➤ 10 най -добри сайта и безплатен софтуер за споделяне на файлове (2023)

< Div Class = "_ 20px">

Сайтове за споделяне на файлове Предоставят услуги, позволяващи на техните потребители да имат достъп до цифрови медии като снимки, видеоклипове, документи и т.н. Отвсякъде.

Това ще ви помогне да прехвърляте големи файлове по практически начин. Освен това ще ви помогне да си сътрудничите лесно по целия свят.

според Бъдеще на пазарни проучвания , размерът на пазара на Mondartificial Intelligencel за софтуер за споделяне на файлове трябва да нараства със среден годишен темп на растеж от 24,8 % до 2023 г. Изображение Споделяне на файлове:

споделяне на файлове: stats

< /Figure>

advice & nbsp ;: Когато изберете уебсайт или софтуер за споделяне на файлове, трябва да вземете предвид фактори като ограничения за безопасност, съвместимост, цена и съхранение на файлове или споделяне на файлове. Компаниите се нуждаят от сигурно, стабилно и гъвкаво решение. За да намерите сигурното решение, трябва да разберете как компанията, сайтът или софтуерът съхранява данни.

Преглед на сайтовете за споделяне на файлове

Предимства на споделянето на файлове в облака: Вие се възползвате от по-добра достъпност до файлове. Можете да получите достъп до файловете, да ги променяте и споделяте лесно, където и да се намирате. Това също ви позволява да възстановявате изгубени файлове. Тези услуги подобряват сътрудничеството. Можете лесно да споделяте големи файлове.

Недостатъците на програмите за споделяне на файлове: Сигурността на данните е неразделна част от програмите за споделяне на файлове. При липса на подходящи мерки за сигурност рискът от вируси или злонамерен софтуер от отдалечен файл е по -висок. След споделяне на файла понякога е трудно да го следвате, но някои платформи предлагат усъвършенствани функции като ограничаване на броя на изтеглянията или фиксирането на датата на изтичане.

Вземайки предвид фактори като напреднали Характеристики, функции за сигурност, цена и т.н., ние избрахме 13-те най-добри сайта за споделяне на файлове. Списък на най-добрите уебсайтове за споделяне на файлове

  1. pcloud
  2. Wetransfer < /li>
  3. Google DRI VE
  4. Dropbox
  5. кутия
  6. onedrive
  7. imgur
  8. iCloud
  9. Onehub < /li>
  10. Средно детски интелект
  11. MEGA
  12. Egnyte
  13. SAM9000 APM
  14. 1) internxt .

    Най -доброто решение за интелигентността и глобалната безопасност на confidenstartArtrtictiquique.

    internxt табло

    Internxt est un service d E ОТВОРЕН СЪОБРАЖЕНИЕ НА ОТВОРЕНИЕТО И ПОСЛЕДВАНЕ НА ПОВЕЧЕТЕНОСТТА. Всички файлове, записани или споделени от Barificial Intelligence of the Cloud Service, базирани на блокчейн, са криптирани от началото до края, фрагментирани и разпръснати в децентрализирана мрежа.

    Internxt дава приоритет на сигурността и правото на поверителност на потребителите, като гарантира, че първите и третите страни нямат абсолютно никакъв достъп до данни и лична информация на потребителите.

    функции

    • Няма неоторизиран достъп до вашия Информация и данни.
    • Всички изтеглени, съхранявани и споделени данни са криптирани от протокол за разузнаване на разузнаването от началото на разузнаването AES-256. Github.
    • Всички планове (включително безплатния план) имат всички активирани функции и дават достъп до всички услуги на Internxt: Drive, Photos и Send.
    • Генерираните връзки за споделяне позволяват От потребителя зависи да ограничи броя пъти, когато файловете се споделят.
    • Достъпни във всички платформи: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS и Web.

    <

    <

    <

    <

    < H4> Недостатъци

    Трябва да изпълнявате задачи за уроци, за да отключите 10 GB безплатно съхранение.

    присъда

    Internext използва технологии с нулеви знания и сериозно ангажира S ‘Sivious ангажира в предаването на правото на поверителност на потребителя преди всичко. Internxt също ви предлага 10 GB безплатно онлайн съхранение с достъп до всичките му премиум функции и основните му услуги.

