Promo.com: Тест 2023 (предимства, функции, отзиви, цени)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

<" _20px ">

Предимства и недостатъци

плюс икона

Предимства

< Ul role = "list">

 • Революционна технология
 • Награда -поддръжка на клиенти
 • Музика под пълен лиценз
 • Текстов анимационен дизайн
 • Безплатни междинни интелигентност на календара Socartificial Intelligence

 • споделяне на бяла марка
 • Не се изисква предварителен опит в създаването на видео
 • Повече 4000 оптимизирани модела
 • 23 милиона видеоклипове и 100 м снимки на Getty Images и Shutterstock
 • Медартификатен календарен социал за интелигентност
 • Безплатни онлайн колажи
 • Безплатно оразмеряване на изображението

  < img src = "https://global-ploads.webflow.com/5ef9c229b2425a26afc654b1/601891c011605a434340f98838_moons.svg" зареждане = "lazy" Ние "class =" image-52 ">

  недостатъци

  • Понякога в тестовата версия има грешки
  • div>

   Как да се възползвате

   , като щракнете върху връзката по-горе

   оферта

   Опитайте 100% безплатно

   Подробен преглед-promo . промоции и обяснителни продукти на продуктите.

   предварително установените видео модели позволяват на служителите да създават персонализирано видео съдържание с текст, аудио, анимационни ефекти и персонализирани лога на марката. Инструментите за ProMo.com Photo Collage позволяват на създателите на съдържание да добавят изображения и воден знак към оформления и предварително създадени фото мрежи. Те позволяват на потребителите да преоразмеряват и оптимизират изображенията за канали за интелигентност на Medartis Socartificial Intelligence, включително Facebook, Instagram, LinkedIn и Pinterest.

   В допълнение, Médartificial Socartificial Intelligence Médartificial Calendar позволява на организациите да създават и разпространяват конкретно съдържание в тенденциите в разузнавателната разузнавателна информация, празненствата и предстоящите събития.

   Какво е промо..com?

   promo.com е услуга за създаване на видео облачни изчисления, предназначена да помогне на МСП да създадат невероятни видеоклипове, които укрепват техните онлайн маркетингови дейности. Независимо дали сте в пътуването, дигиталния маркетинг, недвижимите имоти, набирането, здравето и фитнес сектора, революционната технология промо.com за създаването на видеоклипове ви позволява да се възползвате от видеото, за да популяризирате вашия бизнес. Тя ви позволява много лесно да създавате реклами и видео кампании, които насърчават вашия продукт или услуга, засилват известността на вашата марка, увеличават трафика, стимулират ангажираността на потребителите и намаляват цената с кликване.

   , за да ви помогне По -горе -споменати предимства, Promo.com предлага много ефективна смес от инструменти и функции. Той комбинира силата на създател на видеоклипове, създател на колажи, презареждане на изображения, сезонен календар на медаргиални интелигенции с предложения и създател на снимки във видеоклипове. С тези инструменти няма бариера за вашата творческа сила и можете да създадете всеки маркетинг – хоризонтален, вертикален, квадратно или банерно видео. In addition, whether they are promotional videos, inspiration videos, advertisements on intelligence intelligence intelligence medarties, tutorials or products of products, the application helps you make them in a few minutes.

   The tools are not enough to produce спиращи дъха видеоклипове; Имате нужда от правилното съдържание, за да стигнете до там. Но намирането на правилното съдържание може да бъде дълъг и деликатен процес. За щастие, Promo.com разбра това и е предназначен да премахне пречките от процеса на създаване на съдържание. Неговият център за създаване предлага повече от 23 милиона висши HD видео клипа, повече от 3000 модела онлайн видео реклами, музика за безплатни права и повече от 1,4 милиона безплатни снимки, които лесно можете да променяте и персонализирате по желание.

