➤ 9 Най -добри сайтове за приложения и обмен, за да научите чужд език (2023)

Най-добрите приложения и уебсайтове на езиков обмен

за тези, които се стремят да излязат от комфорта си в района и влизат Докоснете се с човек от друга култура , ние съставихме списъка с най -добрите приложения и уебсайтове за езикова обмен.

Без значение какво очаквате от този опит, със сигурност има нещо тук, което отговаря на вашите нужди !

Въпреки че те не са класифицирани в определен ред, всеки от тях е внимателно подбран като вариант за варствен интелигентност , който може да помогне за намаляване на смущаването, свързано с направено да се говори с непознати.

Discover the best sites of Linguistic exchange today, and find този, който ви подхожда най-добре!

1. подготвително

Най-добре да тренирате с езици на езици

Езиков обмен сайт .

Това е платформа, която ви позволява да намерите онлайн преподавател, който може да ви даде Онлайн уроци Хората на всеки език, с лекота!

Лингвистичните обмени са невероятни , за да изострите вашите разговорни умения на втори език.

Въпреки че прекарвате часове от времето си в езикови обмени, може да се научите само.

Да не говорим, че няма гаранция, че ще намерите партньор за обмен с преподавателски опит – умение, което не е често срещано и рядко лесно се намира.

С всяка разочароваща връзка може да се направи впечатление, че търсенето на идеален езиков партньор не е нищо друго освен опит и грешка. Но не губете надежда: Намирането на идеален езиков партньор не трябва да бъде толкова обезкуражаващо !

Prely е невероятно ефективна стратегия за придобиване на устна практика.

По време на частните езикови курсове с инструктор по подготвяне можете да се съсредоточите върху уменията, които изискват внимание, докато провеждате строго разговори на вашия целеви език.

Частните уроци вече не са скъпи; С цените, започващи от около 10 долара на час , си струва да инвестирате малко пари за време и важни усилия, които традиционните езикови борси могат да консумират.

2. hellotalk .

Най -доброто за иновативни инструменти

по отношение на ‘ Приложенията за езиково обмен, Hellotalk царува върховно от 2020 г. .

С повече от 18 милиона потребители – Това невероятно приложение несъмнено е един от най -популярните и мощни инструменти на пазара за изучаване на езици.

 hellotok. . </p>
<p> В допълнение, тази <strong> котешка платформа е невероятно напреднала </strong>; Можете да изпращате <em> изображения, емоджи и драскания в допълнение към текстови съобщения. </em> </p>
<p> Ако конфискуналният интелект е установен между двама души, които разговарят по заявлението, гласовите съобщения или телефонните обаждания могат дори да могат да Бъдете направени безплатно! Безплатната версия на Hellotalk отговаря на нуждите на повечето учащи, но позволява само един целеви език от потребител. </p>
<p> За тези, които желаят да овладеят няколко езика, не забравяйте да се абонирате за Hellotok. Платформата има <strong> полезна функция „езиков обмен“ </strong>, която <strong> избягва да се налага да напомняте на партньора си, когато е време да промените езика </strong>. </p>
<p> със своята огромна потребителска база </strong>, Hellotalk предлага приятна, но спокойна атмосфера за езикови дейности и разговори. </p>
<h3 id = 3. Tandem .

Най -доброто за бърз старт

тандем, подобен в HelloTalk, е първо приложение за езиково обмен, което има милиона членове .

Както подсказва името му, това е „tinder“ на онези, които учат нови езици , но не се обезкуражават; Повечето хора тук просто се стремят да научат .

След като попълните профила ви за нула време, вашето приемно поле ще бъде незабавно интелигентност на съобщенията!

 Tandem. елегантно и лесно за навигация , но също така ви позволява да оставяте коментари на другите да изучават разузнаването, така че отношенията ви да са по -професионални и по -малко подобни на тези на сайт на Met.

Имате няколко опции като изпращане на гласови бележки или видео чат, ако желаете; Въпреки това, повечето хора избират опцията за пулси на момента.

Те дори предлагат невероятно полезна функция „за коригиране на това съобщение“ , за да ви помогнат, без да им нарушават разговорите!

Ако търсите да имате опит от забавен и модерен езиков обмен , тандемът е вашият най -добър избор .

Със своето елегантно приложение за съобщения и съвременни функции, той представлява идеална платформа за междукултурни разговори .

4. mylangageexchange .

Най -доброто за дългосрочни връзки

Въпреки че уебсайтът на MyLangageExchange може да изглежда остарял и остарял, не се обезсърчавайте.

