Internxt: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

Предимства и недостатъци

< Img src = "https://global-plopads.webflow.com/5ef9c229b2425a26afc654b1/601891d3cc4d9aa bf212cd0d_plus.svg "loading =" мързелив "alt =" more icon "class =" image-152 ">

предимства

 • Лесен за използване интерфейс, добре проектиран и приятелски настроен интелигентност.
 • Добра поддръжка на клиенти
 • Планове на разумни цени, включително Планирайте индивидуално от 2 до.
 • Отлични функции за безопасност и доверие за интелигентност
 • Приложения за достъп до вашите файлове от всяко устройство

 minus icon

RichText „>

 • Липса на функции за сътрудничество и производителност
 • Няма версия на файлове
 • > AP ограничена интеграция Plations tieces

как да се възползвате <
< /div>

Кликнете върху връзката по-горе

<клас div class = "Space _15px">

няма необходим код

оферта

Вземете 60% намаление и 10 GB безплатно

>

Подробен Internext

internxt отлично облачно съхранение Доставчик, когато става въпрос за защита на вашата поверителност и сигурност на вашите данни. Той предлага щедро 10 GB оферта за цял живот и поставя потребителя, приятелска за разузнаването в центъра на офиса и мобилните си приложения. Това мнение за Interntxt ще ви даде всички подробности, от които се нуждаете. & Nbsp;

какво? Е отличен доставчик на облачно съхранение, когато става въпрос за защита на вашата поверителност и The Сигурност на вашите данни. Той предлага щедър 10 GB щедър план за живот и поставя потребителя, приятелска интелигентност в центъра на офиса и мобилните си приложения. & Nbsp;

Въпреки това, това е минимален доставчик на облачно съхранение. Няма интеграции на трета страна или функции за сътрудничество, докато споделянето на опции и параметрите на синхронизация са изключително ограничени. С Interntxt, това, което виждате, е това, което получавате: сигурно място за съхраняване на вашите данни в облака, а не много повече.

за In-internxt

internxt е основан през 2020 г. и дори ако става въпрос за новодошъл на облачната сцена за съхранение , той вече изгражда лоялна публика. Компанията може да се похвали с това, че има повече от милион потребители по целия свят и повече от 30 цени и признания в областта.

По отношение на функциите на сътрудничество и производителност, Internxt n ‘със сигурност не е най -ефектният вариант на The пазар. Това, което липсва в определени функции обаче, се компенсира от силен ангажимент за защита на вашите данни.

Ако търсите сериозно доставчик на облачно съхранение, който приема сериозно Confidentartartarture Intelligence and Safety, Internxt е конкурент по избор .

Открийте силните и слабите страни на Internxt в сравнение с конкуренцията.

internxt homepage

Лесна употреба в интернет

На естетическо ниво Internxt представя чист потребителски интерфейс и Elega NTE, лесен за използване и разглеждане. Подходящото оформление добавя към преживяването и няма вероятност да се изгубите или да заобиколите кръгове, като кликнете върху акаунта си. Това може да се дължи отчасти на ограниченията на това, което можете да направите с вашите файлове, но изглежда по -скоро като умишлен избор на дизайн, който се представя добре.

Интерфейсът на Interntxt включва дясна странична лента с раздели като такива Като „диск“, „снимки“, „запазване“ и „споделени връзки“. Опцията „Споделени връзки“ ви позволява да управлявате вашите връзки, което е практично, ако сте споделяли много файлове.

< /Div>

Елегантният и минималистичен потребителски интерфейс на Interntxt е лесен за използване и разглеждане.

е доста лесно да видите кои типове от файлове сте изтеглили, благодарение на познатите икони, разположени до всеки тип. Можете да създадете толкова папки, колкото е необходимо, за да организирате вашия четец акаунт. & Nbsp;

За всеки файл от вашата папка на Internxt Drive са достъпни за вас три опции. Можете да изтеглите вашия файл, да го споделите с варкуонен интелигентност връзка или да го изтриете. Малка икона на молив до името на файла ви позволява да го преименувате. Изборът на няколко файла намалява избора за изтегляне или изтриване; Не можете да споделяте няколко файла едновременно.

функционалности-internxt

За съжаление, Internxt не зависи от функциите. Това може да се дължи на факта, че това е сравнително нов доставчик на облачно съхранение и че възнамерява да развие в бъдеще и трябва да се надявам, че е така. << /p>

За момента няма трета -С Партий интеграции, които поставят Interntxt ясно зад доставчиците на облачно съхранение като Box.com. Също така няма мултимеедерен разузнавателен плейър или интегриран преглед на файлове. Има няколко области, в които Internxt надминава себе си, които ще проуча по-долу.