   Promo.com е създаден да помогне на малки и средни предприятия да рационализират своите онлайн маркетингови дейности. За да постигне тази цел, доставчикът поставя създателя на видеоклипове в центъра и разширява капацитета си извън създаването на видеоклипове благодарение на уникални функции. Сред тези инструменти нека да цитираме календар на социалния интелект на среден интелект с автоматични предложения, табла за ангажиране и анализ, API на електронна търговия и редактор.

   Отвъд доставката на инструменти за създаване и съдържание, съдържание, Доставчикът разбира, че дори и с правилните инструменти създаването на атрактивни видеоклипове може да бъде изключително трудно, особено за начинаещи. За да ви помогне да осъществите този процес, решението предлага ръководства стъпка по стъпка и поддържа услугата му чрез помощ на клиентите от първото. Добрата новина е, че можете да стартирате вашето видео създаване и да използвате всички гореспоменати инструменти само за $ 39/месец (в случай на годишно фактуриране).

   Защо да използвам промо..com?

   Намерете идеалния видео модел

   шаблони промо виде рецензия

   Si vous ne savez pas par où commencer , Promo includes more than 4,000 ready -to -sues models, класифицирани по дестинация, като реклами във Facebook или 6 -секунди видеоклипове и по дати на специфичен интелект или сектор на дейност, като електронна търговия, недвижими имоти или Covid -19. Това ви позволява да създавате много различни видове видеоклипове, включително закачливи видео реклами, видеоклипове за интелигентните разузнавателни интелигентни среди, продукти на продукти, обяснителни видеоклипове, свидетелски видеоклипове и много други.

   Друго нещо, което трябва да се спомене в това Промо изпит за производител на видео производители е, че ще имате достъп до неограничени, стандартни и премиум модели. Те не могат да бъдат изтеглени в пробната версия и тяхното количество е ограничено в най -евтината версия.

   Всички модели са персонализирани по съотношение директно в библиотеката, след това във видео редактора, с наличен преглед и индикация за продължителността на видеото. Оставете съобщението си вместо текста, вмъкнете логото-и видеото е готово за изтегляне.

   Интеграция и кадри за всяка платформа Socartificial Intelligencele

   socartificial Intelligencels Promo Video Video Video Video Video Video Video Video Video Video Video Video Videom maker review

   Comme son nom l’indique, Promo s’adresse to companies that желаете да популяризирате тяхната дейност благодарение на силата на видеото, докато рекламите на различни социални платформи за интелигентност като Facebook, Instagram, вие Tube, Twitter и LinkedIn. Промото ви дава всичко необходимо, за да създадете ефективни видеоклипове, които ще увеличат рентабилността на вашия бизнес. В допълнение, тази платформа ви позволява да предавате съобщението си по необичаен и визуален начин, което може да ви помогне да получите конверсия.

   Компанията всъщност е маркетинг партньор на Facebook, Instagram и YouTube. Не всички видео режисьори дават възможност за създаване на персонализиран дизайн за LinkedIn или Twitter като промо. Например, въвеждащи видеоклипове, обхваща и критики към продукти на продукти и реклами за интелигентните разузнавателни интелигентни среди, адаптирани към техните изисквания и техните формати.

   Потребителите могат да извършват много действия, след като са създали видеоклип, като публикуване на публикуване Той директно на техните канали Socartificial Intelligence и техните рекламни акаунти, изтеглете го, експортирайте го под формата на GIF, който е отлична добавка или снимка (идеална за YouTube).

   Комбинацията с HubSpot, An An An An An An, An An, An, An An, AN Входящият инструмент за маркетинг и продажби, ви позволява лесно да добавяте промо видеоклипове към всичките си онлайн ресурси, включително страници за уволнение, блогове и интелигентност на социалните мрежи. Промото предлага и интегрираща се версия, ако използвате WordPress, Wix, Shopify или друга услуга за създаване на уебсайтове. Благодарение на интеграцията с Wistartificial Intelligence, професионална услуга за видео хостинг с анализ на зрителите, можете незабавно да изтеглите вашите видеоклипове за промоция директно на Wistartificial Intelligence или да добавите връзки към вашето видео с помощта на HD плейъра. Ако трябва да изтеглите видеоклипа към вашия акаунт в Google Drive или Dropbox, тези опции също са налични.

