➤ 13 най -добри безплатни доставчици на услуги за електронна поща (2023)

В днешния технологичен свят имейл е най-често срещаното средство за комуникация, независимо дали са професионални или лични цели.

Има няколко съобщения Доставчици на услуги на пазара, със собствен капацитет. Тази статия ще ви помогне да изберете най -добрия доставчик на услуги за съобщения.

Има два типа услуги за съобщения, а именно клиенти на съобщения и уеб поща. & Nbsp;

Клиентът на съобщенията е приложение За офиса и ви позволява да конфигурирате един или повече електронни адреси. Можете да композирате, изпращате, получавате и четете имейли от тези приложения. Пример за клиент за съобщения е Microsoft Outlook.

WebMail е уеб приложение, което позволява достъп до имейли. Можете да получите достъп до него чрез бартиевия интелект на навигаторите. Gmail и Yahoo са примери за WebMail.

В тази статия ще разгледаме подробно списък на най -добрите доставчици на имейл, както и техните предимства и недостатъци .

Когато избирате доставчик на услуги за електронна поща, вземете предвид съхранението, удобното за потребителя разузнаване, анти-спам филтри и мобилен достъп.

Ако искате да използвате клиенти за съобщения за професионална употреба, трябва да търсите За характеристики като предоставено съхранение, максимален размер на оторизирани прикачени файлове, предоставени възможности за безопасност, архивиране на капацитета и някои други разширени функции като планиране на задачи и разходи.

Ако търсите имейл услуга за лична употреба , трябва да потърсите функции като блокиране на спам, антивирусна защита, съхранение и лекота на използване.

Как да изберете доставчик на услуги S Premium Messaging S?

Когато изберете доставчик на услуги за имейл, търсете функции като обемни прикачени файлове, съхранение, опции за възстановяване на файлове, сътрудничество, управление на задачи, поддръжка на много потребители и персонализирани области .

Като цяло тези премиум услуги струват между 6 и 30 долара. Цените варират в зависимост от предложените функции.

Списък на най-добрите доставчици на безплатни имейл услуги

1) gmail.

Цена: безплатно

Има три плана за G Suite: Basic ($ 5 на потребител/месец), бизнес ($ 10 на потребител/месец) и Enterprise ($ 25 на потребител/месец).

В зависимост от избраната формула, вие ще се възползвате от пространство за съхранение, помощ и достъп до по-важни приложения.

 gmail

gmail est un ange d’mailing fourni par google.

il est edctible vartiful Intelligence le web et, използвайки трети програми. Той е достъпен на iOS и Android мобилни устройства. Тя ви позволява да споделяте до 25 MB на електронна поща. Файлове с повече от 25 MB също могат да се споделят с варствен интелект Google Drive.

gmail се използва както за лични комуникации, така и за професионални комуникации.

Предимства

  • Той е достъпен от всяко устройство.
  • Отменете изпращането на имейли.
  • Прехвърляне на електронна поща.
  • Мощни изследвания.
  • предлага сигурност благодарение на две стъпки за проверка.
  • поддържа много клавишни комбинации.
  • Можете също да го използвате в офлайн режим.

Недостатъци

  • Понякога зареждането е бавно.
  • Управлението на различни файлове и етикети е малко объркано.

Формат на имейл адреса: example@gmail.com, abc@googlemail.com, abc+xyz@gmail.com, abc.xyz.pqr@gmail.com

Уебсайт: gmail

2) titan .

Цена: Бизнес Pro на $ 2 на месец и Премиум бизнес на $ 2,45 на месец.

img alt=“Titan“ src=“https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/637ba2ba3e3c6df613d0c90b_SRT5fYNnkbi3j4POd_2fKZVIDndTO1rr-K_GgLGJ4o3MvLtSCITy2F1c4_2H76DrKFfNCkatLRfniiQASATeI9HKMhmnb6L6i51htsM0ikdEB_UqYw6k_PIqG5WFraoXWjGTbkW-tfQQkJ1P2L4x-ydlBR-WkIhzqE32ngQBg3NwX-8q4U7dhwhNJAtY3QguHe7JQe5ckA.jpeg“>

Titan е достъпен от основните доставчици на уеб услуги като WordPress.com, Hostinger и Name.com. Той се доставя с 50 GB съхранение.

