➤ 10 най -добри услуги за стрийминг на видео (2023)

Ако неотдавнашната криза на Mondartifice Intelligencele Health ни е научила, че каквато и да е трагедията, която поразява „човечеството, жаждата ни за забавление остава непокътната .

Не е, че стрийминг услугите вече не са били популярни преди пандемичните удари, а новият коронавирус даде на тези платформи. „Възможност да покажат мускула си s Изправен пред социална криза Mondartificial Intelligencele.

Услуги за стрийминг на видео

<фигура class = "w-richtext-figure-image-image w-richtext-align-center">

< img alt="streaming-service" src="https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/6382dea79f6b47bd95f90af8_BJ606ChjXYkzb6ZxW-hczoFk6P58_b1g56WKAVuh_38P-6zyDyjHHSWMBpF4hv5YgEvk_xrdNxRUf-jlxPbaPEV1V7M8csbkgAI7cCrZjSNIlaHCmBqLBpXzcZzKnpIN5V0x3s-8DBVYBPNRuxjGeIHBuFoSoIbC3e8YFSz3F02bneC86_b36Y4r67PEcsGSycgVOZfjAg.jpeg">

< P> Thus , Докато други компании фалираха поради спад в клиентите, гиганти за стрийми на съдържание като Netflix и Amazon Prime видяха, че броят им на зрителите и абонаментите се увеличават както никога досега. Тези платформи всъщност са заменили вакуума, оставен от затворени кина, предоставяйки оригинално и ново съдържание директно на всеки абониран дом.

Техната популярност се е увеличила толкова много, че са представени като смъртта на традиционния опит на киното. Независимо дали това прогнозиране е реализирано или не, едно нещо е сигурно, тези доставчици на стрийминг са там, за да останат.

Докато новите платформи стартират тази година, за да се конкурират с утвърдени гиганти, решихме, че е дошъл моментът да рисува Направете нашия собствен списък на най -добрите стрийминг услуги, налични днес за ваше удоволствие.

В тази статия ще изброим най -популярните доставчици на стрийминг или телевизионни услуги. Ще ви обясним защо те са популярни и ще ви помогнем да определите услугата, която трябва да се регистрирате, за да се възползвате от неограничено забавление.

Когато изберете платформа, не забравяйте да изберете платформа, която има огромна галерия от Оригинално, ново и класическо съдържание. Най -добрите услуги за стрийминг на видео имат пълен интерфейс, с функции като показване на непокътнати субтитри и опции за разделителна способност. И накрая, не надвишавайте бюджета си за подобни услуги.

Услугите, изброени по -долу, имат разумна цена и следователно са достъпни. Така че не изберете план, който се оказва стресиращ за вашето портфолио.

Според доклада за пазарния дял, публикуван от Forbes, Netflix в момента притежава по -голямата част от общите акции на видео стрийминг на пазара . Той е отблизо от първостепенно видео, Hulu, HBO Max и Disney Plus с 6,7 % от акциите.

< div>Q2-vs.-Q3-Top-Five-SVoD-Platforms-scaled

е изненадващо да намерим този netflix. -streaming-television „target =“ _ blank „> Най-добрите платформи за стрийминг на телевизия

Моля, обърнете внимание: Подобрете свързаността си за постоянен поток с добър VPN

различни стрийминг услуги V IDEO са достъпни, но за да получите достъп до тези услуги, ще ви е необходима бърза и ръчна интелигентна връзка. За добро постоянно стрийминг на тези услуги, VPN решения като NORDVPN и IPVANISH могат да ви помогнат. По същия начин, някои услуги са гео-блокирани и VPN може да ви помогне да получите достъп до него.

1) nordvpn

nordvpn ще ви осигури сигурен и частен достъп до интернет. Той е съвместим с всички устройства. Той има 5100 сървъра в 60 страни и навсякъде можете да се насладите на бърза и стабилна връзка. Цената му започва от $ 3,30 на месец за 2-годишен план.