Въпреки че неговият дизайн остава непроменен след началото на 2000 -те години , това е жива мрежа от учащи, които продължават да обогатяват нови членове всеки ден.

 myanguageexchange. . </p>
<p> Колоните съдържат подробности за това какво търсят участниците, както и пространство за осигуряване на кратка биография; <strong> Това е просто и лесно </strong>! </p>
<p> За разлика от натрапчивите приложения като тандем и хелоталк, които са подходящи за кратки разговори с различни хора, MyLangageExchange ви позволява <strong> да установите значителни връзки </strong>, които могат дори да се превърнат в приятелства <strains < /силен>. След като установиха контакт с някой от MyLangueExchange, повечето потребители отиват в други форми на комуникация, като имейл или видео чат варкуален интелект Skype или WhatsApp. </p>
<p> Вие сте страстен за езиковия обмен в гимназията? /p> </p>
<p> Ако е така, този уебсайт може да ви помогне да превърнете тази мечта в реалност. Тук можете потенциално да срещнете някой, с когото ще останете в дългосрочен контакт, независимо дали чрез Skype или дори да посетите другата страна на света! </p>
<p> Въпреки това, ако анонимното и мигновено взаимодействие на съвременните приложения е по -скоро вашият стил, този сайт може да не бъде направен за вас и може да изглежда твърде плашещо или рисковано. В крайна сметка <strong> всичко зависи от типа връзка и нивото на споделяне, което търсите </strong>. </p>
<h3 id = 5. миксерът .

Най-добре да се говори с разнообразни интелект Skype.

Основното предимство на езиковите приложения за обмен е, че те позволяват контакт с местните говорители на целевия език.

Въпреки това повечето приложения се основават на услуги за съобщения, което означава, че натрупвате опит за писане, а не на ценни практики за устно изразяване .

миксерът.

Свързвайки себе си, потребителите са незабавно свързани с варкуонен интелект Skype и могат да започнат да разговарят с други изследвания Intelligence с подобни езикови нужди. Тази система не само ви позволява да изпращате съобщения преди срещи с видеоконференции, но и да тренирате да говорите на живо в комфорта на вашия дом. Създадена от японски професор от Държавния университет в Пенсилвания – всичко без бюджет или финансова подкрепа!

Тази платформа е специфична интелигентност, предназначена за обучаващи се на езици и без амбиция в търговската дейност , което означава, че не може да достигне до милиони потребители или да контролира членовете, така че да действат по подходящ начин. Добрата страна на нещата е, че тя дори има безплатни грундове за разговори за тези, които желаят да получат помощ да организират своите сесии по ползотворен начин.

Ако се колебаете да участвате във видео чат , без да знаете своя спътник езиков обмен, той е разбираем: този сайт е може би не за вас . Но ако сте готови да поемете малко риск, този сайт може да е точно това, от което се нуждаете.

6. speaky .

Най -доброто за незабавни езикови размени

, ако вашата цел е да разговаряте с местен говорител в следващите 5 минути, Speaky може да превърне този проект в реалност.

Първо, персонализирайте интересите си, след това прегледайте онлайн потребители, които се интересуват да научат вашия език на един и същ екран. Имате своя собствена свобода да изпращате съобщения до никого , независимо от вашия пол.

 speaky. Профил на мъжете, като допълнителна предпазна мярка! </p>
<p><p> В момента <strong> Потребителите не могат да изпълняват видео чат </strong> или да бъдат извикани между тях в приложението. Ако се опитвате да се обучавате да говорите и да общувате с истински хора, по -добре е да потърсите другаде. </p>
<p> Но ако имате нужда от някой, който да изпрати съобщение в реално време „веднага“, това приложение може да бъде отличен вариант; Има <strong> тонове членове, които са готови и нетърпеливи </strong>! </p>
<p> Въпреки това, някои проучвателни разузнавателни данни съобщават, че техните съобщения са били изтрити от приложението без предизвестие, преди да внимават дали този проблем е възпроизведен! </p>
<h3 id = 7. среща .

Най-доброто за езиковите обмени лично

< P> Общуването с нови хора по текст е едно нещо, но нищо не бие да изучава език лично!

Ако имате възможност да проучите големите градове, планирайте да участвате участвайте в лингвистичен обмен лично – дори и да ви сплаши.

 Meetup.

Лингвистичните обмени са сред най -популярните видове срещи на сайта. Какъв по -добър начин да подобрите езиковото си овладяване, отколкото да да обменяте директно с местните говорители ?

Градските изследвания никога не са били по -лесно! Да не говорим, че повечето срещи са безплатни или сравнително евтини .

