ByclickDownloader: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

Предимства и недостатъци

 Още икона

Предимства

 • Потребителският интерфейс на този софтуер е много практичен и лесен за използване.
 • Мощни функции, той не само изтегля общите видеоклипове на YouTube, но и на The Цял списък за четене, веригата и частните видеоклипове.
 • minus icon

  disadvantages

  • В потребителския интерфейс има нежелани ленти с инструменти, което е голям проблем и софтуерът, който инсталира друг софтуер, въпреки вашия избор, са пречка за много потребители.
  • YouTube ByClickDownloader е ефективен софтуер, но функцията за преобразуване не е много ефективна, тъй като повечето конвертирани файлове са счупени.

  как да се възползвате
  Кликнете върху връзката по-горе
  <
  <
  <
  <

  няма необходим код

  оферта

  Изтеглете byclick 100% безплатно

  Подробен преглед на byclickdownloader

  Най-лесният начин за запазване или изтегляне на вашите видеоклипове от YouTube, ежедневно Движение, Facebook и повече от 40 други сайта е да го направите с ByClickDownloader. Тази интуитивна платформа използва функция за автоматично откриване, за да предложи изтеглянето с едно кликване на видеоклиповете, присъстващи на страницата, на която се консултирате. Можете също така просто да залепите URL адрес в таблото за управление, да изтеглите цял списък за четене или дори цяла верига. За ваш комфорт софтуерът поддържа няколко видео формата и резолюции.

  Какво е byclickdownload? & Nbsp;

  byclickdownload е безплатен е безплатен е безплатен е Софтуер за изтегляне на видео за изтегляне на онлайн видеоклипове от +40 сайтове за стрийминг на видео, включително YouTube, Daily Motion, Vimeo, Facebook, в HD, mp3 , mp4 , avi и в много други популярни видео формати. < /p>

  По-рано известен като YouTube Byclick е не само обикновен изтеглящ видеоклип, но също така предлага функция от Изтегляне на списъци за четене на YouTube За да въведете няколко видеоклипа в YouTube наведнъж.

  Изтеглете от ClickDownload Пълна последна версия 2. 3.15 за вашите Windows 11, Windows 10, Windows 7 PC и преносими устройства. Softlay предоставя уникален, бърз и сигурен щракване за изтегляне на безплатен софтуер от всички злонамерен софтуер. Инсталирайте безопасно чрез ClickDownload на вашия PC 32/64 бит без ключ за активиране и се възползвайте от изтеглянето на премиум видеоклипове без реклама.

  за byclickdownerer

  за YouTube ByClickDownload е приложен софтуер, който ви позволява да изтегляте видеоклипове в YouTube. Той е и един от най -бързите видео конвертори. Тя ви позволява да конвертирате видеоклиповете по ваш избор във всеки друг видео или аудио формат. Вземете безплатни MP3 видеоклипове реализации с YouTube byclickdownloader. Той е съвместим с почти всички мобилни устройства. Тя позволява лесно четене на компютри или мобилни устройства.

 • Отидете директно в официалния byclickdownloader. Компютър.
 • Download ByClick Downloader
   < Li> Отворете файла, когато изтеглянето приключи, и съветникът за инсталиране започва.
  1. Изберете любимия си език и натиснете Next.
  2. Поставете отметка в квадратчето, ако искате да добавите пряк път към Офисът или менюто Start -UP, след това натиснете Next.
  3. Изберете папка за местоназначение или използвайте опцията по подразбиране и натиснете Next. ще се настани на вашия компютър.
  4. Ако искате да отворите Софтуерът, натиснете бутона Run ByClickDownloader, в противен случай натиснете бутона за затваряне и можете да отворите платформата по ваше удобство.
  5. Run byclick Downloader


  process-byclickdownloder & nbsp;

  Има няколко начина за изтегляне на видеоклипове чрез баритичната интелигентност на byclligkdownloder. Една от опциите е да се активира функцията за автоматично откриване. Когато отворите уебсайт, съвместим с ByClickDownloader, се отваря контекстен прозорец, за да попитате дали искате да изтеглите видеоклипа в MP4 или MP3 формат. Изберете вашите предпочитания и byclickdownload ще започне изтеглянето.

  Друга опция е лесен процес в три стъпки.

  1. Изберете уебсайта.
  2. Копирайте видео URL.
  3. Поставете URL адреса на таблото за управление на byclickdownloader и натиснете бутона за изтегляне.

