➤ 9+ Най -добър софтуер за етично хакерство (безплатен и платен)

Защо повечето компании избират етичен софтуер за хакерство, за да се защитят от онлайн атаки?

Наистина, този софтуер е най-лесният за достъпа Използвайте и можете да кажете много за ситуацията на киберсигурността на вашия бизнес. брои Дръжте броя на съществуващите случаи. Срещу Cyberattacks.

най-добрата хакерска софтуерна етика

Тук е списък на основния етичен софтуер за хакерство, който можете да използвате без страх:

  1. invicti
  2. acunetix
  3. мениджър на събитията на солицерата
  4. ; https://hashcat.net/hashcat/ „target =“ _ blank „> hashcat

  5. ikecrack
  6. скенер за ядосан IP
  7. netstumbler
  8. a href = „https://www.qualys.com/community-edition/#/freescan“ target = „_ blank“> qualysguard
  9. ettercap

1. invicti .

image 8

Ако търсите прост и лесен за използване етичен софтуер, Invicti е вероятно този Той е изключително ефективен софтуер, добре известен с етично хакерство, който е автоматизиран с прост потребителски интерфейс. & Nbsp;

invicti има автоматично откриване на уязвимост. Той използва специфична технология за разузнаване на анализа въз основа на доказателства, които търсят потенциални уязвимости.

По този начин можете да намерите уязвимостите на системата, която може да бъде експлоатирана и хакерска. & Nbsp;

Invicti предлага и специфичен подход интелигентност на динамичния и интерактивен анализ (Dast + Artificial Intelligencest). Той сканира всяка част от вашето приложение, дори и тези, които други софтуер биха могли да пропуснат. & Nbsp;

Но проблемът възниква, когато трябва да извършите анализи в няколко уеб приложения. Тук влиза Invicti.

Invicti вярва в автоматизацията не само по отношение на дигитализацията, но и на прилагането.

Това етично хакерско решение е сканируемо и може да открие уязвимостите на UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP Следователно до 1000 уеб приложения за 24 часа.

Следователно е по -бърз от другия софтуер, което ви позволява да спестите времето и усилията си. И най -доброто е, че софтуерът изисква само минимална конфигурация.

софтуерът за автоматично откриване за уязвимости може да открие персонализирани страници за грешки 404 и правилата за пренаписване на URL адрес. Следователно не е необходимо да преконфигурирате софтуера. Вашите разработчици от Barificial Intelligenceis на неговата платформа. Това е цялостно етично хакерство. acunetix .

image 9

acunetix е отлична платформа за етично хакване на вашето уеб приложение и анализ на проблеми със сигурността.

Той възприема напълно нов подход в Разглеждане на въпроса от гледна точка на компютърен пират.

Този етичен хакерски софтуер може да анализира целия варзарен интелект на XSS и SQL инжектиране. Той може също да анализира до повече от 4500 уязвимости.

Това го прави най -универсалният софтуер за анализ на сигурността, който може да бъде реализиран в множество уеб приложения.

В допълнение, софтуерът работи С JavaScript, HTML5 и дори еднопосочни приложения.

Още, Acunetix работи с повече от 1200 WordPress теми, ядрото и уязвимостите на плъгините.

Това е най -добрият избор За да откриете проблемите със сигурността на вашия WordPress уебсайт . Той го прави благодарение на своята технология DeepEpscan. Усъвършенствана функция за откриване на XSS, базирана на DOM, съществена за безопасността на приложенията.

acunetix е силно мащабируемо етично хакерско решение. Той може да проучи до хиляди страници за няколко часа без колебание или проблем с системата.

Можете да поемете общ контрол на сигурността на вашето уеб приложение. & Nbsp;

Но как вие Следете всички уязвимости? Acunetix е интегриран с проблеми с проблемите и най -популярните защитни стени на уеб приложението. Те улесняват разработването на приложения.

Но дори и да нямате тези проследяващи и WAF, Acunetix предлага своето одитно решение. Той може да одитира и посочи различни уязвимости. Solarwinds мениджър на събитията за сигурност

 изображение 10

Vous souhaitez analyser vos applications Web pour détecter les problèmes de sécurité et les résoudre rapidement ? Така че Solarwinds Security Event Manager е идеалният избор за вас.

Това е етичен хакерски софтуер, който автоматично открива уязвимостите. Той ви помага да защитите вашата мрежа. & Nbsp;

За да започнете, той има много интуитивен потребителски интерфейс, който ви позволява да запазите всички основни елементи на едно място. Софтуерът за етично хакерство може да бъде много сложен за използване.

Следователно прост потребителски интерфейс е облекчение. & Nbsp;

В допълнение, Solarwinds предлага отчети за съответствие. Тази функция има предварително зададени модели за стандарти за PCI DSS, SOX и HIPAA.

Той ви казва дали вашият софтуер или вашето уеб приложение отговарят на действащите закони и разпоредби.

в Solarwinds, вие също вие също вие, вие също така вие също вие, вие също така, вие също така, вие също така, вие също така вие спазвате настоящите закони и разпоредби.