В допълнение, те често се провеждат на забавни места като барове, кафета или паркове, които добавят допълнително възбуждане за всички участници. В допълнение, тези обмени могат да се отнасят до много различни дейности, като уроци по боулинг или танци, така че участниците вече да имат обща тема помежду си.

Разбира се, всичко зависи от това къде живеете, защото възможностите могат да варират от едно място на друго , но ако това е първият път, когато живеете в страна, която искате За да научите майчиния език, не се колебайте!

Не позволявайте на страха да спре, защото в крайна сметка всички сме там, за да направим всичко възможно!

8 . reddit .

Най -доброто за общностите на езиковите обмен

са Търсите ангажиран партньор по езиков обмен, но не искате да използвате традиционните уебсайтове?

Значи Reddit е идеалното място за вас! Въпреки че може да бъде странно на определени места, Reddit има форум, активно ангажиран с почти всички теми – и изучаването на езици е напълно част от тази рамка.

 reddit

дори, ако reddit няма привлекателен функционал, за да се настани >, Не е трудно да се намери някой, който съответства на вашето ниво. След това бихте могли да организирате сесии с този човек от Bartificial Intelligence of Video Chat Platforms по ваш избор!

reddit е отлична платформа за изследване на интересите и нишовите предмети на други хора , Което означава, че можете да проявите разумно старание на потенциални езикови партньори, преди да се ангажирате. Това е друг начин да решите с кого да се свържете с изучаването на нов език!

9. facebook .

Най -доброто за частни групи

Ако reddit n ‘ Не е за вас, но че сте заинтригувани от възможността да намерите езиков обмен от бариен интелект на вашите вече установени цифрови мрежи, така че Facebook наистина си струва да се проучи. Във Facebook има частни групи, адаптирани към почти всички нужди; Достатъчно е да влезете „[майчин език] до [вашия целеви език] езиков обмен“ в лентата за търсене, за да откриете хора в ситуации, подобни на вашите!

Facebook.

Намерете езиков партньор Vartificial Intelligence Facebook е много изгоден; Можете да оцените неговите интереси, нагласи и излети, преди да решите да станете негов приятел. След като се свържете, опциите на видеоклипа Cat, Call и Facebook го правят идеален инструмент за езикови обмени – сякаш тази популярна платформа на Socartificial Intelligence Networks е направена за измерване на такъв опит!

Благодаря на тези групи , вие също ще се възползвате от безценна мрежа за поддръжка, съставена от други обучаващи се езици.

Може да изглежда глупаво, но виждането на съобщения от рода на „това, което знаете само ако сте говорител на английски език, който се опитва да научи френски“ в мрежите на социалния интелект може да бъде основен източник на комфорт! И това е перфектната мотивация за прокрастинаторите, които се оставят лесно да се разсейват чрез превъртане -site-web-dechange-linguistic-„> Какво е приложение или уебсайт за езиков обмен?

Принципът на езиковите обмени е доста прост . По принцип вие търсите човек, който се опитва да научи майчиния си език и предлагате вашата помощ в замяна, за която те учат на свой собствен! Това е лесен начин да обогатите речника си, докато установявате значителна връзка с друг човек по света.

Езиковите обмени предлагат уникален да преподават и научават , докато разговаряте на два различни езика .

За да успеят, двете страни трябва да показват обменна интелигентност, дисциплина и търпение с ролята на ученика към тази на учителя. Приемайки тази динамика, която се състои в насочването на разговора от своя страна, можете да придобиете безценни знания за майчиния език на вашия партньор!

Лингвистичните обмени са практика на предците, която съществува оттогава, тъй като оттогава съществува оттогава Времето на вашите родители и баби и дядовци, когато са писали писма за изучаване на интелигентност от различни страни. Но с бума в технологиите е по -лесно от всякога да се намерят онлайн партньори по езиков обмен. Можете да се насладите на богат избор от платформи, които ви позволяват да намерите някой, който говори същия език като вас и да разговаряте с него без усилие!

Забавно е да видите, че много от тези езикови учене Сайтовете имитират приложения за запознанства . Независимо дали търсите случаен разговор или интензивно интензивно партньорство между проучвателно разузнаване и учител, което е строго по отношение на граматическите грешки, всичко е възможно! Какъвто и да е събеседникът, който искате, една от тези програми има способността да намери идеалния партньор за вас.

е като намирането на любов в киберпространството, с изключение на това, че този път това е не само любовна история, но и втори език, научен с лекота и удоволствие !

< H2 id = "Защо потребител на приложения и сайтове-seal-лингвистично-"> Защо да използвате приложения и езикови обменни сайтове?

Учете се отвсякъде, по всяко време

Не толкова дълго, той беше необходим, за да остави комфорта на вашия дом, за да тренира да говори втори език.

