Privadovpn: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

Предимства и недостатъци

 more icon

предимства

 • 30 -ден гаранция за възстановяване
 • Изтегляне на торент е възможно
 • Работи с САЩ Netflix
 • > Няма вестници

 • Силно криптиране
 • Бутон за аварийно спиране
 • Лесен за инсталиране
 • Добър безплатен вариант

minus icon

> Div>

 • Няма специални IP адреси
 • Не приемайте крипто-монтини
 • Няма протокол на Wireguard
 • прозорецът на таблото за управление Не може да се коригира
 • Не много сървъри

/D Iv>

как да се възползвате

Използване на връзката по-горе

оферта

Получете до 77% намаление

>

Подробен преглед на частния

privadovpn е основан през 2019 г. и, както подсказва името му , тя се фокусира главно върху сигурността и конфиденциалната интелигентност. Този сравнително нов актьор на пазара на VPN използва най-силните методи за криптиране и прилага строга нерепортно политика.

privadovpn се представя като „най-бързата и частна VPN услуга на планетата“. Това е свещена декларация. В този преглед ще проверим дали Privadovpn успява да спази това обещание.

Тестваме, наред с други неща, тяхната скорост, тяхната безопасност и тяхната услуга за потребителя. href = „/post/best-vpn“ target = „_ blank“> vpn . < /p>

Какво е privadovpn?

privadovpn е базиран в Швейцария. Това означава, че те не се изисква законно, за да запазят потребителските вестници, така че не го правят. This is important for users who want to be assured that their privacy and their online activities are protected.

with a single private subscription, you can protect ten devices at the same time and enjoy a band Unlimited passer -by .

Особено оценихме безплатната версия на Privadovpn. В сравнение с други безплатни VPN доставчици, Privadovpn предлага много опции. Безплатната им версия има 10 гигабайта данни на месец и позволява достъп до 12 сървъра. Платената версия обаче ви дава достъп до повече от 200 сървъра в 44 страни.

Потребителите на безплатната опция имат достъп до сървъри, които също са включени в основната сървърна мрежа за платени клиенти. Това означава, че всички се възползват от едно и също ниво на сигурност и скорост.

Някои недостатъци на privadovpn са тяхната ограничена мрежа от сървъри, отсъствието на протокол на Wireguard и факта, че те не предлагат D ‘специализирани IP адреси . Това обаче не са основни проблеми и като цяло сме много доволни от privadovpn.

скорост-privadovpn

Скоростта е много важна за VPN. Тестваме всички VPN на скорост, за да сме сигурни, че не отговаряте на изоставането по време на стрийминг или игри. В обобщение, ето нашите заключения относно скоростта на privadovpn:

 • скоростите на privadovpn са прилични.
 • При ежедневната употреба няма чувствителен спад на спада в Скорост.

резултати от тестовете за скорост на скоростта на privadovpn

Нашият тест със Speedtest.net ни даде на резултати, представени по -долу. Извършихме тези тестове с нашата интернет връзка в Холандия. Резултатите от всеки тест за скорост, който стеми, може да се различават в зависимост от вашата интернет връзка и вашето местоположение. Тези резултати обаче дават индикация за начина, по който използването на частните влияе на скоростта ви.

без vpn

PrivadoVPN speed test

Това са резултатите от нашата скорост на интернет без VPN. Ние използваме тези резултати като референтна мярка. Това улеснява виждането на производителността на privadovpn.

локален сървър privadovpn

PrivadoVPN speed test

Изображението по -горе показва нашите резултати от скоростта, когато бяхме свързани с локален, холандски частен сървър. Ping леко се увеличи и скоростта на изтегляне и доставка леко намалява.

далечен privadovpn сървър

PrivadoVPN speed test

Това показва нашите скорости, когато се свързахме със сървър PrivadovPN в Съединените щати, който е много далеч от нашата локална връзка. Както можете да видите, пингът се е увеличил много. Скоростите на изтегляне и изпращане са намалели леко в сравнение със скоростта, която имахме с локален сървър.

скорост по време на употреба дневно

Тествахме и скоростта на privadovpn по време на ежедневната употреба. За щастие, ние нямахме забавяне по време на навигация. Изтеглянето и стриймингът също се извършват по доста течен начин.