   Изданието не е по-сложно, отколкото в интегрираното интегриране Редактор на Medartificial Intelligens Socartificial Intelligence

   Редактиране на промоционален преглед на видеозапис

   L’éditeur vidéo ayant déjà effectué la majeure partie du travail pour vous , it is possible За да направите основни ефекти на монтаж на видео. Добавете изображения и музика под пълен лиценз, стокови снимки и дори вашето собствено мултимеедерно съдържание на интелигентност. Можете да преосмислите видеоклипа, за да го адаптирате към мрежата Socartificial Intelligencel, в която планирате да го публикувате.

   Текстовият редактор ще ви позволи да прилагате анимации и стилове, проектирани от текст, а премията за план ще ви позволи За да изтеглите персонализирани шрифтове. Що се отнася до работата с цвят, са налични цветни филтър и текстови инструменти. Възможно е да добавите свое собствено лого, воден знак и марка за развитие на вашия бизнес с помощта на видео.

   видеоклипове могат да бъдат изтеглени в mp4 формат Универсален за интелигентни социални мрежи, в пълно качество на HD, като същевременно решава проблемите на правата на употреба търговски разузнаване и лиценз за живот.

   полезни инструменти, интегрирани и синхронизирани

   to show AC Титушира ​​и информираност В социалните интелигентни мрежи, промо производителят на видео осигурява интелигентност Intelligence Intelligence. За всеки ден се прилага кратък и подходящ пожелания, за да се улесни търсенето на събитие. Сега знаете какво можете да организирате като продажба в чест, а също така ще откриете много нови събития.

   Като допълнителни инструменти или различни функции на видео редактора, можете да опитате Безплатен създател на онлайн колажи , Създател на видео снимки и Безплатно Resizer на изображението с Формати на почти всички социални платформи за интелект. Всички инструменти са абсолютно ясни и лесни за използване с обикновен редактор чрез плъзгане и пускане.

   промоцията е проектирана чрез мислене на предприемачи, агенции и фирми. Оценява се и от създателите на съдържание и личните потребители за много потребители. Създателят на Videos предлага уникални функции и пространства, като винаги добавя нови функции, които предоставят на неговия софтуер специално място като най -добрият създател на онлайн видеоклипове.

   Платформата може да се използва от компании, марки, влияещи, блогъри и лични потребители, които искат да създадат Ангажиране на видео съдържание за тяхната аудитория. Тя позволява на потребителите да създават видеоклипове за няколко минути. Всеки видеоклип може лесно да се преоразмерява в три формата, да не говорим, че може да бъде експортиран за различни опции.

   Той също така предлага на потребителите различни инструменти, които да използват за техните задачи за създаване на видео, като например изтегляне В интерфейса за редактиране използването на различни аудио файлове, добавянето на вашето лого и информация за вашата марка и много повече.

   функции-promo.com << /H2>

   1) Онлайн видео създател на видео-

   промо..com Всичко се очаква от онлайн създател на видео. Висококачествени професионални видеоклипове, персонализирани видео модели, музика без права и много други. ProMo.com е единственият онлайн производител на видео, който прави въвеждащи видеоклипове, свидетелства, продукти на продукти и реклами на Socartificial Intelligence Médartificials. Можем да създадем видеоклипа, използвайки следните методи:

   1. Регистрирайте се на prom.com или влезте във вашия акаунт (безплатен е). << /li>
   2. Изберете a видео модел, който отговаря на нуждите
   3. Персонализирайте видеото, добавете цветовете и текста по ваш избор.
   4. Визуализация на изтеглянето и той се прави

   За създаване на персонализирано видео съдържание:

  • Маркетингови видеоклипове
  • Видео за промоция
  • Видео реклами
  • Промоция на видео
  • Видео реклами
  • li> Видеоклипове за интелигентните средни интелигентни интелигентни среди
  • Facebook и Instagram истории
  • реклами в YouTube
  • Видеоклипове на продукти
  • Обяснителни видеоклипове
  • AD на събитията
  • Въведение видеоклипове
  • и много други

  Какъв тип видеоклипове можете да създадете с промо промо .com?