    Цени

    internxt предлага безплатен 10 GB план и личните планове на Internxt Започнете от 20 GB само за $ 1,15/месец. Най -популярният им план дава на потребителите 200GB за $ 5.15/месец, а най -обширният им план е абонамент за 2TB само за 11,50 долара/месец. Налични са и годишни формули и търговски интелект. -3718575fb4af%7c1675372471932 & amp; u = https%3a%2f%2finternxt.com%2ffr & amp; stat = 1 „target =“ _ blank „> Посетете уебсайта на internxt

    Най -доброто решение за сигурни файлове на файлове и документално сътрудничество.

    <клас на фигура = "W-richtext-figure-type-образно изображение w-richtext-align-center">

    sync табло

    sync.com е сигурна платформа за съхранение на облак. Тя позволява на вътрешните екипи, външни партньори, клиенти и потребители да си сътрудничат заедно. Това прави файловете достъпни за компютри, мобилни устройства и мрежата. За сигурно сътрудничество във файлове, Sync.com ви позволява да създавате централизирани папки и да управлявате техните разрешения.

    функции

    • Sync.com функции за споделяне на документи С персонализиран портал за клиентски файлове.
    • Запазва вашите файлове в реално време.
    • Той има усъвършенствани контроли за споделяне и капацитет на историята на файлове над 365 дни, изтегляне на ограничение, защитена парола и т.н. .
    • За поверителност и защита на поверителността той предлага функции като край -до -ен криптиране, съответствие на HIPAA, спазване на GDPR и др.
    • Той има функции за контрол на достъпа с помощта на пароли, дати на изтичане и др.

    Недостатъци и NBSP;

    Нищо специално за споменаване.

    присъда

    Sync.com е платформа за споделяне и сътрудничество на файлове Documentair E, който улеснява незабавния достъп до файлове от компютри, мобилни устройства и мрежата. Тя ви позволява да управлявате разрешения за осигуряване на споделяне и сътрудничество. Неговите революционни функции за поверителност ще гарантират безопасността на вашата работа.

    Цени

    sync.com предлага планове за физически лица и екипи. Има безплатен план за хора с основни функции. Два други плана за физически лица са соло Basic ($ 8 на месец) и соло професионалист ($ 20 на месец).

    плановете за екипи са стандартен екип ($ 5 на потребител на месец), Team Unlimited ($ 15 на потребител на месец) и предприятие (получете оферта). Всички тези цени са за годишно фактуриране.

    Посетете уебсайта на Sync.com

    3) pcloud .

    Идеален за малки и големи предприятия.

    pCloud

    pcloud е сигурно облачно съхранение, което ще ви позволи да съхранявате, споделяте и работите върху всички ваши файлове. Той е достъпен на всяко устройство. Можете да споделяте и да си сътрудничите с приятелите си. PCLOUD Crypto ще гарантира интелигентността на ConfidentArtarture на вашите частни файлове. Той осигурява най -високото ниво на криптиране.

    За вашите снимки и други файлове PCLOUD може да осигури напълно защитен софтуер за управление на цифрови активи. Той ще запази изтритите файлове в папката за боклук за известно време. Тази продължителност варира в зависимост от плана. Това е 15 дни за безплатен план и 30 дни за платени планове.

    Функции

    • PCLOUD ще ви позволи да споделяте файлове при l ‘помощта на Няколко опции като покана във файл, изтегляне и зареждане на връзки и директни връзки.
    • Той има управление, споделяне, сигурност, управление на версии на файлове за управление на функции, архивиране на файлове и управление на цифрови активи.
    • За да управлява файлове, PCLOUD предлага възможността за търсене и филтриране на файлове.
    • Той осигурява криптиране TLS/SSL при прехвърляне на файлове от вашата машина към PCLOUD сървъра.
    • IT Предлага повече функции за сигурност, като защита на паролата и криптиране на клиента. /a>

      недостатъци

      • Той не предвижда да бъде Aucher на функции в безплатната версия.

      присъда

      pcloud е една от най -добрите криптирани и сигурни платформи за съхранение в облак. Можете да запазите файла и да получите достъп до него от всички устройства. За определен период може да спести версиите на файловете.

      Цени

      PCLOUD предлага два плана за ценообразуване, премиум планът от 500 GB (47,88 долара годишно) и премиум план Над 2 TB ($ 95,88 годишно). Налични са и житейски планове. Платформата може да бъде изпробвана безплатно, защото предлага безплатен план.

      Посетете уебсайта pcloud

      4) wetransfer.

      Идеален за малки и средни предприятия и независими. Той е лесен за използване.