YouTube и Netflix изглежда работят добре с този VPN. По време на потока на американския Netflix се сблъскахме почти без забавяне. В допълнение, е възможно да играете игри, докато сте свързани към сървър на privadovpn.

Като цяло, Privadovpn е сравнително бърз VPN, без практически без забавяне.

Safety-Privadovpn

Независимо от скоростта на VPN, е безполезно, ако VPN не защитава вашата информация също вашата информация на линия. Добрият VPN ви прави по -анонимни онлайн и криптите вашите данни. Privadovpn прави всичко това много добре.

Ще ви предоставим по -долу някои подробности относно тяхната политика като Confidentartictal Intelligence, VPN протоколи и информацията, необходима за създаването на акаунт. Накратко, това са нашите заключения относно сигурността на privadovpn:

 • privadovpn се основава в Швейцария, което означава, че потребителите са защитени от много строги закони по отношение на конфидентното разузнаване.
 • Те имат строга политика за нерегистрация.
 • VPN използва 256-битово криптиране.
 • Потребителите могат да избират между няколко солидни VPN на протокола, включително SOCKS5 Proxy.
 • privadovpn има превключвател за убийство.
 • За да създадете акаунт, просто съобщавайте имейл и информация за плащане.

Протоколи

privadovpn използва криптиране на 256 -битово, което е златната норма в света на VPN.

privadovpn поддържа следните протоколи:

 • OpenVPN (UDP) : далеч най -добрата комбинация за скорост и безопасност. Работи в почти всички мрежи.
 • OpenVPN (TCP) : Малко по -бавен от OpenVPN (UDP), но по -безопасен и работи в почти всички мрежи.
 • IKEV2/IPSEC : По -бързо от OpenVPN протоколи, но може да не работи в определени мрежи.
 • Сред тези опции, най -залогът ви е сигурен, че е OpenVPN (UDP). Този протокол никога не е бил хакнат.

  privadovpn избира най -бързия протокол по подразбиране. Ако предпочитате конкретен VPN протокол, можете да изберете този протокол от менюто „Настройки“ в раздела „Протокол“.

  PrivadoVPN protocols < /div>

  В допълнение към различните протоколи, PrivAdovpn също има прокси за Socks5.

  privadovpn не предлага протокол на Wireguard, дори ако този VPN протокол при висок отворен код и източник Кодът се използва от някои други доставчици. Този протокол често се счита за по-скорошен, по-безопасен и по-добър вариант от IPSEC и дори OpenVPN.

  Ако искате да знаете повече за VPN протоколите, можете да се консултирате с нашата статия Сравняване на различните налични VPN протоколи .

  Журнализацията и журнализацията и конфиденстиращата интелигентна клетка

  privadovpn е базиран в Швейцария, където поверителността на потребителите е добре защитена. В резултат на това Privadovpn няма нужда да пази потребителски вестници. В допълнение, всяко искане за данни на клиентите в PrivAdovpn трябва да бъде законно оповестена на клиента.

  privadovpn има строга незаписана политика и не съхранява информация за поведението на потребителите на неговата услуга. Доставчикът на VPN също не събира вашия IP адрес. Накратко, вашето онлайн навигационно поведение в никакъв случай не се следва.

  Текущите данни се съхраняват на RAM сървъри, което означава, че те не могат да бъдат съхранявани за дълги периоди. Всички вестници за връзка са анонимни и по никакъв начин не са свързани с потребителския акаунт.

  С други думи, с тази конструкция, Privadovpn дори не можеше да запази потребителските вестници „той искаше. VPN услугата знае, че потребителите се свързват с мрежата, но тя няма данни, показващи, че са свързани, къде е или какво прави.

  Още, сървърите PrivadovPN са изцяло защитени срещу IP и DNS течове. По този начин, потребителите не се притесняват, че някой може да наблюдава какво прави онлайн, когато е свързан към мрежата Privadovpn.

  Бутон за аварийно спиране

  Когато вашата връзка За VPN внезапно спира, вашите данни са изложени. За да предотврати това да се случи, Privadovpn има опция за превключване на убийства. Тази твърда опция Незабавна интелигентност Вашата интернет връзка, когато VPN мрежата е прекъсната, така че вашата информация да не бъде разкрита онлайн. Това наистина е задължително за всеки VPN доставчик, свързан с безопасността.