Последователността на професионалните съобщения на Titan има функции, които помагат на малкия бизнес да развие своята дейност, като предлага съобщения на своето поле, споделен календар и значително място за съхранение. Това е най-добре оцененият продукт за съобщения на G2 с резултат 4,8 и той се нарежда в топ 5 платформи за професионални съобщения.

функции

  • e- пощенски модели за запазване и повторно използване на най -често изпращаните имейли.
  • Програмираната пратка, която позволява на потребителите да съставят имейл и да се програмират да бъдат изпращани в оптимално време.
  • Разписката за четене който информира потребителите за отварянето на изпратения им имейл.
  • Напомнянията за мониторинг могат да бъдат конфигурирани да насърчават потребителя да проследи в случай на липса на отговор.

Предимства < /h4>

  • Това е решение печеливш имейл.
  • Потребителите получават имейл, който съответства на тяхното поле на активност.
  • Поддръжката за Няколко акаунта ви позволяват да получите достъп до всичките си акаунти само в един изглед.
  • Лесно е да се Злато съществуващи имейли и контакти от други платформи.
  • Достъпни на мобилни устройства.

недостатъци

  • не е Предоставете услуги за маркетинг по имейл.

Посетете уебсайта Titan

3) постоянен контакт .

Цена: постоянен контакт. В зависимост от броя на контактите, които искат да хостват. Следователно има два плана, „основният“ план, започващ от $ 9.99/месец.

Планът „повече“, сравнително по -скъп, се предлага от 45 долара на месец и включва всички функционалности на основния план , както и определени напреднали оферти. Налична е и 60-дневна безплатна пробна версия.

img alt=“Constant Contact“ src=“https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/637ba2bae3026be7ddb3d02f_iOZ_Cr-N2HSQKC44HtdRHzDFjwOkNGyIRP9hODhLeeUckRmdrSOvd_rnxhJqo9HlhhGPPd-OgciKXZ_MJx1VueBcG3GemxVbEzlM-iQkXL4ruPTk-2qgwtNSVJKjNGSzYlfz9KAp34qHeXi52xVRcH-HORgHnQXkJlPOdMMA9KuMadFHlXdpvYmxCfxM1GPuDVnor5mi2Q.jpeg“>

Constant Контактът е доставчик на услуги за електронна поща за тези, които желаят да се възползват от имейлите, за да стартират маркетингови кампании, които стимулират растежа на бизнеса. Със стотици предварително създадени модели и система за плъзгане и пускане, тази платформа предлага на потребителите най -лесния начин да създадат, изпращат и организират своите маркетингови имейл кампании.

Платформата също се отличава в автоматизацията и сегментацията. Постоянният контакт автоматично сегментира вашия списък с контакти според различни фактори. След това тази сегментация позволява на платформата автоматично да изпраща правилния имейл до точния човек … този, който е най -вероятно да се придържа към съобщението, което съдържа.

Предимства

  • Стотици предварително създадени електронни модели, сред които избират.
  • Създаване на електронни поща чрез плъзгане и пускане
  • Автоматизирайте маркетинговите кампании по имейл
  • Списък на сегменти контакти
  • ви позволява лесно да изтеглите списък с контакти от външни платформи като Excel, Salesforce и др.
  • Следвайте в реално време изпълнението на стартираните имейл кампании. li>

Недостатъци

  • Няма безплатен план.

Формат на имейл адреса:-

Посетете уебсайта за постоянен контакт (50% намаление от 3 Месец)

4) HubSpot .

