DropshippingXl: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

 ://global-uploads.webflow.com/ 5ef9c22a12deafc90caa105e/63b667ee6e90d8abe07c8804_Dropshippingxl-p-500.jpg 500w, https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/63b667ee6e90d8abe07c8804_Dropshippingxl-p-800.jpg 800w, https://global -uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/63b667ee90d8abe07c8804_dropshippingxl. jpg 1000w

Предимства и недостатъци

advalages

 • Приложението е просто и следователно лесно за използване;
 • Различен каталог, с повече от 50 000 Vidaxl продукти;
 • Можете да продадете За клиентите в Съединените щати, в Европейския съюз и Австралия;
 • Съдържанието на продуктите се предоставя на 29 различни международни езика;
 • Обработка на поръчки и управление на акции.
  • Приложението представя много проблеми, след като бъде инсталирано, като най-важното е да бъдете таксувани, дори ако никога не използвате приложението; Много потребители не са получили ключ за API;
  • Техният екип за помощ не е лесен за достигане, много потребители се оплакват да не получават никакъв отговор;
  • Те не предлагат безплатна пробна версия; < /li>
  • They do not provide any educational resources because there are no instructions on how to connect to a store or download the application;
  • General opinions and criticisms on dropshipping with Vidaxl do not exist and the Малко, които сме открили, че не са толкова добри.

  Как да се възползваме от него

  оферта

  dropshippingxl преглед < /2>

  Днес има два основни режима на работа на дребно. Тези, които имат инвентар, и тези, които не го правят. Магазините, които притежават физически инвентар в Hand Buy и съхраняват продукти и ги изпращат на клиенти, след като поръчката е направена. Останалите търговци на дребно нямат продукти на склад.

  Те зависят от доставчици на едро или дистрибутори, които вече имат артикулите на склад. Това се нарича Dropshipping. Компаниите, които избират този път, никога няма да трябва сами да съхраняват физически запаси или да изпращат продукти. Техните партньори за отпадане се грижат за тези отговорности за тях.

  какво е vidaxl?

  vidaxl е международен търговец на дребно, базиран във Венло , Холандия, която предлага широка гама от продукти в полето на къщата и градината. гама от продукти, достъпни и за други търговци на дребно. Тази услуга се нарича DropShippingXl. & Nbsp;

  Следователно, с други думи, търговците на дребно от Европа, САЩ или Австралия могат да изпращат продукти на Vidaxl и да ги продават в своите магазини на опашка. & Nbsp;

  Обхватът на продуктите, открити на пазара DropshippingXL и Vidaxl, има повече от 50 000 статии, разпределени в някои категории, като ..:

  • Домашни статии, като например Мебели
  • Градина или на открито мебели и други аксесоари от този тип
  • Гараж
  • Спортни статии
  • Компютърно оборудване
  • Животински продукти & nbsp;

  Защо да изберете Vidaxl?

  Отново, ето какво казват на своя уебсайт. & NBSP;

  • Проста и гъвкава порта за продажби: функции, които правят Dropshipping Breeze, с API достъп и множество опции за плащане.
  • Повече от 50 000 продукта: вътрешно производство и едно Той разнообразие от марки, предоставяйки ви достъп до хиляди продукти.
  • Поток на данни в реално време: Имайте предвид продукти, цени, акции и управление на поръчките.
  • Бърза доставка: Можете да можете Разчитайте на бърза доставка.
  • Обучение на възвръщаемост: Те се грижат за заявки за връщане, което ви позволява да се съсредоточите върху вашата дейност.
  • Осигурено обслужване на клиентите: Симпатичният екип винаги е Настоящо да предоставя подкрепа на бизнеса.

  Както можете да видите, всичко това изглежда много добре, но в каква мярка е вярно?

