Zoko.io: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

zoko. webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/638271819f78ed6810cfcd61_zoko-p-500.jpg 500w, https://global-uploads.webflow.com/5ef9c22a12deafc90caa105e/638271819f78ed6810cfcd61_zoko.jpg 1000w

Предимства и недостатъци

< Div id = "w-node-_644783fa-9874-fca3-6a6b-7d48af59fbe0-e0343417">

 плюс икона

> div> rich-text-block-2 green w-richtext“ = „Списък“>

 • Инструментът има всички функции, за да осигури прозрачна комуникация с вашите клиенти на WhatsApp.
 • Таблото за управление ви позволява да осигурите прозрачно изживяване на вашите клиенти и перспективи.
 • Потребителски интерфейс (IU) и потребителско изживяване (UX).
   minus icon
  disadvantages

  • Липса на достатъчно оборудване онлайн, за да се разбере работата на zoho.ai.
  • Обслужването на клиенти трябва да бъде подобрено
  • API и API и WebHooks не се предлагат в планове за стартер и екип.

 • Как да се възползвате

  оферта

  Подробен преглед на zoko

  zoko преглед

  La dernière innovation pour le commerce en ligne est CRM за котешки платформи като WhatsApp. Zoko е една от основните CRM софтуерни услуги на текущия пазар.

  Забелязали ли сте, че светът се променя? Може да е подценяване! Въпреки че вече имаме отлична технология за търговия, тя се развива и постоянно напредва. Един от тези аванси се отнася до софтуера за чат за онлайн компании. Разширяващ се пазар.

  Cat Technology се роди на мобилни телефони и си проправи път по междинните мерки за интелигентност. Днес той се използва като основен начин на комуникация за краищата на социалните интелигентнисели и търговските разузнавачи. Ако много платформи имат независими услуги за чат, много от тях не го правят. Ето защо WhatsApp е най -използваната платформа.

  Ако днес използвате онлайн компания, логично е да разгледате CRM за WhatsApp; Това е не само иновативно и нововъзникващо поле, но и е много ефективно за ангажиране на клиенти, увеличаване на продажбите и изграждането на вашата марка онлайн и офлайн-очевидно е!

  Какво е Zoko?

   zoko

  In summary, Zoko is a Платформа за управление на връзките с клиентите, но тя е фокусирана върху WhatsApp, най -важната и популярна платформа за котки в света.

  Инструмент за управление на взаимоотношенията с клиенти се използва за взаимодействие с PO клиенти В обслужването на клиентите, продажбите и т.н.

  Ако искате да подобрите услугите на клиентите си и да изградите бизнеса си за бъдещето, логично е да разгледате CRM за WhatsApp. Zoko има редица функции, които осигуряват нов капацитет на компаниите, използващи популярното приложение, включително подобрени маркетингови инструменти.

  Ако искате да се свържете с всичките си клиенти с приятелско съобщение и персонализирани за популяризиране на продукт, използвайте The Множествена дифузионна функция на Zoko; Или, ако искате да проследявате клиентите и да се възползвате от намерението им за покупка, използвайте услугата за бързо проследяване.

  Как работи Zoko?

  << P> Zoko може да не е ключова услуга за разузнаване на търговията, която е от съществено значение за момента, но това е само въпрос на време, преди компаниите да разберат възможностите на ускорените продажби, предлагани от приложението. В допълнение, Zoko може да подобри отношенията с обслужването на клиентите и да ускори третирането на приоритетни клиенти, за да получат по-добри резултати.

  multiple agents on 1 number zoko < /div>

  zoko е API, което означава, че това е софтуерна форма, която се адаптира към приложение или трета платформа, в този случай WhatsApp. След като изберете Zoko и се регистрирате в Услугата, можете да се присъедините към вашия онлайн магазин в WhatsApp, като използвате уникален номер, за да се свържете с клиентите и потребителите си.

  Zoko е системата за управление на клиентската услуга номер едно за WhatsApp. След като се регистрирате, ще намерите платформата за много практична и полезна интелигентност. Не само е лесно да научите и да практикувате непосредствен интелигентност, но и Zoko също има екип от експерти, готов да отговори на всички въпроси.

  Кой използва Zoko?

  Zoko се използва от компании от всякакви размери. Всеки бизнес, който желае да използва нови технологии като WhatsApp и да управлява популярната платформа за подобряване на отношенията с клиентите и развитието на неговата дейност, може да се възползва. Той обаче е отличен за стартиращи и малки предприятия.

  who uses zoko

  A small Gardening Store заяви, че Zoko е позволил на компанията си да пусне повече агенти за покриване на поръчки, увеличавайки способността си да прави продажби. Те декларират, че Zoko е най-добрият инструмент за управление на взаимоотношенията с клиенти за WhatsApp, с отличен носител за обслужване на клиенти.

  connect shopify store to whatsapp with zoko

  Малко по -голяма компания за мебели се възползва от услугите за интеграция на Shopify, за да увеличи ангажираността и оборота на клиентите. Ясно е, че всяка компания, работеща онлайн днес, може да се възползва от интегрирането на автоматизирана услуга на WhatsApp в своя модел. функционалности-Zoko

  когато Той идва за обслужване на клиенти и организира вашата фуния за продажби, платформата за котки може да не е първото нещо, което обмисляте – но времената се променят. Днес приблизително 2 комбинации от хора по света използват CAT технология за комуникация, а за търговията това е една от причините, поради които не можете да пренебрегнете иновативна софтуерна платформа като тази на Zoko.

