Vyond: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

Предимства и недостатъци

 повече икона

Предимства

 • Внимателен интерфейс
 • Редактор без плъзгане без пускане
 • Стотици предварително установени модели
 • a Огромна активна библиотека
 • Автоматична синхронизация на устните
 • Създател на персонализирани знаци
 • Изключителна помощ и документация
 • Много опции за персонализиране на опции
 • Възможност за експортиране на видеоклипове в много различни формати

 • Основният план няма помощ от CHA t live.
 • Основните планове също са придружени от по -малко функции и филигран на видеото.
 • Всички планове осигуряват използване само от един потребител. <

как да се възползвате

, като щракнете върху връзката по-горе
class = „пространство _15px „>
Няма необходим код

<Център за ценообразуване на таблица "> <Център за ценообразуване на таблица" <Център за ценообразуване "> <Център за ценообразуване"> <Център за ценообразуване на таблици "<<Център за ценообразуване на таблици" <Център за ценообразуване "<<Център за ценообразуване на таблица" <Център за ценообразуване на таблица "<Център за ценообразуване на таблица" <Център за ценообразуване на таблица "<Център за ценообразуване. Div class = "title-small"> оферта

Опитайте за 14 дни безплатно

Подробен преглед на Vyond

Vyond е един от софтуер за видео анимация По-популярният и най-старият на пазара днес .

Позволява ви да създавате превъзходни анимационни видеоклипове само с няколко кликвания.

В свят, в който обяснителни видеоклипове и видеоклипове на „анимация са много скъпи за създаване, Vyond е идеалният решение, ако бюджетът ви е малко стегнат.

Но наистина ли има капацитет за създаване на висококачествени видеоклипове за анимация?

Това е какво ново Нека открием в този преглед на Vyond.

В този преглед на Vyond ще копаем дълбоко характеристиките, цената, предимствата и недостатъците на този инструмент и в края ще обсъдим дали този инструмент е добра корекция за Вие или не.

Така че без да губим повече време, нека се потопим в сърцето на въпроса.

Какво е Vyond? /h2>

анимирани видеоклипове на Vyond

Vyond is a tool that allows users to create animated видеоклипове. Това е инструмент, базиран на облак, който се отличава в следните области:

 • Видеоклипове за платформи за онлайн обучение
 • Домашни видеоклипове
 • Обяснителни видеоклипове
 • Оригинални анимационни видеоклипове за интелигентността на Medartificial Intelligence

и още.

Най -доброто е да създавате анимирани видеоклипове в ситуации, в които видео Съдържанието позволява по -добър ангажимент на темата.

Може да мислите, че видеоклиповете са сложен процес. И, добре, не бихте грешили. >

функционалности-vyond

Редактор „проект -DROP „Тип лесен за използване

Повечето анимационен софтуер имат много сложен редактор и не можете да го използвате без затруднения или предишни знания.

Но Vyond е направил целия процес като здравословно състояние Разходка.

Във Vyond можете просто да плъзнете и пуснете елементите и фоновете, които искате да използвате, и нямате това, за да ги анимирате, както желаете.

<клас клас = "W-richText-figure-type-image w-richtext-align-fullwidth" style = "max-width: 1280pxpx">

img alt = „vyond editor“ src = „https: // global- uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/63825d7dabf282e7d0e9bebb_TimwMQeN9o3mI1Wmyyc-0rpES3Qrl9JUHoT172oSJ3YcP35hSToaWp-1laKMZlVrsH3wtEabs1vQNtPGuKz8cRqM_rRTbi7V-H7IDB2uSnubSbqBkBEFEYWXCOXiBpWGSrXR9jIsxkJD8YA2dt8U9JZg6YHpHTwR33 5IH9OF0XYLWVPOK5RONBUDPE9RWWXYSENC8UAG.PNG „>

и за да направите задачата си още по -лесна, можете също да изберете предварително създаден видео модел, след това да го промените според аспекта, който искате да дадете на видеоклипа си .

В допълнение, издателят има и много усъвършенствани опции, които ще ви помогнат да персонализирате вашия герой и вашата сцена само за няколко кликвания.

