➤ Chatgpt Ще ви открадне работата? (+ Примерни работни места)

< /div>

chatgpt има всичко, за да промени техническата ситуация. & nbsp; << /p>

chatgpt, създаден от openai , е чатбот, който използва машинно обучение и големи количества данни за взаимодействие с потребителите реалистично.

Той също може да генерира съдържание, код за отстраняване на грешки, да отговаря на въпроси и т.н.

Въпреки това, тази еволюция на Изкуственият интелект предизвиква опасения относно влиянието му върху работата.

 еволюция на изкуствения интелект

Направете работата си по -добре от вас , как ще се измъкнеш от него?

Важно е да се отбележи, че тази технология все още се развива и е малко вероятно тя да замени работата ви възможно най -скоро.

Всъщност тези инструменти като Chatgpt могат да ви помогнат да свършите работата си по -ефективно.

В тази статия ще разгледаме някои от работните места, които най -вероятно ще бъдат засегнати от Chatgpt и ще оценим тяхната безопасност на употреба.

id = „Content“ Class = „RTE W-RichText“>

Вашата работа е безопасна от Chatgpt?

1. Писане & amp; Копирайтинг срещу Chatgpt

 писане и amp; копирайтинг vs chatgpt

Генериране на структурирано и често завършено съдържание.

Ако човек е написал тест от три параграфа по даден предмет и че сте помолили Chatgpt да направи равномерно, наистина ли можете да видите разликата в The Първи поглед?

За редакторите и авторите на съдържанието той може да представи значително предизвикателство , когато ги видим Интелигентни инструменти за изкуствено писане & nbsp; или софтуер s на изкуствено копирайтинг интелигентност .

Те трябва да xplore нови начини да използват творческия си талант, за да се откроят .

Те също трябва да са наясно с ограничения за чатт и неговите възможности.

Редакционни задачи, които изискват по -малко размисъл и повече стачка, могат да бъдат в опасност, но това също може да доведе до революция в създаването на съдържание , което би създало засилена нужда от човешко творчество .

Важно е да се отбележи, че това не означава, че редакторите и специалистите по разузнаване на копирайтинг ще бъдат заменени с машини.

Това е еволюция на тяхната работа и тяхната роля .

Те трябва да могат да се адаптират към тези промени и да намерят нови начини да се открояват на все по-конкурентен пазар пред Инструменти за генериране на изкуствено съдържание Intelligence .

2. Поддръжка на клиенти срещу chatgpt

 customer support vs chatgpt

An area that is increasingly using the artificial intelligence, notably helping чатботи изкуствен интелект , но Chatgpt скоро може напълно да революционизира начина, по който управляваме взаимодействието на клиентите.

Всъщност е много вероятно промяна на парадигмата през следващите години.

Много от нас вече са имали взаимодействия с онлайн агенти за обслужване на клиенти които разговарят с нас чрез екрани и дори ако понякога може да бъде разочароващо, това е безделната интелигентност, която оценяваме да можем да общуваме с човек в другия край на линията.

Въпреки това, наистина ли говорим с човек?

С достатъчно обучение за съответния контекст на търговското разузнаване и други специални случаи Chatgpt може да имитира същите усилия като човека .

Възможно е един ден професионалните клиенти да спрат да се притесняват дали говорят с човек или не. Ще има само една „разговорна интелигентност“, предоставяща автоматизиран отговор и можем да станем безразлични към това .

3. Маркетинг и реклама срещу Chatgpt

 маркетинг и реклама vs chatgpt

в тяхната област. Задачите и функциите могат да бъдат разпределени по различен начин.

Има много техники за онлайн маркетинг, а маркетинговите роботи и онлайн рекламните агенти са ключови елементи на тези техники.

С пристигането на Chatgpt може да има необходимост от спецификационния интелект да се съсредоточи върху по -креативни и фундаментални методи , вместо да се фокусира върху рутинните задачи, които често са част от това работа.

Chatgpt може да помогне да се напишат перфектни маркетингови стимули или аргументи за продажби за сегменти на целевите клиенти, просто чрез предоставяне на изкуствен интелект, бисквитки или L ‘история на щракване на клиенти.

Дори и да изглежда просто, окончателната еволюция на това е неизбежна. Важно е да се отбележи, че що се отнася до всеки софтуер, има ограничения за чат.

4. SEO срещу Chatgpt

 seo vs chatgpt

е безразличен интелигентен софтуер ще има влияние

е безразлично интелигентен софтуер. /Силен> По пътя, по който професионалисти от seo работа.

Въпреки това е важно да се припомнят, че оптимизирането на търсачките е постоянно развиваща се зона. Някои професионалисти в сектора вече използват Chatgpt за задачи като търсене на ключови думи, създаване на съдържание и отчитане.