  Трета опция е да напишете името на The Видео или изпълнители и ByClickDownload ще отворят кутия с дарртичен Intelligencelogogue, така че да можете да стартирате изтеглянето, без да напускате потребителския интерфейс.

  By Click Download search function

  Използвайте функцията за търсене, за да намерите видеоклипове директно от интерфейса на ByClickDownloader. H2>

  Няма да е преувеличение да се каже, че изтеглянето на видеоклипове никога не е било по -лесно преди ClickDownload. YouTube ByClickDownloader има прост интерфейс, подобен на този на всеки друг модерен изтеглящ YouTube.

  Можете да избирате между различни видео формати, за да изтеглите HD видеоклипове до 8K качество. Това ще ви позволи да четете видеоклиповете на конзола или смартфон. Ето основните функции за изтегляне на ByClickDownloader.

  • Пълно изтегляне на списъка за четене и YouTube канала
  • Съвместимо с Windows PC и MacOS
  • Изтеглете YouTube с едно щракване
  • Изтеглете частни Instagram и Facebook видеоклипове
  • Експортиране на видеоклипове в YouTube в iTunes
  • Изтеглете HD видеоклипове в MP4 до 8k и mp3 аудио
  • Изтеглете видеоклипове на живо от YouTube и Facebook

  Изтеглете плейлисти в YouTube

  < P> С ByClickDownloader можете да въведете списъци за четене и цели канали в YouTube и цели страници в Instagram.

  byclickdownloader е най -доброто решение за изтегляне на списъци с една от YouTube или списъци с четене Щракнете. Вече не е нужно да избирате видеоклиповете един по един, отидете в любимия си списък или канал и ги изтегляте в насипно състояние.

  множество изтегляния> с едно щракване << /h3>

  Изтеглете няколко видеоклипа в YouTube едновременно. С нашите видеоклипове изтегляне можете да изтеглите стотици видеоклипове едновременно. След като изтеглите, следвайте изтеглянията си на прост и ясен потребителски интерфейс.

  Изтеглете лични видеоклипове в YouTube и Facebook

  Понякога искате да изтеглите лични видеоклипове в YouTube или да изтеглите лични видеоклипове във Facebook. Други изтеглящи YouTube не го позволяват! С YouTube по щракване можете да го направите!

  Повече от 40 известни видео стрийминг Сайтове

  byclickdownloader поддържа почти всички известни видео сайтове като YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Vimeo, Daily Motion, Youku и много други! -Сстато при 8K „> Изтеглете HD видеоклипове с качество 8K

  Можете да изтеглите видеоклипове в 720p, 1080p, 4K и 8K. Преобразувайте в mp3, mp4, avi, flv, wmv, 3gp, webm, mkv, wav, aac и m4a.

  Изтеглете онлайн видеоклипове и музика

  byclickdownload за компютър ви позволява да изтегляте видеоклипове и аудио песни в 100 различни резолюции. Набор от различни преобразуватели на медиите е включен в Byclick Videos Downloader, за да го направи бързо изтегляне на видеоклипове за Windows.

  Голяма гама от опции за изтегляне

  byclickdownloader има широк избор на изтегляния, които отличават то от други видеоклипове изтегля програми. Изтеглянето на видео автоматично включва името на видеото и изпълнителя за всички mp3s. Няма ограничение на дължината на видеоклиповете и можете да изберете да изтеглите видеоклипа в HD, ако е наличен.

  изтегляне Субтитри на YouTube

  Това е една от най -добрите функции на ByClickDownloader. Вместо да търсите в интернет, опитвайки се да намерите субтитри, след това да ги синхронизирате с видеоклипа си, можете да включите файла за субтитри във видеоклипа си в YouTube.

  След като изтеглите, започнат, вдясно -Кликнете върху лентата за изтегляне, което Ще отвори меню. Изберете Изтеглете субтитри, след това изберете любимия си език и ще получите субтитрите едновременно с видеото.

  < /Div> < /figne>

  Изтеглете подзатиците на YouTube

  Преобразуване на файлови формати

  Когато изтеглите a Видео, не е нужно да го съхранявате в същия формат като изходния файл. В горната част на потребителския интерфейс са стъпките за изтегляне на видео. След като изберете папка за местоназначение, в която искате да отидете изтегленото видео, можете да изберете формата. Първата опция е форматът на изходния файл, след това можете да изберете формата, в който искате да конвертирате файла. Системата ще показва само съответните опции в менюто за отпадане. По този начин няма да се притеснявате да се опитвате да конвертирате аудио файл във висококачествен видео формат.