Това, което оцених в редактора на Vyond, е, че Страничната лента или заглавната лента не заемат твърде много място на екрана, което ви позволява да се съсредоточите върху видеото, без да се нарушавате.

много преди- Установените модели

Vyond също се предлага с много готови за употреба модели, които можете да използвате непосредствения интелигентност, за да създадете вашето видео на анимация.

 vyond templates

Si vous ne souhaitez pas créer votre vidéo d’animation От нула или ако имате ограничено време, използването на един от моделите може да улесни задачата ви.

Можете да намерите модел в почти всички категории, от авиокомпании до онлайн обучение.

Ако посетите страницата на модела Vyond, можете също да филтрирате моделите по професионална роля, категория и стил на анимация.

Като цяло, всички модели, предлагани от Vyond, са с първо качество и можете да ги използвате За всички цели.

Автоматична синхронизация на Lè Vres

Ако вече сте създали видео, каквото и да е, вероятно знаете, че синхронизацията на устни е основният проблем на повечето софтуер за видео анимация или друг видео редактор.

Дори след След като се концентрира 100 %, понякога гласовъдът не е За да се сблъскате с този проблем на Vyond.

Vyond има автоматична функция за синхронизация на устните, което означава, че „просто трябва да наслагвате клиповете на гласа си, така че Vyond да ги синхронизира автоматично с символите.

Импортиране и оценка на видеоклипове в различни формати

За разлика от други софтуер, Vyond дава Вие пълна свобода на вашите видео формати.

Можете да импортирате файлове или видеоклипове от всеки формат и можете също да експортирате вашите видеоклипове в различни видео формати като MP3, JPG, WAV, GIF и много Повече.

В допълнение, можете също да публикувате вашите видеоклипове директно във всеки канал за споделяне на видео като YouTube, Vimeo, WeVideo и „други. > Изключителни опции за персонализиране

Ако гледате отблизо, повечето видеоклипове, създадени с помощта на софтуер за видео анимация Vyond, имате много оптио Персонализиране на NS, които ще ви помогнат да създадете уникални и по -качествени видеоклипове за анимация.

На Vyond можете буквално да персонализирате всяка част от вашето видео, отдолу до героя, като преминете през анимацията.

Ще имате цялата ширина да променяте вашите видеоклипове с най -малки детайли, така че те да имат премиум и уникален външен вид.

Тъй като редакторът е прост и лесен за използване, няма да се чувствате надвишени, Но в същото време издателят ви дава много сила да променяте видеоклипа си, както желаете.

Създател на герои

Ако вие Искате да направите вашите видеоклипове уникални, най -важното нещо, което трябва да направите, е да създадете уникални знаци за вашето видео.

Но истината е наистина трудна за създаване на различни знаци за всеки видеоклип, започващи от нула.

Необходимо е много търпение, работа и време, за да се създаде S EUL символ от нула на всяка илюстрация или графичен софтуер.

Въпреки това, Vyond е разработил функция, наречена „Creator Creator“, която ви позволява да създавате уникални знаци от нула на самия инструмент.

img alt = „vyond cearch creator“ src = „https:///// img alt /global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/63825d7dfb4a8c6d1b955df6_ISjpYOFyZYXk93CTuVFyTgCh7OuRtoLVzYkef2e2aK0ldwIgYMNeklnxKVULcMUu-fXMAmU7UsSNQpu8wLQqZiFYG6Mw62uo49cwjrZwpgqPzPmlchOQdUQHqjzAeXwG8QKPeGRG_R13h8tjtbo74vCAL1sdtclSzqTn6L71BdrG_0zlBpcWGC16ptAPCn_J5WRTn6ydgw.png“>

Non, vous n’avez pas To design each character from zero. Напротив, ще получите много предварително създадени ресурси, които можете да сглобите, за да създадете своя герой.

и след като сте проектирали своя герой, можете също да му дадете анимацията по ваш избор.

