Paysend: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

Предимства и недостатъци

 повече икона предимства

 • Голям брой на наличните получатели на държави – до 84 по целия свят
 • Много методи за плащане, включително банкови сметки и карти
 • Фиксираните разходи за този подател знаят цената от The Стартирайте
 • Отлична помощ на клиентите, налична 24 часа в ден и 7 дни в седмицата. Публични финансови организации.

минус икона

 • Страните от които можете да изпратите пари, са ограничени, главно Канада, САЩ и Европа.
 • Процесът на проверка може да отнеме много t EMP, което не е практично.
 • Няма прозрачност на валутните курсове
 • Трансферите понякога се забавят, ако проверката не бъде извършена.

как да се възползвате

Use the link above
Няма необходим код

оферта

< /Div>

Отворете 100% акаунт

Подробен преглед на payyend

Paysend предлага нов бърз бърз , прости и караници за изпращане на пари в международен план на вашите близки в повече от 100 страни.

Със съществуваща база от повече от 4 милиона клиенти, PaySend е отличен метод за прехвърляне на пари отвъд границите.

Но, добре ли е за вас?

Това ли е точно това, което ще помогна да открия в този подробен изпит на Papeend, така че да можете да решите с пълни познания за фактите, ако Paysend отговаря на вашите нужди.

Обяснявам всичко, което трябва да знаете, преди да използвате ER плаща за следващия ви трансфер на международни пари.

Какво е PaySend? „Style =“ Max-Width: 1000pxpx „>

Какво е PaySend

Paysend е отлична услуга, която предлага уникални начини за изпращане на пари: трансфери на карти, директни трансфери към цифрови портфейли и гей. Винаги можете да изберете да изпращате пари по банкова сметка (обичайният, по -евтин метод!).

С прехвърлянето на карти на Payaynd можете да изпращате пари директно дебит или кредитна карта в чужбина – всичко, от което се нуждаете, е името От получателя номерът на картата и датата на изтичане на изтичането му.

връзката Payynd е едно средство за получаване на средства, без да се налага да предоставяте банкови данни. Не са необходими номер на акаунт, код за сортиране или SWIFT; Всичко, от което се нуждаете, е телефонен номер. Трансферите струват € 1.

Преводи на карти и разходите за връзката на плащането 1 и са почти мигновени, а банковите преводи са безплатни.

Paysend също предлага опция за теглене на пари, ако се теглят, ако тече, ако тече, ако тече в брой, ако тече в брой. Вашите получатели са по -удобни да изтегляте пари директно в брой.

Payaynd има ниски общи разходи (включително обявените фиксирани цени и маржът на борсата за ставки). Бих искал обаче да видя повече прозрачност около маржа, добавен към валутните курсове.

Разходите и валутният курс са посочени от самото начало, което ви позволява да знаете какво сте ангажирани. Въпреки това, като клиент зависи от вас да определите какво наистина плащате, или трябва да се доверите на задълбочен анализ като този.

Paysend добавя увеличение на „около 1 % на валутните му курсове , което все още е много по-малко от банките, но по-малко от алтернативите на Paysend като CurrencyFair и Wise.

как работи payayend?

Изпратете пари с Paysend, стъпка по стъпка:

Първо, създайте акаунт. Въведете силна парола и вашия телефонен номер. Уверете се, че е номер на мобилен телефон, до който можете да получите достъп. Въведете личните си данни, по -специално

 • Плащания и град на пребиваване
 • Валиден адрес с уличен номер
 • Името, както изглежда На вашата карта и вашите документи за самоличност
 • Електронен адрес

Ще получите 5 -дигитен код за сигурност, за да валидирате вашия телефонен номер. Въведете кода на техния сайт.

Вече можете да въведете подробностите, за да стартирате първия си трансфер.

 • Посочете сумата, която искате да изпратите, или << /li>
 • Сумата, която искате, получаването на бенефициентния интелигент. The Benefityrentificial Intelligenceire. Това включва начина, по който той ще получи пари. Опциите за прием са подробно описани по -долу. Ще ви трябва и пълното му име.

  Въведете данни за плащане, включително номера на вашата кредитна/дебитна карта и датата на изтичане. Информацията, свързана с вашата карта, ще бъде записана за бъдещи трансфери. Също така ще трябва да въведете отново адреса си, включително улицата и номера на къщата, както и града.

  Ако сте доволни от прехвърлянето, щракнете върху Изпращане. Ще получите код за проверка на телефона си. Въведете кода и прехвърлянето ще бъде проверено след щракване върху потвърждение.

