➤ 9+ Най -добри видео конвертори в GIF (2023)

gifs печелят популярност в интернет, защото, защото Те правят възможно предаването на съобщения чрез баритичната интелигентност на интересни анимационни образи.

Ако имате проблеми с намирането на метода за създаване на GIF с добро качество от вашите видеоклипове, вие сте на правилната страница.

В следващата част на статията ще обсъдим различни инструменти за преобразуване на видео в GIF.

Препоръчителна възпроизвеждане: Най-доброто безплатно създаване и публикуване на софтуер на GIF

5 най-добри видео конвертори в онлайн GIF

Има и онлайн конвертори, позволяващи извличане на анимационни видео файлове по ваш избор. Тези инструменти са лесни за използване и не изискват нито изтегляне, нито инсталация. 5-те най-добри видео конвертори в онлайн GIF са споменати по-долу.

1. онлайн конвертор .

Това е инструмент в популярната линия на инструмента на популярната линия на Преобразуване на видео в GIF, което ви позволява да конвертирате видеоклиповете на вашия компютър в GIF анимации. Видеоклипове с максимален размер от 200 MB могат да бъдат изтеглени в програмата за преобразуване. Можете също да добавите видео URL, за да получите GIF изображение. Инструментът има функция за рязане на видеоклипа и избор на необходимата честота на изображението. Редица видео файлове се поддържат като формати за въвеждане, включително MP4, WebM, MPV, 3GP, AVI, FLV, MOV и др. Криптираните и защитените файлове не се поддържат за преобразуване. Програмата работи директно от браузъра и не изисква изтегляне или инсталиране.

online video to GIF converter - Online Converter

2. ezgif видео към GIF конвертор .

Благодаря на тази онлайн програма, можете да можете да Конвертирайте MP4, WebM, FLV, WMV и други популярни видео формати в качествени GIF анимации.

Видеоклипове могат да бъдат добавени от вашия компютър или могат да бъдат възстановени от други сайтове, използвайки техния URL адрес.

Можете да изберете началното и крайното време на видеото, за да изберете частта, за която трябва да бъде създадена анимацията.

По подразбиране програмата създава GIF файлове от първите 5 секунди от видеото. Размерът на GIF може да бъде модифициран и има и опция за изрязване на необходимата част.

Прозрачното видео с алфа канал също може да бъде преобразувано в прозрачен GIF. Програмата поддържа файлове с максимален размер от 100 mb.

< img alt="online video to GIF converter - EZGIF Video to GIF Converter" src="https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/638ea661fc369e9cc6a77d2e_QWtA7l54159S8-FWoUZbzxIV1qTSwr7NnvCtoQoj0SKzOQartificial intelligenceKJiqC6NPTqAini2TkRIrRLmu3-UhZwxannw9aLBB6LBzOB95PjoBecfYToIlEU1qsiqBzM3oflWppFaAq8vqpYTwZU3C-1wp7cp918X2RtPKEgU_Rs0oVu34xZTx5thtC5efcXXZXnX_KfmCigLVB -6lvg.jpeg ">

3. Gif Maker Gif .

Това е бърз, прост и забавен за създаване на GIF анимации от популярни видео формати. Инструментът поддържа и добавянето на URL видео от Vimeo, YouTube и Giphy връзките. След като файлът бъде добавен към програмата, трябва да изрежете видеото за играта, която трябва да бъде преобразувана в GIF анимация. За да се подобри общият аспект на GIF, е възможно да го украсите с легенди и стикери. Gify GIF Maker не изисква никакъв запис и работи от прозореца на вашия браузър.

online video to GIF converter - GIPHY GIF Maker

< /figne>

4. Zamzar .

Zamzar не се нуждае от d ‘да бъде Представена, когато става въпрос за онлайн инструменти за преобразуване и програмата поддържа преобразуване на видео в GIF. Почти всички най -използвани видео файлове се поддържат като входни формати за преобразуване. Има и опция за добавяне на URL адреса на видеото от сайтове, за да се получат GIF анимации. Преобразуваните и третирани файлове се изпращат на имейл адреса, предоставен за изтегляне. Zamzar е проста, безплатна и безопасна програма за инсталиране.

online video to GIF converter - Zamzar

5. конвертио

конвертиото е друго име в списъка на най-добрите инструменти за преобразуване онлайн от GIF видеоклипове. Повече от 200 видео формата се поддържат от програмата за преобразуване на GIF и други типове файлове. В допълнение към локалните PC видеоклипове, Convertio ви позволява да добавите желаните файлове от Dropbox, Google Drive и URL. Максималният размер на файловете, разрешени от инструмента за преобразуване, е 100 MB. Преобразуваните файлове могат да бъдат изтеглени от вашия компютър или да бъдат запазени директно в Dropbox или Google Drive според вашите нужди.