  • Видеоклипове за кандидатстване
  • Видео реклами
  • Бизнес видеоклипове
  • Видеоклипове на продукта S
  • Видеоклипове на изображението на марката
  • Бизнес видеоклипове
  • Промоция на събития
  • Видеоклипове за маркетинг по имейл
  • Обяснителни видеоклипове
  • и много други има

  Колко е видео?

  като промо..com е 100% безплатна пробна версия. Възможно е да се създадат чернови и да се канят членове на екипа да преглеждат създадените видеоклипове. Когато ще изтеглите видеото, Promo.com предлага гъвкави абонаментни планове, които отговарят на нуждите на вашия бизнес.

  Къде могат да се използват тези видеоклипове?

  Видеоклипове, които създавате, са Изцяло за вас, можете да ги използвате навсякъде, по всяко време, навсякъде. Можете също да публикувате и създавате или споделяте рекламата на вашето видео на междинния интелигентност на Socartificial Intelligence, по -специално Facebook, Instagram, LinkedIn и т.н.

  Какъв тип публикуване можем да направим?

  Можем да изтрием и добавим това, което искаме. Можете също да добавите текстови изображения и да изрежете видеото според визията си. Можете също така да изберете готови да използвате модели, за да оптимизирате успеха си онлайн.

  и ако имам нужда от помощ за нещо?

  За да помогнем на клиентите, ние им предоставяме 5-звездна помощ за клиенти Екип, както и маркетингови статии, базирани на знания и образователни материали в нашите блогове.

  2) производител на видеореклами

  Това е единственото уникално решение за онлайн реклама, което помага на компаниите да се развиват и успеят. Той предлага творческо и привлекателно решение на клиентите. ProMo.com създаде партньорски интелигентност с Shutterstock и пестелив. Моделите са проектирани като интелигентност и специфични специални инструменти, които са подходящи за всички видове съдържание, от кратки видеоклипове до реклами за интелигентността на средностатистическия интелигентност. Можете да създадете видеоклипа, използвайки следните методи:

  1. Регистрирайте се на промо.com или свържете с вашия акаунт
  2. Изберете видео модел, който отговаря на нуждите
  3. Персонализирайте видеото, добавете цветовете и текста по ваш избор.
  4. Преглед на изтеглянето и това е готово
  5. Можем Създайте видеоклипа, включително съдържание:

   • Маркетингови видеоклипове
   • Видео за промоция
   • Video Ads
   • Видеоклипове в Средни интелектни интелигенции Социална интелект
   • Facebook и Instagram истории
   • реклами в YouTube
   • продукти
   • Обяснителни видеоклипове
   • реклами на събития

   • Въведение видеоклипове
   • и много други

   Как работи производителят на видеореклами?

   Създателят на видео рекламите е подобен на вътрешен дизайнерски екип за компании за електронна търговия. Той е лесен за използване. Просто трябва да го направите:

   • Плъзнете и поставете любимите си видеоклипове
   • Изберете Stock Photos
   • Асортирайте цветовете на Марка
   • Комбинирайте го с перфектна музика

   & nbsp; & nbsp; Помага на компанията да се открои с висококачествена видео реклама чрез впечатляваща и като привлече вниманието на The Целева аудитория.

   , която може да създаде видео реклама с производител на видеореклами?

   Той е идеален за всеки бизнес, компания, марка или идея, че е малък или голям. Независимо дали работите в недвижими имоти, независимо дали изнасяте реч за мотивация или продавате най -вкусните карамели, ние ви предоставяме перфектни модели според вашите нужди.