  Paysend ще изпрати парите на вашия Benevitieire Intelligenceire в рамките на показаното време за доставка. Ако искате да проверите трансфер, предишните ви транзакции се показват в раздела Исторически Payysend.

  Методи за приемане

  Чудите се как получавате пари с Paysend? Има няколко метода, включително бенефициентът на разузнаване, може да се възползва.

  Плащания по карта

  Опцията за плащане на карта е лесна и практична за беневишения разузнавател. Средствата са налични на картата на бенефициентите. След това те могат да изтеглят пари от автоматичен дистрибутор или да ги използват за закупуване на непосредствени разузнавателни елементи.

  банкова сметка

  Втората опция е изпращането на банковата сметка на благоприятното разузнаване. Той работи както за професионални, така и за лични плащания за връстници. SEPA е наличен и за европейски банкови сметки.

  Payynd Link

  Опцията за връзка на Payynd е опция, която ви позволява да изпращате пари толкова лесно, колкото да въведете телефонен номер. Бенефицишният Intelligencere ще види прехвърлянето на телефона си. След това той може да избере как да получи пари. Той може да го изтегли по банкова сметка или на карта за виза, mastercard или unionpay.

  проверка

  Както е посочено по -горе, проверката е част от процеса на заплащане. Ще трябва да предоставите определена информация на компанията, особено когато изпращате големи суми. Това включва определени документи и вашата идентификация.

  И така как да проверите с Payynd, за да можете да изпращате парични преводи?

  В началото изпратете документите си.

  Самоличността и доказателството за адреса могат да бъдат изпращани по имейл на kyc@paysend.com. Можете също да изтеглите документите от уебсайта. Адресът е paysend.com/auth/main.action .

  документи Този Payyend приема за проверка

  Включете елемент от всеки от списъците по -долу:

  За да проверите личните данни:

  • Национална карта за самоличност
  • шофьорска книжка
  • Паспорт
  • Разрешение за пребиваване с международен паспорт

  За да проверите адреса:

  • Банкови бележки или кредитна карта
  • данъчно известие

  • Доказателство на собственост или лизинг
  • Пенсионен документ с адрес
  • Законопроект за обществена услуга
  • шофьорска книжка

  Payynd приема фактури и публична Доклади за услуги, които са на повече от три месеца. Обърнете внимание, че не можете да използвате шофьорска книжка, за да проверите както самоличността, така и адреса.

  Какъв е периодът на проверка на гей?

  Paysend казва, че проверката на самоличността отнема само няколко минути. Когато изпращате други документи, трябва да броите няколко часа нормално и до 3 дни максимум преди одобрение. Ако имате висящи трансфери, те ще бъдат обработени веднага щом вашите документи са валидирани.

  Мобилно приложение-Payysend

  В допълнение към изживяването на уеб браузъра, Payynd предлага и приложения за трансфер на пари във всички основни платформи – Apple iOS и Google Play (Android). Приложение е достъпно и в Huawei AppGallery.

  Приложението за Android се отбелязва 4.6/5 въз основа на 57 505 прегледи на клиенти.

  Paysend iOS се отбелязва 4.8/5 на Основа на 1500 оценки на клиентите.

  The Google Play Store и Huawei Appgalley показват, че приложението PaySend е инсталирано повече от милион пъти.

  Колко време трябва да прехвърляте пари в чужбина?

  Време за трансфер на Payayend за международни средства обикновено е няколко секунди-както Payaysnd го споменава на своя уебсайт,“ 75% от нашите парични преводи с Paysend достигат дестинацията си за 20 секунди или по -малко. Единственото нещо, което ни забавя обикновено, ако банката на получателя не е толкова бърза като нас! „.

  Payynd използва стандарт Технологии за доставка на пари, които позволяват изпращане Oyer Money за банката на получателя в реално време.

  Някои банки все още не подкрепят тази технология и отделят повече време за лечение на транзакции. Ако вашата транзакция попадне в тази категория, периодът на трансфер зависи от банката на получателя, но във всички случаи не трябва да надвишава три работни дни.

  Поддържана държава – Payaynd

  Payynd управлява своята услуга за парични преводи в повече от 170 страни.

   pays Подкрепете 110 държави. </p>
<p> Има четири различни метода за изпращане на пари в тези страни с Paysend. </p>
<ul Roole =
 • Прехвърляне на карта с карта
 • Директен банков трансфер
 • Връзка с Paysend
 • Дигитален портфейл

Трябва да си кажете:“ Как е обслужването на клиентите на Payysend в реалния живот? „.