 онлайн видео към GIF конвертор-convertio

5 Meilleurs Free GIF Видео конвертори

Има редица безплатен настолен софтуер, който улеснява основното преобразуване на GIF видеоклипове. Открийте в тази част 5 най-добрите безплатни инструмента за преобразуване на видео в GIF.

1. Wondershare безплатно видео .

Безплатната версия на софтуера Wondershar отговарящ за преобразуването на голям брой видео формати в GIF изображения, с ограничаване на максимум 5 файла.

Програмният интерфейс е много подобен на този на професионалния инструмент и произвежда висококачествени файлове. Можете да изберете размера, както и честотата на изображението на GIF изображението, като използвате програмата.

Използвайки Wondershare безплатен видео конвертор, можете също да направите безплатно видео преобразуване, но той е придружен от воден знак като целия безплатен софтуер. Редактирането на видео с WaterMark също може да се извърши за персонализация.

Поддържани видео формати: всички популярни и широко използвани формати.

 Безплатно видео за GIF конвертор-wondershare безплатен видео конвертор

2. всеки GIF аниматор . < /H3>

Това е широко използван софтуер за преобразуване на видеоклипове GIF, безплатен и съвместим с Windows 7/8/Vista/XP. Софтуерът се предлага на английски език и поддържа всички популярни видео формати за преобразуване, включително 3GP, FLV, MKV, VOB, WebM и други. YouTube URL видео клипове също могат да бъдат добавени към софтуера за създаване на GIF изображения. Поддържат се и поредица от функции за публикуване на преобразуване, като например задаване на размера, честотата на изображението, изрязването на изображението, светимостта и регулирането на контраста, настройването на насищането, добавянето на текст и т.н. Налична е и опция за настройки по подразбиране.

Поддържани видео формати: Всички основни видео формати, включително 3GP, ASF, AVI, DAT, FLV, MKV, MOV, MP4, MPEG, WMV.

безплатно видео за GIF конвертор-всеки GIF аниматор

3. Видео соло безплатно видео към GIF конвертор.

За да създадете GIF анимации без проблем, ето добро приложение за преобразуване на видео в GIF, безплатно за инсталиране и използване.

С обикновен интерфейс софтуерът е лесен и бърз за използване и поддържа всички популярни формати на видео файлове, които могат да бъдат добавени. Можете дори да добавите видеоклипове, изтеглени във Facebook, YouTube, Metacafe, Vimeo и други, за да създадете анимации.

Видеоклиповете могат да бъдат изрязани, за да изберете определена част за създаването на GIF или различни сегменти могат да бъдат обединени в една GIF анимация. Интегрираният редактор на програмата ви позволява да персонализирате анимацията, като префразирате видеото, регулирате цвета, насищането, контраста и други параметри.

Назначено изображение или текст може да се добави към GIF, за да го направи по -интересно. Честотата на изображението и качеството на изображението също могат да бъдат модифицирани, ако е необходимо.

Поддържани видео формати: най-популярните видео формати като MP4.

 безплатно видео на GIF конвертор-соло безплатно видео за GIF конвертор

4 . Безплатно видео на GIF конвертор.

С този безплатен инструмент можете да конвертирате вашите видеоклипове в анимационен GIF файл в няколко прости стъпки. Веднъж инсталирана във вашата система, програмата поддържа добавянето на файлове под 10 MB за създаване на анимиран GIF. Софтуерният интерфейс е прост само с два раздела: извлечете видеоклипа и създайте GIF. Популярните видео формати, поддържани за преобразуване, включват AVI, MPEG, MP4, GIF и други. Допълнителните функции включват рязане и модификация на индивидуално изображение, избор на скорост на четене, модификация на ширината и височината и др.