офис и мобилни приложения

internxt казват че „оформя технологията, която бихме искали да използваме в бъдеще, в привилегированата сигурност на интелигентността, Confidentarture Intelligencelique и дизайнът, съсредоточен върху потребителя“. Те със сигурност са постигнали тази цел по отношение на сигурността и конфиденциалната интелигентност, но какво да кажем за дизайна, съсредоточен върху потребителя?

Оказва се това обещание. Internxt предлага настолни и мобилни приложения за облачно съхранение, което означава, че можете да получите достъп до вашите данни от почти всичките си устройства.

Както повечето доставчици на облачно съхранение, L ‘Internxt Office Application създава папка за синхронизация на вашия компютър след сте го изтеглили. internxt desktop app“ src=“https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/637ee0303c8399b8639bc194_t7v7VFn_3TB0UDaivrK5cE221rtaqSr7MPvugQUv-yBXFuY_uzEqy5xsnBVywjTaMNHZoEHud6Lc6GqiTFztWE3b8o9oYuMm4_2K6-yhS1ZADdG7bEwiPfxID7KiyL_CcoyV7s3NynUb7C-CL9HXj6RumxWs-JRlvlfWYZGchMxHymTLLfmP6- Rojazidzcmwa-ozasivw.png „>

just Плъзнете и пуснете файлове в папката за синхронизация, така че те да са незабавно интелигентност на облака. Ако отидете в менюто за настройки на папките за синхронизация, можете да избирате между „пълна синхронизация“ и „Изтеглете само“, както и някои други спецификации. -image w-richtext-align-fullwidth“ style=“max-width:930pxpx“>

sync folder

Bien qu’il s’agisse d’une configuration assez convivartificial intelligencele et intuitive, le dossier de synchronisation d’Internxt est dépourvu de certaines fonctionnalités offertes par Other Доставчици, включително опция за контекстуално меню, което означава, че не можете да споделяте файловете, съхранявани в папката Synchroni Sation директно от вашия офис.

Мобилното приложение Interntxt е съвместимо с устройства с Android и iOS и работата му е много подобна на тази на приложението Office. Можете да кликнете върху папката за синхронизация, за да получите лесно достъп до изтеглените файлове.

От мобилното приложение можете да изтеглите файлове, които вече се съхраняват в облака или да заредите други, и можете да създавате връзки за споделяне на файлове с други хора директно от приложението, което не можете да направите с настолното приложение.

Накратко, какви настолни и мобилни приложения липсват по отношение на допълнителни функции, те се опитват да го компенсират с интуитивен дизайн и центрират върху Потребителят.

Но отвъд това няма много друго. Internxt е прост и лесен за използване, но не е най-добрият вариант за професионалисти в облачно съхранение (или всеки, който), който търси широк спектър от функции.

Синхронизация, споделяне на файлове и архивиране

internxt cloud storage

Unfortunately, InterNXT options for synchronization, file Споделянето и архивирането са доста редки.

Потребителите могат да изтеглят файлове в облака (минималното строг за всяко решение съхранение в облака) и споделяйте файлове с други потребители, но без възможността за коригиране на връзки извън дефиницията на лимит за изтегляне (определен брой пъти, когато връзката ще бъде валидна).

Можете също така да можете да Изберете конкретни папки, които ще бъдат запазени в облака на определени интервали.

Няма управление на файлови версии или съхранение на изтрити файлове, функции, които са станали стандарт в полето, но които значително отсъстват с Internterxt . Това означава, че ако вашите данни са повредени или просто трябва да видите предишна версия на файл или документ, нямате късмет.

Като цяло, Internxt има grande Марж на прогресиране в областта на споделянето и сътрудничеството на файлове. Ако планирате редовно да използвате файловете на вашето облачно съхранение за вашата работа, по -добре е да изберете опция като Box.com .

Безплатно съхранение

internxt е щедър с неговия безплатно облачно съхранение , предлагайки безплатен план за 10 GB за винаги“ без условия.

По -добре, за разлика от други доставчици на облачно съхранение, всички предимства и характеристики на платените планове също са включени в безплатния план. Ако 10 GB е всичко, от което се нуждаете, вие сте свободни да го използвате толкова дълго, колкото желаете, без да плащате стотинка.