2) ipvanish

ipvanish vpn прави лесна доверието на онлайн разузнаването. Той предоставя мощна интернет разузнавателна конфидиция благодарение на анонимните IP адреси. Той поддържа всички основни платформи. Ipvanish може да спре геоциежа в своята скорост. С използването на това решение, онлайн маркетинговите разузнавателни спецификации, търсачките и уебсайтовете няма да могат да анализират вашия IP адрес или местоположение. Цената на ipvanish започва от $ 4,00 на месец.

Списък на най -добрите услуги за стрийминг

Тук е списъкът на най -добрите услуги за стрийминг на видео:

  1. xtremehd
  2. YouTube TV
  3. Netflix
  4. Sling TV
  5. Apple TV+
  6. Hulu Plus Live TV
  7. HBO Max
  8. TV на Acorn
  9. CBS Всички достъп
  10. DirectTV Сега
  11. Showtime
  12. DirectV поток (преди това AT & t TV сега)
  13. Amazon Prime Video
  14. Philo.
  15. FUBOTV
  16. Disney Plus

Изследване на най-добрите услуги за стрийминг на видео

1) xremehd .

Най -доброто за достъпна IPTV услуга с повече от 20 000 Канали на живо за излъчване.

XtremeHD

Ако стриймингът на емисии от цял ​​свят в ултра-висока дефиниция е това, което търсите, тогава Xtremehd IPTV трябва да се появи в горната част на вашия списък. Просто трябва да се регистрирате за вашите услуги, за да получите достъп до повече от 20 000 канала на живо и при поискване. Имате достъп до популярни емисии от Съединените щати, Обединеното кралство, Канада и други страни по света.

Всяка от формулите му за абонамент е придружена от ръководство за EPG, което помагате да разгледате програмата за излъчване, така че така че знаете точно, когато гледате любимите си предавания или филми. Вие също имате привилегията да гледате видеоклипове с пълна HD, HD и SD резолюция. В допълнение, XtremeHD IPTV също има анти -GEL технология, което означава, че можете да се насладите на съдържанието без прекъсване.

функции

  • TV ръководство (EPG )
  • Антигелна технология
  • Време за работа от 99,9%.
  • Филми и телевизионни сериали при поискване
  • Зареждане на няколко устройства

присъда

С времето за наличност, близо до 99,9 % и огромна галерия от международно съдържание на качеството, XtremeHD IPTV има всичко, което „е необходимо да бъде отлична IPTV и стрийминг услуга . Той работи на няколко устройства и ви позволява да получите достъп до множество премиум канали. Като такава, това е услуга, която препоръчваме да опитате.

цени

  • 36 -hour изпитване – 3 $/изпитание,
  • Месечен план – $ 15/месец,
  • План от 3 месеца – $ 45,99/месец,
  • 6 месеца план – 74,99 $/месец,
  • Едногодишен план – $ 140,99,
  • План за живот – $ 500 в уникални разходи.

Посетете уебсайта на Xtremehd

2) YouTube TV.

Най-доброто решение за непрекъсната дифузия на The Съдържание на повече от 85 канала.

youtube TV

От много дълго време YouTube е бил и все още е една от най -добрите безплатни стрийминг услуги. Той не само даде възможност да се купи разнообразие от добро съдържание за мобилни екрани на много потребители на смартфони, но също така позволи на много талантливи хора да станат пълноценни създатели, като произвеждат и в публикуването на публикация на собственото си съдържание, превръщайки се в известни личности през нощта .

YouTube TV заема тази концепция и я развива, като моли абонатите да платят достъпна цена, за да получат съдържанието си без смущение от реклами. Тази опция обаче не може да бъде привлекателна сама, поради което YouTube също стартира собствена програма от оригинално съдържание, за да се конкурира с Netflix и Prime.

YouTube TV вече може да се похвали Включва съдържание в областта на спорта, информацията и забавленията. Тя ви позволява да запазите любимите си емисии с неограничено съхранение и ви предлага 6 акаунта едновременно.

функции

  • неограничен запис
  • Няма годишен договор
  • Абонамент за 6 акаунта
  • Погасяване и бърз напредък на съдържанието

присъда

YouTube TV се предлага на цена, която изглежда разумна в сравнение с други стрийминг платформи, благодарение на силата, която предлага на потребителите по отношение на съдържанието да се разпространява и какво могат да направят с него.

