➤ Как да комбинирам Surferso и Jasper AI? (2023)

От съществено значение е да привлечете посетители на сайта за Създайте блог, който носи пари .

Експлоатирайте силата на търсачките (SEO) е един от методите, по -ефективни за увеличаване на видимостта и трафика.

Две две Инструменти, които могат да работят ръка за ръка за v OU Помогнете да подобрите SEO, сърфирате и Jasper.

Surf Seo Ключова дума Изследователски инструмент, който използва изкуствен интелект, за да предостави информация за оптимизиране на търсачките, като ви помага да идентифицирате най-подходящите ключови думи за вашата целева аудитория.

Jasper AI е асистент на интелигентност на изкуствения отдел което помага да се създаде оптимизирано съдържание за SEO според конкретни данни, адаптирани към вашите нужди.

Чрез комбиниране на информацията, предоставена от сърфирането, и автоматизираното създаване на съдържание на Jasper, можете лесно да създадете съдържание, богато на SEO, имайки a a трайна стойност.

В тази статия ще ви покажа как да интегрирате сърфирането и яспата за o Btne най-добрата комбинация от SEO, като същевременно ви дава съвети как да извлечете максимума от двете платформи.

Какво е сърфист SEO?

surfer homepage

Surfer Seo е SEO платформа, предоставена от изкуствения интелект, която ви помага да оптимизирате съдържанието си за класификацията в търсачките.

Surf предоставя информация въз основа на данни ées, които дават възможност да се определи кои са най -ефективните ключови думи за вашето съдържание.

Страниците за търсене на търсачките (SERP) стават все по -конкурентни, от съществено значение е да следвате тези промени и да адаптирате неговите Съответно стратегия за съдържание, за да останете на върха на конкуренцията.

Така, при сърфирането, можете да се уверите, че съдържанието ви винаги е актуална и подходящо.

Можете също да се свържете Потърсете вашия конзола за търсене в Google За да получите препоръки в реално време по отношение на DE SEO on- Страница.

Полето, в което Surfer Excels, е неговият SEO редактор на съдържание, където можете да видите целевите ключови думи и броя пъти, които трябва да бъдат включени в статията, за да се опитате да повдигнете за определена заявка.

Относно търсенето на ключови думи, Surfer предоставя повече от прости предложения за думи CL És – Това ви дава преглед на конкуренцията, ключови думи, които вероятно ще работят, и тези, които няма да бъдат.

След като се свържете с таблото си на Surfer SEO, можете да създадете персонализирани кампании за конкретни заявки и Следете успеха им във времето.

Благодарение на този подход, фокусиран върху данните, можете да направите промени и да адаптирате стратегията си за съдържание.

За повече подробности можете да прочетете Моят подробен преглед на Surfer Seo

Какво е Jasper AI? <фигура class = "w-richtext-figure-тип-образно изображение w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 750pxpx">

jasper homepage

Jasper AI ( Бивш Jarvis) е инструмент, който улеснява маркетинга на съдържанието и автоматизираното създаване на съдържание.

Jasper е отличен избор за бързо производство на висококачествено съдържание и адаптиран към SEO благодарение на изкуствения интелект .

Това е интуитивна платформа, която позволява на всеки лесно да създава привлекателно съдържание.

В контекста на Вашата стратегия за съдържание, можете да използвате Jasper за производство на съдържание според конкретните данни, които го предоставяте.

Изследването на двигателите оценява сайтовете, които са авторитетни и които задълбочават адресирания обект и Jasper може да ви помогне. < /p>

Благодарение на редакционен работен процес n Съдържание, което се вписва идеално в режима на работа на редактор, Jasper ви позволява лесно да генерирате качествено съдържание в голям мащаб.

За да оптимизирате съществуващото съдържание, можете също да използвате Jasper, за да добавите по -подходяща информация и Актуализирайте съдържанието си.

Можете също да използвате Jasper файлове, за да организирате съдържанието, което ви позволява да намерите идеи и да планирате бъдещи съобщения, без да напускате платформата. << /p>

Така никога няма да Бъдете блокирани върху генерирането на съдържание.

За начинаещи, напреднали потребители и всички, които са между двамата, Jasper е мощен инструмент, който ви позволява да подобрите съдържанието на уебсайтовете и да запазите крачка пред Конкуренция.