  функцията за превключване на убийството е в таблото за управление и може лесно да се активира и деактивира.

  Каква информация се нуждае от privadovpn?

  За да създадете акаунт с privadovpn, се нуждаете само от проверен имейл адрес. За да получите достъп до премиум акаунт, ще трябва също да предоставите вашата кредитна карта или информация за PayPal.

  privadovpn За съжаление не предлага анонимни опции за плащане като криптовалути. За VPN, който придава значение на личния живот, това би било добро бъдещо допълнение към тяхната услуга.

  Лесна употреба-privadovpn

  Чудите се дали privadovpn е лесен за използване? Тук подхождаме към опциите за инсталиране, софтуера, цената и обслужването на клиентите. Накратко, ето нашите заключения относно конвертния интелигентност на privadovpn:

  • Уебсайтът на Privadovpn е лесен за навигиране.
  • Софтуерът е лесен за инсталиране . Не е възможно да се разшири или премести прозореца на приложението.
  • Безплатният частен акаунт работи също толкова добре, както и платената сметка, но е ограничен в наличието на сървъри, броя на устройствата, които могат да се използват и количеството месечни данни.
  • Поддръжката на клиенти на PrivAdovPN е достъпна само по имейл.

  уебсайт privadovpn

  < P> Уебсайтът на Privadovpn е добре обзаведен и лесен за навигация. Той съдържа допълнителна информация за доставчика и VPN като цяло, а също така ви дава възможност за свързване към вашия акаунт.

  Уебсайтът включва и блог, който обхваща както конкретни теми в частна, така и по -обща информация за Cybersecurity.

  privadovpn уебсайт

  Инсталиране на privadovpn

  Можете да изтеглите софтуера Privadovpn за Windows, MacOS, iOS и Android.

  Процесът на инсталиране е много прост и като SEZ Direct. Ще намерите по -долу план стъпка по стъпка:

  1. Отидете на страницата на софтуера на уебсайта на PrivAdovPN и изберете вашата операционна система.
  2. Щракнете върху бутона съответстващ на вашата операционна система за изтегляне на инсталационния файл.
  3. След като инсталирате софтуера, въведете потребителското име и паролата, които сте получили по време на вашата регистрация.
  4. Изберете сървър на мястото на вашия Избор.
  5. Свържете се с privadovpn и вашите данни ще бъдат защитени!

  Privadovpn Download

  Ако искате да инсталирате VPN на вашия таблет или смартфон, можете да изтеглите официалното им приложение в Play Store.

  Можете също да инсталирате Privadovpn директно на вашия рутер или На Linux системи.

  На уебсайта на Privadovpn ще намерите подробни ръководства, обясняващи как да продължите. За момента това е премиум функционалност, достъпна само за платени акаунти.

  Външният вид и лекотата на използване на privadovpn

  Приложението PrivAdovPN е добре организирано. Най -важните опции се показват на основното табло на приложението, което позволява лесен достъп.

  Веднага след като отворите таблото за управление, виждате голям кръгъл бутон с ключ. Това е бутонът „on“. Бутонът е червен, когато не сте свързани с VPN. Когато е свързан, бутонът става зелен.

  VPN автоматично избира най -доброто местоположение на сървъра за вас. Често това е сървърът, който е най -близък до текущото ви местоположение. В нашия случай това беше Амстердам, защото ние се намираме в Холандия. Щракнете върху стрелката до местоположението на сървъра и ще видите различни местоположения на сървъра, от които можете да изберете.

  PrivadoVPN software

  < /figne>

  Приложението е лесно да се ориентира благодарение на ясни визуални инструкции.

  Жалко е, че VPN е блокиран от дясната страна на лентата на задачите ви. Когато не използвате приложението, то изчезва. В допълнение, не е възможно да се разшири или премести прозореца на приложението. Това може да бъде доста досадно.

  Много опции са налични в менюто, разположено в горния десен ъгъл. Ще намерите там, наред с други неща, панела на параметрите, където можете да изберете VPN протокол, да конфигурирате вашия сървър по подразбиране и да изберете дали искате да се свързвате автоматично всеки път, когато включите устройството си.