  За да разберем, изглеждахме На това, което други потребители казаха за Vidaxl и какви други статии и критики успяхме да намерим след търсене в Google. & nbsp;

  за DropShippingXl & nbsp;

  <фигура class = "w-richtext-figure-type-image w-richtext-center">

  < img alt="dropshippingXL-review" src="https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/63b66cc53ce0bd5c5bbb230c_KdUq2xsj3RsLW3ReRYHxZp-MbxhZnWeKQJy7k-0BtGzqmzxypCZkkpYss0oGpeeHtvO2B0XqiVqpWAWlky7JLKvf-49dft-Y4uktoSNRly6KgPlgj3sOlxLBTGuKVqA1Zo6Ktb8KkFEsBKOhaAOOgJPuWTLZxVdPmBtHlW6cR732kartificial intelligencerNttKGEf8DXAIFePUQJVnLbdZLg.png">

  dropshippingxl е част от холандската компания, Vidaxl. Базирайки се във Венло, в Холандия, Vidaxl е европейски онлайн търговец на дребно Specartificial Intelligence в продажбата на продукти за къщата и градината на пазара B2C. Гамата от продукти и логистични възможности на компанията се е развила с течение на времето и сега работи в повече от 30 страни по света. . Въз основа на пазарните данни и тенденциите в потреблението те преговарят със своите производители, за да създават качествени продукти, които клиентите искат. отговарят на нуждите на онлайн купувачите. Целият процес гарантира, че клиентите на Vidaxl плащат достъпна цена за модерни и градински модерни артикули. „> 1. & nbsp; Надпис

   sites- vidaxl-signup

  C’est une procédure simple. Присъединете се към семейството на DropShippingXl и разберете сами колко лесно е да създадете онлайн бизнес.

  • Стъпка 1: Посетете dropshippingxl.com и кликнете върху регистрацията на бутона D.
  • Стъпка 2: Определете страната, в която искате да продадете.
  • Стъпка 3: Активирайте профила си с вашия имейл адрес и парола.

  След като се регистрирате, можете да започнете да продавате. Вие определяте цени и имате възможност да продавате клиенти от повече от 30 страни. DropShippingXL разпределя поръчки на вашите потребители веднага щом започнете да ги получавате. Всичко, което трябва да направите, е да поддържате доставките следи, благодарение на нашите редовни актуализации.

  2. & nbsp; ‘пари с dropshippingxl

  Ние живеем Във време, когато практически всички неща се извършват от бартиевния интелект на интернет платформите. Може да се запитате как DropshippingXl може да ви помогне да спечелите пари. Просто е ! DropShippingXl ви предлага пълния пакет, за да бъде вашият доставчик на електронна търговия, оператор на складове, изпълнение на поръчки и доставка. Логистика на онлайн продажбите. Всички продукти в каталога на Vidaxl са готови да бъдат изпратени. Прекарвайте по-малко време за подробности за окончателното постижение и повече време привличане и поддържане на бизнеса.

  3. & nbsp;>

  Съберете информацията за контрола и контрола на клиентите си и Купете продукта, който наскоро сте продали с помощта на интерфейса DropShippingXL. Можете да използвате плъгин или API за това.

  Автоматичното потвърждение е полезна функционалност, предоставена от Vidaxl. Тази функция ви позволява автоматично да плащате поръчки, поставени от вашите клиенти. Единствените разходи, които ще трябва да платите, са цената, посочена в продукта и ДДС.

  vidaxl отговаря за доставката и възстановяването на възстановяване. Плащайки за продадените продукти, имате възможност да използвате кредитни карти, PayPal или функция на портфолиото (което ви позволява да купувате кредити, съхранявани в вашия акаунт на портфейл DropshippingXl).

  Цените на храните на продуктите няма да включват цените на храните на продуктите няма да включват хранителни продукти Приложимите данъци и правилният данък се определя в зоната на контрол. DropShippingXL ще подготви поръчката на вашия клиент и ще ви предостави код за наблюдение по пощата, след като сте извършили всички плащания от сайта DropShippingXL. Можете също така да ги намерите от бартикалния интелект на API или поръчки за износ.

  Всяко възстановяване ще бъде извършено според обстоятелствата на индивида. Когато е необходимо, Vidaxl ще предложи възстановяване на средства. Вашата портфолио акаунт ще бъде кредитирана с необходимото обезщетение.

  4. & nbsp; кораб с DropshippingXl & nbsp;

  Клиенти на Обединеното кралство , държави -BAS, Германия, Австралия, Франция, Швейцария, Ирландия, Полша, Латвия, Испания, Гърция, Австрия, Италия, Швеция, Белгия, Съединените щати, Финландия, Румъния, България, Португалия, Хърватия, Чехия, Република, Република Чехи, Дания, Норвегия, Естония, Унгария, Литва, Словакия и Словения и водата ще получат поръчки от DropshippingXl от Vidaxl.

