O2Switch: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

Предимства и недостатъци

< Div id = "w-node-_644783fa-9874-fca3-6a6b-7d48af59fbe0-e0343417" = "div-block-455 зелено">

Предимства

 • Перфектно решение за уеб хостинг за начинаещи
 • 30 -ден гаранция за възстановяване, ако не сте доволни от Услугите.
 • Собствеността на 100% от центровете за данни за решения за бързи и ръчни разузнавателни разузнавания
 • Ненаказана прозрачност в предоставянето на услуги

недостатъци

 • Не е подходящ за потребители, които искат персонализирани Планове за настаняване
 • Помощ за котка на живо, налична само по време на работно време

Как да се възползвате

>

Подробен преглед на O2Switch

За да сравним най -добрите хостове, ние сме хоствали един и същ сайт на WordPress на всеки от тях и тествани производителност, обслужване на клиенти и стойност на парите. & Nbsp;

Въпреки че O2Switch не е присъствал в Секторът за настаняване на уебсайтове толкова дълго, колкото много от конкурентите си, той се превърна в един от най -популярните доставчици на услуги за уеб хостинг във Франция.

Френското общество има за цел да предложи достъпни, гъвкави и прозрачни решения за настаняване на лица и предприятия във Франция и в съседните страни. O2Switch има независима структура, която използва модерни технологии, за да осигури отлични решения, които отговарят на нуждите на своите клиенти.

В допълнение към доминирането на пазара за настаняване на решения във Франция, Web Доставчикът на хостинг има значително присъствие в Канада, Белгия, Швейцария и Обединеното кралство. Уебсайтът е достъпен само на френски.

o2switch -mine

Какво е O2Switch?

O2Switch е френски уебсайт за настаняване на уебсайтове, който предлага достъпни, гъвкави и прозрачни решения за настаняване на физически лица и предприятия във Франция и в околните страни. За разлика от повечето други компании за настаняване, O2Switch предлага само една формула за хостинг на уебсайт и 30-дневна гаранция за възстановяване, ако не сте доволни от формулата.

функции-O2Switch

O2Switch не е вашият типичен доставчик на хостинг на уебсайтове. За разлика от повечето други компании за настаняване, O2Switch предлага само една формула за хостинг на уебсайт. > Неограничено дисково пространство

 • Неограничени месечни трансфери
 • Неограничени поддомейни
 • Неограничени FTP акаунти
 • Име на безплатен домейн
 • Мощен CPanel интерфейс
 • The other characteristics that make O2SWitch an accommodation provider to Помислете за следните:

  • 100% Собственост на центрове за данни – Всички сървъри и центрове за данни са разположени във Франция и са собственост на O2Switch. Нито един от сървърите му не е с подизпълнители.
  • Протоколи за усъвършенствани съкращения за висока наличност – O2Switch използва няколко различни доставчици на достъп до интернет и усъвършенствани протоколи за съкращения, така че ако един d ‘те се разпаднат, другият може да поеме незабавното разузнаване.
  • NVME 3.2GB/ s Технология – O2Switch съхранява базите данни на своите клиенти в NVME SSD технологията без никакво IO ограничение
  • Оптимизирани за CMS – O2Switch гарантира, че предните му сървъри са оптимизирани и сигурни до да се използва с CMS платформи като WordPress.

  o2switch вярват в решения на опростени, гъвкави, елегантни интелект и прозрачно настаняване. Ето защо той се стреми да проектира решение за уеб хостинг, което може да се използва дори от човек, който създава първия си уебсайт. Той е отличен доставчик на настаняване за начинаещи.

  цени-o2switch

  o2switch предлага само един уеб платен за настаняване и 30-дневна гаранция за възстановяване, ако гарантира, ако гаранция за възстановяване, ако гаранция за възстановяване, ако се гарантира, ако гаранция за възстановяване на 30 дни, ако гаранция за възстановяване на 30 дни, ако гаранция за възстановяване на 30 дни и 30-дневна гаранция Вие не сте доволни от плана. & nbsp;

  < /Figure>

  In addition, the Френската компания няма да ви помоли да оправдаете решението си.

  Всичко, което офертата е достъпна, е достъпна, но е придружена от широк спектър от функции, които ще зарадват начинаещите, както и експертите.

  Вместо да прекарвате много време, опитвайки се да избирате между няколко различни пакета, O2Switch опростява процеса на вземане на решение, като предлага един пакет, поддържан от сървърна инфраструктура, от която O2Switch е изцяло собственик.

  support-o2switch

  o2switch-support

  В допълнение, O2Switch има компетентен и опитен персонал за помощ, готов да се намесва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да реши всеки проблем, който може да срещнете. Екипът за помощ е съставен от техници, които се познават в Mac, Windows и Linux Systems.

  В допълнение, компанията провежда своята дейност по прозрачен начин, което ви позволява да видите в реално време текущото състояние на Услугите и дори да ви информира предварително за всяка програмирана поддръжка.

  < P> На своя уебсайт O2Switch е включил редица телефонни номера за помощ за различните страни, в които пребивават клиентите му. Докато системата за билети е налична 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, помощната помощ и живите котки са достъпни само в работното време.

  Моят опит с поддръжката на O2Switch беше приличен и получих информацията, която търся.

  окончателна присъда-O2Switch

  O2Switch е доставчикът на уеб хостинг, който да изберете, ако искате опростено, достъпно и прозрачно решение за уеб хостинг.

  Това е по -специално отличен доставчик на уеб хостинг за всеки, който създава първия си уебсайт.

  Все още не сте сигурни, че той действа в уеб хоста, който ви подхожда? Консултирайте се с нашия списък хостове най-препоръчани За да разберете повече.

  FAQ-O2Switch

  Трябва ли да платя добавка за резервни копия с O2Switch? < /H3>

  Автоматичните резервни копия са включени безплатно и всяко резервно тяло се репликира на два различни сървъра. Можете да възстановите тези резервни копия по всяко време на варфичен интелект Приложението за JetBackup на вашето табло за cPanel.

  O2Switch е добра стойност на парите? < /H3>

  O2Switch предлага бърза платформа за настаняване с неограничени ресурси за разумна цена. Препоръчвам ви обаче да се консултирате Нашият списък с най-добрите евтини уеб хостове За да видите дали можете да намерите a Най-добрата оферта.

  Настаняването влияе на скоростта на вашия уебсайт?

  Изборът на вашия хост на вашия хост Може да има значително влияние върху скоростта на зареждане на вашия сайт. Някои хостове избират да намалят най -основната сървърна инфраструктура, която има ефект на забавяне на вашия сайт.

  Всеки хост, който се появява в нашия списък с най -добрите услуги за уеб хостинг за 2022 г. Вземете сериозно производителността.

  Какви са инструментите за производителност за WordPress, достъпни за O2Switch?

  O2Switch, използва уеб сървъри LiteSpeed, който ви позволява да използвате мощния LSCACHE PLUGIN. Тези два фактора значително ще подобрят ефективността на уебсайтовете на WordPress. списък -wrapper-2 w-dyn-list „>

  настаняване

  >

  cloud

  Video Presentation-O2Switch


  youtube-video-icon