  Ако срещнете Проблеми, можете да кликнете върху „Свържете се с нас“. Ще бъдете автоматично пренасочени към страницата за поддръжка с всички видове полезна информация за частни.

  цени-privadovpn

  privado предлага както безплатен VPN, така и платен VPN. Безплатният частен пакет предлага 10 GB данни на месец и достъп до дванадесетте най -популярни сървъра. Тези сървъри принадлежат към същата мрежа като сървърите на плащащата сметка, което означава, че ще се възползвате от същото качество и същата сигурност с безплатен акаунт, както при плащаща сметка.

  Ако искате да Преминете на високата скорост, можете да избирате между месечен абонамент и годишен абонамент. Месечният абонамент струва 7,99 долара. С абонамент за едногодишен абонамент, PrivAdovPN струва само 2,50 долара на месец.

  В този черен петък Privado дори предлага оферта за спецификация на интелигентност от само 1,99 долара на месец за абонамент за две години и три месеца!

  екранна снимка на privadovpn, черен петък pricing 2022

  < P> A premium account will Дайте ви достъп до всички частни сървъри, неограничени данни и прокси SOCKS5. В допълнение, тези планове ви позволяват да се свързвате до десет VPN устройства едновременно. Фиксиран.

  privadovpn предлага гаранция за възстановяване на 30 дни. Това означава, че ако не сте доволни от тяхната услуга, можете да поискате възстановяване на парите си в рамките на 30 дни.

  privadovpn приема следните методи на плащане:

  • Credit card (Visa, Mastercard, American Express, Discover Card)
  • Paypal

  In a concern for Confiden -Tartadicial Intelligence Total, would also be that they Също така предлагайте анонимен начин на плащане като криптовалути. Ако искате това ниво на анонимност, по-добре ще изберете VPN доставчик като Mullvad, който приема криптовалути.

  Поддръжка-privadovpn

  privadovpn Уебсайтът има страница за помощ, съдържаща отговорите на голям брой често задавани въпроси. Ако въпросът ви не се появи, винаги можете да се свържете с обслужване на клиенти по електронна поща. Тествахме обслужването на клиентите и получихме ясни отговори на нашите въпроси за по -малко от час.

  За съжаление, Privadovpn няма функция на живо на котка. Това със сигурност би направило обслужването на клиентите им още по -добро. Въпреки липсата на жива котка, получихме много бърз отговор на нашия имейл.

  сървърна мрежа-privadovpn

  мрежата на сървъра privadovpn е доста обширна за сравнително нов VPN, но малка в сравнение с конкурентите. Ще намерите по -долу нашите заключения в мрежата от сървъри на privadovpn.

  • Сървърната мрежа на PrivAdovPN има повече от 200 сървъра в 44 държави.
  • Безплатните VPN потребители могат да избират между дванадесет от тези сървъри.
  • Много от техните сървъри се управляват от Privadovpn, което улеснява надстройките и поддръжката.
  • Privadovpn не предлага специални IP адреси.

  Брой сървъри и сайтове

  privadovpn има повече от 200 сървъра, разпределени в 60 града в 44 различни страни. В сравнение с някои VPN доставчици, като expressvpn и nordvpn < /A>, не е много. Вероятно обаче е достатъчно, за да можете да заобиколите географските ограничения.

  Голямо предимство е, че голям брой сървъри се управляват от самия Privadovpn. Това е отличен избор, тъй като наемането на сървъри с трета страна може да има сериозни последици за сигурността.

  privadovpn има сървъри в следните страни:

   << Li> Америка : Аржентина, Бразилия, Канада, Мексико и САЩ.

   Европа : Германия, Австрия, Белгия, България, Дания, Испания, Финландия, Франция, Франция , Гърция, Унгария, Ирландия, Исландия, Италия, Латвия, Норвегия, Холандия, Полша, Португалия, Чехия, Румъния, Сърбия, Словакия, Швеция, Швейцария, Украйна и Обединеното кралство. : Австралия, Хонконг Сар, Индия, Япония, Корея, Малайзия, Нова Зеландия, Сингапур, Тайланд и Тайван.

  • Близкият изток и Африка : Израел, Турция, Турция и Южна Африка.

  Les différents serveurs sont clairement indiqués dans l’application PrivadoVPN.