в Solarwinds. ползват се от всички предимства на рамката на разузнаването на киберензите. Той автоматично открива и реагира на заплахи за сигурността, присъстващи във вашето уеб приложение.

В допълнение към откриването на заплахи, Solarwinds също реагира. Това прави приложението много по -напреднало от другия софтуер за етично хакерство. P> Тогава софтуерът за активен отговор изпълнява предварително зададения отговор веднага щом бъде открита заплаха.

По този начин можете да отговорите на хиляди уязвимости, открити от софтуера за сигурност на Solarwinds. P>

Solarwinds също предлага функция за наблюдение на целостта на файла. Този софтуер открива модификациите, направени във файловете, елементите и параметрите на регистъра, както и на основните файлове. nga „> 4. Tracery ng .

 изображение 11

Traceroute NG est un excellent logiciel de hacking éthique qui vous permet d’analyser le chemin du réseau.

Il est idéal За идентифициране на елементи като загуба на пакети, имена на хостове и дори IP адреси. Този софтуер за сигурност открива пътя на пътя и позволява непрекъснато проучване. Протокол на мрежовия слой, който се използва за дарртичен интелект, поддържащ конкретни проблеми на мрежата.

С този софтуер можете да изложите уязвимостите на вашата мрежа и да мобилизирате вашия екип, за да го осигурите.

и с анализа на TCP мрежовия път можете да откриете уязвимости в комуникацията на мрежата.

Още, Tracered NG запазва пълен вестник от цялата ви информация в .txt файл. < /p>

По този начин винаги сте наясно с най -новите проблеми за безопасността на мрежовите протоколи и можете да го разрешите. & nbsp;

Но това не е всичко. Проследяващите NG поддържа IPv4 и IPv6 протоколи. Следователно той е по -универсален от другия софтуер за мрежов анализ, който се фокусира само върху един тип протокол. Той използва интерфейс на командния ред (CLI), който се основава на текст и не включва графични елементи. История. В допълнение, NG Tracery не показва подробности и контакт на доставчика. hashcat .

<фигура class = "w-richtext-figure-type-image w-richtext- align-fullwidth" style="max-width:1000px">

hashcat е етичен хакерски софтуер, фокусиран върху напукване на пароли, въпреки че има други функции.

Целевият основен от този софтуер е да ви помогне да възстановите възстановяването Паролите, загубени от хакери или вашата памет. Кодирайки малко, можете да промените кода, за да го адаптирате към вашите нужди. Това го прави много адаптивно. & Nbsp;

и това не е всичко. Софтуерът може да се използва с няколко устройства, работещи в една и съща система.

Така виждате цялата информация за безопасността, която ви е необходима за всички ваши приложения на едно място. В допълнение, устройствата могат да бъдат от различни видове и hashcat ще ги покаже всички в системата си. Този софтуер също ви позволява да знаете кой тип данни се съхраняват в хеш. Производителност на вашата система или сървър и автоматично коригира всеки проблем. По този начин, винаги имате оптимизирана система, която не консумира твърде много енергия.

hashcat също ви позволява да правите пауза и да вземете анализа по интерактивен начин.

В допълнение, той може да бъде Разбийте множество HASD и ги приложите с основната цел на производителността. ikecrack .

<фигура class = "w-richtext-figure-type-image w-richtext- align-fullwidth" style="max-width:1024px">

image 13

ikecrack е уникален софтуер за проверка на IPSec с отворен код и бърза проверка на IPSEC. Този етичен хакерски софтуер се фокусира върху сигурността на паролата и защитата на вашата мрежа. който се използва при споделена проверка на ключовите думи. По този начин винаги сте наясно с уязвимостите на паролата си. & Nbsp;

ikecrack е идеалният избор за криптографски задачи. Той е идеален за дешифриране на кодове и разбиране на това как криптично или лесно за дешифриране на вашата парола.

За бизнеса безопасността на паролата е основен проблем, който може да бъде решен с ikecrack. & Nbsp;

Но характеристиките не спират дотук. IKECRACK използва много метод на изпълнение, за да достави споменатите стоки.

На първо място, клиентът на Initartificial Intelligence изпраща определена информация на телефонен секретар. Те съдържат предложение за опции за криптиране. , респондентът и инициативният разузнавач могат да се удостоверят взаимно и да започнат да общуват.

Интелигентният разузнавач изпраща пакет за отговор, който също е криптиран в люк. Както можете да видите, процесът е доста строг и се фокусира много върху производителността. Той няма да може да разбере за безопасността на вашата система спрямо други видове техники за напукване на парола. > 7. Angry IP Scanner .

< /Div>

Angry IP скенер е сканиране на IP адреси и бързи и лесни за използване портове. Той е предназначен да открие уязвимости в IP адреси от различни плажове и свързани с тях портове.

Това е многоплатформен етичен хакерски софтуер, който ще ви разкаже за безопасността на вашата мрежа.