Цена: Той има маркетингов план на Hub, който има три издания, стартер (който започва от $ 40 на месец), професионален (който започва от 800 долара месец) и предприятие (което започва от 3200 долара на месец). Предлагат се и безплатни маркетингови инструменти.

hubspot

HubSpot dispose d’ Marketing software by email allowing За да създадете, персонализирайте и оптимизирайте маркетинговите имейли. Това ще ви позволи да персонализирате оформлението, да добавите обаждания към действие и да добавите изображения с помощта на редактор за плъзгане и пускане, лесен за използване.

Можете да оптимизирате имейл кампаниите си с A/B тестове и анализи. Функции като A/B тестове ще ви позволят да знаете линиите на обектите, които получават най -много отвори.

Предимства

  • Изготвяне на бързи имейл кампании. < /li>
  • Можете да създадете професионални и видими кампании на всички устройства.
  • Той има тип „плъзгане“ лесен за използване.
  • Това ще ви позволи да персонализирате имейлите и Програмирайте кампанията за електронна поща.
  • Тя предоставя подробни анализи на ангажираността. <

недостатъци

  • Той не само предоставя имейл услуга, но маркетинг софтуер по имейл и следователно най-скъпият Опция в сравнение с други в този списък.
  • Формат на имейл адреса:-

    Посетете уебсайта на HubSpot

    5) SendInblue .

    Цена: SendInblue предлага безплатен план. Има още три плана, Lite (от $ 25 на месец), премия (от $ 65 на месец) и Enterprise (вземете оферта). Можете да се регистрирате безплатно. С безплатен план можете да изпращате 300 имейла на ден.

    < div>Sendinblue

    Sendinblue offre Tools for Всички ваши нужди от дигитален маркетинг. Той съдържа функции за имейл маркетинг. Ще можете да проектирате имейла си. Ще бъде по -лесно да създадете имейл за професионален външен вид.

    Можете да проектирате имейла от нула или да използвате модел. Той оптимизира времето за изпращане с помощта на автоматично обучение. Тези функции ви позволяват да изпращате имейла си в идеалното време.

    Предимства

    • SendInblue поддържа 6 езика и добър щепсел тук в PROS е че предлагаме функция за споделена кутия за прием, която позволява на хората да синхронизират имейлите си за приемни кутии с всеки основен доставчик на имейл.
    • SendInblue предоставя интуитивен производител на влачене- премахване и следователно можете да проектирате имейла, който ще съответства на вашия Марка.
    • Има разширени функции за персонализиране на имейли, които ще ви позволят да персонализирате имейла, като добавите името на контакта.
    • Можете да групирате контакти от неограничен брой списъци и контакти.

    Недостатъци

    • Той е скъп в сравнение с други инструменти.

    Формат на имейл адреса: –

    Посетете SI Te web de sendinblue

    6) aweber .

    Aweber

    Aweber ви позволява да създавате и изпращате невероятни имейли, благодарение на своя издател „Drag-Drop“ и неговата библиотека от предварително установени модели. Aweber също е достатъчно интелигентен, за да ви помогне автоматично да създадете имейл модел от нула, в зависимост от изискванията, които го предоставяте.

    Можете да автоматизирате целия маркетингов процес по електронна поща и дори да изпращате насочени съобщения, като сегментирате вашия списък с контакти. Можете да програмирате съобщения, които насърчават абонатите да купуват повече продукти, да не изоставят кошницата си или да изследват вашия уебсайт. Тези имейли ще бъдат изпращани автоматично според календара, който сте установили, или според действията, извършени от вашите абонати на Сайта.

    Предимства

    • Лесен за използване на създателя по имейл с функцията „плъзгане и пускане“.
    • Изчерпателна библиотека от предварително установени модели.
    • Повече от 6000 безплатни архивни изображения
    • Изпратете Целеви съобщения чрез сегментиране на списъка с контакти по имейл
    • Управление на абонатите с помощта на маркер.
    • Безплатният план ви позволява да изпращате 3000 продажби на месец.

