➤ 7 Съвършени програми Интелигентност много възнаградително (2023)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

‘Привързващото разузнаване с висока добавена стойност е от жизненоважно значение за вашия бизнес . От структурата на програмните комисионни до неговите продукти и услуги, най -добрите партньорски програми за разузнаване с висока добавена стойност могат да ви помогнат да постигнете целите си. В това ръководство аз класифицирах и разгледах 7 -те най -добри партньорски програми разузнаване с висока добавена стойност, така че да можете да изберете тази, която ви подхожда най -добре.

Все още помня времето, в което се свързах с различни сайтове на привързаността на интелигентността, която промотирах, където освежих техните страници по статистика и къде се опитвах с нетърпение, изглежда, че този момент никога няма да се случи.

Създаването на съдържание, създаването на връзки и оптимизирането на моето site for conversions looked like a difficult and endless battle.

Fortunately, things have changed better.

After many tests and errors, I started to see results.

Вижте тези графични светлини с свързаните продажби винаги е невероятно усещане.

Но това, което е още по -добро, е, когато тези продажби се отнасят към продажбите Ent на Афектиращи разузнавателни програми .

Не само усещате, че това усещане за интелигентна интелигентност на вълнението, но и на усещане за вълнение, но и усещане за вълнение, но и усещане за вълнение, но и на инициативна интелигентност, но и инициативна интелигентност, но и на инициативна интелигентност, но и инициативна интелигентност, но и инициативна интелигентност, но и инициативна интелигентност, но и инициативна интелигентност, но и инициативна интелигентност. Вие също знаете, че ще получите много по -голямо възнаграждение, отколкото ако сте продали по -евтин продукт.

За мнозина (включително и аз) беше мощна мотивация да продължа и да продавате отново повече.

<

<

<

< P> В тази публикация ще споделя с вас най -добрите партньорски програми за разузнаване с висока добавена стойност, които според мен имат огромен потенциал.

Промотирате от тези продукти, можете да спечелите важни комисионни и да направите да направите sure that your activity of marketing of affilatical intelligence Go to the right direction.

Нека да стигнем до сърцето на въпроса.

Кои са най-добрите маркетингови програми на партньорска интелигентност С висока добавена стойност?

Ако търсите най-добрата програма за партньорство с висока добавена стойност, за да се присъедините, ще искате да разгледате следните опции. << /p>

1. Shopify .

Най-доброто за обществеността на електронната търговия. H4> <фигура class = "w-richtext-figure-тип-образно изображение w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 750pxpx">

home shopify

Shopify е добре известен на предприемачите, нови или опитни, които се стремят да създадат свой собствен онлайн магазин.

Какво е Genartictis Intelligence с Shopify, е, че той подкрепя всички технически аспекти на внедряването и управлението на вашия електронен търговски магазин, така че да можете Вие се фокусирате върху дигиталния маркетинг и продажбата на вашите продукти.

, че искате да развиете марката си от нищо или да развиете вашия бизнес, Shopify има инструментите и функциите, необходими за вашия успех.

Както се прилага, тази платформа ви предоставя всичко, което трябва да стартирате, включително творчески активи с висока степен на конверсия и щедра структура на плащане.

Каквото и да сте създател на съдържание, преподавател или влиятел, Shopify има изключителна програма за партньорство в разузнаването, която следва посетителите на вашия сайт за 30 дни.

Това също означава, че човек трябва да се регистрира за безплатния пробен период от 14 дни през този период, така че да можете да получите кредита, когато Той отива на една от платените програми на Shopify.

филиалите могат да повлияят на комисионните в размер на 100 долара за всяка регистрация, която получават.

Прочетете повече: тест и подробно мнение на Shopify

функции

H4>

 • Програмата за разузнаване на Shopify Shopify използва бисквитка за проследяване от 30 дни, което е идеален период за някой да регистрира безплатна пробна версия. << /li>
 • Харесва ми Комисията за партньорско разузнаване от фиксирани 100 долара за регистрация, която може бързо да се натрупа.
 • Плащанията се извършват или на всеки две седмици, или когато се достигне определена сума на комисиите.
 • Започнете с Shopify .

