➤ 9+ Най -добри търсачки за достъп до Dark Web (2023)

Голяма част от интернет е скрита и не е индексирана от традиционните търсачки.

За достъп до тази част от Онлайн сферата, ще ви е необходима тъмна уеб търсачка – и това е само част от уравнението.

Тук трябва да знаете, за да получите достъп до неиндексираната част на интернет и най -популярното търсене двигатели за E Dark Web. & Nbsp;

Каква е тъмната мрежа и как да се получи достъп до нея?

Тъмната мрежа е много скрита част от световната мрежа, съставена от сайтове Мрежата, които не са индексирани от традиционните търсачки. /A> Работете на произволна мрежова инфраструктура и също са скрити от различни мерки за сигурност, като криптиране и защитни стени.

Dark Web Vs. Deep Web

Тъмната мрежа е подмножество от дълбока мрежа, която е в Networks Specartificial Intelligence.

За разлика от по -голямата част от дълбоката мрежа, тя не е регулирана от компания, организация или Правителството и човек може да получи достъп до него само чрез SpecCartificial Intelligence Tools, като например браузъра.

Дълбоката мрежа, която представлява приблизително 90 % от световната мрежа, е много по -голяма и по същество представлява “ Невидими „част от мрежата.

Класифицирани правителствени данни, чувствителни медицински записи, имейл акаунти и лични банкови порти са част от дълбоката мрежа.

Препоръчително четене: Как да получите достъп до мрежата и какво ще намерите там?

Как да получите достъп до тъмната мрежа?

Най-бързият AC означава Предаването на тъмната мрежа е да преминете през браузъра TOR.

Този браузър транспортира вашия трафик през TOR мрежата, който се състои от различни рутери, наречени възли, които криптират вашите данни и мазета на вашия IP адрес , както и всяка друга информация за идентифициране на интелигентност.

В ясен, този браузър го прави невъзможно – или по -малко много трудно – идентифицирането на потребителите на Tor. & nbsp;

Ако искате да получите достъп до тъмната мрежа и не се страхувате от малко по -бавна навигация (поради маршрутизирането на данни), Можете да изтеглите браузъра TOR на tor уебсайт на проекта. Предлага се за Windows, Linux и MacOS, а също така има и приложения за браузър TOR за Android и iOS, налични в Google Play и App Store. & NBSP;

За повече сигурност е за предпочитане първо да активирате вашия VPN (виртуална частна мрежа), практика, известна като Tor-over-VPN, и ако искате да изтеглите файлове, ще трябва също да имате добро Антивирусен софтуер .

най-популярните търсачки За тъмната мрежа

навигацията в тъмната мрежа не е толкова проста, колкото обикновената навигация, но има браузъри за спецификация на интелигентност, които могат да ви помогнат да го намерите.

Ако приемем, че конфиденциалният интелект и интелигентността и Скоростта са вашите приоритети, ето най -добрите тъмни уеб търсачки на MARC MARC Ей:

1. & nbsp; duckduckgo

DACKDuckgo Dark Web Engine има приятелски интелект за разузнаване, поле за търсене в средата на страницата и Избройте изследвания във формат, подобен на този на Google. & nbsp;

Не само, че търсачката Par Excellence на браузъра TOR, но до голяма степен се счита за един от най -добрите двигатели на проучванията на частния пазар .

Търсачката има политика за нерегистриране, блокира проследяващите , не съдържа реклама и може да се използва за повърхностни уебсайтове.

2. Ahmarificial Intelligence.fi

Подобно на DuckDuckgo, Ahmarifice Intelligence.fi е повърхностна уеб търсачка, съвместима с TOR.

Това е един от редките търсачки Dark Web, който филтрира резултатите от търсенето в Браузърът TOR за премахване на опасни уебсайтове и фалшиви сайтове, които могат да съдържат недобросъвестен софтуер .

Въпреки че въпреки че Използва се главно за провеждане на изследвания в тъмната мрежа, Ahmarificial Intelligence също така позволява на потребителите да правят изследвания в мрежата дълбоко в обикновените уеб браузъри, като Google Chrome.

3. & nbsp; haystak

Haystak е един от най -добрите търсачки TOR, които се гордеят с това, че имат най -голям брой индексирани сайтове от всяка друга дълбока уеб търсачка от 260 000, ако Вашата мрежа, Haystak достига до части от луковата мрежа, до които други изследвания не могат да достигнат. Той не следва данните и ако изберете формулата за премиум, няма да ви бъде показана реклама и ще получите допълнителна информация за данните.

4. & nbsp; h3 >

кал, чието име е Portmanteau of Tor + Research, е един от най -старите и най -популярните търсачки Darknet, който беше представен на пазара през 1996 г. & nbsp;

Тази търсачка може да се похвали с най -голям брой връзки за изследване на лука и масивна база данни за индексиране. Той има познат и прост интерфейс, а скоростта на навигация е сравнително бързи.

Trole не филтрира нито един уебсайт, което означава, че рискувате да паднете върху злонамерени сайтове, но предоставя на потребителите информация допълнително за резултатите от търсенето, такива, като такива Тъй като размерът на страниците, до които искате да получите достъп, което го прави отличен инструмент за изследване на тъмната мрежа.