    Недостатъци

  • Създаването на форми и страници, които да се препращат, може да изглежда досадно.
  • ul> < H4> Цени

    Безплатен план. Планът за премиум започва от $ 16,15 на месец (годишно фактуриране).

    Посетете уебсайта на Aweber

    7) protonmail .

    ProtonMail

    Protonmail стартира през 2014 г. Тази услуга за съобщения може да се използва от малки и големи компании. ProtonMail е най -известен с криптирането на своите имейли. Това е обикновена услуга за поща с няколко разширени функции като криптиране и изтичане на имейли.

    Предимства

    • Осигурява криптиране на края на криптирането на края на края на края на края на криптирането на края на края на криптирането на края на края на криптирането на края на края на криптирането на края на края на криптирането на края на края на криптирането на края на криптирането на края на криптирането на края на криптирането на края на криптирането на края на криптирането на края на криптирането на края на криптирането край.
    • Позволява ви да определите датата на изтичане на имейла.
    • Предлага много функции като самоунищожаване , имейл филтри и поддръжка на мулти-потребители с платени планове.
    • Налично е мобилно приложение за iOS и Android устройства.
    • Той предлага повече сигурност благодарение на криптирането.

    недостатъци

    • Безплатният план предлага ограничено съхранение и помощ.
    • Няма криптиране на имейли с безплатен акаунт.

    Имейл адрес: example@protonmail.com или example@protonmail.ch

    Цени

    <

    < Той има безплатен план и три други плана, а именно повече ($ 5,66/месец), професор Onal ($ 9/месец) и визионер ($ 34/месец).

    Посетете уебсайта на Protonmail

    8) Outlook.

    Цени

    Използването е безплатно. Outlook Premium има два самолета. Единият е офис 365 дом с Outlook Premium, който се предлага за 99,99 долара годишно. Другото е Office 365 Personal с Outlook Premium, която се предлага за $ 69,99 годишно.

    Outlook

    < P> Outlook предлага лесен интерфейс -употреба.

    От баритичната интелигентност на Outlook Microsoft предоставя серия от различни инструменти, базирани в мрежата. Чрез щракване с десния бутон върху имейла, Outlook ще ви даде възможността да го преместите, да го изтриете и т.н., както и няколко други опции.

    Предимства

    • Ако сте изтрили съобщението по погрешка, Outlook ще ви позволи да го възстановите.
    • Той поддържа много допълнителни модули.
    • по право -кликиране на имейл, вие Може да търси други имейли от същия подател.

    • Позволява ви да скриете истинския си имейл адрес, използвайки различни алариални интелектури.
    • Автоматична организация на имейли.
    • Мобилно приложение за iOS и Android устройства.
    • С този акаунт е лесно да се работи със Skype и календара на Outlook.

    недостатъци

  • Понякога зареждането е дълго.
  • формат на имейл адреса: example@outlook.com или example@hotmail.com

    Сайтът Web: outlook

    9) yahoo mail.

    yahoo

    Yahoo est un portail web и търсачка. Той стартира през 1994 г.

    Той предоставя други услуги като Yahoo Mail, Yahoo News и Yahoo групи. Yahoo Mail има добър капацитет за блокиране на спам. Той предлага добро пространство за съхранение, а именно от 1 до.

    предимства

    • Добри анти-спам филтри.
    • Той е по-лесен За да намерите изображения, видеоклипове и документи, изпратени или получени като прикачени файлове.
    • Позволява ви да търсите ключова информация от приемното си поле.
    • Позволява ви да създавате 500 адреса за еднократна употреба, без да съдържа Вашите лични данни.
    • Импортиране на контакти от файл, акаунт във Facebook, Google или Outlook.
    • Позволява ви да свързвате акаунти за външни съобщения в Yahoo Mail.
    • Чош на подателя.
    • Календар на Yahoo Лесен за използване.