  2. tearchable .

  Най-доброто за създателите на онлайн курсове.

  Teachable Home

  > е платформа, която позволява на всеки да създава и продава курсове онлайн.

  Това е идеално решение за експерти и ръководители на общественото мнение, които желаят да споделят своите знания с целия свят „структуриран и организиран начин.

  Tearyable улеснява прилагането на вашия курс, без да се притеснявате за технически подробности.

  филиали, които популяризират Tearchable, могат да спечелят до „30 % доживотна комисия за всички генерирани продажби.

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  < p> a duration of 90 days for cookies gives you an excellent opportunity to win a passive income thanks to your references.

  Members paying each month to maintain their active courses, the affilatical intelligence commissions will add quickly and will Дайте ви интересен повтарящ се поток на доходите.

  Прочетете повече: тест и подробен преглед на преподаване

  functionalit és

  • Изпратете трафик веднъж и печелете пари, докато потребителите плащат членството си.
  • Харесва ми работата на тяхната система за плащане и мониторинг, което гарантира резката резба Интелигентност за получаване на кредит за всяка продажба, която генерирате.
  • Твърдите отчети за кампаниите ви дават преглед на представянето на вашата кампания.
  • По отношение на самата платформа винаги съм имал добър опит с Това е и платформа, която вашата аудитория ще обича, подкрепена от марка, към която може да направи конфискунална интелигентност.

  Стартирайте безплатно с преподаване . ‍

  3. hubspot .

  Най-доброто за маркетингови решения

   Hobspot Home е пълен маркетинг инструмент Предоставя на потребителите всичко, от което се нуждаят, за да развият бизнеса си.

  HubSpot е един прозорец за предприемачи, вариращ от създаването и настаняването на уебсайтове до управлението на връзките с клиентите, маркетинга по имейл и автоматизация на продажбите.

  Този глобален подход отличава HubSpot от другите маркетингови платформи и е една от основните причини за популярността му с малкия бизнес.

  плановете на HubSpot започват от 50 долара на месец, някои опции струват повече от 3000 долара.

  Не е рядкост и клиентите да купуват повече от един продукт на HubSpot.

  Като апарат, това е отлична новина, тъй като сумата на комисията, която можете да спечелите с продажба, е Не е ограничен.

  Повече продуктите, закупени от вашия кръстник, са скъпи, толкова по -висок е вашият комитет. Ние месечно 15 % за максимум година или ще бъдем платени 100 % на първия месец на доходите на клиента.

  Прочетете повече: тест и подробно мнение за HubSpot

  функции

 • Със средно плащане в размер на 276 долара имате вие ​​имате вие ​​имате вие ​​имате вие ​​имате вие ​​имате вие ​​имате вие ​​имате вие ​​имате вие ​​имате вие ​​имате Потенциалът за спечелване на страхотни комисионни с HubSpot.
 • Можете също да избирате между програмата за повтаряща се скорост и програмата с фиксирана скорост. Оценявам, че тази свобода на избор ви дава известна гъвкавост в начина, по който искате да бъдете платени.
 • 4.

  Cloudways

  cloudways предоставя настаняване на WordPress, услуги за уеб хостинг и решения, базирани на облак за компании, всички размери.

  Тази гъвкавост е една от причините, поради които Cloudways е толкова популярен сред малките и големите бизнеси.

  < P> С целева аудитория, съставена от различни компании, които зависят от уеб хостинга, за да работят, Cloudways предоставя услуга, която е обект на постоянно и голямо търсене.

  Те предлагат и някои от най -добрите асоцииращи се комисионни разузнавателни данни на секторът.

  Що се отнася до HubSpot, имате избор между два метода за възнаграждение.

  Можете да използвате модел на плоча, за да получите комисионни въз основа на добива до 125 долара за продажба .