Не се притеснявайте ! Аз също го поставих на теста.

Свързах се с обслужването на клиентите по три различни случая, използвайки функцията на Live Cat, за да задавам въпроси за тяхната услуга за паричен превод.

Истински човек ми отговори След 2 или 3 минути и той отговори на въпросите ми във всеки случай. Хубаво е, че преди това нямаше нужда да говоря с робот: +1 до payynd.

Понякога е разочароващо, защото изкуственият разговорен интелект все още има дълъг път и всички компании имат Все още не съм разбрана!

Не съм опитвал помощ по имейл, защото по принцип предпочитам онлайн котка по имейл.

безопасност-payyend

Payynd е абсолютно безопасен и легитимен. Paysend е регистриран в Обединеното кралство и регулиран от FCA (Обединеното кралство), което означава, че ако Paysen е трябвало да фалира, парите ви са безопасни, тъй като не се считат за актив на Paysend.

Paysend също се считат има интегрирана система за предотвратяване на измами с портове и точки за достъп на уебсайта, криптирани към корпоративен SSL.

Всички трансфери от 3D-секретна карта с Paysend са разрешени от код за сигурност или онлайн парола, определена от банката на потребителя .

Paysend също е упълномощен и регулиран от CBOF (Централна банка на Русия) и ACB (Кредитна банка за аскретен разузнаване).

В допълнение, Paysend предлага други елементи, за да ви успокои:

 • PCI DSS сертифицирани карти Системи Ниво 1, директно свързано с Visa, MasterCard и UPI
 • Основен купувач на член и главен купувач на Mastercard
 • Основна международна виза, придобиваща член
 • u Nionpay International Main Main Acquinding член
 • Член на Европейския съвет за плащане, участник, регистриран в отделния трансфер
 • Пасето във всички държави -членки на ЕИП
 • с партньорски банки по целия свят < /li>

отзиви на клиента-Payyend

payynd е класифициран отлично в TrustPilot с резултат 4,7/5 (на базата на базата от 25 634 оценки на клиентите).

 Paysend avis clients sur TrustPilot

< Figcation> Notice on Payynd on Trustpilot

94%от клиентите квалифицират услугата Payaysend от отлични (88%), големи (5%) или средства (1%).

Според коментарите, 6, 6 %от клиентите не изглеждат много впечатлени и квалифицирани Payayend като лоши (& lt; 1 %) или лоши (5 %).

Вижте какво да кажем викът Отрицателни кърлежи.

Анализ на отрицателни оценки

Процес на проверка (блокиран акаунт)

По-голямата част от мненията отрицателни се отнасят до отрицателни, се отнасят до отрицателни, свързани За трудностите, срещани по време на процеса на проверка – изисквани документи и допълнителни подробности. Доброто е, че обслужването на клиентите е много отзивчиво към притесненията и отговаря на почти всички притеснения на критиките на TrustPilot.

Това е често срещана практика за всяка компания за прехвърляне на регулирани фондове, занимаващи се с трансфери на международни фондове , което трябва да спазва разпоредбите и приложимите закони. са предоставили при регистрация.

Ако процесът на проверка не успее по някаква причина и вече сте пуснали трансфер сребро и платен payyend, парите автоматично се възстановяват при начина си на плащане.

Забавяне При прехвърлянето на пари

например критика постави под въпрос времето за трансфер, обещано от Paysend, което беше няколко минути, но кой взе олимпийска игра Цялото урне.

relemaglscreen =“ true „frameborder =“ 0 „scrolling =“ не „src =“ https: //www.youtube.com/embed/oue4cmjdfh0 „title =“ payynd – как да изпратите пари в международен план „>

Стъпка 1 . Проверете валутните курсове. Отидете на сайта PaySend и изберете вашата валутна двойка.

Въведете сумата, която искате да изпратите. Калкулаторът се актуализира в реално време, като ви показва точната сума, която изпращате, и преобразуваната сума, която ще получи вашият получател.

Ще видите и приложимите разходи, скоростта на деня и времето, което ще отнеме трансферът. Щракнете върху Старт. Можете също да изберете да кликнете върху опцията, за да отидете директно към стъпката за регистрация.