  Change video format

  < EM> Изберете формата на източника и формата, който искате да конвертирате файла.

  След като бъдат дефинирани опциите за форматиране, можете да изберете качеството, което искате, да поставите URL адреса и да оставите byclickdownload да правите правене Цялата работа.

  Изтеглете частни видеоклипове

  byclickdownloader има безпрецедентен достъп за изтегляне на видеоклипове в YouTube и Faceb Оок. Когато видеоклипът е маркиран като частен, трябва да въведете вашия идентификационен интелигентност за сайта в интерфейса ByClickDownloader. Докато имате достъп до лично видео, софтуерът може да го види и изтегли за вас.

  Connect accounts to By Click Downloader

  < p> Свържете вашите акаунти на средна интелигентност Socartificial Intelligence, за да получите достъп до частни видеоклипове.

  Аудио редактор

  Намерих тази функция за много полезна за създаване на мелодии от любимите ми песни. Вместо да използвам цялата песен, мога да използвам редактора, за да изтрия инструментала в началото или частите на песента, която не харесвам, след това запазвам новия клип в нов файл.

  Запазете модификацията си като нов файл, за да не промените оригинала.

  За да отворите редактора, щракнете върху ножицата Икона до файла, който сте изтеглили, и аудио редакторът ще се отвори в нов прозорец.

  Как да Изтеглете видеоклипове с едно щракване?

  fen Като контекстуално автоматично откриване е най -лесният начин да изтеглите видеоклипове в YouTube директно от вашия уеб браузър.

  • Отворете видеоклипа, който искате да изтеглите от YouTube.
  • Малко съобщение ще се появи в долния десен ъгъл на екрана.
  • Изберете видео формата, независимо дали искате да изтеглите MP4 видео или MP3 песен.
  • Щракнете върху Бутон за изтегляне и изтеглянето започва.
  • Можете също да изберете различни видео резолюции, преди да изтеглите видеото.

  Цени по Clyclligkdownloder

  byclickdownload Premium се доставя с пълни функции и ще ви струва 7,99 щатски долара на година. Пълните функции включват пълен HD, 4K и 8K видеоклипове на 60 fps, автоматично изтегляне на видеоклипове по време на копиране на URL, изтегляне на MP3 в 192 kbps, интегрирано търсене на видеоклипове в YouTube, YouTube Flow Recording Live, списъци с четене и YouTube канали и опит без реклама. < /p>

  Премиум версията на ByClickDownload също се предоставя с абонамент за цял живот, тази покупка е придружена от ключ за активиране от ByclickDownloader за живот само 9,99 щатски долари, с пълни функционални вещества и с продължителност на живота само 9,99 щатски долара, с пълни функции и Животна помощ от разработчика. Трябва да платите само веднъж и byclickdownload е ваше завинаги.

  Как да деинсталирате byclickdownloader на вашия компютър?

  Ако byclickdownload не е софтуерът за архивиране и изтегляне на видеоклипове, които отговарят на вашите нужди, можете да го деинсталирате в няколко прости стъпки.

  1. Докоснете Добавяне или изтриване на програми в Windows Search BAR и натиснете вход.
  2. Намерете ByClickDownload от инсталираните програми и натиснете бутона Uninstaller.

  Uninstall byclick downloader
  1. L’assistant d’installation de Отваря се ByClickDownloader. Изберете опцията DELETE.

  Uninstall byclick downloader2
  1. Confirmez que vous Искате да изтриете софтуера и програмата ще бъде деинсталирана.

  Консултирайте се с безплатните алтернативи на ByClickDownload по -долу, ако все още търсите резба програма за разузнаване, за да изтеглите видеоклипове от YouTube и други видео настаняване сайтове.


  алтернативи-byclickdownloader

  1. & nbsp; byclickdownload vs. & “ NBSP; Itubego YouTube Изтегляне

  Този интуитивен изтеглящ позволява набор от резолюции, вариращи от 480p до 8K.

  Работи в режим с висока скорост, така че няма да се налага да чакате твърде дълго, за да гледате вашите изтеглени видеоклипове. Софтуерът е съвместим с YouTube, Facebook, Instagram, Dailymotion, Tiktok и стотици други платформи за стрийминг на видео. Програмата обаче използва много ресурси от вашия компютър и може да забави системата, докато изтеглянето е в ход.

  2. & nbsp; byclickdownloader vs. & nbsp; h3>>

  Този бърз изтеглящ има интерфейс с едно щракване, което го прави изключително лесен за използване, но не ви позволява да изтегляте частни видеоклипове.