  Ако редовно правите продажби, можете също да се възползвате от техните премиум кампании.

  Това е предимство за блогъри, издатели от Medartificial Intelligences и видовата интелигентност от маркетинга на ефективността. < /p>

  Има и моделът на партньорството за хибридно разузнаване, в който вашите комисионни за цял живот се състоят от 30 долара на продажба + 7 % от клиента на месечната фактура.

  за самозаемие , разработчици и различни видове агенции, това може да бъде по -добър начин за следване.

  Съдружниците също се възползват от специализирани мениджъри на акаунти и достъп до промоционални инструменти и оборудване.

  Прочетете повече: < a href = "/outils/cloudways" target = "_ blank"> тест и подробни съвети от Cloudways

  функции

 • Незабавните комисионни ви помагат да увеличите максимално своя потенциал за печалба.
 • Отново гъвкавостта на моделите ви позволява да изберете режима на възнаграждение в зависимост от това, което най -добре подхожда, което е отлична характеристика на Партньорска програма за разузнаване.
 • Кампанията „удвояване на вашите печалби“ е отлична за тези, които искат редовни продажби.
 • И накрая, комисионните за цял живот са чудесен начин да привлекат дългосрочен доход от един клиент.
 • стартирайте безплатно с cloudways

  5.

  home clickfunnels

  Si vous êtes dans l’espace en ligne depuis un certain Time, you ‘Вероятно чувал за Тест и подробно мнение от ClickFunnels

  Функции

  • тяхната общност на онлайн Съдружниците са ненадминати и отговаря на всички въпроси, които можете да си зададете.
  • Таблото за управление на ClickFunnels ви позволява лесно да следвате вашите партньорски разузнавателни печалби и вашите плащания.
  • Накрая, обучението, което можете да придобиете С Clickfunnels е не че Способни и ще ви помогнат да популяризирате обвързващата програма за разузнаване.

  Стартирайте безплатно с ClickFunnels

  6 . fiverr .

  Най -доброто да предоставите онлайн Услуги.

  home fiverr

  подробен тест и мнение на fiverrm

  Функции

  • Програмата на Привързването на Fiverr Intelligence е изключително щедро, с възнаграждението сред най -високите на пазара.
  • Процесът на регистрация не е дълъг, можете да започнете промоциите си непосредствен интелигентност.
  • Харесва ми факта, че фактът, че ми харесва, че харесвам факта, че ми харесва фактът, че ми харесва, че фактът, че ми харесва фактът, че ми харесва фактът фактът, че ми харесва фактът, че ми харесва фактът, че ми харесва фактът, че ми харесва фактът, че ми харесва фактът, че ми харесва фактът фактът. Плащате ви за всеки първи купувач, независимо от момента, в който той купува.
  • Професионалната помощ ви позволява никога да не бъдете оставени в невежеството на вашия акаунт за присъединени или вашите печалби.

  <

  <

  <

  <

  <

  <

  < Blockquote> 7. < div> Home Thinkif

  Thinkific е платформа за онлайн курсове, която помага на собствениците на бизнес да създават, търговски интелигентност и да продават своите курсове.

  С пълна поддръжка, дизайн в маркетинга, Thinkific позволява на всеки лесно да създава и пуска печеливш онлайн курс.

  и С възможността да спечелят до 1700 долара на справка годишно, тяхната свързана разузнавателна програма е една от най -добрите в тази ниша.

  , тъй като можете да създадете връзка, персонализирана, която вашата аудитория може да използва, за да се регистрира за Платформа Thinkific.

  Можете също да предложите безплатна пробна версия на месец на Thinkive Pro Varificial Intelligence Вашето табло, свързано с всеки, който използва вашата връзка.

  Това може значително да увеличи реализациите и печалбите, Разрешаване на аудиторията ви да тества платформата Thinkific, преди да направи покупка.

  Управлява се от partnerstack , техните Програмата за партньорско разузнаване предлага комисионна за живот от 30 % и е идеална за хора с блог или свързан уебсайт на онлайн уроци, онлайн обучение или предприемачески интелигентност.