Поддържани видео формати: WAV, GIF, AVI, MPEG, MP4 и др.

img alt = „безплатно видео към GIF конвертор-безплатен видеоклип към GIF конвертор “ src=“https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/638ea661830863bd946fc7a2_aSRXEP6n6ZIDi8Zta3tUO4mEA3Je0KfWjYH1zjZUsxAjpkwBx6mUMUBVzh0jLdmnIXAhQsY8khyS3QXvOGNf_cLvKWeZ_91sOqILnLpkLByy1vqwdFqcqBNHWKxg1KKWxF9g0lNSJaNyz31EMynartificial intelligence6TbvsAwm9KE-mxJiDHJ-fG8AAZe1V4OgqcjLLkCtETxpboPWTJkRw.jpeg“>

5. Филм към GIF.

Преобразуването на всички популярни видео формати като AVI, MPEG, MP4, WMV, MKV, MOV, VOB, RMVB и други е просто благодарение на този безплатен инструмент. Интерфейсът е приятелски настроен на потребителя и дори позволява на начинаещите да конвертират видеоклипове в GIF без никакви проблеми. Има опция за дефиниране на повече изображения в секунда, които разкриват GIF като оригинален видеоклип. Възможно е също така да се дефинират по -ниски скорости на изображение в секунда, за да се създадат малки GIF анимации. Софтуерът също така дава възможност да се определи височината, както и ширината на GIF анимацията. Можете да запазите честотата на четене и разделителната способност на оригиналния файл или да ги промените, ако е необходимо.

Поддържани видео формати: AVI, MPEG, MKV, MP4, WMV, MOV и други.

<клас class = "w-richText-figure-type-image w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 370pxpx">

безплатно видео към GIF конвертор-movie to gif

Най-добър видео конвертор в GIF за създаване на GIF на воден знак

Когато става въпрос за преобразуване високо качество от всякакъв тип, включително GIF видеоклипове, вижте Няма повече от Wondershare Uniconverter (първоначално Wondershare Video Converter Ultimate).

Този отличен софтуер за настолни компютри работи ефективно върху вашата система Windows, както и върху вашата Mac система и ви позволява да създавате интересни GIF изображения от видеоклипове или снимки.

Повече от 1000 формата се поддържат от програмата за улесняване на преобразуването на различни видове.

Благодарение на интегрирания видео редактор, можете дори да изрязвате, изрязвате и изпълнявате други функции. Преди всичко, този GIF видео конвертор е най -добрият ви избор да създавате GIF лесно и водоустойчиви.

1. Отворете Wondershare Video към GIF Converter и изберете да създадете GIF.

Изтегляне, инсталиране и стартиране на Wondershare Uniconverter на вашия компютър/Mac. Кликнете върху раздела Toolbox и изберете опцията GIF Maker.

< div>launch wondershare video to GIF converter

2. Импортиране на видеоклипове за създаване на GIF

Прозорецът на GIF Maker, в който можете да изберете опцията за видео към GIF. След това щракнете върху бутона +Добавяне на файлове, за да импортирате локални видеоклипове, от които трябва да бъде създаден GIF.

import videos to convert to GIF

3. & nbsp; персонализирайте календара и други предпочитания

След като видеото се добави, то е Ще се чете автоматично в прозореца за визуализация. Преместете лентата под видеото, за да изберете продължителността, или можете да определите началното време и крайното време на десния панел. Можете също да изберете честотата на изображението, размера на изхода и папката на местоназначение на компютъра, където искате да запазите преобразувания gif.

make video to GIF customization

Конвертирайте видео в GIF

Накрая щракнете върху бутона Create GIF, за да стартирате конвертирането на GIF видеоклипове. Местоположението на файла ще се отвори автоматично, след като процесът на преобразуване приключи.

Ако вашите видео формати не се поддържат от Wondershare Video в GIF конвертор в момента, така че преобразувайте го в MP4/MOV/M4V или други поддържани формати Първо.

Обобщение.

Налични са много видове видео конвертори в GIF.

Изборът зависи изцяло от размера на файла, броя на файловете за конвертиране, скоростта и необходимите функции.

за професионално преобразуване с ултра бърза скорост, Wondershare Uniconverter е най -добрият избор.