       WeTransfer

      WeTransfer fournit une Платформа за изпращане на файлове по целия свят. Той предлага възможността за връщане и изтриване на трансфери. Той поддържа трансфери, защитени с парола. Можете да имате вашата страница и вашия PRO URL с Pro Plan. Освен това предлага функция за влачене и пускане. Можете да прехвърляте файлове или папки с тази платформа, без да ги цип.

      функции

      • Wetransfer ви позволява да решавате (седмица/месец/завинаги) на Прехвърлянето, което трябва да бъде налично на разположение при съхранение.
      • Той има функция „Изтегляне на мониторинг“. Това ще ви помогне, за връзки да видите броя пъти, когато се изтеглят вашите трансфери.
      • Той предлага функции за управление на трансфери за връщане, прехвърляне или изтриване на вашите трансфери.
      • Можете да определите дефиниране Персонализирани дати за защита на паролата и изтичане.

      Недостатъци

      • Wetransfer не осигурява дори малко място за съхранение с безплатния план. < /li>

      присъда

      Wetransfer може да се използва за прехвърляне на файлове или папки. Той съдържа много други функции като прехвърляне на имейли до 50 души и прехвърляне на връзки към неограничен брой хора.

      Цени

      Wetransfer ви позволява да споделяте за безплатен обем Файлове до 2 GB. С платен план той ще ви позволи да изпращате и получавате до 20 GB. Планът на Wetransfer Pro ще ви струва 12 на месец.

      Уебсайт: weTransfer

      5) Google Drive.

      Идеален за малки и големи компании и независими.

       GoogleDrive

      Google Drive предлага безплатно облачно съхранение за лична употреба. Той се присъедини към мощния капацитет за търсене в Google в Drive. Той предлага ненадмината скорост. Той има функции за съхраняване, споделяне и сътрудничество във файлове и папки. Той е достъпен за мобилни телефони, таблети и компютри.

      Gsuite Essential Intelligence за екипи предлага много други функции като лесен запис на срещи и офлайн достъп.

      функции

    • Transparent integration with native cloud applications, docs, sheets and slides.
    • Google Drive can collaborate with Microsoft Office files without converting The format of the file.
    • < Li> ще ви позволи да променяте и съхранявате почти 100 вида традиционни файлове като PDF, CAD файлове, изображения и т.н.

    • Благодарение на изкуствения интелект и технологията за търсене на Google, вашият екип ще може За да намерите файлове до 50 % по -бързо.

    недостатъци

  15. Той не предлага защита на паролата за споделени файлове.

    присъда

    Google Drive ще помогне на вашия екип да си сътрудничи в TEM Истински PS благодарение на прозрачната си интеграция с местните облачни приложения. Той е достъпен за устройства Windows, Mac, iOS и Android.

    Цени

    Google Drive предлага безплатно 15 GB пространство за физически лица. Той предлага други формули за физически лица, 100 GB (1,99 долара на месец), 200 GB (2,99 долара на месец) и 2 TB (9,99 долара на месец). Можете да получите оферта за Gsuite Enterprise Estentartict Intelligencels.

    Уебсайт: Google Drive

    Препоръчително възпроизвеждане: пакет за подробности за Google Drive

    6) Dropbox.

    Идеален за компании от всякакви размери, самостоятелни и самотни работници.

Dropbox е работно пространство, предназначено да намали натоварването. Той ще събере съдържанието на вашия екип. Това ще ви позволи да използвате инструментите по ваш избор. Той може да осигури индивидуална поддръжка, за да помогне на администраторите да управляват по скалата. Платформата ще ви позволи да централизирате съдържанието на вашия екип, да си сътрудничите по всяко време и навсякъде и може да трансформира вашите файлове.

Функции

  • Dropbox ще ви позволи да организирате традиционни файлове заедно, облачно съдържание и преки пътища в мрежата.
  • Ще прекарате по -малко време в търсене на файлове, защото ви предлага персонализирани предложения, за да ви давате файлове и файлове.
  • Можете да използвате тази платформа, за да координирате вашия екип и да напреднете проекти с инструментите, които използвате ежедневно.

Недостатъци

  • Не той не е Предложете безплатен план.
  • присъда

    Dropbox осигурява лесни инструменти за споделяне и сътрудничество. Ще се възползвате от усъвършенствани функции за контрол и сигурност.

    Цени

    Dropbox Business предлага три ценови планове: стандарт ($ 12,50 на потребител и на месец), напреднали ($ 20 от потребител и на месец) и предприятие (получете оферта). Безплатна пробна версия е достъпна за 30 дни.

    Уебсайт: Dropbox

    < P> Препоръчително четене: подробен лист за капки

    7) кутия.