Цени

30 дни безплатна пробна версия, $ 64,99/месец

Уебсайт: телевизия в YouTube < /a>

3) netflix.

Най-доброто за оригинално и старо съдържание на стрийминг.

 netflix

Netflix est à l’origine de tout, alors bien sûr, il devait figurer sur cette liste. Когато Netflix започна да се представя под лицензионно съдържание, никой не си представи революцията, която той ще стартира по отношение на онлайн развлекателния стрийминг. Хората бяха очаровани от неговите услуги и станаха зависими от услугата, която той предлагаше.

бързо до 2021 г. и Netflix излага по -голямата част от съдържанието, произведено само в Съединените щати. Той също е основен играч в създаването на оригинално съдържание в присъединяването към интелигентност със създатели по целия свят. Серията House of Cards и Stranger Things вече са явления на популярната култура, чиято популярност е нараснала само.

Въпреки че Netflix трябва да се сблъска с ожесточена конкуренция от нови актьори и бивши, платформата винаги има горната ръка, като е пионерът на стрийминг услуги, които познаваме и консумираме днес.

функции

  • Огромна галерия от старо и оригинално съдържание
  • Изберете от the subtitled and lined versions of the content.
  • Elegant interface
  • Pause, advance and back of the content

verdict

< P> Netflix остава любимата платформа за развлечения на мнозина, благодарение на галерията си със съдържание и елегантния и пълен интерфейс. С галерия с оригинално качествено съдържание, която се обогатява ден след ден, е трудно да си представим, че стрийминг платформата може да детронира Краля на стрийминг услугите.

Цени

  • Безплатен 30 -ден пробен,
  • Основен – $ 8,99,
  • Стандарт – $ 12,99,
  • Премиум 15.99 $.
  • <

    <

    <

    <

    < /ul>

    Уебсайт: netflix

    4) Sling TV.

    Най-доброто решение за просто и достъпно стрийминг на съдържание.

     Sling TV < P> Sling TV е една от най -старите и винаги най -евтините услуги за стрийминг на телевизия на живо на пазара. Той няма много удар по отношение на своя интерфейс или обхвата на канали, които предлага. Фактът, че той предлага народно съдържание сред най -ниските цени, направи този инструмент в стълб на пазара.

    Стрийминг услугата е домакин на вериги, които преминават от изкуството да живеят в новините, включително драматично и Спорт и позволява на потребителите да ги разпространяват в 4K резолюция. Функциите включват достъп до канали като Showtime, Starz и много други.

    Функции

    • Достъп до 4K стрийминг
    • Безплатно DVR в облака
    • Достъп до 50+ канал

    присъда

    Въпреки че Sling не предлага много канали, към които бихме искали да имаме достъп , Той предлага качествено съдържание на по -изгодна цена от всяка друга онлайн услуга.

    Цени

    безплатна пробна версия от 3 дни, $ 20 на първия месец, след това 30 долара на месец за Sling Синьо – 3 устройства.

    Уебсайт: Sling TV

    5) Apple TV+.

    Най-доброто решение за излъчване на оригинално съдържание на Apple, Roku, Fire TV устройства и други.

     Apple TV +

    Apple avait déjà excellé dans le domaine du matériel informatique. Следователно беше само време тя да започне стрийминг на съдържание. Досега отговорът на неговото приключение в тази странна долина е приличен. Apple TV+ е безупречна услуга за стрийминг, с много атрактивна цена.

    Стрийминг услугата ви позволява да споделяте абонамент между 5 членове и също така ви позволява да изтеглите любимите си емисии, за да ги гледате на линия. Само за това Apple TV + си струва цената.

    Това обаче е по отношение на съдържанието, че все още трябва да работи. Въпреки че платформата е набирала големи звезди и произвежда някои качествени програми, никой не е възбудил вниманието, което програмите на конкурентната платформа са успели да получат.

    функции

    < Li> Гледайте офлайн
  • Споделете с 5 членове
  • без реклама
  • Ефективно управление на сметки

присъда

Въпреки че Apple TV все още се нуждае от много подобрения в съдържанието на съдържанието, услугата е технически безупречна. С повече ново съдържание, обещано в бъдеще, Apple TV + може да се доближи до своите съперници по отношение на производителността.