Днес обаче съвременната технология ни предлага невероятна привилегия: можем да намерим местни говорители, тъй като лекотата и интимността на нашата собствена къща!

Независимо дали сте събудени късно през нощта или рано сутрин и искате да подобрите уменията си в нашите господари, просто трябва да отворите приложение на вашето устройство, за да намерите възможности за разговор след няколко минути – Без да се налага да напускате къщата!

Благодарение на приложенията и спецификационните уебсайтове Интелигентност, предназначени за тази цел, е по -лесно от всякога да намерите възможности да научите нов език.

Искате да овладеете нов език от комфорта на вашия дом?

Разгледайте нашата статия за най-добрите приложения за обучение на език -вече можете да подобрите езиковите си умения, без да оставяте дивана си!

практикувайте реални взаимодействия в безопасна среда

За тези, които в момента изучават чужд език , разговорите на този нов език могат да бъдат плашещи. Независимо дали говорите с вашия учител за устна изпит или ще бъдете представени като част от имиграционната процедура, независимо дали молите за помощ от неизвестни жители в чужбина или се обръщате към потенциала на клиентите, последиците от лошата комуникация са сериозни. Ето защо подготовката е от съществено значение!

С езиков обмен можете да се насладите на забавни и спокойни разговори, преди да се справите с най -трудните. С този тип практика ще започнете да преодолявате страха си да говорите на чужд език и да се борите с всяка асоциативна негативна интелигентност, която би могла да има със стресови ситуации ..

Научете се от местни жители

Ако е възможно да научите основите на езика с не -нанатив -говорители, нищо не може да замени експертния опит и ноу -хау на истински роден говорител! От време на време се натъкваме на изречения, които са технически коректни, но които никога не биха се произнасяли от някой, който е израснал с езика.

разочароващо е, нали? За щастие, партньорът по езиково обменно интелект може да ви помогне да разграничите тези деликатни изрази и да ви предложи повече естествени алтернативи, така че да изглеждате като истинска стая, когато говорите.

Открийте завладяващи културни аспекти

Когато работите усилено за Научете нов език , понякога можете да имате впечатлението за трудна битка. Това каза, че овладяването на чужд език не се свежда до нивата на компетентност на CECRL.

Междуличностният растеж и културните знания, придобити като част от Partenarartictis Intelligence of Exchange, са от голяма полза! Тези взаимоотношения имат потенциал да се превърнат в значителни приятелства, които предлагат на двете страни визия, изцяло различна от живота. В допълнение, тези размени могат да разширят още повече хоризонтите ви, като насърчават съпричастността и ви превръщат в просветлен член на компанията.

Заключение.

Ако искате да искате да Задълбочете вашите езикови знания днес, ето нашата подбор на най -добрите сайтове за обмен на езици. За да гарантирате успеха си, ето няколко съвета и трикове, които ще ви помогнат да извлечете максимума от този практичен и умерен избор на интелигентност!

    Знайте уменията, които искате да подобрите : Ако се опитвате да подобрите комуникационните си умения, независимо дали сте устни, писане или четене, идеалното приложение за езиков обмен ще ви осигури необходимите ресурси за постигане на целите си.
  • Останете последователни < /Силно>: Избягвайте да преминете от едно приложение в друго и да се включите в прости разговори като „Здравей, как си“ е огромна загуба на време. За предпочитане е да резервирате конкретни часове на обучение на една платформа и да ги интегрирате в вашата учебна програма.
  • разговорите с местните жители или експерти : от това дали имате възможност, опитайте се, опитайте За да се свържете с опитни местни говорители или преподаватели, които могат да ви осигурят полезни корекции и вие Научете фрази Естествен разговор.

Приложете тези идеи на практика и можете да можете Възползвайте се максимално едно от най -големите предимства на 21 век: Научете език от дома , където и да сте.

често задавани въпроси

Кои са най-добрите сайтове и приложения на „езиков обмен?

Намирането на онлайн платформа за обмен на езика стана станала платформа Все по -практично през последните години, предлагайки езикови ентусиасти на различни приложения езиков обмен, сред който да изберете.

, че търсите езиков партньор, който да практикува неформален разговор или че се нуждаете от помощ за вашите езикови задължения, сайтовете за езикова обмен са готови и ви очакват. Три популярни приложения за борса на езика са HelloTalk, тандем и Wespeke.

Тези платформи предлагат на обучаващите се езици идеално пространство за свързване и учене от местните говорители по целия свят. На тези сайтове потребителите могат да започнат разговори, да създават цели за проучване и да споделят оборудване като аудио записи и снимки, което прави обучението по -интерактивно и по -ефективно.