  Прочетете повече: Подробен тест и мнение на Thinkific

  функции

  • Повтаряща се комисия за живот от 30 % за всички месечни или годишни плащания означава, че ще продължите да печелите пари, когато вашият кръстник ще поднови абонамента си.
  • С период от 90 дни за бисквитки, имате дълъг прозорец на възможностите, за да спечелите комисионна за всяка продажба.
  • Това е хубаво нещо, което те предлагат творческо и промоционално съдържание, готово за употреба, което ви пречи да прекарвате часове, създавайки персонализирана графика за вашата промоции.

  започнете безплатно с Thinkific < p> ‍

  Може да се интересувате и от други партньорски програми разузнаване с висока добавена стойност, особено на Amazon, свързана с Inte Lligence, Semrush, WP двигател и Kinsta.

  Кои са много реставрационните програми за партньорство?

  Програмите за свързаност с разузнаването позволяват специален разузнаване на маркетинга чрез партньорско разузнаване да печели повече пари благодарение на техните промоции, отколкото други програми.

  Докато най -свързани с това разузнавателни програми плащат само малък процент от продажната цена , Интелигентността на партньорските програми с висока добавена стойност може да плати четири-дигитни комисионни на продажба (или повече в някои случаи).

  Онлайн компания, която може Насърчаване на засягащите връзки на партньорството В асоциацията Интелигентност Добрата аудитория към правилния продукт може да спечели много повече пари благодарение на този тип партньорски маркетингови разузнавателни данни.

  Разбира се, всички партньорски програми Интелигентността с висока добавена стойност не са равни.

  <<

  <<

  <<

  << P> За да популяризирате успешно тези продукти, трябва да се уверите, че работите с компания, която има репутацията на преобразуването на перспективите в клиенти.

  Трябва също да се уверите, че популяризирате продукти, които носят стойност и помагат да се решат a Проблем за вашата аудитория.

  Характеристики на компенсация на продуктите за интелигентност

  Както споменах по-рано, всички продукти за интелигентност не са създадени По същия начин.

  Независимо дали са начинаещи или повече потребители напреднали, винаги е полезно да се идентифицират Характеристиките, които правят програмата, избраха стоката.

  1. & nbsp; Комисионна процент

  Високата структура на комитета може да направи или разгадае привързване Програма за разузнаване.

  Ако процентът на комисионна на партньорска програма за разузнаване е нисък, промоцията му може да не си заслужава.

  Друга част, насърчаването на правилната програма за партньорско разузнаване с a Цената на високата комисия може да ви накара да спечелите много пари много бързо.

  2. & nbsp; продукт, който съответства на вашата аудитория

  Ако имате списък с клиенти на електронна търговия, няма да спечелите много пари за популяризиране на B2B продукт.

  печеленето на пари онлайн с правилната партньорска разузнавателна програма представлява съвпадение на продуктите, които промотирате с хора Кой може да ги използва най -много.

  3. Допълнителни продажби, които съпътстват продукта.

  Ако искате да спечелите още повече пари с партньорска програма за разузнаване, потърсете програми, които предлагат възходящи и низходящи продажби.

  По отношение на комисионната, Възходящите и низходящи продажби увеличават курса на вашата комисионна при дадена продажба и помогнете на купувача да получи по-добри решения.

  4. & nbsp; специфични специфични промоционални канали < /h3>

  Независимо дали става въпрос за оптимизиране на търсачките (SEO), изпращане на органичен трафик до страницата за продажба на продукти или използване от междинните платени интелигенции като начин за получаване на кликвания на тази страница, има няколко начина за популяризиране на даден продукт като Част от вашата партньорска маркетингова дейност на разузнаването.

  Докато много програми на партньорско разузнаване приемат не Какъв трафик изпращате (стига кликванията са с качество), други са срещу конкретни източници на трафик.