<

<

<

<

<

<

<

< Div class = "w-embed">

Голяма библиотека-зонд

vyond се предлага с огромна библиотека с ресурси, които можете да използвате безплатно, за да създадете вашия Анимационно видео.

Той има стотици и хиляди знаци, фонове, графики, аксесоари, картини, текстове, музика, звукови ефекти и други, които можете да използвате директно във вашите видеоклипове.

Всички тези активи са безплатни и можете да ги използвате за крайни интелект или лични цели, без да давате никакъв атрибут.

Модели

Ако е възможно да се създаде видео от нула, Vyond предлага също предлага модели. Благодарение на тези модели, начинаещите имат отправна точка, докато професионалистите могат да спестят време. Можете да ги промените, за да ги адаптирате към вашите нужди, като добавите:

 • различни цветове
 • Текстове
 • Нови аксесоари
 • Son
 • Logo на марката

Видеоклипове на библиотеката на моделите могат да бъдат изминати чрез;

 • Роля на „заетостта
 • Категория
 • Стил

Всяка от тях включва и подкатегории, които можете да изберете. Или можете да комбинирате различни елементи. от Vyond опростяват видео проекти.

Създател на герои

Vyond character creator

Особено оцених използването на създателя на герои от Vyond. & nbsp;

Имате избор между три стила:

 • Съвременна
 • Декатрактирана

 • Понякога бяла дъска

след като има SE SE Поставяйки този, който най -добре отговаря на вашата анимация, можете да определите пола и размера на карикатурата. & Nbsp;

След това можете да промените характера си от Vyond. Това включва черти на лицето, дрехи и различни аксесоари. И най -вече, можете да ги запазите в библиотеката си за бъдещи проекти.

vyond timeline

La timeline, dans sa vue réduite ou étendue, est l’ Place where most of the се извършва видео издание. Софтуерът на Vyond се отваря в първия.

Времевата линия ви позволява да добавите нова сцена, като щракнете върху бутона плюс. За да разработите, изберете стрелката за падане от лявата страна на панела. Разширената времева линия показва детайлите на всеки елемент от сцена. След това можете да направите корекции на времето, за да осигурите преходи на течни сцени. Други критики на Vyond подчертаха полезността на тази функция и тя не е надценена.

Резервно копие и експортиране

Софтуерът, базиран на облака, всяко издание на Vyond Video е автоматично е автоматично регистриран на платформата. В зависимост от приложението, в което планирате да експортирате видеото, има различни формати за изтегляне и персонализирани отчети за външния вид за съвпадение.

Ако тествате софтуера с тестовата версия, изтеглянето не е достъпно.

Всички платени планове имат резолюция 720p, докато 1080p е достъпен само за премиум, професионални и корпоративни потребители.

Възможно е също да изтеглите 8 -секунда GIF от вашето видео като a улов. Тази опция обаче е достъпна само за споменатите по -горе планове.

Видеоклиповете, създадени и запазени в студиото на Vyond, не включват лого на воден знак, с изключение на тези, направени с основния план. & Nbsp;

издание и персонализация

Този инструмент позволява на потребителите да променят аксесоарите и текстовете по време на създаването на видео. Можете например да промените цветовете им, за да ги адаптирате към вашата марка. & Nbsp;

Освен наличните шрифтове Vyond, можете също да изтеглите шрифтовете на вашата марка. Това гарантира последователността на имиджа на марката. Тази функция е достъпна само на професионални и корпоративни нива.

звуци

Има голяма аудио библиотека, включително музика и фонови звуци. Може да визуализира всеки ефект, преди да го приложи към вашето видео. И ако нещо липсва, можете да го изтеглите от източника на вашия избор.

За дарртичния интелект на вашите герои, имате четири опции за запис на звука:

 • Регистрация от Micro
 • Текст за говорене
 • Изтеглете аудио
 • Използвайте съществуващото аудио
 • Поддръжка-Vyond

  Vyond има една от най-добрите системи за помощ в сектора. Те не само бързо отговарят, но и решават проблема ви за нула време.

  За поддръжката можете да се свържете с екипа на Vyond, като използвате билети по имейл.