Въпреки английския си интерфейс, Jasper е 100% използваем на френски език. I hope that my suggestion to translate the interface for French-speaking teams will be taken into account very soon

interface Френски Jasper AI

За повече подробности можете да прочетете моят подробен преглед на Jasper AI

за интегриране на SEO сърфиране с Jasper AI

Ето стъпките на An Интеграция Успешна:

  • Ще трябва да създадете два отделни акаунта на двете платформи. Двата инструмента предлагат тестове, така че да можете да ги тествате без риск.
  • Отворете акаунта си в Jasper и щракнете върху иконата, представляващ зъб, за да получите достъп до параметрите.

<клас Фигура = Клас = "W-richText-figure-type-image w-richtext-arign-fullwidth" style = "max-width: 274pxpx">

jasper ai параметри
  • Sélectionnez „Intégrations“.

jasper ai
  • Vous trouverez alors une rubrique appelée SurferSEO avec un bouton correspondant sur son côté droit. Преди да натиснете този бутон, уверете се, че първо сте се свързали със Surferseo; В противен случай няма да има връзка между двете приложения.

Activer l'intégration de Jasper AI et Surfer SEO

  • Когато всичко е готово, натиснете синия бутон, за да финализирате процеса на интеграция!
  • , за да се уверите Тази интеграция е успяла, отвори съществуващ документ в Джаспър или създаде нов, като кликне върху „Sign +“. Изберете „Започнете от нулата“ или „Блог пост работен процес“.

    choix des options Jasper AI

    < P> Ако забележите иконата на Surferso в центъра на екрана, това означава, че интеграцията е успяла. Ако обаче това не е така, опитайте се да изключите и се свържете отново с двете приложения със същия браузър (докато изтривате бисквитки).

    За да започнете да използвате SEO режим, щракнете върху един от документите, които сте създали преди в левия прозорец. От този момент ще намерите всичките си документи.

    резолюция на грешки

    Ако предишните инструкции не са работили и този сърфист все още не се появява на Jasper AI, ето някои са някои Елементи, които да ви помогнат да решите проблема:

    • Уверете се, че използвате Surf и Jasper AI в същия браузър. За да може Jasper AI да открие, че сте свързани със сърфист, разрешете бисквитки от трети страни в браузъра Chrome.
    • За да сте сигурни, че цялото съдържание се показва правилно на вашия браузър, отделете време, за да изтриете блокери Pop Pop -Up Windows, които можете да имате на мястото си (случайно имам бъгове със смели и опера).
    • Ако използвате виртуална частна мрежа и поканата за сърфиране n ‘не се появявайте в Jasper AI, Изтрийте вашата виртуална частна мрежа, за да видите дали тя решава проблема.

    В контекста, в който не можете да намерите бъгове, Jasper Assistance AI е много ефективен и бърз. & nbsp;

    Например, например им отне няколко часа, за да отговорят на всичките ми въпроси: & nbsp;

    Support de Jasper AI

    Avantages de l’utilisation От тази интеграция

    Ето предимствата на използването на SEO сърфирането и комбинацията от джаспър за SEO цели.

    Бързо Анализ на ключови думи към Target

    tableau de bord de Jasper AI

    Благодарение на анализатора на сърфиране можете бързо и прецизно да получите пълен анализ на ключовите думи, за да се насочите.

    Предимството на“ Използване на реално- Инструментът за търсене на ключови думи в създаването на съдържание е, че дава възможност да се гарантира, че съдържанието ви е актуална и подходящо.

    Достъп до данни от +200 страни

    Докато потребителите виждат оценка на съдържанието, която „търсят За да получите възможно най -високо, когато създават съдържание, данните, анализирани чрез сърфиране във фоновия фон От повече от 200 страни и региони по света.

    Този процес гарантира, че вашето съдържание е насочено към широк спектър от потребители, които се интересуват от темата.

    Surfer също използва ключови думи от естествени Езиково лечение (NLP) в своите препоръки.

    Благодарение на това, сърфирането може точно да идентифицира предметите, свързани с вашата заявка, и съответно да предложи идеи за съдържание.

    Ще отнеме много време и би било много скъпо, ако трябваше да извършите тази операция ръчно, стъпка по стъпка.