Цени

Безплатна пробна версия от 7 дни, $ 4,99/свят

Уебсайт: Apple TV +

6) hulu повече телевизия на живо.

Най-доброто за 65 + канала с библиотеката на стрийминг на Hulu.

 hulu плюс телевизия на живо

Hulu s’est plutôt bien débrouillé dans la guerre des services de streaming, en rivalisant avec des géants comme Pri Аз и Netflix, докато отделяме аудитория от ниша, благодарение на предложението му за оригинално съдържание, което се налага. Hulu Plus несъмнено е една от най -добрите текущи телевизионни стрийминг услуги.

Hulu Plus отива още повече, като предлага повече от 65 вериги в комбинация с библиотеката на съдържанието на Hulu. Какво не може да се хареса? Услугата дава възможност да се излъчват непрекъснати емисии на няколко устройства едновременно, като същевременно предлагат на потребителите възможността да спестят емисиите си благодарение на капацитет за съхранение от 50 часа.

функции

  • Достъп до канали за 65 години и повече
  • Регистрация с капацитет за съхранение 50 часа
  • Дифузия на няколко устройства едновременно
  • ; Абонамент. Имате достъп до пълните сезони на редица основни шоута на ненадмината цена.

    Цени

    7 дни безплатна пробна версия, $ 54.99> Уебсайт: hulu + телевизия на живо

7) HBO max .

Най-доброто за оригиналното и изключително съдържание на HBO.

HBO Max

HBO беше определението за зряло качествено забавление, преди стрийминг услугите да се превземат. Каналът, който ни предложи класика като сопрани, Game of Thrones и True Detective , сега се е впуснал в света на стрийминга.

С HBO Max, нямате достъп само до оригинала Съдържание на HBO, но и към ексклузивното съдържание на Warner Bros и DC Comics Studios. 2021 г. е особено обещаваща за платформата. С планираното издание в началото на годината на дългоочакваната Лига за справедливост на Зак Снайдер, можем да се надяваме да видим броя на абонатите на услугите да се увеличава отдалеч.

функции

  • Огромен каталог на филми и телевизионни програми
  • Атрактивни приложения
  • Родителски контрол
  • Очертаване на визуализация на мобилни устройства
  • присъда

    HBO Max носи на света онлайн всичко, което направи успеха на HBO с феновете, с невероятен шлейф. Услугата за стрийминг е пълна с качествени часове за съдържание, на чиито зрители могат да се насладят. Липсата на визуализация в 4K може да се отложи, но съдържанието е просто твърде добро, за да се игнорира.

    Цени

    безплатна пробна версия от 7 дни, $ 14,99/месец

    Уебсайт: HBO max

    8) Acorn TV.

    Най-доброто за британската телевизионна стрийминг.

    Acorn TV

    < P> Съединените щати не са единственото място в света, което има добро съдържание, което да предложи, а телевизията Acorn го доказва. Acorn TV предлага на зрителите по света най -добрите британски програми за фантастика, мистерия и комедия. Програмите са много оценени и идеални за гледане на гуляй.

    ACORN страда от мързелив интерфейс, който е едновременно обезпокоителен за гледане и често разочароващо да се ориентира. Въпреки това е просто твърде трудно да се издържат на качеството на предложеното съдържание. И така, след като надхвърлите интерфейса с лошо качество, винаги е удоволствие да излъчвате непрекъснато съдържание.

    функции

    • Достъп до британско съдържание оригинал и Класически
    • Дифузия на няколко устройства и двете
    • стрийминг на Apple TV, Roku, Android и Web
    • Лесна регистрация

    Присъда

    Acorn TV е доста основен, което може да бъде както тяхното предимство, така и нейният недостатък в зависимост от човека, когото питате. Ако обаче можете да пренебрегнете смущаващия му интерфейс, той предлага голямо количество качествено съдържание.

    Цени

    7 дни безплатна пробна версия, $ 5,99/месец

    Уебсайт: Acorn TV

    9) CBS Целият достъп.

    Най-доброто решение за стрийминг на оригинално/класическо съдържание на интелигентност и зрял.