  Например, трафикът на разузнавателните социални мрежи не винаги е опция за насърчаване на предложение за партньорско разузнаване.

  5. & nbsp; Средната процент на комисионна

  Знайте какви други филиали печелят по отношение на комисионната, може да ви помогне да разберете, ако привърженик Програмата си струва да бъде популяризирана първо.

  Тази средна комисионна трябва да бъде едно от първите неща, които гледате, когато изберете най -високоплатените програми за афиниране на афиниране, за които можете да изберете.

  това ще ви даде представа какво можете да очаквате по отношение на доходите.

  6. & nbsp; ion élevés mais qu’il faut des tonnes de clics pour réaliser une seule vente, ce n’est peut-être pas la meilleure option à choisir.

  Réaliser moins de ventes avec une commission élevée pourrait vous rapporter moins d’argent que si vous réalisiez plus de ventes avec une commission plus faible.

  Lorsque vous comparez un programme d’affilartificial intelligencetion à faible coût à un programme à coût plus élevé, vous devez également tenir compte du taux de conversion.

  L’examen du tableau de bord d’un réseau d’affilartificial intelligencetion (certains programmes comme CJ affilartificial intelligencetes ou Shareasale le rendent plus facile que d’autres) vous aidera à comprendre cette mesure essentielle, ce qu’elle signifie pour votre activité et le nombre de clics que vous devrez envoyer à une offre pour toucher une commission.

  7. Rémunération unique Vs. Récurrente

  Les spécartificial intelligencelistes du marketing d’affilartificial intelligencetion à forte valeur ajoutée aiment promouvoir des produits qui offrent des commissions récurrentes.

  L’une des meilleures tactiques de marketing d’affilartificial intelligencetion consiste à trouver des programmes d’affilartificial intelligencetion bien rémunérés qui vous paient bien dès la première vente et chaque fois que le client effectue d’autres achats.

  Sur le haut de gamme, cela peut se traduire par des milliers de dollars de revenus passifs chaque mois.

  Résumé.

  En tant que spécartificial intelligenceliste du marketing d’affilartificial intelligencetion, choisir les programmes d’affilartificial intelligencetion les mieux rémunérés peut faire la différence entre une campagne de marketing d’affilartificial intelligencetion réussie et une autre qui ne parvient pas à générer un revenu substantiel.

  Bie n qu’il y ait un temps et un lieu pour le marketing d’affilartificial intelligencetion à bas prix, si vous pouvez vous concentrer sur les articles très rémunérateurs, vous verrez probablement une augmentation significative de vos gains.

  Ensuite, fournir un contenu de qualité et de valeur au bon public cible est l’un des meilleurs moyens de devenir le spécartificial intelligenceliste du marketing d’affilartificial intelligencetion le mieux rémunéré, quel que soit le programme auquel vous adhérez.

  Enfin, n’hésitez pas à contacter le gestionnaire d’affilartificial intelligencetion (ou la plateforme elle-même) si vous rencontrez des problèmes.

  La principale tâche d’un gestionnaire d’affilartificial intelligencetion dédié est de s’assurer que tous les affiliés sont satisfaits et génèrent des ventes.

  Pour en savoir plus : La création d’un blog et le marketing d’affilartificial intelligencetion vont de pair.

  Puisque votre blog peut servir de canal de marketing précieux, vous pouvez non seulement fournir un contenu utile qui établit un lien avec vos lecteurs, mais aussi l’utiliser comme un moyen de les envoyer vers des programmes spécifiques à forte valeur ajoutée qui peuvent les aider encore plus.

  En outre, la promotion du bon programme de marketing d’affilartificial intelligencetion peut être l’un des meilleurs moyens de gagner de l’argent sur YouTube.

  Grâce à la possibilité de se connecter à un public cible et de lui montrer visuellement les produits qui l’intéressent, YouTube offre une occasion unique de générer des revenus grâce à ce type de marketing.

  Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
  Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
  7 Programmes d'affilartificial intelligencetion très rémunérateurs (2023)