлага много функции за експерти. < /li>
   • Никога няма да се налага да се притеснявате за загубата на вашите документи. Анатанти, което прави Scanitto Pro един от основните инструменти на всеки офис.

   Цени

   Scanitto Pro pricing

   Има две версии на Scanitto Pro.

   лицензът на моно-потребител струва 29,95 долара и ви позволява да инсталирате вашата софтуерна версия на един един Машина.

   Лицензът на сайта, който струва 199 долара, ви позволява да инсталирате този софтуер на неограничен брой компютри, принадлежащи към една организация.

   6. Blindscanner. style=“max-width:750pxpx“>

   BlindScanner homepage

   Blindscanner е приложение за споделяне на скенер, което ви свързва с други потребители В локалната ви мрежа да сканирате документи дистанционно. С Blindscanner можете да получите достъп до всеки скенер, свързан към интернет, без да се налага да се намирате на едно и също място.

   Blindscanner също има прост потребителски интерфейс, който позволява на всеки да го използва лесно и да може да сканира от Навсякъде в интернет, използвайки всяко устройство като настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

   функции

   С BlindScanner можете да имате достъп до скенер, без да нарушавате Вашите колеги.

   Ето основните характеристики, които трябва да търсите:

   • Разстояние до дистанционно при пътуване, безжично или връзка.
   • Бъдете продуктивни с работата си, докато други сканират.
   • Спестете време и пари, като нямате да не купувате друг скенер.
   • Работете по -ефективно със софтуера на Blindscanner.
   • <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    <

    /ul>

    Цени

     Ценообразуване на Blindscanner

   BlindScanner offre une fonctionnalité complète pendant 30 jours à compter de la première installation. След това имате няколко допълнителни опции, в зависимост от вашите нужди, от които можете да изберете, както следва:

   • Blindscanner (лиценз на клиент): $ 29.99

   Този лиценз ви позволява да инсталирате софтуера на един отдалечен компютър.

   • Blindscanner (лиценз на сървър): $ 249,00
   • <

   • < /Ul>

    Можете да инсталирате софтуера на толкова компютри, колкото сте свързани със сървър.

    • Blindscanner (лиценз на терминален сървър): $ 279,00

    Можете да инсталирате софтуера на толкова компютри, колкото сте свързани към терминалния сървър.

    След като купите една от тези версии, ще получите и новия ден на версиите като техническа помощ, ако е необходимо.

    7. Scanpapyrus.

    Най-доброто решение за сканиране на страници чрез определяне на интервал от време

    ScanPapyrus homepage
    < P> scanpapyrus е пълен инструмент за отдалечена дигитализация, който ви позволява да споделяте скенер с други потребители на същата вътрешна или професионална мрежа и да сканирате дистанционно от всяко устройство в тази мрежа.

    Това ви позволява да сканирате изображения от място, когато скенерът е на друго място. Той е идеален за хора, които се нуждаят от скенера си като част от сесиите на терминални сесии или RDP, но които нямат локално достъпни.

    Той е подходящ и за ситуации, при които няколко души използват един и същ настолен компютър и желаят да могат За да използвате скенера самостоятелно един от друг, без да се налага постоянно да преминете от един потребител на друг.

    scanpapyrus има интерфейс за невиждащ интелект, който го прави достатъчно прост за всеки, който може да го използва.

    Дори няма да е необходимо да конфигурирате параметрите, защото той идва с всичко, което е предварително конфигурирано, така че всеки може да конфигурира своя скенер, без да се нуждае от ръководство за компютърна помощ или инструкции.

    Функции

    Scanpapyrus ще Спестете ви време, докато ви предлагате висококачествен анализ всеки път.

    Ето основните характеристики, които трябва да търсите:

   • Дигитализирайте две страници едновременно, за да завършите работата си по -бързо.
   • Създайте цифрови копия на висококачествени книги за кратко време, за да спечелите времето за дигитализация и да вършите повече работа за по -малко време.
   • Дигитализирайте старите си книги, за да улесните достъпа и архивирането, което ви позволява да не се притеснявате за тяхното състояние на опазване.
   • С лесна инсталация и дори По-проста употреба, можете да работите за нула време.

   Цени

   scanpapyrus pricing

   AVEC DEUX лицензи Disponib Една за лична употреба и друга за търговията на Intelligencel), вие със сигурност сте в състояние да намерите решение за вашите индивидуални нужди.

