➤ Какво е Ifans? Всичко, което трябва да знаете (2023)

  • Post author:
  • Post category:Бизнес

Чрез иновации с вътрешна разузнавателна система, IFANS предлага полезни функции като платени съобщения и живастра, които помагат на създателите на съдържание за възрастни да осигурят приходи от аудиторията си и да развият тяхната общност.

какво е ifans.com ?

Основана през 2020 г., Ifans е скорошна платформа, която прави вълни в началото на пандемията на Covvi-19.

Въпреки че трафикът му все още не достига до този на конкурентите си, установени като onelyfans , FANSLY или феновете на Mym , ясно е, че тази платформа е построена от създатели за създатели.

гледка на съдържанието на възрастни, както и съдържанието на фитнес и моделиране, тази платформа е отворена за всички. Представете си, че в същото време е Snapchat, Instagram и Facebook. IFANS е най -известен със своята иновативна система за спонсорство и доходоносни функции, които ще наближим след миг.

Ifans твърди, че създателите могат да печелят повече от 1000 долара седмично само като изтеглят съдържание и изпращат съобщения до феновете.

типове на съдържание – ifans

Повечето съдържание е разрешено за IFANS, голота, както и несексуално съдържание като фитнес и красота. IFANS е универсален и има разнообразие от различни създатели на съдържание в платформата.

Въпреки това, като създател на съдържание за възрастни, имайте предвид, че голотата не е разрешена на снимката на вашия профил или вашата кавър снимка, а само във вашите публикации и съобщения. Създателите също трябва да уважават Directives Ifans Кои забраняват съдържание като кръвно представяне.

функции-ifans

1. & nbsp; livestream

ifans има функция на живо, която е достъпна за абонати, както и за за обществеността. Общественият вариант на Livestream е отворен за неплатени последователи и е отличен начин за преобразуване на аудиторията в платени абонати.

С livestream , създателите имат три варианта. Първо, те могат да излъчват поток на живо за хора, които не са се абонирали.

Второ, създателите могат да разпространяват на живо само на абонати.

Трето, те могат да се свържат с списък на хората, които са избрали и които имат между 1 и 1000 зрители.

ifans препоръчва създателите да не представят напълно изключително съдържание по време на частни животни, за да насърчат зрителите да се абонират. От друга страна, частните животни са възможност за създателите да представят по-ексклузивно съдържание, за да възнаградят лоялните фенове.

ifans livestreaming reviews< /Div> < /Фигура>

2. Съдържание за абонати

Ако ifans не е само абонаментна платформа, това е основната му характеристика. Създателите на съдържание за възрастни могат да споделят снимки, видеоклипове и текстове, които са скрити зад платена стена.

Подобно на по-голямата част от алтернативи на само Fans , те се отключват от плащането на месечен абонамент.

ifans препоръчва да имате голямо разнообразие от съдържание, достъпно за платени абонати: конкурси, персонализирани видеоклипове, интервюта и vlogs.

ifans.com reviews < /figne>

3. & nbsp; premium/pay-to see съдържание

Плащащото съдържание позволява на създателите да се продават от премиум съдържание на абонати и последователи. Това са изображения с висока стойност и видеоклипове, които трябва да бъдат обект на едно плащане, за да бъдат отключени. Независимо дали става въпрос за сексуално изрично домашно приготвен секси или видео, създателите на съдържание за възрастни могат да продават всяко първокласно съдържание, което желаят на IFANS.

4. Сътрудничеството с създателя

ifans ви позволява да си сътрудничите с други създатели, което е идеален начин да се уверите, че разпространявате свежо съдържание и че насочвате ниши, различни от тези, които обикновено често често често. Ако работите с някой от Ifans, трябва да го маркирате в публикациите си и директни съобщения. Всичко, което трябва да направите, за да маркирате създател, е да @ неговото потребителско име или да включите връзка към неговия профил. Ако създателят няма акаунт в IFANS, той ще трябва да сподели копие от своята идентификация, за да бъде проверено преди публикуването на съдържанието.

Как да печелите пари за ifans

1. Различни видове ценообразуване на съдържанието

Има три типа опции за публикуване, които могат да ви помогнат да спечелите пари: безплатно за всички, запазени за абонати и плащане. С първата опция всеки в следващата платформа може да получи достъп до съдържанието безплатно. IFANS препоръчва да запазите този тип съдържание кратко, с извлечения от 5 до 15 секунди от цялостно видео или съдържание, обясняващи какво могат да очакват последователите, ако се абонират. За създателите, свикнали да управляват няколко акаунта само на Fans (такса и безплатна), ще разберете защо тази функция е, ако е необходимо за модерна платформа за приходи от съдържание за възрастни.