    Идеален за малки и големи предприятия.

    box

    Box est la plateforme de gestion de contenu, workflow and secure сътрудничество. Това ще ви позволи да си сътрудничите с всеки, навсякъде и на всяко устройство. Потребителският интерфейс е преработен и са добавени нови функции, като колекции, пояснения и опростена интеграция на увеличение. Той предлага функции както за екипи, така и за индивиди.

    функции

    • Box има усъвършенствани контроли за безопасност, интелигентно откриване на заплахи и цялостно управление на информацията. < /li>
    • Тя може да бъде интегрирана в повече от 1400 приложения, включително O365, GSUITE и Slack.
    • Той предлага гъвкави проверки за сигурност и ще ви позволи да споделяте файлове във всички условия H4>
    • Не се споменават недостатък.

    присъда

    Използване на платформата на кутията, ще се възползвате от автоматизацията на автоматизацията на работния поток , прозрачно сътрудничество и безупречна сигурност. Той е лесен за използване и ще опрости работата ви.

    Цени

    кутията предлага четири формули за компании: стартер (5 долара на потребител на месец), бизнес (15 долара на потребител на потребител на Потребител на потребител на потребител на потребител на потребител на потребител на потребител на потребител на потребител на потребител на потребител на потребител на потребител на месец), бизнес плюс (25 долара на потребител на месец) и предприятие ($ 35 на потребител на месец ).

    Всички тези планове могат да бъдат изпробвани, преди да бъдат закупени. Той предлага безплатен план за хората. Той също така предлага корпоративни апартаменти, планове за платформа и планове за физически лица. Всички споменати цени са за годишно фактуриране. Налична е и месечна опция за фактуриране.

    Уебсайт: кутия

    < h3 id = "8 -onedrive"> 8) OneDrive.

    Идеален за малки и големи предприятия.

    OneDrive< /Div>

    OneDrive е една от популярните услуги за синхронизация на настаняване и синхронизиране на файлове. Може да се използва за съхраняване на облачни данни, споделяне на файлове и синхронизиране на файлове на устройства с Android, Windows Phone и iOS. Той поддържа Windows и Mac OS.

    OneDrive осигурява допълнителен защитен слой и можете да съхранявате важни файлове и снимки.

    функции

  • OneDrive е полезен за запазване на вашите файлове и снимки и достъп до него навсякъде и от всяко устройство.
  • Можете да получите достъп до избраните файлове, без да сте онлайн.
  • Дори ако вашето устройство е загубено, Няма да загубите вашите файлове. Те ще останат защитени.
  • Ще можете да споделяте големи файлове, като просто изпратите връзка по имейл или SMS.
  • недостатъци

  • Той предлага само 5 GB безплатно пространство за съхранение, което е много по -ниско от безплатното пространство за съхранение на Google Drive.
  • присъда

    OneDrive прави прави прави прави Вашите файлове, достъпни при поискване. Имате личен сейф за съхраняване на вашите важни файлове. Той поддържа офлайн достъп за избрани файлове.

    Цените

    5 GB място за съхранение са достъпни безплатно. Има абонаментни планове за различни опции за съхранение, като 100 GB, 1 до и 6 до.

    Уебсайт: OneDrive

    За да разберете повече, можете да прочетете моя Подробен преглед на OneDrive

    9) imgur.

    Най-доброто за забавление на съдържанието в интернет.

    imgur

    Imgur est une plateforme qui vous permet de partager des fichiers à des fins of div . Можете да споделяте смешни, информативни, вдъхновяващи изображения, мемове, GIF файлове и т.н. Това е достъпен разнообразие на уебсайта на работния плот, приложението Android, приложението iOS и мобилния уебсайт.

    Препоръчително възпроизвеждане: Най -добрите услуги за съхранение в облак

    Той има функция, която ще ви позволи да променяте съдържанието на вашите публични съобщения. Той има функционалността за маркиране на изгледа, която записва съобщенията, консултирани в навигационната лента със сив цвят.

    функции

    • imgur представи нов облик за Началната му страница.
    • Предлага функции за мащабиране на видео, които автоматично ще преоразмерят съдържанието на видеото до височината на вашия браузър.
    • Той ще заглуши промените на потребителя. Това означава, че ако поставите някои потребители в ням, няма да видите техните коментари да се появяват в съобщения.
    • Ще бъде по -лесно да се докладва, интегрира и изтегля съобщението, тъй като тези опции са достъпни в горната част на върха на страницата.