Стъпка 2 . Създайте безплатен гей акаунт. Посочете телефонния си номер и продължете да въвеждате своето име, фамилно име и дата на раждане. След това посочете адреса си. Щракнете върху Продължи. & NBSP;

Стъпка 3 . Проверка. Напишете своя емайл адрес. В следващата стъпка ще получите SMS за проверка на вашия лаптоп. Въведете вашия код за покана PaySend (01JR0J) на следващата стъпка, така че вашата оферта да бъде приложена.

Стъпка 4 . Организирайте вашия трансфер. След като сте свързани, щракнете върху Изпращане на пари, за да инициирате първия си паричен превод с Paysend.

Стъпка 5 . Предоставете подробности за получателя. Сега трябва да предоставите подробности за акаунта на вашия получател в чужбина съгласно избрания от вас метод за прием. Данни за банков контакт за банкови трансфери, данни за контакт на картата за прехвърляне на карти за карти, номер на мобилен телефон за Vartificial Intelligence Payyndlink.

Стъпка 6 . Платете вашия трансфер. След това изберете метода на плащане и платете Payyend, за да инициирате вашия трансфер.

Процес на проверка

Регулиран от FCA в Обединеното кралство, като всеки друг паричен превод на пари Компания, Paysend ще ви помоли да предоставите определени документи и информация относно вас – включително вашата лична информация, обекта на прехвърлянето и информацията на вашия получател.

За да осигурите високо ниво на сигурност и да избегнете потенциални измами, Payayend трябва да гарантира, че упълномощено лице използва вашата карта. За да направите това, тя ви моли да изпратите селфи с картата.

Когато вземете този селфи, Paysend обяснява, че показвате само името на притежателя на картата, първите шест и четирите последни фигури за номера на картата. По този начин, вие не изпращате изображението, съдържащо целия номер на вашата карта, но все още показвате, че сте оторизираният притежател на карта.

такси – payayend

Разходите за трансфер на Payayend са фиксирани, което е добра новина за тези, които искат да знаят разходите предварително. Разходите варират в зависимост от това къде изпращате парите си. Ако използвате опцията за прехвърляне на техния уебсайт, разходите са посочени от самото начало. По този начин няма да имате изненада по -късно.

Като пример, ако изпратите пари от тези места, ето какво ще платите:

 • Изпратете с Paysend от Канада: $ 3,00.
 • Изпращане с Payynd от Съединените щати: $ 2,00
 • Доставка с Paysend от Обединеното кралство: £ 1,00
 • Доставка с Paysend от Европа: € 1,50. & nbsp;

<

<

<

<

<

<

алтернативи-payysend

1. & nbsp; payaynd vs. & nbsp;> <

 icone bank

, ако търсите алтернатива да платите, можете първо да мислите за банка. Те са традиционни и се считат за безопасни.

Въпреки това, най -често изпращането на международни парични преводи с банка е най -скъпият вариант. Вашият получател трябва да има и банкова сметка. Освен това банковите трансфери могат да отнемат време. Това включва както времето, което отнема прехвърлянето, и времето, което трябва да отделите, за да отидете в агенция.

2. & nbsp; Payynd срещу & nbsp; други услуги за прехвърляне на сребро

silver transfer services

услуги като moneygram , rartificial intelligence или Western Union може да представлява друга алтернатива на PaySend. Те имат много агенции, често на много практични места. По отношение на разходите и валутните курсове обаче те са много скъп вариант. В този смисъл те са почти толкова лоши, колкото използването на банка.

Въпреки това, те обикновено имат много бързи възможности за доставка. В допълнение, вашата полезна интелигентност вероятно има агенция наблизо.

3. & nbsp; payynd vs. & nbsp; transferwise

 TransferWise

Услугата TransferWise е най-добрият вариант за много онлайн преводи на пари. Основният му актив е, че той използва средния пазарен курс. Всъщност, за да следи скоростта, той предлага инструмент, наречен „Проследяващ проследяване на далака“.

Получателите не е необходимо да имат акаунт в TransferWise. Разходите му за трансфер са ниски и прозрачни. Въпреки че тези разходи са ниски, TransferWise не начислява фиксирани разходи като гей.

Той не е наличен и във всички страни и не предлага плащания с карти.

4. & nbsp ;; remitbee

<клас клас = "W-richtext-figure-image-образно изображение w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 300pxpx">

 remitbee лого

remitbee.

Това позволява средствата на повече от 45 държави по валутен курс и конкурентни разходи.