& nbsp;

С втората опция абонатите могат да имат достъп до вашето съдържание с месечна роялти. Създателите трябва да определят цената си между 5 и 50 долара. Въпреки това, IFANS предлага групови абонаментни оферти, които позволяват на феновете да се абонират за няколко месеца с намаление от 5 до 50 %.

ifans.com subscription bundles review< /Div>

Създателите също могат да продават а -ла карт съдържание на феновете, които трябва да платят, за да отключат дадена снимка или видео. Създателите на съдържание за възрастни могат да определят цената на своето изключително съдържание, както желаят, за разлика от таксите за абонамент. Плащането на сесията също е полезно, когато феновете изискват персонализирано съдържание, например видео, което отговаря на сексуална фантазия, любима или определена ниша.

2. & & NBSP; Инструменти за комуникация

ifans предлага инструменти за комуникация, които ви помагат да осигурявате приходи от ангажимента си с феновете, като например живастра и съобщения. Както споменахме по -рано, можете да стартирате частен или публичен на живо. И двете са солиден начин да спечелите пари, особено благодарение на съветите. С публичен жив поток създателите могат да насърчат феновете да станат платени абонати на своя поток. Ако обаче фенът ви е абониран от баритичното разузнаване на обществеността на живо, отворена за всички, Ifans взема 30 % комисионна за всички плащания, които този фен ви прави. Създателите също могат да продават достъп до своите директни съобщения и да зададат цената, както желаят. В допълнение, те могат да увеличат максимално доходите си, като изпращат платени масови съобщения, съдържащи снимки и видеоклипове, които феновете могат да купят, за да ги отключат.

3. Програма за препоръки

Създателите могат да препоръчат на други потенциални създатели на платформата и да получат 5 % от доходите си. За разлика от други платформи, няма таван на доходите или ограничения за броя на препоръчаните дизайнери.

iFans referral program explained

Ifans also has Иновативна система за партньорство между вътрешното разузнаване, която ви позволява да популяризирате други създатели по три различни начина:

  • Споменете другия създател в легендата за публикация
  • Споменете другия създател в директно съобщение & nbsp;
  • Избройте другия създател в раздела „Създатели“. 40% от всички абонаменти и доходи от съвет на реферирания създател. Това е уникална характеристика на ifans, която ние оценяваме много, на което fyfansite. Докато други сайтове като само Fans ограничават кръстосаното популяризиране на други създатели, Ifans обръща ситуацията, като възнаграждава реферирания създател. Това е чудесен начин платформата да насърчи вътрешната кръстосана промоция на създателите. Много е умно.

    4. Съвети

    Верните фенове могат да ви дадат до 200 долара в един бакшиш и да запазите 80 % от съветите за съвети.

    Как да популяризирам страницата си IFANS? публика. Създателите също могат да популяризират своите профили от платформата благодарение на вътрешната програма на свързаната интелигентност. Можете да помолите други създатели да популяризират вашия профил, на цена от 40 %комисионна. IFANS взема 20 % допълнително, което ви оставя 40 %.

    Създателите могат да ви популяризират, като ви маркират в тяхното съдържание, както и се регистрирате в раздел „Предложени създатели“. H3 ID = „LE-COFFRE-FORT-DU-MARKETING“> Маркетинговият сейф

    ifans току-що стартира нова система, която позволява на уебмастърите да популяризират вашия профил за комисионна от 40 %. Просто изтеглете вашите интелигентни посредници и вашите промоционални изображения в „Le Trunk-Fort“, където уебмастърите и специалното интелигентност на дигиталния маркетинг могат да изберат да ви популяризират онлайн.

    Плащания и тегления-ifans

    Създателите на IFANS получават 80 % от доходите си от абонаменти, платени съобщения и съвети. Създателите получават 70 % от доходите от публични животни. Ако препоръчате друг създател на Vartificial Intelligence, вътрешната между-креативна промоционална система, вие получавате 40 % от доходите си, докато тя получава 40 % и че IFANS отнема 20 %. & Nbsp;

    Минималната сума за изтегляне зависи относно начина ви на плащане, но като цяло е 20 долара за американските създатели. За създателите извън Съединените щати минималната сума на теглене е 200 долара, което е много високо в сравнение с други платформи. В зависимост от начина на плащане, можете да извършите плащане ръчно или чрез баритично разузнаване на автоматично повторно плащания. За ръчно плащане можете да поискате плащането си по всяко време, като кликнете върху бутона „Заявете за изтегляне“ в профила си. Автоматичните повтарящи се плащания могат да се плащат на месечна, седмична или дори ежедневна база (стига балансът ви да е по-голям от минималната сума за отстраняване).