   Какъв тип видео реклама може би създаваме?

   • Видео реклами
   • Видеоклипове на междинната интелигентност на Socartificial Intelligence
   • Продуктови видеоклипове
   • > Обяснителни видеоклипове

   • Бизнес видеоклипове
   • Видеоклипове на изображението на марката
   • Видеоклипове за маркетинг по имейл
   • Добавяне на DES Добавяне на видеоклипове
   • Промоция на събития < /li>
   • Бизнес видеоклипове
   • и много други

   Какви са Medartis платформите Socartificial Intelligence, поддържани от производителя на видео реклами?

  6. Facebook
  7. Instagram
  8. LinkedIn
  9. YouTube
  10. Snapchat
  11. pinterest < /li>

   Колко е създаването на видео реклама?

   Безплатна пробна версия и също така позволява & nbsp;

   • Лесно създаване на чернови
   • Поканете членовете на екипа да преглеждат видеоклипа, създаден
   • Изберете от гъвкави планове за абонамент, подходящи за вашия бизнес.

   Какъв размер на видео рекламата можем да създадем с промо..com?

 • 3) Календар на интелигентността на средностатистическия интелект

  В този контекст различните дни се определят от Някои имена, като: & nbsp;

  1. Sunday Funday: Повечето хора правят месеца, като започват от интелигентния интелигентност със супер популярния хештаг и в поставянето на обществеността в Амбертният интелект на уикенда със свежи вибрации.
  2. Лейбъристката партия: Той също така отдава почит на работниците по света и прави най -перфектната ваканция, като насърчава продажбите в помощта на споделяне на видеоклипове и рекламни промоции.
  3. Ден на пътуването: Това е моментът, в който децата могат да се върнат на училище, но пътуването никога не спира. Можете да споделяте и да скочите по темата на мода и да я попълните с интересни видеоклипове. Вие правите видео, сякаш това е само дестинацията на пътуването.
  4. Назад: Това е идеалният начин да се включат клиенти или обществеността в завладяващи исторически събития.
  5. Мисъл: Дай Публиката е добре гъвкава почивка със закуска. Това е лесен и забавен начин за излъчване на името.
  6. Ден на четене на книга: Този ден се поставя всяка година в горната част на списъка с тенденции. За да не пропусне възможността да срещне стотици съдържания.
  7. Ден на преобладаващите: Този ден се празнува, за да направи хиляди спортисти, артисти и музиканти. Трябва да отдадем почит на тези хора, специфичен интелект
  8. Ден на бабите и дядовците: няма нищо по -ценно от любовта на бабите и дядовците. Създайте видеоклип за тях и го споделете с вашето семейство и приятели за интелигентните среди на интелигентния интелект. . Трябва да отпразнуваме това огромно постижение.
  9. Ден на Алпага: Този ден беше създаден, за да осъзнае хората за сладостта на алпака и техния принос към икономиката.
  10. Ден на паметта от 11 септември септември на 11 септември : Никой няма да забрави тази дата и хората, загубили живота си по време на тази атака. Трябва да отдадем почит на тези, които сме загубили, и тези, които се борят за нашата свобода. Да споделят своите видеоклипове на живо.
  11. Петък 13: Не е денят да опитате съдбата си. Това е денят, в който трябва да помните да не забравяте да проверите междинните интелектни интелигентни интелигентност.
  12. Вибрации през уикенда: Уикендът е завършен само когато го празнувате с приятелите си. Дали на интелигентността на медиите или чрез тяхното среща. Това ви прави щастливи, както и вашите последователи.
  13. и все още има много дни преди края на месеца.

   4) Видео кавъри на Facebook

   Тези видео кавъри или видеоклипове във Facebook могат лесно да бъдат създадени от Promo.com. Те обикновено могат да бъдат създадени по следния начин.

   • Разгледайте библиотеката на видео модели, създадени от професионалисти.
   • Намерете подходящия модел за видео реклама << /li>
   • Добавете и променете текста по ваш избор
   • Визуализация, изтегляне и публикуване

   Защо рекламирате Facebook с промо платформата?