Изходният код на софтуера може да бъде изтеглен от уебсайта и не изисква допълнителна инсталация.

Въпреки това, ако искате да разширите използването на Scanner IP D ‘Angry, ще трябва да създадете допълнителни приставки. & NBSP;

Предимството на Angry IP адресите е, че той поставя под въпрос IP адресите, за да гарантира, че те са все още живи.

Тогава, по избор, той ще реши хоста на хоста Имената, ще анализират портовете и ще определят Mac.

адресите, той обединява достатъчно информация в мрежата, за да ви позволи да направите безопасна преценка. & nbsp;

В допълнение, Той може да предостави информация за NetBios като името на компютъра, работната група и „Потребител. Освен това е идеален за откриване и показване на плажовете на IP адреси. Можете също така да съхранявате резултатите във файла на списъка с IP порта. Той просто използва JavaScript. По този начин, създаването на нови плъгини трябва да бъде полъх. netstumbler .

image 15

netstumbler е идеален етичен софтуер за хакерство. Той е проектиран за автоматично откриване на безжични мрежи.

работи на платформата на Windows и се използва за проверка на мрежовите конфигурации. Този етичен хакерски софтуер работи дори с WLAN, чието покритие е ниско.

Той автоматично открива всички VBulnerbaiiky във вашата мрежа и автоматично ви информира. мрежа. Това оставя след себе си злонамерена или неоторизирана точка за достъп.

NetStumber работи, като открива злонамерен софтуер и ви информира, така че да можете да предприемете необходимите мерки. & Nbsp;

Ако вашата мрежа претърпи смущения, NetStrucler също може да определи причината.

По този начин мрежовата ви връзка остава непрекъснато. И вие се възползвате от най -доброто преживяване на безжичната свързаност. Открива Wi-Fi мрежи на дълги разстояния. Те често се използват по неоторизиран начин. Мрежи, докато се движите с кола.

Това е техника на предците, която позволява на хакерите и нападателите да знаят кой мрежов пират. И ако не сте внимателни, това може да бъде ваше след това. P> В допълнение, той автоматично ще се изключи от мрежата, ако извърши автоматична преконфигурация.

9. 10. ettercap .

image 17

ettercap е доста сложен етичен хакерски софтуер за съвременни уеб разработчици. Той предлага активна и пасивна дисекция и открива уязвимости в движение.

По -просто, той е по -ефективен при откриването на уязвимости и ще ви информира за всяка заплаха за безопасността на системата. P> В допълнение, EtterCap открива ARP отравяне. В случай, гостите. & nbsp;

и това не е всичко. ETERCAP може да открие и SSH връзки, дори и в система с пълен дуплекс. Софтуерът е идеален и за подушване на HTTP данни, осигурени от SSL.

Това се извършва, дори ако връзката е установена с прокси. По този начин можете да намерите нападателите и да определите откъде идва атаката. Просто е. Символите могат да бъдат инжектирани в софтуерния код или сървър, дори когато последният е на живо.

Следователно вие не претърпявате никакво прекъсване. По този начин не трябва да прекъсвате сървъра си за поддръжка от време на време. P> Той се доставя с API EtterCap, който ви позволява да проектирате и разработвате свои собствени плъгини за по -персонализирано изживяване. & nbsp;

Резюме. Намирането на уязвимостите на вашата система или сървър ви помага да се развивате като спътник. Следователно киберсигурността е изключително важна за всички предприятия.

и това е особено вярно за онези, които наскоро поеха цифровия обрат. хакерски софтуер, който да ви помогне да пробиете системата си.

Това е 10 от най -добрия етичен софтуер за хакерство, за който говорихме по -горе. Сред тях Invicti е най -добрият за своя по -опростен потребителски интерфейс и страхотната си мащабируемост, наред с други характеристики.

Често въпросителен хакерски софтуер

какво Етичен софтуер за хакерство ли е?

Етичният хакерски софтуер е софтуер или код, който се използва за откриване на уязвимостите на приложение или уеб система.

компаниите използват този софтуер, за да им помогнат да идентифицират The Пропуски в техните системи за сигурност и ги актуализирайте.

Кой е най-добрият софтуер за хакерство?

Най -добрият софтуер за етично хакерство е несъмнено Invicti. Това е много интуитивна платформа с много интересни функции.

Първо, тя е много мащабируема, което означава, че можете да го използвате на до 1000 уеб приложения, различни за 24 часа. & NBSP ;

Безплатен или платен инструмент за етично хакерство? Плащане?

Зависи изцяло от вас, ако искате безплатен или платен етичен хакерски софтуер.

Въпреки това, има големи разлики между двете. Например, безплатният хакерски софтуер може да не предлага толкова функции, колкото платената му версия.

Въпреки това, безплатните функции все още са достатъчни за безопасността на мрежата. Но ако искате да се предпазите от кибератаки, по -добре е да изберете платен софтуер. „>

Някои от връзките, появяващи се в тази статия, могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас, ако решите да купите платен план.
Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.