Products-internxt

intert в момента предлага два продукта за съхранение в облак, а трети трябва да бъде стартиран в края на 2022 г.

internxt Drive

internxt Drive е основното решение за съхранение в Intenxt Cloud; С други думи, върху които по -голямата част от изпита ми беше фокусирана. На своя уебсайт Interntxt подчертава херметичното криптиране на задвижването и върху неговия интуитивен и лесен за използване интерфейс, които наистина са най -силните му характеристики.

internxt Drive предлага редица планове, достатъчно големи, с пространство за съхранение, вариращо в пространството на съхранение От 10 GB свободно пространство до впечатляващо пространство от 20 TB за около 200 долара на месец (вижте раздела „Планове и цена“ по -горе за повече подробности). Индивидуален план от 2 TB само за $ 9,79/месец (таксуван на $ 117.43 годишно).

Снимки на intenxt

 internxt photos

internxt photos е решение за съхранение в облачен спецификационен интелект, предназначен за снимки и файлове с изображения. Със снимки можете да съхранявате ценните си изображения безопасно в облака и да се консултирате с тях по всяко време от всяко устройство.

Галерията със снимки на Internxt е толкова лесна за използване, колкото Internxt Drive и е придружена от урок за инсталиране ( Въпреки че има предвид своята простота, това вероятно няма да е необходимо). Можете да видите снимките си с висока разделителна способност от галерията, но също така да ги изтеглите и да изпращате споделени връзки. Можете дори да зададете настройките на всяка връзка, за да посочите броя пъти, когато вашият фото файл може да бъде изтеглен или споделен.

Отвъд това, няма какво да направите със снимки. Решения за съхранение в облак като Flickr Pro и Google Photos предлагат по-голяма гъвкавост и дори имат инструменти за публикуване.

Вътрешна пратка

Изпращане е чисто новото приложение на Internxt, което ще предложи сигурно средство за изпращане и споделяне на документи онлайн. Изпращането все още не е налично, но стартирането му е насрочено за края на 2022 г. & nbsp;

Компанията все още не е публикувала много информация за Send, но посочи, че използването му ще бъде безплатно за Всеки с Internext акаунт – не е необходима допълнителна покупка.

планове и цени-internxt

internxt предлагат 10 GB безплатно пространство при регистрация, без условия. Ако искате да получите повече пространство, Internxt предлага три платени индивидуални планове и три платени професионални планове:

Индивидуални планове за интернат

 internxt crancing

Plan 20GB

 • 0,97 $ / Месец (таксуван годишно като $ 11.65)

план 200GB

 • 3.80 $/месец (таксуван годишно като $ 45.58)

План 2TB

 • 9.79 $/месец (таксуван годишно като $ 117.43)

Business internxt планове

La tarification des plans d’affaires d’ Internxt е малко по -сложен, тъй като цената и количеството на предлаганото пространство са посочени от потребителя, но повечето от плановете изискват минимален брой потребители.

Например, по -евтиният бизнес план е посочен на $ 3.80 на потребител, на месец, но той предвижда минимум 2 потребители. Следователно действителната цена на месец ще бъде поне 7,60 долара.

200 GB план на потребител

 • $ 3,80 на Потребител, на месец (таксуван на $ 91.21/година)
 • Минимум 2 потребители (реалната цена ще бъде минимум 7,60 долара/месец, $ 182,42/година). ul>

  План 2TB от потребител

  • $ 9,79 на потребител на месец (таксувано на 234, $ 94/година)
  • Минимум 2 потребители (реалната цена ще бъде поне $ 19,58/месец, $ 469,88/година)

  план 20TB от потребител

  UL ROLE = „Списък“>

 • $ 102.35 на потребител на месец (таксуван на $ 2456.22)
 • Минимум 2 потребители (действителната цена ще бъде поне $ 204,70/месец, или $ 4912.44 )
 • Всички оферти на Internxt са придружени от гаранция 30 -ден възстановяване, съхранение и споделяне на криптирани файлове и достъп от всички ваши устройства.

  въпреки донякъде объркващите цени, най -доброто предложение за оферта за „Internxt е неговият индивидуален план от 2 TB за 117,43 долара/година. 2TB е много място, а цената е много разумна.

  internxt, предлаган по -рано набор от планове за съхранение на облак през целия живот, но те наскоро бяха изоставени.

  Забележка: Internterxt Уебсайтът показва всичките му цени в евро. Преобразувах цените в USD въз основа на процента на конверсия в момента на писането на този документ, което означава, че цените вероятно ще се променят леко в зависимост от деня.