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   <

   < P> Facebook е първата платформа на средна интелигентност Socartificial Intelligence в света, няма съмнение, че видеоклиповете във Facebook са изключително популярни и ефективни. Si l’on cherche à atteindre le public cible, on peut très facilement trouver des traces sur Facebook.

   Combien coûte une publicité sur Promo.com ?

   L’inscription à promo.com étant 100% gratuite, aucune carte de crédit n’est requise. Il est possible de créer des brouillons et d’inviter les membres de l’équipe à visionner la vidéo qu’il a réalisée. Lorsque l’on est prêt à télécharger la vidéo, promo.com propose un plan d’abonnement premium.

   Quel type de publicité peut être créé par Promo.com ?

   • Annonces vidéo horizontales
   • Annonces vidéo verticales
   • Annonces vidéo carrées
   • Annonces vidéo
   • Annonces du fil d’actualité
   • Annonces Messenger
   • Annonces d’histoires
   • Annonces Instagram
   • Vidéos de l’image de marque
   • Vidéos de produits
   • Vidéos explicatives
   • Et bien d’autres encore

   Tarifs – Promo.com

   Promo.com Review - Pricing Plan

   1) Basic annuel

   39 dollars par mois et 468 dollars par an.

   • Téléchargements illimités de vidéos
   • Possibilité d’utiliser 12 clips premium par an
   • Modèles prêts à l’emploi
   • Ajoutez votre logo
   • Éditeur facile à utiliser.
   • Photothèque gratuite
   • 15 millions de clips vidéo premium
   • Formats vidéo multiples
   • Chargez votre propre contenu
   • Conception d’animations de texte
   • Musique sous licence complète
   • Droits d’utilisation commercartificial intelligencele
   • Télécharger en MP4 
   • Licence à vie

   2) Standard annuel

   69 $ par mois et 828 $ par an.

   • Téléchargements illimités de vidéos
   • Possibilité d’utiliser 100 clips premium par an
   • Filigranes
   • Vidéos Full HD
   • Modèles prêts à l’emploi
   • Ajoutez votre logo
   • Éditeur facile à utiliser.
   • Photothèque gratuite
   • 15 millions de clips vidéo premium
   • Formats vidéo multiples
   • Chargez votre propre contenu
   • Conception d’animations de texte
   • Musique sous licence complète
   • Droits d’utilisation commercartificial intelligencele
   • Télécharger en MP4 
   • Licence à vie
   • Télécharger des polices personnalisées

   3) Tarif annuel

   249 $ par mois et 2988 $ par an.

   • Téléchargements illimités de vidéos
   • Possibilité d’utiliser 240 clips premium par an
   • Droits des revendeurs
   • Partage en marque blanche
   • Filigrane 
   • Modèles prêts à l’emploi
   • Ajoutez votre logo
   • Éditeur facile à utiliser.
   • Photothèque gratuite
   • 15 millions de clips vidéo premium
   • Formats vidéo multiples
   • Chargez votre propre contenu
   • Conception d’animations de texte
   • Musique sous licence complète
   • Droits d’utilisation commercartificial intelligencele
   • Télécharger en MP4 
   • Licence à vie
   • Service clientèle prioritaire

   Tous les plans comprennent :

   1. Contenu premium : accédez à une vidéothèque de haute qualité comprenant 15 millions de clips à usage professionnel.
   2. Collection – personnalisez également les vidéos prêtes à l’emploi des lauréats. 
   3. Meilleure assistance – possibilité d’être joint à tout moment et en tout lieu
   4. Licence à vie – les vidéos que vous avez réalisées vous appartiennent et vous pouvez les publier où vous voulez.

   Pourquoi choisir promo.com ?