    недостатъци

  • Няма неудобство за споменаване.
  • присъда

    imgur е място в интернет, където ще намерите съдържание на генерален интелект.

    проценти

    Според коментарите, Pro функциите преди са били достъпни за $ 3 на месец, но Те вече са достъпни безплатно. IMGUR API е достъпен безплатно за употреба на не -сродов случай. >

    10) iCloud.

    Идеален за малки и големи предприятия и независими.

    iCloud

    iCloud предлага услуга за съхранение и компютърна компютърна услуга. Тя позволява на потребителите да съхраняват документи, снимки и музика. Тези данни се съхраняват на отдалечени сървъри. Данните за устройствата на iOS се запазват безжично. Споделянето на снимки, музика и игри е възможно благодарение на безжичната система AirDrop. За да създадете iCloud акаунт, трябва да имате iOS устройство или Mac.

    функции

    • Ще ви позволи да съхранявате хетерогенна музика, приложения, Резервни копия, отметки, бележки и т.н.
    • Ще получите платформа за сървъри за съобщения и ябълки. внедрете функционалността на iCloud в техните приложения.
    • Той предлага функцията „Намери моите приятели“, която позволява на потребителите да споделят текущата си позиция с приятелите си.

    недостатъци

    • Трябва да имате устройство на Apple, за да създадете акаунт.

    присъда

    iCloud предлага прозрачна интеграция с продуктите на Apple. Това е разузнавателна резба услуга. Според прегледите услугата е достъпна на конкурентна цена. Единственият недостатък е, че потребителите трябва да имат iOS или Mac устройство.

    Цени

    С всеки акаунт той предлага безплатно пространство за съхранение от 5 GB. Можете да поискате пространство за допълнително съхранение за съхранение на място за съхранение за съхранение за съхранение за съхранение на пространство за допълнително съхранение за съхранение на място за съхранение за съхранение за съхранение на място за допълнително съхранение за съхранение за съхранение за място за съхранение за съхранение за място за съхранение за място за съхранение за място за съхранение за място за съхранение за място за съхранение за място за съхранение за място за съхранение за място за съхранение за пространство за допълнително място за съхранение за място за съхранение за място за съхранение на място за пространство за допълнително съхранение Допълнителна цена.

    Уебсайт: iCloud

    , за да разберете Повече, можете да прочетете моят подробен преглед на iCloud

    11) Onehub. < /h3>

    Идеален за малки и големи предприятия.

    onehub

    Onehub est une plate Форма, позволяваща на компаниите да споделят файлове безопасно в облака. Elle vous permet de télécharger des dossiers par le bartificial intelligenceis d’une interface de type glisser-déposer. Il fournit une facilité de collaboration qui vous aidera à garder vos clients engagés et informés. Il vous permettra de définir les autorisations basées sur les rôles au niveau des dossiers ou des fichiers.

    Onehub vous permet de partager le contenu par le bartificial intelligenceis de liens sécurisés, en définissant des dates d’expiration, des niveaux d’accès et des mots de passe.

    Fonctionnalités

    • Pour le téléchargement de fichiers, il offre les fonctionnalités suivantes : versionnement automatique, passerelle FTP sécurisée pour les téléchargements de masse, téléchargement de dossiers par glisser-déposer, etc.
    • Il offre des fonctionnalités qui vous permettent de personnaliser le logo, les couleurs et les pages de votre espace de travail.
    • Il offre la meilleure sécurité de stockage en cloud pour les entreprises, comme les pistes d’audit, les autorisations basées sur les rôles, les délais de session, etc.
    • Il protège les données avec une authentification à deux facteurs.
    • Il prend en charge tous les principaux types de fi chiers pour la prévisualisation dans votre navigateur ou sur les appareils mobiles.

    Inconvénients

    • Vous devez connaître les fonctions administratives pour les utiliser.

    Verdict

    Onehub est une plateforme riche en fonctionnalités qui offre de nombreuses autres fonctions comme les filigranes et les formulaires de signature intégrés.

    Tarifs

    Onehub peut être essayé gratuitement pendant 14 jours. La solution est proposée en quatre plans tarifaires : Standard (12,50 $ par utilisateur par mois), Advanced (20 $ par utilisateur par mois), Data Room Edition (300 $ par mois) et Unlimited Edition (500 $ par mois). Tous ces prix sont pour une facturation annuelle.

    Site web : Onehub

    12) Medartificial intelligenceFire.

    Idéal pour les collectionneurs passionnés, les professionnels indépendants, les photographes ou les entreprises.