  Можете да доставите само една държава и двете при използване на един акаунт. Ако искате вашите продукти да бъдат доставени в повече от една държава, ще трябва да създадете акаунт за всяка държава. Можете да използвате опцията „Добавяне на нова страна на дистрибутор“, за да създадете акаунт за друга държава.

  Времето, необходимо за пристигането на пакет, варира в зависимост от страната.

  Всички Поръчките за доставка ще включват проследяване на данни в раздела „История на поръчката“. Vidaxl е отговорен за правата за доставка и гаранцията, че продуктите стигат до предоставените им. Фактурите няма да бъдат включени в пакетите за поръчки. Единственото лице, което ще получи фактури, е регистрираният партньор за отпадане.

  DropshippingXl доставката се извършва с помощта на сухопътния транспорт. Складът на Vidaxl работи с различни логистични преносители от цял ​​свят. След получаване на плащане повечето покупки се изпращат в рамките на два работни дни.

  Ако поръчките бъдат върнати, разходите за артикулите (без разходите за доставка) ще бъдат възстановени. Клиентите имат 30 дни да разгледат всички поискани неща след получаване на своите пакети VIDAXL. След като Vidaxl получи върнатите статии на потребителя и проверява дали те не са били повредени и са в добро състояние, балансът на вашето портфолио ще бъде кредитиран в рамките на 5 дни.

  5. & NBSP; Разширяване чрез Европа

  От създаването на компанията през 2006 г. броят на продуктите в обхвата на Vidaxl се увеличи експоненциално и следващата логична стъпка беше да започнете да се продава в повече страни с бартиевния интелект на собствените си онлайн магазини. DropshippingXl сега продава продукти на клиенти в 29 европейски страни, САЩ и Австралия и те непрекъснато работят за разработването и достигането до още повече клиенти.

  Dropshippers ще се възползват от добавянето на тези центрове за изпълнение, според DropshippingXl, ще се възползват от тези центрове за изпълнение, според DropshippingXl . Складовете на тези страни могат да гарантират бързи времена на доставка и лесна обратна връзка.

  Услугата в момента има повече от 4000 активни директни подателя и получава повече от 50 нови абонамента всяка седмица. Друго предимство е, че той не приема комисионна от продажбите, което го отличава от конкуренцията.

  интеграция-пускане на пешеходки

  dropshippingxl може да бъде интегриран в Вашият варкуален интелект на API, Magento, WooCommerce и Lightspeed Plugins. Един от най -интригуващите избори за мен е интегрирането на WooCommerce. & Nbsp;

  Тази интеграция се предоставя от Woosa, трета страна на уебсайта. Въпреки че плъгинът е платен, той се доставя с безплатна седемдневна пробна версия. -Width: 800px „>

   vidaxl wooCommerce плъгин.

  Caractéristiques du plugin Woosa :

  < Ul role = "list">

 • Можете да изберете категориите продукти, които ще бъдат импортирани в вашия WooCommerce Store от Vidaxl.
 • Можете да използвате предложената цена на Vidaxl или да наложите фиксиран марж или процент. Това гарантира, че ще можете да постигнете целите на печалбата и доходите си.
 • Няма да се налага да създавате свои собствени категории, тъй като всички категории се импортират автоматично с продукти.
 • Dropshipping е изцяло Автоматизиран, тъй като Vidaxl автоматично получава всички входящи команди.
 • Акцията се актуализира с развитието си. Максималното закъснение е пет минути.
 • Информацията за мониторинг на доставката е предоставена, след като VidaxL изпраща поръчка. Персонализирано поле ще се появи в WooCommerce с тези данни. Можете да информирате клиентите, като добавите това поле към имейл модел.
 • Категорията, описанието, изображенията, заглавието и други подробности за продукта могат да бъдат модифицирани според нуждите. Ще трябва да отидете на настройките на приставката и да активирате опцията, която предотвратява автоматичната актуализация на информацията от потока XML. За да избегнете това, вашите модификации ще бъдат смазани. -Тип -Маг w-richtext-align-fullwidth „style =“ max-width: 1600px „>
   dropshippingxl-ricing

  Lorsque vous êtes un vendeur de dropshippingXL, gérer une entreprise est facile. Вие установявате цените на продуктите и избирате от хиляди неща за търговски разузнаване и обявявате само за 30 евро на месец. За момента PayPal е методът, който е на разположение за заплащане на месечните разходи за членство.