    payments and withdrawals on iFans review

    Ease of use-IFANS & NBSP;

    Ifans offers a user experience similar to that of Onlyfans, so if Вие идвате от тази платформа, ще се насладите на познато изживяване. Потребителският интерфейс е интуитивен и оформлението и навигацията на сайта ви позволяват лесно да откриете функционалността на платформата. Независимо дали става въпрос за вашите приходи, вашите съобщения или вашите спонсорства, ще намерите всичко необходимо бързо, просто и с няколко кликвания. Процесът на проверка е прост: Попълнете профила си, изтеглете документи за самоличност, попълнете формуляр W-9, ако живеете в Съединените щати, и изчакайте да бъдете проверени. За съжаление, IFANS няма мобилно приложение, но уебсайтът работи добре на настолни компютри, смартфони и таблети. Това позволява на IFAN да продължи да подобрява функциите си, без да задължава потребителите да запомнят да актуализират приложение.

    поддръжка на клиенти-ifans & nbsp;

    <

    <

    < P> Ifans има онлайн център за помощ, където феновете и създателите могат да търсят повече от 50 помощни отговори. Има и ifans youtube канал , но в момента съдържанието му е много ограничено. Ако все още имате въпрос без отговор, можете да се свържете с екипа за помощ от барификационния интелект на Формуляр за контакт Под „Свържете се с нас“ на Вашето табло. Можете също да се свържете с платформата на twitter.

    iFans Twitter< /Div>

    Предотвратяване срещу измама и хакване на ifans

    Безопасност и хакерство

    ifans Заема се да се бори с хакерството на съдържанието, особено що се отнася до съдържанието на възрастни. Платформата има екип на SpecCartificial Intelligence в авторски права, който издава официални мнения за оттегляне, ако съдържанието ви е откраднато от външни уебсайтове. Екипът не само издава мнения за уебсайтове и услуги за настаняване, но и информира търсачките, така че те да могат да бъдат изтрити. Всичко това е безплатно! За да съобщят за хакерски инцидент, създателите могат да изпратят всички подробности на dmca@ifans.com, включително екранни снимки. IFANS също така насърчава създателите да се свържат директно с външния уебсайт, тъй като понякога правната процедура на бариен интелект на екипа за авторско право може да отнеме известно време. В допълнение, IFANS предлага както географско блокиране, така и блокиране на IP, които позволяват на създателите да блокират достъпа до съдържанието си на потребители, разположени на дадено място или със специфичен IP адрес.

    Предимства-Ifans

    • уникален, лесен за използване и прости : За разлика от други платформи за управление на съдържанието на медиите Интелигенции Сокарфичен интелект Подобно, IFANS е Невероятно лесен за използване. Тя позволява на потребителите да живеят уникално изживяване. В допълнение, тя предлага най -добрата структура на комисионната в сектора.
    • Функционалност за безопасност : IFANS следва сериозни мерки за сигурност. Съдържанието, което изтегляте, е защитено от DMCA и има водни знаци, така че да не може да бъде споделено. Съобщенията са криптирани от началото до края и транзакциите са защитени от SSL протокол от 2048 бита.

    • Голяма база от вентилатори : ifans може да взаимодейства с големи базови вентилатори че те създават, споделяйки съдържанието си. Това може да бъде всичко, което обичате да създавате, като снимки, видеоклипове, изкуство, косплей и т.н. Феновете споделят вашето съдържание, което ви позволява да разширите допълнително базата си на фенове.
    • Гъвкава работа : Най -голямото предимство на това да сте модел на ifans е да печелите пари, докато седите у дома. Това означава, че можете да работите навсякъде. Всичко, което трябва да направите, е да внедрите съдържание и да изтеглите колкото желаете и според способността ви да печелите пари.

      Изключително съдържание : Можете да споделяте изключително съдържание в IFANS. Имате контрол върху цялото съдържание, което създавате и споделяте. Можете да бъдете възнаградени за създаването на оригинално съдържание от вашата мрежа от връзки.

    • Добър доход : Може да се наложи да разчлените моделната си кариера IFANS. Въпреки това, когато сте взели помощта за помощ, работата неуморно ще ви донесе повече идеи, създавайки повече съдържание. Това ще ви позволи да разширите базата на феновете си и следователно да увеличите доходите си.
    • Увеличения обхват и по -големи възможности : Известно е, че социалните разузнавателни мрежи имат висока сила да популяризират съдържанието след няколко минути, Да не говорим за часове или дни. В допълнение, с доходоносни спонсорства, оферти на марки и много други неща, небето ще бъде единственото ви ограничение с модела IFANS.