    Medartificial intelligenceFire

    Medartificial intelligenceFire est une plateforme gratuite permettant de stocker des photos, des documents, de la musique et des vidéos. Tous ces fichiers seront accessibles de n’importe où. Elle simplifie le partage et le stockage des fichiers. Il offre des fonctionnalités puissantes pour partager, collaborer, stocker et accéder. Il peut être utilisé pour sauvegarder vos fichiers avec 10 Go d’espace gratuit. Avec des bonus, cela peut aller jusqu’à 50 Go gratuits.

    Medartificial intelligenceFire ne se limite pas au partage et au stockage de fichiers, mais il offre bien d’autres fonctionnalités.

    Fonctionnalités

    • Medartificial intelligenceFire fournit une bande passante et des téléchargements illimités.
    • Vous pourrez immédartificial intelligencetement partager des dossiers et des fichiers après les avoir téléchargés.
    • Il vous permettra de télécharger des centaines ou des milliers de fichiers à la fois.
    • Son gestionnaire de fichiers puissant et facile à utiliser vous aidera à organiser vos fichiers et vos documents.
    • Il dispose d’une fonction qui vous permet de partager un fichier avec un „lien unique“. Cela ne permettra pas au destinataire de partager le lien avec d’autres personnes.

    Inconvénients

    • Il y a des publicités avec la version gratuite.

    Verdict

    Medartificial intelligenceFire offre gratuitement une quantité suffisante de stockage, mais avec des publicités. Pour bénéficier d’une expérience sans publicité, vous pouvez choisir les plans premium. Le téléchargement à partir de n’importe quel site Web, le téléchargement groupé et le lien de téléchargement direct des fichiers sont disponibles avec ces plans premium.

    Tarifs

    Outre le plan gratuit Basic, Medartificial intelligenceFire propose deux autres plans, Pro (3,75 $ par mois, facturation annuelle) et Business (40 $ par mois, facturation trimestrielle).

    Site web : Medartificial intelligenceFire

    Logiciels de partage de fichiers

    13) Mega

    Mega est un service qui fournit un stockage en cloud sécurisé et crypté de bout en bout. Il s’agit d’un service de communication contrôlé par l’utilisateur et offre 50 Go de stockage gratuit.

    Son extension pour le navigateur Google Chrome réduira les temps de chargement et renforcera la sécurité. Vos performances de téléchargement seront également améliorées. Il fournit des mises à jour sécurisées.

    Site web : Mega

    14) Egnyte

    Egnyte est une plateforme sécurisée de partage de fichiers et de collaboration de contenu. C’est une plateforme basée sur le cloud et peut être utilisée pour accéder et partager les données. Elle offre les avantages d’un travail à distance sécurisé, élimine les coûts et la complexité, découvre et contrôle les risques, et stimule les entreprises numériques.

    Grâce à ses modèles de déploiement flexibles, à son écosystème d’intégration robuste et à ses API ouvertes, il est prêt à s’adapter à tout type d’entreprise.

    Site web : Egnyte

    15) SAM9000 APM

    SAM9000 APM est l’outil de gestion des tâches et des projets. Vous disposerez d’une application de collaboration pour les tâches, les e-mails et le partage de fichiers. Elle vous permettra de recevoir des fichiers volumineux de vos clients et de les joindre automatiquement aux projets.

    Ces fichiers sont accessibles de n’importe où et sur n’importe quel appareil. Ce produit peut être essayé gratuitement. Son prix débute à 29 $ par mois pour une facturation annuelle.

    Site web : SAM9000 APM

    Conclusion

    Les logiciels de partage de fichiers et le stockage en cloud offrent de nombreux avantages. Si ces services ne sont pas correctement gérés, cela peut avoir de graves conséquences sur la sécurité des données. Il est donc important de choisir judicieusement le site de partage de fichiers.

    WeTransfer, pCloud, Google Drive, Dropbox, Box et OneDrive sont les sites de partage de fichiers que nous recommandons le plus. Vous pouvez choisir la plateforme de partage de fichiers en fonction des exigences de votre entreprise, de votre budget, des fonctions de sécurité, du stockage et des limites du partage de fichiers.

    LECTURE RECOMMANDÉE: Découvrez comment envoyer des fichiers volumineux.

    Nous espérons que cet article sur les sites de partage de fichiers vous aidera à trouver le bon logiciel de partage de fichiers pour votre entreprise.

    Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
    Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
    10 meilleurs sites et logiciels de partage de fichiers gratuits (2023)