Това каза, не мислете, че Chatgpt ще замени служителите в тази област .

Системите за изкуствен интелект, разработени понастоящем се нуждаят от човешко обучение, за да функционират правилно, те не могат да се сравняват с човешкия интелект, те се нуждаят от човешки проверки за информация, която произвеждат.

Важно е също да се отбележи, че Google счита съдържанието, генерирано от изкуствения интелект като не в съответствие с нейните правила, следователно е важно да внимавате да не използвате тези инструменти неподходящо: Инструменти за откриване на съдържание, генерирани от изкуствения интелект & nbsp; позволяват част от тези проверки.

Това е Ясно, че референтните професионалисти ще трябва да се адаптират към тези нови инструменти като софтуер SEO & nbsp; Изкупен интелект & nbsp ; и продължете да работите в сътрудничество с тях, за да постигнете най-добри резултати.

5. IT програмиране срещу chatgpt

 it programing vs chatgpt

Въпреки това, една от най -важните характеристики на Chatgpt е способността му да пише код.

Представете си система, способна да генерира сложен код, без синтаксисни грешки или липсващи скоби. Това може да бъде революционно. & Nbsp;

За съжаление, Chatgpt все още е далеч от достигането на това ниво на компетентност e.

Той е в състояние да изпълнява прости задачи като „Здравей, свят!“ В HTML, но все още има дълъг път, за да достигне по -сложни приложения.

Важно е също да се отбележи, че chatgpt беше забранен На преливане на стека След като се използва за отговор на въпроси по неправилен начин. width:875pxpx“>

ChatGPT programme un code simple

Въпреки това, това не е така.

Всъщност, тъй като тези системи за изкуствен интелект ще се подобрят, те ще могат да подкрепят създаването на генеричен код, оценката на качеството и отстраняването на грешки на съществуващия код, което позволява на разработчиците да се съсредоточат върху по -сложни задачи .

Това също може да роди нови работни места в областта на изкуствения интелект, като например бързи кодови изпълнители и разработчици на разработчици, както правим софтуер за разработка без код .

Важно е да поддържате отворен ум и да продължите да се научите да се адаптирате към еволюцията на технологията.

6 . Плащане на щракване срещу Chatgpt

 pay-per-clic vs chatgpt и други технологии за изкуствен интелект върху тяхната работа. Това може да се обясни с факта, че те вече са приели използването на тези технологии в своята работа.

Всъщност, когато създавате PPC кампания, ние вече използваме форма на изкуствен интелект, като създаваме автоматизирани правила за случаи на текущо използване. Използването на няколко от тези правила, наречени суперпозиция на автоматизацията, е важна стъпка за предотвратяване на PPC акаунта да изчерпае поради грешка или необичайно събитие .

Chatgpt може да автоматизира процеса на търг, използвайки статистически методи за обучение, захранвани от реална информация за времето, като по този начин елиминира голяма част от ръчната работа по управление на работата.

Въпреки това, е малко вероятно Chatgpt да замени човешките специалисти , защото те разбират своите клиенти, марката и техните ценности и трябва да насочват решенията, взети от изкуствения интелект.

Следователно е вероятно в бъдеще да се остане отговорен за привличането на логичен курс за всяка компания и да преподава на решенията, които да бъдат взети, както и да се разделим грешки в интелигентността, когато нещата не вървят по план .

7. Продажби срещу Chatgpt

 VS Chatgpt sales

it is undenartificial intelligence that големи данни и изкуственият интелект имат огромен потенциал да революционизират процеса на продажби, като предлагат по-прецизно насочване и прогнози за поведение.

Търговците вече използват тези инструменти, за да събират и анализират навиците за закупуване на потребителите .

Това обаче не означава, че търговският интелект е на път да изчезне .

законодателите, особено в Европа, са все по -бдителни за компаниите, които използват изкуствен интелект и алгоритъм, при установявайки закони за защита на личния живот и потребителите .

Следователно технологичните скокове на изкуствения интелект могат да бъдат ограничени в приложението им за продажби и маркетинг.

В допълнение, обзавеждането е ключовият елемент за приключване на бизнеса и това не може да бъде заменено от най -убедителния изкуствен интелект.

Въпреки че Chatgpt и подобни инструменти могат да прекроят процеса на продажби, като автоматизират административните задачи, те никога няма да заменят истинско човешко взаимодействие .

Така можем да си представим, че можем да си представим, че можем да си представим, че можем да си представим, че можем да си представим, че можем да си представим, че можем да си представим, че можем да си представим, че можем да си представим, че можем Най-ефективният модел ще бъде този на хуманитарните науки, подпомогнати от софтуер за продажби, подпомаган от изкуствения интелект & nbsp; и Интелигентност на изкуствения маркетинг .