    Недостатъци

    • Ако се сравнява с други, Той има по -малко филтри или правила.
    • За да прикачите файл, той трябва да бъде достъпен локално на вашето устройство. Не е възможно да прикачите онлайн файлове.
    • В полето за прием има реклами. > Цени

    безплатно.

    >

    10) zoho mail.

    Zoho2

    Zoho Mail е добро решение за малки предприятия или фирми у дома.

    Можете да използвате Zoho за вашите професионални и лични комуникации. Инструментът за миграция на Zoho ви позволява лесно да мигрирате G Suite и Office 365 в Zoho Mail. Той може лесно да се свърже с другите приложения Zoho.

    Предимства

  • Има система за мониторинг на разходите.
  • Позволява ви ви позволява За да маркирате хората и да споделяте файлове с тях.
  • Това ви позволява да създавате свои собствени правила за управление на правилата за входящи.
  • Разширени изследвания.
  • Изтриване и архивиране на Имейли масово.
  • Като щракнете с десния бутон върху имейла, можете да потърсите други имейли на същия подател.
  • Той е без реклама.
  • Той е достъпен от устройства с Android и iOS.
  • Прост и изискан дизайн.
  • Повече от 50 клавишни комбинации.
  • Недостатъци

  • Няма възможност за импортиране на контакти от междинна интелигентност. .com

    цени

    Той е безплатен за максимум 5 потребители. Има три плана: Mail Lite ($ 1/потребител на месец с 5 GB/потребител), стандарт ($ 3/потребител на месец с 30 GB) и професионален ($ 6/потребител на месец със 100 GB).

    Уебсайт: поща за зоологическа градина

    11) AOL поща.

     aol mail1

    This messaging service is осигурен от AOL. През 2015 г. Verizon купи AOL. AOL Mail също се нарича AIM Mail. Това е безплатен доставчик на съобщения. Той предоставя много теми за избор. Тя ви позволява да импортирате контакти във формат CSV, TXT и LDIF.

    Предимства

    • Позволява ви да анулирате изпратения имейл. Можете да го направите за имейли, които се изпращат на други AOL адреси.
    • Можете да персонализирате няколко параметъра.
    • Той осигурява вируси.
    • Той предлага звуков сигнал в браузъра.
    • Ортографска проверка. li> Можете да достигнете до файлове, които се съхраняват локално. Не е възможно да прикачите файл от онлайн съхранение.

    формат на имейл адреса: example@aol.com, example@aim.com

    Цени

    Безплатно

    Уебсайт: aol

    12) mail.com.

  • This is a free email услуга, която ви позволява да изберете името на домейна от голям списък. Той предлага функции като защита от вируса и блокиране на спам. Функцията на колекционера на пощата дава по -голяма гъвкавост на своите потребители.

    Предимства

    • Той предлага неограничено съхранение.
    • Позволява ви да ви позволява да Изберете персонализирано име на домейн от списък от 200 имена.

    • Позволява онлайн съхранение.
    • Функцията на колекционера на пощата ви позволява да събирате имейли от други акаунти.
    • <

      <

      <

      < Интеграция на Facebook.

    • Импортиране и износ на данни във формати на ICS и CV.

    • Не се предоставя автентификация на два факторите. Списък.

      проценти

      безплатно.

      Уебсайт: mail.com

      13) gmx.

      GMX

      GMX е безплатен доставчик на електронна поща. Може да се използва както за лични, така и за професионални цели. Той предлага много добър капацитет за споделяне на файлове. С GMX можете да изберете продължителността, през която искате да запазите съобщенията си.

      Предимства

      • СПАМ филтър.
      • Тя ви позволява да прикачите файл с размер от 50 mb. Някои от основните доставчици на имейл, като Gmail и Outlook, ви позволяват да прикачите файл с максимален размер от 25 mb. Няколко акаунта за съобщения.