   Comme promo.com est facile et moins cher, on peut y trouver toutes les fonctionnalités dont on a besoin pour créer une vidéo. Certaines de ces fonctionnalités sont les suivantes :

   • Modèles de vidéo prêts à l’emploi
   • Musique libre de droits
   • Faites glisser et déposez le texte
   • Vidéos horizontales, verticales et carrées
   • Un support client primé

   Verdict final – Promo.com

   Promo.com est une plateforme fartificial intelligenceble où vous pouvez obtenir toutes les vidéos dont vous avez besoin pour réussir en ligne.

   De plus, cette plateforme vous permet de transmettre votre message d’une manière visuelle extraordinaire qui peut vous aider à obtenir des conversions.

   Avec Promo.com, vous pouvez promouvoir à l’infini une vision, un produit, une entreprise, une vente, un article de blog, et tout ce que vous souhaitez promouvoir.

   FAQ – Promo.com

   Les vidéos auront-elles un filigrane ?

   Non, elles n’ont pas de filigrane. Toutes les vidéos que vous téléchargez vous appartiennent.

   Pouvez-vous annuler ou modifier votre plan à tout moment ?

   Les abonnements sont effectués sur une base mensuelle ; vous pouvez modifier votre plan mensuel à tout moment, où que vous soyez, quand vous le souhaitez.

   Quelles sont les langues prises en charge par Socartificial intelligencel Calendar ?

   Toutes les langues sont prises en charge. Vous pouvez créer votre vidéo dans n’importe quelle langue. Mais il y a quelques limites sur les caractères spécartificial intelligenceux, donc il n’y a pas d’impact sur la langue.

   Les vidéos non utilisées seront-elles transférées ?

   Bien entendu, toute vidéo non utilisée sera reportée au mois suivant. Elle sera enregistrée sur votre compte jusqu’à ce que votre abonnement soit actif.

   Fournira-t-il des photos que je pourrai utiliser ?

   Bien sûr. Nous fournissons les photos et les vidéos que vous pouvez modifier dans la vidéo. Nous fournissons une bibliothèque de plus de 1.4M de photos gratuitement.

   S’agit-il d’un site sécurisé pour l’achat ?

   Oui, absolument, nous travaillons avec une garantie de sûreté et de sécurité. Toutes les données transférées et la communication sont 100% sécurisées.

   Combien puis-je économiser avec les codes de réduction et les codes promotionnels de Promo.com ?

   Avec le code de réduction Promo.com, vous pouvez bénéficier d’une bonne réduction et économiser jusqu’à 30% sur votre achat.

   À quelle fréquence Promo.com met-il à jour les nouveaux codes de réduction ?

   Promo.com publie de nouveaux coupons chaque mois tout au long de l’année. Vous pouvez obtenir les meilleurs coupons et codes de réduction dans cet article car nous ajoutons de nouveaux codes promo tous les jours.

   Quel est le meilleur rabais valide de Promo.com que je peux utiliser ?

   Pour économiser au mieux sur le coupon Promo.com, commencez par acheter leurs forfaits annuels.

   Puis-je utiliser plus d’un coupon et code promo Promo.com pour ma commande ?

   Promo.com ne vous permet d’utiliser qu’un seul coupon ou code promo par commande. Vous pouvez utiliser le coupon qui vous rapporte le plus et vous permet de réaliser les meilleures économies.

   Combien de coupons sont disponibles pour Promo.com ?

   En ce moment nous avons listé 7+ Promo.com coupons et deals. Vous pouvez sélectionner la meilleure offre en fonction de vos besoins et économiser GROS !

   Quels types de paiement Promo.com accepte-t-il ?

   Les modes de paiement acceptés par Promo.com sont Paypal, Visa et Mastercard. Ces passerelles de paiement sont sûres et sécurisées.

  Tags

  Édition vidéo

  Présentation Vidéo – Promo.com

  youtube-video-icon

  Merci d'avoir voté !
  Veuillez patienter...Pour éviter le Spam, la mise à jour se fera dans 30 secondes ...
  Une erreur est survenue ... Avez-vous déjà voté pour cet outil ?