    Анализът на мощни SERP

    Получаване на желаните резултати в SERP често изисква задълбочен анализ на SEO стратегии на вашите конкуренти.

    За да създадете оптимизирано съдържание, трябва да разберете намерението да търсите потребители на интернет, когато те направят Google заявки.

    Правилният пейзаж на SERP може да ви помогне да създадете всичко, тъй като добрите заглавия, структурата на The съдържание и избора на думи до оптимизирането на вашето съдържание за видимост.

    Можете да използвате Surfer SEO за анализ на уебсайтове и връщане на връзки на вашите конкуренти, за да разработите ефективен текст, който се откроява от конкуренцията. < /p>

    Създаване на съдържание, което интересува аудиторията

    Ако е лесно да се генерира съдържание, фокусирано върху ключови думи, то е точно както е толкова толкова, както е също толкова много, както е също толкова Важно е да имате предвид целевата си аудитория.

    Вашият акаунт в Jasper Тя ви позволява да създавате съдържание, предназначено за аудитория, която съответства на предоставените ключови думи.

    Хромни разширения

     Jasper chrome extension
    extension chrome de surfer seo

    surf and jasper ai offer a chrome extension that can pass their capacities to the upper level.

    You can quickly discover the most keywords Efficient to Целейте и създайте съдържание, което класифицира по-добре в страниците на резултатите от търсачките, без да е необходимо да бъде на конкретна платформа.

    Бърза средна стойност за генериране на съдържание

    , че е урок за използването на продукт или употребата of models to generate quality content on a subject, you can use surfing and jasper ai to create content quickly.

    by emphasizing The quick creation of content, you can stay in the race and never miss an event due to Липса на оборудване.

    Можете също да използвате Jasper, за да изпратите поканени елементи, за да създадете връщащи се връзки към вашия уебсайт и да подобрите видимостта си в страниците за търсене на търсачките.

    Създаване на заглавия, въведения, заключения, често задавани въпроси и др.

     jasper ai models

    Le contenu optimisé pour le SEO sur page est essentiel pour que votre site Web soit mieux classé dans les pages de résultats des Търсачки.

    Въпреки това, никой няма да прочете съдържанието ви, ако заглавието, субтитрите и съдържанието не са закачливи.

    Jasper AI ви позволява да използвате правилната информация, за да създадете заглавия които привличат вашата целева аудитория.

    Още, това ви помага да генерирате интроси и изход за вашето съдържание, така че вашите читатели да останат достатъчно дълги, за да прочетат целия документ. << /p>

    нови идеи за писане

    modèles marketing jasper AI

    В дигиталния маркетинг копирайтингът е да пише убедително съдържание, което насърчава читателите да действат.

    Въпреки че SEO за потребител на интернет не се прилага толкова много в тази област, винаги можете да намерите идеи В ключови думи, за да ви помогне да разработите убедителен текст.

    Относно Jasper, тонове модели, специфични за копирайтинг, улесняват създаването на текстове.

    Как да извлечете максимума от Surfer и Jasper

    Ето някои от най-добрите съвети, които да ви помогнат да направите най-много i на тази интеграция:

    Уверете се, че правите задълбочени изследвания на вашите конкуренти.

    Независимо дали изпълнявате съществуващи статии в блога или създавате съдържание от нула, е от съществено значение да направите в -задължителни изследвания по темите, свързани с вашия сектор и вашия целеви пазар.

    чрез извършване на ръчни изследвания по темата, по които Вие създавате съдържание, ще получите ценна информация за вида на съдържанието, което хората търсят и което също може да бъде добре класифицирано.

    Препоръки за сърфиране за SEO на страница.

    Surfer предоставя няколко американски SEO инструмента, които Можете да използвате, за да оптимизирате съдържанието си за търсачките.

    Например имате достъп до ценни мерки, като броя на думите, които даден елемент трябва да включва, броят на заглавията и параграфите, средния брой на броя на средния брой на средния брой на броя на броя на думите Думи за целеви ключови думи и др По-добра класификация.

    Използвайте джаспър, за да създадете съдържание според Възможности за ключови думи

    Въпреки че сърфирането е отлично за целите на оптимизацията, Jasper може да осигури специфичен умен Маркетинг Celists Допълнителни инструменти за създаване на съдържание, което предлага стойност и е по -добре класифицирано в SERP.