    CBS

    По времето, когато HBO се представи като референтна верига за любителите на съдържанието за възрастни, CBS предложи C По -дискретно семейно разузнаване на запад. По този начин, когато HBO реши да се включи онлайн, беше очевидно, че CBS ще направи същото и така се ражда CBS Access.

    CBS носи своята галерия от предавания с комбинация от нови смесителни емисии. В момента го приветства Star Trek Discovery и Picard , които не получиха посрещането, на което се надяваха. Всичко това може да се промени с щанда през следващата година, дългоочакваният епос на Стивън Кинг. Нещата най -накрая биха могли да се подобрят за платформата.

    функции

    • Достъп до цялото ново и класическо съдържание на CBS.
    • Елегантно и Пълен интерфейс
    • Работи на всички устройства
    • Лесно променя плана
    • Планирайте специфичните разузнавателни интелигентни изследвания с намалени цени

    присъда

    CBS Access носи CBS програмиране онлайн. Услугата за стрийминг е добре и ефектна едновременно. Въпреки че все още трябва да се свърши работа по отношение на качеството на съдържанието на офертата, всичко това може да се промени в полза на платформата при наближаване на 2021 г.

    Цени

    безплатно 7 -day Trial, $ 5.99/месец

    Уебсайт: CBS Access < /Blockquote>

    10) directv сега.

    Най-доброто за 4K стрийминг на предавания.

    <клас фигура = "w-richtext-figure- Type-Image W-Richtext-Align-Fullwidth" Style = "Max-Width: 650pxpx">

    Directv Now

    DirectTV est un puissant service de streaming de télévision en direct qui vise à apporter le plus de Entertainment p За своите потребители. Най -основното му предложение е запълнено до ръба с повече от 160 канала, включително спорт, фантастика, информация и други видове съдържание.

    Платформата позволява дифузията на живо от любими спортове във висока разделителна способност, ако е свързана с добра интернет връзка. В допълнение към тези предимства, инструментът предоставя на потребителите и информация за последната минута за най -новите програми, излъчвани по верига от вашия букет.

    функции

    • Програмиране на живо на спортни и телевизионни програми
    • Съвместимо с няколко устройства
    • Достъп до най -новите новини и информация относно съдържанието.
    • Достъп до повече от 160 канала

    присъда

    directv сега е отлична платформа за предлагане на онлайн изживяването на кабелната телевизия. С голям брой канали тази услуга заслужава да бъде открита.

    Цени

    64.99 $/месец за 160 канала, $ 69,99 за 185 канала, 84,99 $/месец за 250 канала .

    Уебсайт: Директно

    11) Showtime.

    Най-доброто за стрийминг на ексклузивно съдържание към шоуто.

    Showtime

    След HBO, ако има мрежа, която е постигнала напредък в областта на зрялото съдържание, това е време. Веригата е нараснала само гигант, предлагайки оригинално сурово съдържание, което е възнаградено по целия свят.

    Showtime също поставя цялата си галерия от популярни предавания като Dexter, Homeland и други на безупречна стрийминг платформа. Услугата за стрийминг се гордее с елегантен интерфейс, който е увековечен само от галерията си с качествени филми и телевизионно съдържание.

    функции

  • Достъп до The Оригинално съдържание на Showtime
  • Няма реклама
  • Изтеглете за офлайн визуализация
  • Телевизионни услуги за телевизия
  • Получаване на филми за търсене
  • <

    присъда

    само за неговата качествена програмна галерия трябва да насърчава зрителите да се абонират за неговите услуги. Фактът, че също така позволява офлайн гледането, прави абонамента още по -привлекателен.

    Цени

    безплатен 30 -ден пробен период, $ 10,99/месец

    уебсайт : Showtime

    Други основни доставчици на услуги за стрийминг

    12) DirectV поток (преди това At & t TV сега).

    directv поток (преди това tv; Интуитивен като други услуги за стрийминг на живо на живо. За начало неговият интерфейс не е достатъчно пълен, за да привлече повече потребители. От друга страна, той предлага по -голям брой водещи вериги и е по -евтин от другите услуги за стрийминг на живо.