  Можете лесно да изберете сървъра, който искате да свържете. Можете също да изберете любим сървър, на който Privado автоматично ще ви свърже веднага щом стартирате приложението.

  Специален IP адрес

  privadovpn прави не предлагат специални IP адреси. Специализиран IP адрес може да помогне за отключване на стрийминг услуги и да се избегнат скучни пленници. Ако търсите VPN, който предлага специални IP адреси, можете да се консултирате nordvpn или cyberghost .

  Options – PrivadoVPN

  PrivadoVPN offre diverses fonctionnalités supplémentaires. Voici un bref résumé des plus importantes :

  • Il est possible d’accéder à la bibliothèque Netflix des États-Unis avec PrivadoVPN.
  • PrivadoVPN permet le téléchargement de torrents.

  Nous expliquons ci-dessous ces fonctionnalités supplémentaires de manière plus détaillée.

  PrivadoVPN et Netflix

  PrivadoVPN et Netflix vont bien ensemble. Avec ce VPN, vous n’aurez pas à vous soucier des restrictions géographiques. Il vous suffit de choisir un serveur VPN dans la région où le contenu que vous voulez regarder est disponible, et vous pouvez le regarder instantanément.

  Netflix essaie de bloquer les utilisateurs de VPN et interrompra un flux s’il soupçonne que vous utilisez un VPN. PrivadoVPN achète des adresses IP en gros, ce qui rend plus difficile pour Netflix de découvrir que l’une de ses adresses IP appartient à un fournisseur de VPN.

  PrivadoVPN fonctionne particulièrement bien avec US Netflix. Si vous vous connectez à l’un de leurs serveurs aux États-Unis, vous pouvez profiter de l’offre étendue de films et de séries sur la version américaine de Netflix.

  PrivadoVPN et torrents

  Le téléchargement de torrents fonctionne également bien avec PrivadoVPN. Contrairement à d’autres VPN gratuits, PrivadoVPN supporte le trafic P2P sur tous ses serveurs et pour tous les comptes actifs.

  PrivadoVPN propose deux options pour télécharger anonymement des torrents. Tout d’abord, vous pouvez vous connecter au réseau PrivadoVPN normal pour télécharger des torrents en toute sécurité. Votre adresse IP sera masquée et vos données seront cryptées. Ce processus de cryptage et de décryptage des données prend du temps et peut ralentir les téléchargements. Nous en avons fait l’expérience en pratique également : lors de nos tests, nous avons rencontré quelques retards lors des téléchargements.

  La deuxième option pour télécharger avec PrivadoVPN est plus axée sur la vitesse. Si vous avez un compte payant, vous pouvez utiliser un proxy SOCKS5 pour le téléchargement. SOCKS5 rend votre connexion anonyme en masquant votre IP. Cependant, vos données ne seront pas cryptées comme elles le sont avec un VPN, donc ce n’est pas aussi sûr que de se connecter à un serveur VPN de Privado.

  Alternatives – PrivadoVPN 

  1. PrivadoVPN vs. NordVPN

  NordVPN est un fournisseur de VPN très connu, basé au Panama. Il offre un grand nombre de fonctionnalités pour la sécurité, la confidentartificial intelligencelité et la commodité.

  En termes de sécurité, il inclut le blocage des publicités, la protection contre les fuites DNS, un cryptage robuste et un kill switch VPN. Une politique stricte de non-enregistrement, une politique de confidentartificial intelligencelité stricte et un support pour les paiements anonymes vous couvrent en matière de confidentartificial intelligencelité.

  Des serveurs P2P dédiés, des applications natives pour toutes les grandes plateformes, et jusqu’à six connexions simultanées (ou plus avec un routeur VPN) font de NordVPN un service très convivartificial intelligencel.

  2. PrivadoVPN vs. Surfshark

  C’est l’un des services VPN les moins chers que j’ai vus, avec des abonnements à partir de seulement 1,99 $/mois.

  Surfashark prend en charge les protocoles VPN sécurisés et fonctionne exceptionnellement bien sur la plupart des sites de streaming. Il adhère à une politique stricte de non-enregistrement, et le service fonctionne également en Chine.