   Цената на всяка версия на ScanPapyrus е следното:

   Лиценз за къщата: 29.99

   Това ви позволява да инсталирате копие на софтуера на няколко компютъра, стига да е едно семейство.

   Търговски лиценз за разузнаване: 59.99 < /p>

   Този лиценз ви позволява да използвате софтуера за търговски интелект, с максимален брой едновременни потребители, които не надвишават броя на лицензите, които купувате.

   Какво е софтуер за цифрова фото дигитализация?

   Софтуер за цифрово сканиране на снимки е най-лесният и най-сигурен начин да запазите старите си снимки.

   Технически можете да използвате всеки Устройство, което може да направи снимка, за да сканира старите ви снимки, но е най -добре да имате софтуер за спецификационния интелект, тъй като често предлага всички необходими функции, като същевременно е много по -лесен за използване.

   най -добрите приложения за скенер за снимки Ще ви помогне лесно да сканирате снимки, документи или разписки, за да можете след това да ги съхранявате на вашия компютър и да се наслаждавате на тези спомени от години.

   Със сканиращо софтуер на традиционните снимки, трудностите са многобройни, най -важното е същество че се нуждаете от скенер и той трябва да бъде свързан с вашия компютър или към вашия лаптоп.

   Изискваше много време, усилия и обемна машина, която понякога може да струва стотици долари. За щастие нещата са нещата Много по -лесно днес. Просто трябва да изтеглите едно от горните приложения (на вашия настолен компютър или дори на мобилното си устройство) и да започнете да го използвате непосредствен интелигентност без никаква грижа.

   Най -доброто сканиране на софтуерна снимка е толкова лесно да се използва, че това Можете дори да сканирате документ за по -малко от минута. Това е важно, защото никой от нас няма време да губи, когато той би могъл да го прекара по -разумно – или просто да се наслаждава на живота.

   Повечето хора не осъзнават, че дигитализацията на снимките не е нищо ракетна и че е много Лесно и евтино.

   Когато става въпрос за това, че сте в движение, това е като да правите снимки със своя смартфон, но вместо да правите снимки, ще използвате камерата на гърба на телефона си, която работи като скенер .

   Резюме-Най-добър софтуер за сканиране на снимки.

   В заключение, най-добрият софтуер за дигитализация на снимките е Този, който предлага комбинация от функции, включително интегрирано автоматично зарядно устройство, възможността за сканиране на снимки и документи/получени с висока разделителна способност и възможност за изпращане на сканиране по имейл до приятели или членове на семейството.

   тук Избор за най -добрия софтуер за дигитализация на снимки от 2021:

   • Vuescan: Най -доброто за съвместимост с повече от 6 500 модела
   • Readriris 17: Най -добрият за оптичен Разпознаване на символи
   • Scanspeeder: Най -добрият начин да сканирате няколко снимки по -бързо, по -лесно и с по -ниска цена
   • Camscanner: Най -доброто за мобилна дигитализация и синхронизация на няколко устройства
   • Scanitto Pro: Най -доброто решение за създаване на PDF документи Interrogablely.
   • Blindscanner: Най -доброто решение за споделяне на скенер с други потребители в домашна мрежа или офис.
   • Scanpapyrus: Най -доброто за сканиране на страниците чрез дефиниране на интервал от време

   В заключение, надявам се тази статия да е била полезна при вашето решение за процеса -вземане на софтуера за дигитализация на снимката, който използвате.

   Ако следвате нашите идиоти eils et recommandations, il y a de fortes chances que vous trouviez le logiciel de numérisation de photos adapté à vos besoins sans perdre de temps, tant dans la phase de recherche que dans la phase de numérisation proprement dite.

   FAQ – Logiciels de numérisation de photos

   Quel est le meilleur logiciel pour numériser des photos ?

   La réponse est que cela dépend de vos besoins spécifiques. Cependant, le meilleur logiciel de numérisation de photos de 2021 est celui qui contient les fonctionnalités suivantes :

   • Numérisation de plusieurs images en une seule fois
   • Numérisation de reçus, de cartes de visite ou d’autres documents
   • Envoi par e-mail de vos numérisations au fur et à mesure que vous travaillez dessus

   De quoi ai-je besoin pour numériser des photos sur un appareil mobile ?