Si vous êtes prêt à améliorer votre apprentissage des langues, consultez l’un (ou tous) de ces sites d’échange linguistique pour vous mettre sur la bonne voie.

Quelles sont les caractéristiques des meilleurs sites et applications d’échange linguistique ?

Les meilleurs sites et applications d’échange linguistique facilitent l’apprentissage d’une langue en mettant en relation les apprenants avec des locuteurs natifs. Ces sites et applications vous permettent d’interagir avec des personnes qui parlent couramment la langue que vous souhaitez apprendre. Voici quelques caractéristiques des meilleurs sites et applications d’échange linguistique :

1. Interface facile à utiliser

Trouver des partenaires ou des pairs ne devrait pas être une tâche difficile. Les meilleurs sites d’échange linguistique ont des interfaces convivartificial intelligenceles qui permettent aux utilisateurs de trouver rapidement des partenaires appropriés pour les échanges sans aucune confusion ou difficulté.

2. Variété de langues

Certains sites prennent en charge plus de 100 langues, ce qui les rend adaptés à tous ceux qui cherchent à acquérir de nouvelles compétences dans pratiquement toutes les langues possibles. Cela permet de créer davantage d’opportunités pour les utilisateurs qui cherchent à apprendre différentes langues rapidement et efficacement.

3. Ressources d’apprentissage des langues

Recherchez les sites Web qui proposent des supports supplémentaires, tels que des leçons de grammaire, des fichiers audio, des recueils de phrases, des guides de prononcartificial intelligencetion, etc., qui peuvent contribuer à améliorer considérablement vos séances de pratique.

4. Plateformes sécurisées

La sécurité est importante lorsqu’il s’agit d’échanger des informations en ligne avec des inconnus ; assurez-vous donc que les sites Web disposent de plateformes sécurisées sur lesquelles vous pouvez communiquer en privé sans craindre d’être espionné ou piraté par des acteurs malveillants. En outre, recherchez des services qui incluent des contrôles d’identité afin de vous protéger contre les fraudeurs qui recherchent des membres vulnérables…

5. Fonctions de recherche efficaces

Certains sites Web disposent d’outils qui vous aident à trouver des personnes répondant aux critères que vous recherchez.

Par exemple, si vous souhaitez uniquement parler à des personnes originaires d’un certain pays ou parlant une certaine langue, vous pouvez utiliser l’outil de recherche pour les trouver. Ainsi, vous n’avez pas à parcourir manuellement une longue liste de personnes.

6. Abordable

Investir dans l’apprentissage peut rapporter gros, mais il est important de mesurer la valeur que vous obtiendrez pour votre argent.

Prenez le temps d’examiner les ressources éducatives et les expériences qu’un investissement peut vous apporter avant de vous engager financièrement.

Comment fonctionnent les meilleurs sites et applications d’échange linguistique ?

Les applications d’échange linguistique fournissent une plateforme permettant aux utilisateurs d’identifier des partenaires linguistiques, de communiquer entre eux et de pratiquer la langue en temps réel.

Les utilisateurs utilisent les sites et les applications d’échange linguistique pour rechercher des partenaires linguistiques de différents pays qui souhaitent échanger des langues avec eux.

Après avoir recherché un partenaire linguistique approprié, les utilisateurs peuvent ensuite engager des conversations textuelles ou vocales en utilisant différents formats tels que les appels vidéo, la messagerie instantanée ou l’audioconférence.

Il s’agit d’un moyen idéal pour les apprenants de langues d’interagir avec des locuteurs natifs et de saisir les nuances de langues inconnues en acquérant une expérience de première main en dehors de l’environnement scolaire.

Comment tirer le meilleur parti de l’utilisation des meilleurs sites et applications d’échange linguistique ?

L’utilisation de sites et d’applications d’échange linguistique est un excellent moyen d’améliorer les compétences en matière d’apprentissage des langues.

Ces programmes linguistiques basés sur des applications permettent aux individus d’engager des conversations avec de vrais locuteurs du monde entier afin d‘améliorer leur maîtrise de la langue. Pour tirer le meilleur parti des applications d’échange linguistique, il est préférable de rechercher des locuteurs natifs et de s’entraîner à tenir des conversations avec eux régulièrement.

Travailler en étroite collaboration avec un partenaire d’échange linguistique sur des sujets de conversation peut aider les personnes à mieux comprendre la langue qu’elles essaient d’apprendre, ainsi que la façon dont les locuteurs natifs l’utilisent dans leur communication quotidienne.

Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
9 Meilleures apps et sites d'échange pour apprendre une langue étrangère (2023)