8. Образование срещу Chatgpt

 Образование vs chatgpt

АМЕНТИРАНЕ НА ВЪЗДУШНИЯ“> ВЪЗМОЖНО и подчертава, че дори ако технологиите за чат и изкуствен интелект могат да подобрят образователния процес, те никога не могат да заменят човешките преподаватели поради своите нематериални качества като

  • Търпение,
  • Умения по отношение на дисциплината,
  • Свърженост и
  • Истинска грижа за благосъстоянието на учениците.

Също така се споменава, че дори и да не замества преподавателите, той може да промени начина на правене на нещата , като се подобри:

  • Нотация,
  • Мониторинг на напредъка,
  • Разработването на персонализирани планове за обучение и
  • 9. Legal vs chatgpt

     правен vs chatgpt

    на първо гейнс, The Artifial INTULLINCE напредък. В крайна сметка какъв е законът, ако не кодифициран набор от инструкции ?

    Защо не бихме могли да използваме Chatgpt за анализ на правни документи, решения и прецеденти, след което да приложим тези знания към конкретни дела?

    има човешки фактор, който трябва да се вземе предвид . Всяка ситуация е уникална.

    Това все пак важи за гражданските изпитвания, процедурите за развод, фалитите или други правни въпроси. И тъй като правната област се занимава с хора, а не абсолютни, винаги ще има възможности, че дори и най -дълбокият от изкуствения интелект не може да вземе предвид. Въз основа на правен аргумент на единственото му изследване не би взел предвид последните 12 месеца от случаите и решенията. Може да бъде катастрофално в определени ситуации . Ако добавим към това тенденцията да се заблуждава понякога , инструментът може да стане по -проблематичен от стойността му в юридическата професия.

    Ако технологията на типа Chatgpt може да осигури полезно за The Правна област в роли като изследвания и изследване, автоматизация на договори и формуляри, или дори ускоряване на процеса на разузнаване на съдебния процес , машините не са в състояние да вземат преценки. >

    Те не са гарантирани, че ще бъдат свободни от бариен интелект, което на пръв поглед изглежда е основното им предимство пред хората. В зависимост от начина, по който са били обучени, chatgpt и други чатботи вероятно са барте -интелигентност по набори от данни и не са 100 %точни . & Nbsp;

    и Това означава, че ролята на съдията, да не говорим за силата на страстен и компетентен адвокат, който да влияе върху мненията, вероятно няма да бъде заменен от компютри. & nbsp;

    Защо трябва да останем спокойни (за момента)?

    Процесът на използване на Chatgpt & nbsp; пълна изисква много ИТ ресурси .

    Ако системата се използва от много потребители, може да има съобщения за грешки или по -бавни отговори .

    Моделът се обучава с контролирано обучение и консумира много ресурси . Пет дни след излизането си системата получи милион заявки.

    скъпо е целият свят да използва тази услуга .

    Моделът също се основава на ученето чрез укрепване на човека за поддържане на точността му. Човекът ще остане необходим, за да валидира отговорите и да ги използва в конкретни ситуации.

    Търсачките няма да изчезнат напълно в близко бъдеще.

    moteurs de recherche et chatgpt < FigCApption> Дартинен интелект на Вен, за да обясни какви търсачки винаги се справят по -добре от LLM.

    Резюме.

    chatgpt и други програми, използвайки машина Ученето и големите данни в преследването на изкуствения интелект могат да бъдат прекрасни инструменти. Те са много обещаващи по отношение на намаляване или дори премахване на голям брой тривиални ежедневни задачи, които трябва да изпълните. е достатъчно, за да видите популярността на Alexa и Siri или която и да е марка вакуумно почистване на роботи, която хиляди хора са приели без колебание в живота си. & nbsp;

    Защо не трябва да се надяваме, че по -интелигентните машини също ще улесни нашия професионален живот ? Тъй като те ще направят това. Те вече са приети в други аспекти от ежедневието.

    Въпреки това, Някои работни места могат да бъдат заменени с машини през следващите години . Има опасения относно използването на тези инструменти от злонамерени хора.

    Но тези инструменти също създават нови професионални възможности . Не е необходимо да се притеснявате за момента на въздействието на Chatgpt върху вашата кариера.

    Някои от връзките, които се появяват в тази статия, могат да бъдат партньорски връзки за разузнаване, които могат да ми осигурят безплатно възнаграждение за вас, ако решите да купите платен план.
    Това са инструменти, които лично съм използвал, които поддържам и които ви позволяват да ви предлагате безплатно съдържание.