   Pour numériser votre photo, vous aurez d’abord besoin d’un smartphone avec un appareil photo intégré. La plupart des smartphones sont équipés de caméras avant et arrière qui peuvent être utilisées pour la numérisation.

   Le plus intéressant est que la plupart de ces appareils sont déjà programmés pour prendre des photos au format JPEG (c’est la plus haute qualité prise en charge par la plupart des appareils). Vous pouvez même allumer la lampe de poche si nécessaire pour obtenir une image de meilleure qualité encore.

   Quelle est la meilleure façon de numériser de vieilles photos ?

   Si la plupart des scanners sont équipés d’une fonction d’alimentation automatique, certains ne le sont pas, ce qui signifie que vous devez insérer vos documents un par un, ce qui rend le processus très long.

   Vous pouvez même envisager de télécharger une application sur votre téléphone portable, ce qui vous permettra de faire le travail plus rapidement et à moindre coût (puisque vous n’avez pas besoin d’acheter un scanner).

   Quel est le meilleur logiciel gratuit de numérisation de photos ?

   La réponse à cette question dépend de vos besoins. Certains logiciels de numérisation de photos gratuits ne sont disponibles que sur les ordinateurs Mac, tandis que d’autres logiciels de numérisation pour Windows ne sont disponibles que pour cette plate-forme. D’autres encore sont destinés aux deux plates-formes.

   Si vous disposez d’un ordinateur ou d’un portable équipé de l’un de ces deux systèmes d’exploitation, le meilleur logiciel de numérisation de photos gratuit est celui qui permet de numériser facilement plusieurs photos à la fois (y compris des reçus, des cartes de visite, etc.).

   Vous pouvez également essayer d’installer divers programmes gratuits qui proposent des périodes d’essai. Ainsi, si vous n’aimez pas le programme, vous pouvez le désinstaller sans frais.

   Toutefois, envisagez la version premium de ce logiciel si vous êtes intéressé par des fonctionnalités plus avancées.

   Existe-t-il un logiciel de numérisation de photos multiples ?

   Oui, c’est vrai !

   Vous pouvez acheter un scanner de photos si vous avez beaucoup de photos que vous souhaitez numériser.

   La numérisation des photos est-elle nécessaire pour tout le monde ?

   Cela dépend. C’est très important pour tous ceux d’entre nous qui vieillissent avec des centaines, voire des milliers de souvenirs précieux stockés sur une page d’album photo dans diverses boîtes à la maison.

   En vieillissant, la plupart d’entre nous deviennent de moins en moins organisés au fil du temps. Avoir une copie numérique de nos photos est donc une excellente idée pour éviter toute usure de nos images originales.

   En outre, comme vous le savez déjà en lisant cet article, la technologie n’est pas très chère de nos jours et vous pouvez facilement accomplir ce qui doit être fait avec l’un des logiciels mentionnés ci-dessus.

   Quels autres types de logiciels complètent les logiciels de numérisation de photos ?

   La vérité est que lorsqu’il s’agit d’images numérisées, il n’y a pas de limite à ce que vous pouvez en faire. Si vous vous intéressez à la retouche d’image, Photoshop est l’un des meilleurs logiciels de retouche photo et est généralement l’application à utiliser pour cela.

   Adobe Photoshop permet de multiples fonctionnalités avancées lorsqu’il s’agit de retoucher des photos numérisées et d’enregistrer des macros pour des processus répétés en relation avec la numérisation d’images.

   Vous pouvez également consulter les métadonnées des images après le processus de numérisation pour obtenir des fonctionnalités plus avancées. À notre époque, une image numérique contient de nombreuses données qui permettent aux logiciels d’édition de passer à la vitesse supérieure.

   Ces métadonnées peuvent être utiles dans les situations où un logiciel de migration des données est impliqué, vous permettant de transférer facilement les bonnes informations de la source originale à la destination prévue.

   Quelles sont les autres considérations relatives aux logiciels de numérisation de photos ?

   Que vous possédiez un scanner Epson, Canon ou d’une autre marque, l’un des éléments à prendre en compte en matière de qualité d’image est le DPI auquel le scanner peut fonctionner.

   En outre, certains scanners disposent de préréglages que vous pouvez définir lorsqu’il s’agit de travaux multiples que vous effectuez au fil du temps, ce qui vous permet de gagner du temps.

  Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
  Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
  7 Meilleurs logiciels de numérisation de photos (2023)