  Но ако купувате Техните премии или по -високи планове, вие ще се възползвате от опция за помощ на чат на живо и телефонна помощ за професионални и бизнес планове.

  Освен котката на живо, вие също ще имате достъп до общността на Vyond, където можете да обсъдите и се научете от хората, които споделят едни и същи идеи.

  В допълнение към съдействието, Vyond има и много солиден раздел за документация, достъпен на своя уебсайт.

   поддръжка на vyond & amp; документация

  Vous obtiendrez un tutoriel complet sur l’utilisation de l’outil et des solutions rapides à tout problème dans la section de documentation elle-même.

  < H2 ID = "Интерфейс и уплътняване-уплътняване --- vyond"> Интерфейс и лекота на използване-зонд

  Интерфейсът на Vyond е удобен за потребителя интелигентност. Няма твърде ярки цветове, които да разсейват потребителите на основните функции. Можете да получите бърз преглед на всяка функция, като летите над тях. & Nbsp;

  Страницата за монтаж има бутон за помощ. Оттам можете да получите достъп до много уроци, които да ви помогнат в подхода си – значително предимство за начинаещи видеографи. t се притеснявайте! & nbsp; С малко търпение и достъп до помощ на ресурсите ще се окажете там.

  Професионалните видео редактори ще открият, че Vyond е разходка в парка. Разходка, която дава задоволителни резултати.

  цени-зонд

  Тук е най-важната част от този изпит-цената на Vyond.

  <

  < P> Vyond предлага четири различни планове за ценообразуване:

  • Essential – 299 $/година
  • Премия – $ 649/година
  • > Професионален- 999 $/година

  • Предприемача-лично-лисовизирана цена

  Vyond pricing

  Ако започвате и искате да изследвате инструмента, основният план е идеален за вас. Но ако сте създател на видеоклипове, агенция или голяма компания, премиумът, професионалният или бизнес планът ще ви подхожда перфектно според вашите нужди.

  Не забравяйте, че всеки от тези планове идва с употреба от един потребител.

  Въпреки това, ако искате да купите Vyond за целия си екип, така че да могат да си сътрудничат между тях, изберете корпоративния план и се свържете с тях.

  Те ще предложат Вие персонализирахте цените според членовете на вашия екип и функциите, от които се нуждаете.

  Като цяло, аз лично смятам, че цената на софтуера на Vyond е доста разумна в сравнение с други персонализирани анимации Видео и видео компании.

  Как да създадете видео анимация с Vyond

  Целият процес е проектиран в Няколко прости стъпки, обяснени по -долу. & nbsp;

  1. Веднъж Независимо дали сте се свързали с таблото си, виждате основен модел на екрана. Както желаете, можете да изберете друг модел в библиотеката или да продължите да добавяте други сцени към същия модел.
  2. Започнете да обогатявате сцените си с герои, аксесоари, картини, от текста и дори правата, без права . Можете също да изтеглите изображение, аудио файл или видео по ваш избор. , размер, движение, ефекти и много други. Просто плъзнете и пуснете за всеки етап от операцията и това е, вашето видео е готово моментално!
  3. Накрая, визуализирате работата си, като използвате бутона за четене и правите най -новите модификации, ако е необходимо. Ако сте блокирани в средата на вашия поток, можете да се интелигентният интелигентност, за да получите помощ от тяхната онлайн поддръжка на клиенти.

  алтернативи-зонд

  1. & nbsp; vyond vs. VideoSciber & NBSP;

  Видеозапис се фокусира върху видеоклипове с бяла дъска, но предлага много същите характеристики като Vyond, като библиотека с големи активи, персонализирана интелигентна медия и лесен за използване интерфейс.

  Ценовата структура е много по-полезна интелигентност за аматьори или ентусиасти, с много идентични характеристики. ; Vyond Vs. Adobe Animate

  Ако искате да получите своите анимации на професионално ниво, Adobe Animate е инструментът, от който се нуждаете.