    Недостатъци – ifans & Nbsp;

    • постоянен ангажимент : ifans моделите имат малко повече да правят в живота си, ако искат кариера в създаването на съдържание на Ifans. Въпреки че се възползват от гъвкави графици, те трябва да поддържат връзка с феновете си, за да не ги губят непрекъснато.
    • може да бъде стресиращ : тъй като трябва да сте постоянно активни в мрежата може да повлияе на психичното ви здраве. Живеейки живот, който феновете ви може да обичат да бъдат завладяващи. Можете да бъдете изложени на негативност, която води до нещо добро, ако не е добре управлявано.
    • Повече конкуренция : Потребителите обичат да наблюдават конкуренцията в тези области, толкова много модели са склонни да преминават през разривния период на разузнаване. Те винаги трябва да се сблъскват с постоянния натиск, за да се открояват от тълпата, което може да бъде уморително.

    резюме-ifans

    за Фен платформа, която е основана само през 2020 г., IFANS предоставя поредица от иновативни и полезни функции за създателите на съдържание за възрастни, по -специално системата за вътрешно разузнаване, която позволява на създателите да работят заедно върху промоцията си в рамките на платформата. Милиони фенове на Instagram може да не са необходими за успех в платформата, ако правилно използвате такава функционалност.

    Платформата също е инвестирала в онлайн сигурността на създателите, като създаде екип, отговарящ на авторски права, за да помогне безплатно да се лекуват безпроблемни инциденти. Въпреки че платформата е отворена за всички създатели, ясно е, че Ifans е насочен към изпълнители на съдържание за възрастни. Със сътрудничеството с други създатели и функция на живо, IFANS е платформа за наблюдение веднага след като разпознаването на марката се увеличи и уебсайтът получава по -голям трафик.

    Препоръчително четене & nbsp ;: най-добри алтернативи на само fans

    faq-ifan h2>

    Какво е ако?

    ifans е платформа, която ви позволява да споделяте изключително съдържание и да общувате с феновете си. Можем да говорим и за комуникационен инструмент между YouTubers, фитнес треньори, Medartis Iffloencers Intelligence Intelligence, обществени личности, създатели на цифрово съдържание и модели. на съдържание, което искат да споделят и че феновете им биха искали да видят. По този начин моделите могат да печелят пари под формата на такси, платени от феновете им.

    Как да започнете на Ifans и да спечелите повече от 1000 долара на месец?

    Можете да печелите повече от 1000 долара на седмица, когато познавате Ifans. Да бъдеш модел на ifans е лесно, но забързано. Трябва да сте на разположение всеки ден, ако искате да сте голяма шапка онлайн. Изтеглете снимки, излъчвайте видеоклипове и разговаряйте с приятелите си, това е най -важното.

    Сумата, която печелите с вашия модел акаунт, зависи от тълпата, която ви следва в Ifans. Можете да хоствате видеоклипове на живо, да разговаряте с феновете и последователите си и да печелите много пари. Всичко, което трябва да направите, е да поддържате базата на феновете си.

    Привличането на хора на вашата страница на Ifans е невероятно просто! Просто публикувайте видео с връзката към вашия акаунт. Можете също така да популяризирате страницата си IFANS на други средни платформи Intelligence Intelligence. Не забравяйте да сте редовни в публикуването на съдържание на вашата страница.

    Още, хората по -често се абонират за вашата страница, когато поддържате акаунта си активен. Те продължават да ви виждат и затова повече хора са склонни да се присъединят към тълпата от последователи. Instagram вика е друг непогрешим начин за популяризиране на вашите ifans.

    ifans има награди в неговата партньорска разузнавателна система? /h3>

    ifans има най -добрите партньорски и външни разузнавателни системи и можете да спечелите много пари благодарение на тяхната система за спонсорство.

    1. & nbsp; Система на вътрешно разузнаване на интелигентност

    Партньорската система Intelligence, вътрешно на Ifans, е невероятно, защото можете да получите награди и стимули, като споменавате други създатели, ако фен се регистрира благодарение на това споменаване.

    2. Система на партньорско разузнаване Външно разузнаване:

    Можете да използвате външни партньорски услуги и можете да спечелите 40 % благодарение на външната интелигентна партньорска система.

    3. Референтна система Uncapped

    ifans предлага и необезпечена система за спонсорство. Ако поканите създател на съдържание да се присъедини към IFANS като модел, получавате комисионна от 5 % от доходите му за цял живот.

    Някои от връзките, появяващи се в тази статия, могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас, ако решите да закупите платен план .
    Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.