5. & nbsp; h3>

свещта е търсене на тъмни мрежи Двигател и уеб пълзящ за TOR.

Той има повече от 100 000 уеб страници, повечето от които включват форуми и пазари.

Търсачката е минималистична и прилича на този на Google–който притежава повече от 80 % от пазара на пазара за търсене -с голямо поле за търсене в средата, което не може да чете герои като котировки и скоби .

от Rapp Ort à Google, той предлага по-малко функции и е по-малък, но ефективен и сравнително бърз.

6. & nbsp; Скрит wiki

скрит wiki n ‘е Не е точно неясна търсачка, а по -скоро полезен репертоар за тези, които желаят да изследват тъмната мрежа.

, казано просто, това е версията на Wikipedartifice. Той съдържа дълбоки връзки към уеб търсачките към различни уебсайтове в различни категории, които ви позволяват да получите достъп до социални мрежи за разузнаване, анонимни дискусионни салони, блогове и др. не са безопасни, но понякога индексира сайтове, които търсачките като Google Block.

7. Recon

Признат е най -добрата тъмна уеб търсачка за пазаруване. , Списъците, статистиката и адресите на пазарите.

Той също така предлага инструменти за промоция за продавачи, пазари и други услуги от баргиалния интелигентност на списъците за реклами и промоции на банери в търсенето на продукти.

След като продавачите са създали профил на сайта и са поставили първото си съобщение онлайн, те могат да получат известия от своите абонати. Потребителите, от друга страна, могат да бъдат информирани за дейностите на любимите си продавачи. Търсенето на лук е един от най -добрите тъмни уеб търсачки, спецификационен интелект, предназначен за браузъра TOR, който може да се използва в повърхностната мрежа.

Той има прост интерфейс и предлага описания на всеки сайт на The Страница за резултати. Страниците до голяма степен не са филтрирани, но потребителите могат да отчитат неетично съдържание.

Ако предпочитате за редовни търсения, можете също да го добавите като разширение към вашия хромиран браузър.

9. & nbsp; не зло

Не зло е най-добрата търсачка за начинаещи и хора, които никога не са докосвали тъмната страна на „Интернет. > Името се отнася до съмнителното мото на Google, „Не бъди зъл“, а търсачката е в зависимост от името си, като филтрира измаменото и противно съдържание на „етиката и насърчава потребителите да отчитат спам сайтове.

Интерфейсът е приятелски настроен на потребителя и просто изследователско поле ви позволява да получите достъп до списък с резултати от повече от 32 милиона уебсайта и адреси в TOR.

Not Evil няма реклами и никога Следва вашия уеб трафик.

10. & nbsp; Дълбоко търсене

Дълбокото търсене е плод на работата на група проучвателно разузнаване, желаещо да създаде ефективна и уникална търсачка.

Отворен код Web Exploration Robot има уникална система за класификация, филтрира незаконно съдържание и предлага дълъг списък от пазари и борси. Той е лесен за използване, без реклама и непрекъснато работи за добавяне на по -ограничени тъмни уеб форуми в резултатите от търсенето си.

Потребителите също могат да създадат акаунт, който им позволява да дадат своето мнение и да препоръчат нови сайтове за лук до индекс.

неща, които трябва да се вземат предвид, когато „ние разглеждаме тъмната мрежа

Тъмната мрежа е част от интернет до голяма степен нерегулирана, което го прави рисковано място за случаен браузър.

Ако търсите, за да се защитите, когато имате достъп до тъмна мрежа и избягвайте Проблемите (интернет доставчиците често търсят използването на TOR), ето някои мерки, които можете да предприемете, за да подобрите интелигентността си Confidentartarture и вашата онлайн безопасност:

 • Винаги използвайте VPN преди да отворите Tor. Добрата VPN Dark Web ще защити вашите данни и ще скрие вашите тъмни уеб дейности от вашия ISP.
 • Избягвайте да изтегляте файлове от тъмната мрежа. Има голям шанс файлът, който изтегляте, да бъде таксуван със злонамерен софтуер.
 • Не кликвайте върху връзките, които не са ви познати или това изглежда подозрително. Страниците с измами са често срещани в тъмната мрежа.
 • Не използвайте личния си имейл адрес в тъмната мрежа. Ако трябва да използвате такъв, създайте различен имейл адрес от услуга за поверителна разузнавателна услуга, като ProtonMail. & NBSP;
 • Винаги използвайте две фактор за удостоверяване, за да ви предпазят от атаки.
 • < li> Ако купувате продукти, не забравяйте да ги получите от източник на честен интелигентност. Важна част от интернет, достъпът до Dark Web може да бъде труден, особено без добра търсачка.

  Най -популярният за тъмната мрежа може не само да ви помогне да разглеждате огромния свят на тъмната мрежа, но и да защитите Вашата поверителност, отдалечете се от опасни сайтове и ви дайте достъп до голям брой сайтове, които не можете да намерите с традиционните търсачки.

  cers В тази статия връзките в тази статия могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас, ако решите да купите платен план.
  Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.