  Поддръжка-internxt

  Internterten гордо казва, че е компания, съсредоточена върху клиента, и неговото обслужване на клиенти отразява този ангажимент. Той предлага база от знания на своя уебсайт, който включва имейл адрес, който можете да използвате, за да получите помощ за всеки проблем, който срещате.

  В допълнение към котешката помощ на живо 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, ако сте Нуждаете се от помощ за незабавна интелигентност и не можете да изчакате отговор на имейл.

  Въпреки че те не предлагат телефонна помощ, това съответства на общата тенденция на сектора да се откаже от телефонната помощ в полза на живата котка 24 часа a ден и е малко вероятно потребителите да могат да ги лишават, като им се предостави ефективността на помощ от електронната поща и от Internxt Cat.

  Частен живот -internextext

  internxt разглежда поверителността като основно човешко право. Въпреки че някои от най -големите услуги в технологичното пространство събират данни за потребителите и установяват профили за доходоносни цели, Internxt категорично потвърждава, че не е така. За да подкрепи това твърдение, компанията се задължава да използва криптиране до нулеви знания и криптиране от край до край, което гарантира, че имате достъп до вашите данни.

  Internext няма политика на конфидеатрична традиционна интелигентност, но страница, посветена на усилията му по въпроса.

  Въз основа на валентност, в Испания и с неговата инфраструктура за данни в ЕС, Internxt е в съответствие с GDPR. В допълнение, internxt поддържа Confidenstartire Data Intelligence curé от организации, които правят личния живот на хората на първо място. /p>

  По ирония на съдбата, Internxt не предоставя връзка към своята политика като доверена интелигентност на своята уеб страница, посветена на усилията в тази област. Въпреки това, политиката на Confidentartictictial Intelligence е част от страницата на общи условия.

  Internext отговаря на важния европейски Закони за защита на поверителността, като Закона за услугите на информационното общество и електронната търговия и Закона за лична защита на данните. Всеки от тези закони защитава личните данни и цифровите права. Нито една от данните, събрани от Interntxt, не е обезпокоителна, повечето от усилията са посветени на подобряването на неговите услуги. Най-интересната част от неговата политика като конфидедентално разузнаване се отнася до вашите устройства и инфраструктурата на децентрализацията на Interntxt.

  Децентрализиран модел на криптиране internxt

  каквото и да е вие Свържете се с Interntxt, за да получите достъп до вашия акаунт, независимо дали чрез баритициалния интелект на компютър или мобилен телефон, това устройство е част от Internxt на разпределената мрежа. Това означава, че вашето устройство комуникира с други устройства, когато е в мрежата. В допълнение, други устройства – или възли – могат да събират информация на вашия компютър или вашите дейности.

  Това откровение може да изглежда тревожно, но този тип взаимодействие възниква винаги, когато използвате браузър мрежа, например. Сред данните, събрани от другите устройства на Internxt Network, са вашият IP адрес и това, което се нарича идентификатор на възел, тоест самото ви устройство. & Nbsp;

  Това споделяне на информация между свързаните устройства, свързани към Internxt Network е страничен продукт от нейното криптиране на децентрализацията.

  Сигурността-интертекст

  internxt security and privacy

  Добрата новина: По отношение на сигурността и доверието на това, Internxt върши отлична работа.

  Internext използва това, което уебсайтът му нарича „криптиране на военно качество“ , тоест криптиране AES 256 бита. Това е протокол за криптиране с ултра сигурно, който е изключително трудно да се пробие за пирати. По този начин ги предпазва от любопитни очи на всеки етап от процеса на изтегляне и съхранение.

  В допълнение към много строги протоколи за криптиране, Internxt също използва уникален метод, за да гарантира безопасността на вашите данни. Той разделя вашите данни на фрагменти и го съхранява, се разпространява на няколко различни сървъра в различни страни. единична атака или единичен инцидент. Като окончателна мярка за сигурност, тя осигурява тези сървъри, използвайки блокчейн технология. C’est également un fournisseur à connaissance zéro, ce qui signifie que l’entreprise ne peut jamais voir ou accéder à vos données.

  Les serveurs d’Internxt sont principalement situés dans des pays européens tels que l’Allemagne, la France et la Finlande, qui ont tous des lois strictes en matière de protection de la vie privée qu’Internxt (et toutes les entreprises ayant des serveurs dans l’Union européenne) est obligé de respecter. 