Опциите за премахване са гъвкави и включват премахване на пари, доставка, банкова сметка или мобилен портфейл. Тази услуга обаче е достъпна само за корабособственици в Канада.

Verdict final – Paysend

Un examen détaillé de Paysend, avec tout ce que vous devez savoir avant d’utiliser Paysend pour vos transferts d’argent internationaux.

Cet examen approfondi devrait vous aider à décider en toute connaissance de cause si Paysend répond ou non à vos besoins.

En conclusion, Paysend propose une offre compétitive et technologique qui est un ensemble complet de transferts d’argent internationaux, de comptes d’argent internationaux et de Paysend Link.

Les trois offres ont été très bien pensées, et elles présentent de nombreuses caractéristiques pour concurrencer Wise et Revolut. Il sera donc intéressant de voir comment elles se lancent dans d’autres produits que Wise et Revolut proposent.

Pour l’instant, si je devais me concentrer sur l’offre de transfert d’argent de Paysend, je dirais qu’il s’agit d’une offre très compétitive et je vous recommande d’essayer Paysend, notamment pour les fonctionnalités que les autres options n’offrent pas encore (comme le lien Paysend qui peut vous aider à envoyer de l’argent à votre destinataire en utilisant simplement un numéro de téléphone mobile).

Si vous préférez envoyer de l’argent de carte à carte sans vous embêter avec les coordonnées bancaires, Paysend est la solution.

Cependant, il y a un point négatif pour moi : Paysend ajoute une majoration aux taux de change du marché intermédartificial intelligenceire en plus des frais de 1 £. Il faudrait un peu plus de transparence car cela pourrait induire en erreur certains clients qui penseraient qu’ils ne paient que 1€ de frais.

De plus, je préférerais que les applications Transfert d’argent et Comptes globaux ne fassent qu’UNE seule application. Ce serait une excellente expérience pour l’utilisateur et cela me permettrait d’avoir une application de moins à gérer sur mon téléphone.

Mise à jour : J’ai parlé au service clientèle de Paysend par chat en direct et ils ont clarifié mes doutes concernant les applications distinctes. L’application Paysend Global account est leur dernière mise à jour avec toutes les fonctionnalités combinées (y compris les transferts d’argent globaux). A terme, l’équipe Paysend prévoit de retirer l’application isolée Global Transfers. Donc, si vous prévoyez d’installer l’application Paysend pour gérer vos transactions en déplacement, installez la nouvelle application.

Si l’on considère l’offre globale et les taux compétitifs, Paysend a le vent en poupe. Vous pouvez utiliser notre lien pour vous inscrire à un compte gratuit.

FAQ – Paysend

Paysend est-il un compte bancaire ?

Paysend propose un compte global qui vous offre un portefeuille multidevises vous permettant de détenir 7 devises, et de les lier à votre Mastercard Paysend pour envoyer et dépenser votre argent à partir de l’application Paysend Global Account (y compris les transferts d’argent mondartificial intelligenceux vers plus de 100 pays).

Au moment de la rédaction de ce guide, Paysend Global Account est disponible dans les pays suivants : Allemagne, Autriche, Belgique, Bulgarie, Croatie, Chypre, Danemark, Espagne, Estonie, Finlande, France, Grèce, Hongrie, Irlande, Islande, Italie, Jersey, Lettonie, Liechtenstein, Lituanie, Luxembourg, Malte, Norvège, Pays-Bas, Pologne, Portugal, République tchèque, Roumanie, Slovaquie, Slovénie, Suède et Royaume-Uni.

Si vous regardez du point de vue des applications mobiles, actuellement l’application de transfert d’argent global est séparée de l’application de compte global pour Paysend. Mais l’application du compte global intègre également la fonction de transfert d’argent. A terme, l’application de transfert d’argent séparée sera supprimée (confirmé par l’équipe de support Paysend).

La carte Paysend est-elle gratuite ?

La carte virtuelle Paysend est GRATUITE. Si vous choisissez d’obtenir la carte physique, la carte elle-même est toujours gratuite mais vous devez payer les frais de livraison.

La livraison de la carte physique vous coûtera 4,99 £ au Royaume-Uni et 5,99 € dans l’UE.

Comment obtenir une carte Paysend ?

Pour obtenir une carte Paysend, vous devez ouvrir un compte Paysend Global. Il existe deux types de cartes proposées par Paysend :

1. Carte virtuelle

Une fois que vous avez ouvert un compte global, vous pouvez générer et accéder à votre carte virtuelle Paysend sur l’application du compte global et l’utiliser pour des paiements onliune.