  Това е индустриален стандарт, чиято крива на обучение е стръмна и ще трябва да осигурите собствените си интелигентни посредници, но можете да създадете превъзходни анимации, които надхвърлят обикновен софтуер за плъзгане и отпадане.

  Можете да получавате софтуера за 20 долара на месец или като част от по-голяма оферта за творчески облаци.

  3. & nbsp; vyond vs . Moovly

  За да се съсредоточи повече върху информативното видео или редактиране на видео, Moovly е добър вариант.

  Конфигурацията е почти идентична с тази на Vyond, но времевата линия е по -здрава и Moovly е по -скоро издател, отколкото създател (въпреки че е снабден с модели и ресурси).

  4. & nbsp; vyond vs. Powtoon

  Ако предпочитате анимирания стил в стила на бялата дъска, Powtoon може да бъде вашата любима програма.

  Той се основава на мрежата, точно като Vyond, но работи като създател на презентация и видео редактор. Той също така включва повече видео модели, отколкото модели на клипа.

  Използването на символи е подобно, въпреки че те не са толкова адаптивни.

  Лично ми харесва и препоръчвам Vyond на всички, защото той има наистина готини функции и предимства, които няма да получите на друг софтуер.

  Ако искате да създадете уникален видео шедьовър, инвестицията В този инструмент наистина си заслужава.

  Дори и най -ниските планове да имат много ограничения, ако започнете, това не е лош вариант за вас.

  Но ако сте мога, препоръчвам ви да изберете премиум или горни планове, защото ще имате много повече функции и помощ за котки в Direct.

  Надявам се, че сте намерили това мнение за Vyond.

  И ако сте го намерили за полезно, не забравяйте да споделите тази статия за Vyond с приятелите или колегите си.

  faq-vyond

  vyond е лесен?

  Vyond Software е доста интуитивен. Cela dit, si vous êtes novice en matière d’animation, vous devrez peut-être consacrer un peu de temps à ses didacticiels et vous entraîner un peu.

  Pourquoi Vyond est-il si cher ?

  Vyond offre une sensation plus humaine à ses vidéos. De la façon dont les personnages bougent à leur synchronisation labartificial intelligencele parfaite, l’expérience est de premier ordre.

  Lequel est le meilleur, Animaker ou Vyond ?

  Vyond est plus adapté aux débutants en raison de sa plateforme intuitive et de sa meilleure expérience utilisateur. Il offre également une sensation plus naturelle dans ses animations de synchronisation labartificial intelligencele.  

  Toutefois, Animaker est plus adapté aux projets plus complexes. 

  Au final, tout dépend de ce que vous attendez de votre vidéo.

  Si vous avez d’autres questions, lisez la revue Vyond ci-dessus.

  Pourquoi Vyond est-il si cher ?

  Je ne pense pas que Vyond soit cher car si vous faites appel à une société pour créer votre vidéo d’animation, vous devrez payer beaucoup d’argent comparé à ce que vous paierez pour acheter Vyond. Oui, Vyond n’est pas bon marché non plus, mais vous bénéficiez d’une vidéo et de fonctionnalités de qualité supérieure à ce prix.

  Vyond est-il facile à utiliser ?

  Oui, Vyond est très facile à utiliser. L’interface de Vyond est super propre et vous pouvez facilement créer des vidéos animées à l’aide de son éditeur glisser-déposer et de ses modèles préétablis.

  Quelle est la durée de l’essai gratuit de Vyond ?

  Vyond propose un essai gratuit de 14 jours sans aucune information sur la carte de crédit.

  Vyond est-il basé sur le cloud ?

  Oui, Vyond est un logiciel basé sur le cloud, ce qui signifie que vous n’avez pas besoin de télécharger le logiciel pour utiliser cet outil, mais que vous pouvez l’utiliser directement sur leur plateforme en ligne.

  Tags

  Édition vidéo

  Présentation Vidéo – Vyond

  youtube-video-icon

  Merci d'avoir voté !
  Veuillez patienter...Pour éviter le Spam, la mise à jour se fera dans 30 secondes ...
  Une erreur est survenue ... Avez-vous déjà voté pour cet outil ?