    Цени

    54.99 $/месец

    Уебсайт: директен поток (преди това AT & t TV сега)

    13) Amazon Prime TV.

    Prime може лесно да се състезава с Netflix; Всъщност тя е на път да го преодолее като нов крал на стрийминг. Галерията му е изпълнена и до ръба на големи програми като The Boys, Marvelous MS Maison и Jack Ryan . Prime excelle lorsqu’il s’agit d’offrir à l’utilisateur le pouvoir de choisir la résolution de contenu qu’il désire.

    La plateforme fournit également aux utilisateurs des informations en temps réel sur les acteurs et l’équipe de l’émission que vous regardez.

    Tarifs

    1 mois d’essai gratuit, 12,99 $/mois, 119 $/an

    Site web : Amazon Prime TV

    14) Philo

    Philo offre un éventail de chaînes de divertissement et de style de vie à un prix très bas. Son caractère peu coûteux est peut-être sa plus grande réussite. Il est très simple à utiliser et offre un DVR robuste qui regroupe plus de 60 chaînes. Bien qu’il regorge de contenus de divertissement, il manque cruellement de chaînes d’information. Donc, si vous êtes quelqu’un qui regarde régulièrement les nouvelles, ne vous en servez pas.

    Tarifs

    20 $/mois

    Site web : Philo

    15) Fubo

    Lancé en 2015, Fubo est un excellent service de streaming pour les fanatiques de sport. Le service héberge certaines des chaînes sportives les plus nichées de l’existence. En revanche, le service n’héberge pas le réseau Turner et est extrêmement cher. N’optez donc pour Fubo que si vous êtes un fan de sport et que vous avez de l’argent à dépenser.

    Tarifs

    60 $/mois, Standard – 80 $/mois

    Site web : Fubo

    16) Disney Plus

    Disney est peut-être le plus grand nom de cette liste. Le puissant studio hollywoodien a finalement fait sentir sa présence dans la guerre du streaming. Avec des contenus issus de franchises phares comme Star Wars, le Marvel Cinematic Universe et la collection de contenus originaux et classiques de Disney, les fans de superproductions ne peuvent pas résister à l’offre.

    Outre le divertissement, Disney Plus accueille également les programmes sportifs d’ESPN et les émissions de Hulu.

    Tarifs

    6,99 $/mois, 69,99 $/an

    Site web : Disney Plus

    Conclusion.

    Les services de streaming ont rendu le contenu plus accessible que jamais. À ce titre, il est difficile d’imaginer un avenir sans eux. Il est également possible qu’ils rendent obsolètes les salles de cinéma et les réseaux câblés. Il est donc logique d’opter pour une ou plusieurs plateformes de cette liste d’excellents services de streaming.

    Pour ce qui est de nos recommandations, Netflix reste le plus puissant de ses concurrents, avec une bibliothèque qui s’étoffe de jour en jour. Si vous cherchez une autre option pour vos problèmes de câble, YouTube TV et Hulu Plus Live TV vous satisferont.

    FAQ – Services de streaming vidéo

    Le streaming est-il une meilleure option que le câble ?

    Avec le streaming, vous ne payez que pour le contenu que vous regardez, ce qui n’est pas le cas avec un abonnement au câble. Certes, le câble vous offre plus de chaînes à regarder, mais cela finit par devenir plus coûteux à long terme, car vous payez aussi pour des chaînes que vous ne prenez même pas la peine de regarder.

    Pouvez-vous utiliser des services de streaming sur votre télévision ?

    Grâce à la disponibilité des téléviseurs intelligents, vous pouvez désormais utiliser des services de streaming comme Netflix ou Amazon Prime sur votre énorme téléviseur.

    Quelles sont les conditions de base pour qu’un service de streaming fonctionne correctement ?

    Tout ce dont vous avez besoin pour profiter d’une expérience de streaming exceptionnelle est un appareil de qualité tel qu’un ordinateur portable, un téléphone ou une télévision intelligente, ainsi qu’une connexion Internet ultrarapide. Une fois ces conditions remplies, vous pouvez profiter de contenus de qualité en haute définition sur tous les appareils que vous souhaitez.

Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
10 meilleurs services de streaming vidéo (2023)