2. Carte physique

Vous pouvez choisir de demander une carte plastique Mastercard physique à partir de l’application. Vous pouvez ensuite utiliser cette carte physique pour effectuer des paiements en ligne ou en magasin et retirer de l’argent aux distributeurs automatiques.

Dois-je avoir 18 ans pour utiliser Paysend ?

Pour ouvrir un compte Paysend, vous devez être âgé d’au moins 18 ans.

Quel est le plafond de Paysend pour les transferts d’argent ?

Lorsque vous vous inscrivez auprès de Paysend, celle-ci limite votre nouveau compte à un maximum de 800 £ ou 1000 € (par période de six mois) sans avoir à fournir de documents supplémentaires. Cette limite a pour but de respecter la réglementation locale en matière de lutte contre le blanchiment d’argent. Vous pouvez augmenter votre limite d’envoi en fournissant des documents supplémentaires vartificial intelligence votre compte afin que votre identité soit vérifiée.

Comment puis-je augmenter les limites du Paysend et permettre les retraits d’espèces ?

Si vous avez utilisé votre limite de 800 £, pour augmenter la limite de transfert, vous devez vérifier votre identité pour en faire la demande. Après vérification de votre identité, votre limite Paysend est augmentée à £4500 / €5000 (par période de six mois). Là encore, si vous utilisez la limite de 4500 £, vous pouvez vérifier votre adresse de résidence et la source des fonds pour augmenter encore la limite. Cette démarche est exigée par Paysend dans le cadre de la réglementation de la FCA au Royaume-Uni.

Fournir des informations supplémentaires pour vérifier votre identité permet également d’effectuer des retraits d’espèces sur votre compte.

Vous pouvez vérifier la limite actuelle sur votre compte Paysend en vous connectant à votre profil. Pour augmenter votre limite, allez dans Profil → Limites → Augmenter la limite.

Paysend fonctionne-t-il au Nigerartificial intelligence ?

Oui, Paysend propose des services de transfert d’argent vers le Nigerartificial intelligence (en USD). Le Nigerartificial intelligence est l’une des principales destinations de Paysend pour les transferts d’argent.

Vous pouvez utiliser l’application ou le site web Paysend pour envoyer de l’argent directement sur une carte ou un compte bancaire, et l’argent est envoyé directement à votre destinataire.

Paysend propose également le service de ramassage d’argent en espèces comme option de réception alternative au Nigerartificial intelligence. Le service de ramassage permet d’envoyer de l’argent aux destinataires qui ne sont pas familiers avec la technologie et de récupérer facilement l’argent transféré en espèces dans l’un des 500+ points de ramassage au Nigerartificial intelligence.

Combien cela coûte-t-il ?

Les transferts par carte et le service de retrait d’espèces vous coûteront 1€/1,5€/2$ (selon la devise que vous convertissez), et les transferts bancaires sont GRATUITS. De plus, Paysend ajoute en moyenne 1% de marge sur les taux de change. En savoir plus.

Est-ce que Paysend fonctionne aux Etats-Unis ?

Oui, vous pouvez utiliser Paysend pour envoyer de l’argent depuis les États-Unis vers plus de 100 pays dans le monde et recevoir l’argent aux États-Unis. Vous pouvez utiliser l’application Paysend pour smartphone ou le site web pour initier votre transfert.

Les transferts par carte et l’envoi d’argent liquide à un point de retrait coûtent 2 dollars, et les transferts vers les comptes bancaires sont gratuits dans le cadre de l’offre permanente de Paysend.

Quand Paysend remboursera-t-elle ma transaction refusée ?

Si votre demande de transfert d’argent est refusée pour une raison quelconque et que vous avez déjà payé Paysend, vous ne devez pas vous inquiéter.

Si la vérification de votre compte échoue, votre argent est automatiquement remboursé sur votre mode de paiement initartificial intelligencel ; vous n’avez pas besoin de fournir de documents supplémentaires à Paysend. C’est ainsi que le système Paysend est configuré selon les directives de VISA et Mastercard. Les fonds seront ensuite remboursés par votre banque émettrice, ce qui peut prendre quelques jours.

Tags

Banque
Finance

Présentation Vidéo – Paysend

youtube-video-icon

Merci d'avoir voté !
Veuillez patienter...Pour éviter le Spam, la mise à jour se fera dans 30 secondes ...
Une erreur est survenue ... Avez-vous déjà voté pour cet outil ?