      • Можете да прикачите файл от онлайн съхранение.
      • Той предоставя безплатен онлайн календар.
      • Директната помощ на компанията се предоставя за всеки всеки Въпрос.
      • Предоставено е безплатно онлайн пространство за съхранение от 2 GB.

      недостатъци

    • Няма две две -Осигурено е удостоверяване на фактор. Cela signifie qu’il y a une chance que votre compte de messagerie soit accessible à partir d’un appareil non autorisé.

    Format de l’adresse email : example@gmx.com ou example@gmx.us

    Tarifs

    Gratuit.

    Site web : GMX Mail

    14) iCloud Mail.

    iCloud

    iCloud est le meilleur fournisseur de services de messagerie pour les utilisateurs de Mac. Il a été lancé en 2011. Il offre une bonne capacité de stockage dans le cloud et une capacité de partage de fichiers. Il est facile de configurer et de désabonner les e-mails.

    Avantages

    • Il fournit un stockage en nuage pour les documents, les photos et la musique.
    • Il vous permet de télécharger ces fichiers sur les appareils iOS, Mac et Windows.
    • Accès facile à de nombreux produits ou services comme Pages, Numbers et Keynote.
    • Il vous permet de partager des fichiers jusqu’à 5 Go.
    • Stockage en ligne gratuit de 5 Go.
    • Les raccourcis clavier sont pris en charge.

    Inconvénients

    • Il ne peut être utilisé qu’avec les appareils Apple.

    Format de l’adresse email : example@icloud.com

    Prix

    Gratuit

    Site web : iCloud Mail

    15) Yandex Mail.

    Yandex

    Yandex est un moteur de recherche populaire en Russie. Les services de messagerie de Yandex ont été lancés en 2001. Il offre de bonnes options de sécurité. En plus du service de messagerie, il dispose de plusieurs autres fonctionnalités comme le minuteur, l’interface personnalisable et l’accès aux autres services Yandex.

    Avantages

    • Protection contre le spam et la fraude.
    • Il fournit 10 Go de stockage en nuage.
    • Filtrage intelligent des e-mails, ce qui signifie que les e-mails provenant de personnes réelles sont mis en évidence.
    • Il fournit un anti-virus intégré.
    • Il vous permet de créer des tâches et des listes de tâches.
    • Il permet de se connecter à l’application avec un code PIN ou une empreinte digitale.
    • Il fournit un traducteur intégré.

    Format de l’adresse email : example@yandex.com

    Tarifs

    Gratuit.

    Site web : Yandex Mail

    Résumé.

    Il s’agit des meilleurs fournisseurs de services d’emailing. Les meilleurs fournisseurs gratuits sont Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, Zoho, Mail.Com et ProtonMail.

    Les fournisseurs de messagerie plus sûrs que les autres sont ProtonMail, CounterMail, Hushmail et Tutanota. Parmi les clients de messagerie Web qui offrent des services payants, citons Zoho, Gmail, Hushmail et ProtonMail.

    Gmail est le meilleur service de messagerie. Outlook est bon pour l’intégration de plusieurs applications. Yahoo a de bonnes capacités de blocage du spam. Zoho Mail est la meilleure option pour les entreprises à domicile. AOL offre un stockage illimité.

    LECTURE RECOMMANDÉE : Meilleures applications pour générer une signature d’email

    GMX est bon pour les capacités de partage de fichiers. ProtonMail offre une bonne fonction de cryptage du courrier électronique avec une date d’expiration. Mail.com vous permet de sélectionner un domaine dans une liste de 200. Pour les utilisateurs d’appareils Apple, iCloud Mail est la meilleure option.

    Certains des liens figurant dans cet article peuvent être des liens d’affilartificial intelligencetion, qui peuvent me procurer une rémunération sans frais pour vous si vous décidez d’acheter un plan payant.
    Ce sont des outils que j’ai personnellement utilisés, que je soutiens et qui permette de vous offrir du contenu gratuit.
    13 meilleurs fournisseurs de services d'e-mail gratuits (2023)