  Той поддържа HD видео разделителна способност до 8K и 329kbps за аудио файлове. Софтуерът позволява едновременно изтегляне на видеоклипове и може автоматично да конвертира файлове във формата по ваш избор.

  byclickdownloader за разработчици

  „byclickdownload“ е Лесен и мощен софтуер за изтегляне на YouTube. Този софтуер за изтегляне на видео включва изтегляне на YouTube, конвертор на YouTube, YouTube Chrome Downloader, Facebook Video Downloader, Vimeo Downloader и Dailymotion Downloader и поддържа много други видео сайтове.

  byclickdownloader може да изтегли и конвертира файлове към mp3, mp4, flv, avi, wmv, 3GP, wav и webm формати. Изтеглянето на всички качества се поддържа, включително HD.

  С безплатното приложение можете незабавно да изтеглите пълен списък за четене в YouTube. Софтуерът винаги се актуализира според най -новия интерфейс на YouTube. ByClickDownloader е разработен с особено внимание като приятелска интелигентност.

  Има няколко начина да започнете да изтегляте видеоклипове. Традиционно и основно: Копирайте и поставете видео URL. Най -простият: „Едно щракване“. Механизмът „с едно щракване“ автоматично открива, че разглеждате страница, която съдържа видеоклип и ви предлага да изтеглите видеото. В момента се поддържа от Internet Explorer, Google Chrome и Firefox. Това се държи като разширение на браузъра. „

  Защо да използвате видео изтегляне като ByClickDownloader?

  Една от основните причини с помощта на видео софтуер за изтегляне е че не е нужно да зависи от интернет услугите. Така че, ако отидете на дълга екскурзия с влак или къмпинг, тези програми могат да ви бъдат полезни. Те също могат да бъдат полезни, ако искате да покажете видео на място без Достъп до интернет, например за споделяне на Family Intelligencele, на място, където не можете да получите достъп до вашето облачно съхранение.

  Можете също да изтеглите видео, в което се появявате на екрана, за да го интегрирате в интегрирането му в Вашата демонстрация. И дори можете да изтеглите видео, просто за да имате достъп до аудиото, отново да го използвате за професионални цели.

  Въпреки това, не трябва да използвате тези услуги За незаконно изтегляне на съдържание. Така че не се доверявайте на този софтуер, ако изтеглите нещо, за да избегнете плащането или намерението да го разпространявате.

  окончателна присъда от ClickDownloader

  byclickdownload е най-добрият изтеглящ на пазара. Тя позволява на потребителите да прехвърлят своите интелигентни среди на своето устройство на Apple от едно устройство на друго, без да използват iTunes.

  Това приложение е много удобно за използване, можете да прехвърлите всичките си файлове на вашия компютър или можете да запазите данните си, така че не е нужно да се притеснявате, ако сте загубили устройството си или той е повредени.

  Така че, ако искате да имате повече от добър изтеглящ YouTube, тогава byclickdownload ще бъде най -добрият избор.

  Не се колебайте да го опитате сега.

  faq-byclickdownloder

  е лесен за използване ByClickDownerer?

  Софтуерът е проектиран като решение за изтегляне на видео с едно щракване. След като конфигурирате настройките, можете да активирате функцията за автоматично откриване и изскачащ прозорец ще се отвори, когато сте на уебсайт, съдържащ видео. След това трябва да изберете дали искате да изтеглите видео или аудио файл и изтеглянето започва незабавно интелигентност.

  byclickdownloader ли е? P> Byclick YouTube Downloader е 100% безопасно и чисто приложение. Тествахме този видео изтегляне на нашия 64-битов компютър на Windows 10 и го намерихме без зловреден софтуер, вирус и шпионски софтуер.

  е byclickdownload youtube downloader? За да се възползвате от всички функции, трябва да закупите ByclickDownload Vartificial Intelligence нашата връзка с нашата партньорска интелигентност и ще получите 50% намаление. Après avoir acheté la version complète de ByClickDownloader, activez-la en cliquant sur le code d’activation et utilisez-la à vie.

  Tags

  Youtube
  Conversion

  Présentation Vidéo – ByClickDownloader

  youtube-video-icon

  Merci d'avoir voté !
  Veuillez patienter...Pour éviter le Spam, la mise à jour se fera dans 30 secondes ...
  Une erreur est survenue ... Avez-vous déjà voté pour cet outil ?