  En plus de cela, Surfshark permet un nombre illimité de connexions simultanées. Il a aussi récemment mis à jour tous ses serveurs pour qu’ils fonctionnent en RAM. À vérifier.

  3. PrivadoVPN vs. ExpressVPN

  ExpressVPN est l’un des acteurs les plus en vue sur le marché des VPN commercartificial intelligenceux et bénéficie d’une excellente réputation.

  Ses pratiques en matière de confidentartificial intelligencelité et de sécurité sont remarquables. Tous ses serveurs VPN fonctionnent en mémoire volatile (RAM) et sont démarrés à partir de disques en lecture seule.

  Cette configuration garantit pratiquement qu’aucune donnée résiduelle (logs) ne peut exister sur les disques durs du système, ce qui est une aubaine pour la confidentartificial intelligencelité des utilisateurs.

  ExpressVPN est peut-être un peu plus cher que la plupart des autres fournisseurs, mais il est rapide, sûr, débloque les sites de streaming et fonctionne en Chine.

  Revue finale – PrivadoVPN

  Pour un service VPN relativement nouveau, nous sommes très satisfaits de PrivadoVPN. Leur VPN est très fartificial intelligenceble et respecte les lois suisses strictes en matière de confidentartificial intelligencelité. De plus, PrivadoVPN est très convivartificial intelligencel. Son réseau de serveurs n’est pas aussi étendu que celui de certains autres fournisseurs de VPN, mais il contient suffisamment de serveurs dans différents pays pour la plupart des besoins. Les connexions que nous avons testées étaient stables et n’ont pas trop ralenti notre connexion Internet.

  Bien sûr, il y a quelques points que PrivadoVPN pourrait encore améliorer dans son service. Par exemple, ils ne proposent pas actuellement d’IP dédiées ou de tunneling divisé, qui sont des fonctionnalités utiles que nous voyons avec d’autres fournisseurs de VPN.

  De plus, PrivadoVPN n’utilise pas encore le nouveau protocole WireGuard. Ce protocole rapide est utilisé par d’autres fournisseurs de VPN, comme Surfshark. PrivadoVPN n’accepte pas non plus les méthodes de paiement anonymes comme les cryptocurrencies.

  Dans l’ensemble, les avantages de PrivadoVPN l’emportent définitivement sur les inconvénients. Pour un nouveau VPN, ils fonctionnent extrêmement bien. Vous voulez tester PrivadoVPN avant de vous engager dans un abonnement payant ? Essayez leur service avec leur version gratuite ou utilisez leur garantie de remboursement de 30 jours !

  FAQ – PrivadoVPN

  Vous avez une question sur PrivadoVPN ? Jetez un coup d’oeil à certaines de nos questions fréquemment posées ci-dessous. Cliquez sur la question pour voir notre réponse.

  Le réseau PrivadoVPN est-il sûr ?

  PrivadoVPN est un service VPN très sécurisé. Ce VPN utilise le cryptage le plus fort du moment et a une politique stricte de non-enregistrement. De plus, PrivadoVPN possède un kill switch qui gardera vos données en sécurité même si votre connexion VPN est interrompue.

  Est-ce que PrivadoVPN fonctionne avec Netflix (US) ?

  Avec PrivadoVPN, vous pouvez accéder à votre compte Netflix. Si vous vous connectez à un serveur aux États-Unis, vous aurez accès à la bibliothèque Netflix américaine.

  PrivadoVPN est-il facile à utiliser ?

  L’installation de PrivadoVPN est rapide et facile. Le site web et le logiciel de PrivadoVPN ont un aspect clair et intuitif. Pour cette raison, PrivadoVPN convient également aux nouveaux utilisateurs de VPN.

  PrivadoVPN est-il gratuit ?

  PrivadoVPN dispose d’une belle version gratuite avec 10 Go de données et douze serveurs disponibles. Pour débloquer toutes les fonctionnalités de PrivadoVPN, vous pouvez obtenir un abonnement premium pour 2,50 $ sur notre site Web.

  Tags

  VPN
  Sécurité

  Présentation Vidéo – PrivadoVPN

  youtube-video-icon

  Merci d'avoir voté !
  Veuillez patienter...Pour éviter le Spam, la mise à jour se fera dans 30 secondes ...
  Une erreur est survenue ... Avez-vous déjà voté pour cet outil ?