    Използване на инструменти и модели за писане, като очертанията или блога на блога Идеи за теми, SpecCartifical Intelligence of Marketing може да генерира идеи за статии в блога От съответните ключови думи или теми, свързани с техния сектор на дейност.

    Също така помислете за използването на Jasper за по-незначителни изисквания по отношение на създаването на съдържание.

    Тези изисквания могат да включват създаването на мета-описания или разработването на заглавия и заглавки.

    следвайте напредъка и коригирайте стратегиите, ако е необходимо

    След като създадете съдържанието си, оптимизирано за SEO, е от съществено значение редовно да контролирате работата си.

    Това проследяване ще ви помогне да идентифицирате това, което работи най-добре за вашите целеви ключови думи и Q елементи UI трябва да бъде оптимизиран повече, за да се получат по-добри резултати от класификацията.

    Използвайте сърфист SEO за извършване на одити на съдържание

    И накрая, възползвайте се от функцията за одит на сайта Surfer, която помага на маркетинговите мениджъри да оценят текущата си SEO конфигурация, да намерят грешки и да ги коригират.

    За да направите това, можете да можете Направете SEO одит на вашето съдържание, за да се уверите, че е достатъчно оптимизиран за роботи и посетители на търсачките. Интеграции

комбинирайте силата на тези два инструмента с друг софтуер и Услугите могат да бъдат чудесен начин да оптимизирате съдържанието си, за да получите по-добри класирания.

Тук е преглед на предлаганите интеграции. << /p>

1. & nbsp ; Surf SEO

Това са някои от интеграциите на SEO сърфиране:

  • Google Документи : Интеграцията на Google Docs в работния си поток на сърф ви позволява лесно да създавате и сътрудничите на съдържанието, да наблюдавате промените и да гарантирате контрол на качеството.
  • WordPress : Интегрирайте WordPress, за да сърфирате, за да рационализирате процеса на бързо създаване на съдържание за вашия блог или уебсайт.

2. & nbsp; jasper

от друга страна , ето някои от най -популярните интеграции на Jasper:

    copyscape : copyscape е отличен инструмент за проверка на плакатурата и гарантиране, че съдържанието ви е уникално. < /li>

  • Grammarly : Grammarly помага за подобряване на граматиката, правописа и яснотата на вашето съдържание. Можете бързо да проверите грешките и да ги коригирате незабавно от редактора на съдържанието.

Цени

Сърфежният процент започва от 59 долара за основния план, $ 119 за професионалния план и 239 долара за бизнес плана.

surfer seo prix

< /Figure>

Jasper Цените започват от $ 29/месец за стартерния план и $ 59/месец за режим на шефа. За клиентите на Enterprise има персонализирана цена според техните нужди.

Jasper предлага и пробна версия на SEO Surf Account за $ 1 за 30 дни. Ще намерите връзката, която да се регистрирате в своя Jasper интерфейс.

jasper prix

Те се плащат месечно; Можете също така да изберете годишно плащане на двата инструмента, за да спестите пари.

резюме.

В този преглед на Jasper и Surfer SEO, I AI разгледах Как комбинацията от тези два инструмента може да ви помогне да създадете оптимизирано съдържание за по -добра класификация в SERPS.

Благодарение на възможността за създаване на ганди за съдържание, мониторинг на класирането и извършване на одити на сайта с помощта на SEO Surfer и различни Jasper Инструменти за създаване на съдържание, можете лесно да оптимизирате съдържанието си за търсачки и посетители.

Благодарение на тези инструменти можете да създадете уникално и висококачествено съдържание, което съответства на вашите цели seo .

Започнете с surferseo .

Започнете с jasper .

Повече информация: Добрата SEO стратегия за блогъри може да предаде вашия блог на следващото ниво, като ви помогне да ви помогне по -добре да се класифицирате в The SERP и привличат повече читатели.

Още, знайте кои SEO инструменти Използване и как да ги комбинирате като част от част от Продуктивният работен процес може да ви помогне да създадете качествено съдържание, което ще позволи на вашия блог да достигне нови височини.

Някои от връзките, които се появяват в тази статия, могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които мога да ми осигуря безплатно възнаграждение за вас, ако решите да купите платен план.
Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.
Comment associer SurferSEO et Jasper AI ? (2023)