  Няма допълнителни разходи за отпадане. Имате възможност да анулирате членството си по всяко време.

  Вашият месечен абонамент включва достъп до API (което ви позволява да следвате управлението на поръчки, акции, цени и артикули), данни в реално -време -време Данни и масов внос. Имате избор между повече от 50 000 различни продукта за продажба. Можете да изберете продукти в следните категории: обновяване на дома, градинарство, грижа за животните, лични грижи, обзавеждане, бебета и спортно оборудване.

  като DropshippingXl покрива запасите и процесите на доставка за вас, можете да фокусирате вашия Време за продажби и маркетинг.

  Имате право на пълно възстановяване на таксите за абонамент за първи месец, ако искате да прекратите членството си с Vidaxl и нямате да правите поръчки през първите 30 дни от членството си .

  печалби-пускане на печат xt

  dropshippingXL-features

  Now that we have almost reached the end of this exam, let’s enter some of the main sales advantages with dropshippingxl. -exhaustif „> exhaustive catalog

  < P> Има повече от 90 000 различни продукти на Vidaxl, от които избирате. От доставки за домашни любимци до инструменти, включително спортни предмети, аксесоари за градинарство и външни и интериорни мебели. Това са само няколко от многото категории продукти, налични. Няма да се налага да се притеснявате за проблеми с разбиването на запасите, тъй като Vidaxl гарантира, че продуктите все още се съхраняват. Ще получавате и изображения и маркетингова информация, за да ви помогне да продадете различни продукти.

  Zero Commission

  Те не таксуват допълнителни комисионни в зависимост от номера от продажбите, които правите на dropshippingXl.

  Международно присъствие

  Получаване на положителна изложба на клиенти е простим интелигентност като бизнес на човека. Ще можете да продавате продукти в 30 страни, когато се присъедините към DropshipplingXL, включително Австралия, Съединените щати и Европа. Езикът не е проблем, защото те ще ви предоставят каталог на продукти и обслужване на клиенти 24/7 на майчиния ви език.

  Скорост и доставка

  Всички поръчки се транспортират бързо от местните складове. Трябва да се отбележи, че разходите за доставка се прилагат за повечето австралийски региони.

  Услуги за съхранение и NBSP;

  Ако използвате DropShippingXL, няма да ви е необходимо пространство за складове . Те са отговорни за управлението на доставката, опаковката и запасите за продуктите, които искате да продадете.

  Превод

  е достъпен на 23 различни езика по целия свят.

  Нисък риск

  Разходите за инвентаризация никога не се фактурират предварително, той няма риск. Просто плащате артикулите, след като са закупени от вашите потребители.

  се отнася & nbsp;

  Тъй . Когато решите да направите Dropshipping с DropShippingXL, вие също ще получите някои допълнителни предимства. Работата с Vidaxl и DropshippingXL компаниите могат да изпълняват по -малко оперативни задачи. Можете да започнете да продавате сега, независимо дали сте новак или експерт. Много продукти се предлагат в категории като играчки за домашни любимци, обновяване на дома, спортни предмети, лично отглеждане, градински аксесоари, мебели и др.

  Можете да управлявате процъфтяваща компания на едро от комфорта на вашата собствена къща. Вие ще бъдете член на бързо разширяваща се и подкрепяте общност за отпадане. Вие избирате полезните маржове на разузнаването и Vidaxl се справя с доставката, поддръжката на клиентите и връщанията.

  Няма допълнителни разходи. Цените им са изключително прости. Можете да продавате продуктите си в повече от 30 страни, включително Австралия, Европейския съюз и Съединените щати. Всички въпроси или проблеми с отпадането могат да бъдат изпратени от специализирания екип за обслужване на клиенти на Vidaxl.

  Дистрибуторите DropshippingXl не трябва да се грижат за международна доставка, съхранение, контрол на поръчките, управление на инвентара или цената на работната сила . Те служат като връзка между вас и вашите клиенти.

  За да ви помогнат да изградите бизнеса си, Vidaxl внася продукти от много продавачи, изпраща ги в различни страни чрез специални логистични канали и предоставя качество на услугите за проверка на проверка.

  за повече информация и да се регистрирате, посетете dropshippingxl.com.

 • тагове

  e-commerce

  dropshipping

  prestatio n Video-DropshippingXl


  youtube-video-icon