  En règle générale, choisir un fournisseur de stockage en cloud dont les serveurs sont situés dans un pays de l’UE ou en Suisse (qui possède certaines des lois les plus strictes au monde en matière de confidentartificial intelligencelité sur Internet) est un bon moyen de garantir la sécurité de vos données. Parmi les autres fournisseurs de stockage en cloud basés dans l’UE ou en Suisse figurent pCloud, Sync.com et Icedrive.

  Verdict final – Internxt

  Internxt a évolué et s’est enrichi de nouvelles fonctionnalités, mais il est toujours aussi performant en matière de confidentartificial intelligencelité et de sécurité.

  L’ajout de la fonctionnalité de sauvegarde et de photo élargit l’attrait pour différents utilisateurs, et la navigation sur l’interface web ou dans les applications est facile et intuitive. L’augmentation de la capacité jusqu’à 10 Go pour un plan gratuit est un grand pas dans la bonne direction. 

  Les fonctions autonomes comprennent un vérificateur de mots de passe, un scanner de virus de fichiers et un service de transfert de fichiers appelé Send. Tous trois sont des ajouts intéressants, mais existent indépendamment d’un compte. 

  Ce que vous ne trouverez pas avec Internxt, ce sont de solides fonctions de partage et de collaboration, le versionnage de fichiers ou l’intégration d’applications tierces. Si l’on ajoute à cela des plans payants coûteux et des vitesses parmi les plus lentes que nous ayons testées, il est difficile de recommander Internxt plutôt que certains de nos fournisseurs de cloud les mieux évalués.

  Internxt a parcouru un long chemin en peu de temps depuis son lancement. Nous sommes vraiment impatients de voir ce qu’Internxt va ajouter et de voir s’il peut se hisser sur la liste des meilleurs fournisseurs de stockage en cloud du marché.

  FAQ – Internxt

  Qu’est-ce qu’Internxt ?

  Fondée en 2020, Internxt crée des applications conçues en fonction des besoins de ses clients. Tous leurs produits mettent en avant la sécurité et la convivartificial intelligencelité. Selon les propres termes de l’entreprise, ils visent à „concevoir et construire des applications de classe mondartificial intelligencele qui respectent votre vie privée.“

  Qu’est-ce qu’Internxt Drive ?

  Internxt Drive est la solution de stockage en ligne d’Internxt. Internxt Drive est compatible avec Mac, Linux et Windows, ainsi qu’avec les appareils iOS et Android. Vous pouvez le télécharger en tant qu’application sur l’un de ces appareils ou y accéder vartificial intelligence votre navigateur web.

  Internxt offre 10 Go d’espace de stockage entièrement gratuit. Ensuite, ses plans payants offrent entre 20 Go et 20 To d’espace.

  Qu’est-ce qu’Internxt Photos ?

  Internxt Photos est la solution de stockage en cloud d’Internxt spécartificial intelligencelement conçue pour les photos. Elle offre des applications élégantes et intuitives pour tous vos appareils et vous permet de visualiser des versions haute résolution de vos photos pendant qu’elles sont stockées en toute sécurité dans le cloud.

  Internxt Photos promet le même niveau de sécurité et les mêmes protocoles de confidentartificial intelligencelité qu’avec Drive. 

  Quels sont les principaux concurrents d’Internxt ?

  Bien qu’il y ait un nombre toujours croissant de fournisseurs de stockage en ligne sur le marché aujourd’hui, ils ne sont pas tous égaux. Les principaux concurrents d’Internxt incluent des sociétés comme pCloud, Sync.com et Dropbox, qui ont toutes leurs propres avantages et inconvénients, mais qui ont toutes un avantage définitif sur Internxt en ce qui concerne les intégrations tierces et les fonctions de collaboration/partage.

  De même, Google Drive et Microsoft OneDrive sont des concurrents d’Internxt qui, en raison de leur intégration transparente avec les produits de leurs entreprises respectives, sont probablement de meilleures options pour quiconque privilégie les fonctionnalités de collaboration professionnelle (cependant, il convient de noter qu’Internxt a définitivement battu ces deux derniers en matière de confidentartificial intelligencelité).

  Tags

  Cloud
  Stockage

  Présentation Vidéo – Internxt

  youtube-video-icon

  Merci d'avoir voté !
  Veuillez patienter...Pour éviter le Spam, la mise à jour se fera dans 30 secondes ...
  Une erreur est survenue ... Avez-vous déjà voté pour cet outil ?