   зелена отметка zoko

  Zoko est l’application commercartificial intelligencele numéro un pour Cat technology. Работейки с най -голямата платформа за котки на планетата, Zoko ви позволява бързо да следвате клиенти, които са предназначени да купят продукт или услуга у дома, да вземете поръчки на платформата и да разпространява приятелски съобщения до всички. Открийте основните характеристики на софтуера Zoko в следното ръководство за покупка.

  клиенти на Fastrack

  От време на време клиент на вашия WhatsApp решава да навърши Купете един от вашите продукти или услуги. Това е намерението на клиента и е най -доброто време за продажба на вашите продукти; Ето защо не искате тези приоритетни клиенти да се преобразуват в долната част на мащаба на обслужването на клиентите ви.

  Със софтуера Zoko можете бързо да следвате тези клиенти и да ги поставите в горната част на списъка , което позволява на вашите агенти за обслужване на клиенти да се възползват от високото намерение на клиентите и да правят реализации, преди да променят мнението си. Ето как Zoko подобрява вашата активност онлайн.

  Бързото наблюдение на вашите клиенти и тяхната регистрация в списък с приоритети не е актуална характеристика на котешките платформи, но API на Zoko ви позволява да постигнете това чрез това чрез Прилагането на неговата технология към WhatsApp и чрез отваряне на пътя за нови възможности за връзка с вашите клиенти.

  поръчки на WhatsApp

  търговията се промени в последните години; Технологията се е развила, както е начинът, по който клиентите пазаруват. Не само, че броят на хората, които правят онлайн пазаруване, никога не е бил толкова висок, но мобилните устройства се използват все повече на улицата за търсене на по-добри оферти на друго място и правят покупки.

   Вземете поръчки на WhatsApp с zoko

  Si vous avez des clients sur votre flux WhatsApp, il est logique d’ Encourage conversions by opening this platform as a Инструмент за продажби. Клиентите могат да намерят продукт или услуга на вашия уебсайт и бързо да го изпратят в своя поток WhatsApp, за да направят окончателната продажба, която увеличава доходите.

  WhatsApp днес е класифициран като най -използваното приложение за мобилни съобщения на планетата с Приблизително 2 комбинации от активна потребителска интелигентност; Трудно е да се игнорира този факт, ако управлявате онлайн бизнес. Добрата новина е, че вашият имейл бизнес може лесно да се свърже с вашите клиенти на котката, използвайки Zoko.

  Дифузионни съобщения

  Не е само онлайн онлайн и офлайн търговия, която се променя, но и технологията, която използваме от години, която е непрекъснато оптимизирана и подобрена за по -добри резултати. Това увеличава очакванията на клиентите, по-специално по отношение на отношенията с обслужването на клиентите.

  broadcast messages with zoko

  One thing that online Клиентите не харесват е чакането и друго нещо, което не им харесва, това е изкуствена деперсонализирана разузнавателна служба. Благодарение на котката вече можете по -добре да ангажирате клиентите си и лесно да развиете персонализираните си комуникации с тях. Това е още една отлична функция на Zoko.

  Представете си, че имате промоция в определено време на годината, като черен петък или продажбите според Коледа. В този случай можете да излъчите топло и персонализирано съобщение до всички ваши клиенти за насърчаване на намаляване, което допринася за увеличаване на продажбите и укрепването на вашата марка.

  Предоставя лекота за подхранване на последователности за вашия бизнес

  Какво е последователност на храните? клиенти от време на време. Ще трябва да изпращате автоматизирани имейли според поведението на вашите клиенти.

  Например, насърчавайки следващия си продукт, за да увеличите продажбите си. Това се нарича последователности на зреене. -Diffusion „> Предоставя услуга за пощенски услуги.

  Съобщението за дифузия е много подобно на изпращане на имейл или SMS, излъчван на вашите перспективи и клиенти. API на WhatsApp сега ви позволява да изпращате съобщения за разпространение, които по същество са комуникации между няколко души.

  в супер чист и добре организиран интерфейс. < /h3>

  zoko е чист и добре организиран. Не е обемна като повечето софтуер и включва много прилична функция. Той предоставя видео ръководства за това как да създавате различни съобщения на съобщенията, което отново е много полезна функция.

  Интеграция С електронни платформи за търговия като Shopify.

  Относно продажбите, Zoko предлага интеграция с електронни търговски платформи като Shopify. Интеграция с платформи като Woo-Commerce, Magenta и др. се планира през следващите месеци. на изоставените кошници е важен източник на доходи за много компании. Ако въведете изоставена функция за възстановяване на кошницата, софтуерът трябва да може да се интегрира в CRM системи.

  Удивителна функция от приемната кутия на екипа.

  Zoko има изключителен екип за приемни функции. Помага ви непосредствен интелигентност в случай на нужда.

  Как да добавите последователност на придобиване за Вашите чатботи, използващи Zoko?

  Първо, е необходимо да разберете термина „размножителни последователности“.

  Да предположим, че искате да изпратите съобщение на WhatsApp до клиентите си след 1-2 дни или 15 дни, създайте последователност от съобщения, за да изхранвате клиентите си с свидетелски видеоклипове, казуси или безплатни ръководства, можете да автоматизирате тези съобщения в категорията „поток“ в WhatsApp.

  Vous pouvez personnaliser ces messages В зависимост от името на клиента и създайте съответно поток, както е посочено по -горе. Във функцията „поток“, която е подобна на вашата система за маркетинг по имейл, можете да дефинирате правила. Можете да персонализирате съобщенията, като добавите името на клиента, вашия телефонен номер и т.н. Можете буквално да изградите дълъг поток, за да изпратите съобщение след ден, два дни, 15 дни.

  Zoko също ни дава свободата да пишем различни видове съобщения. Като цяло интерфейсът Zoko е много чист и добре организиран. Не е тромаво като повечето маркетингов софтуер WhatsApp и включва много прилична функционалност. Как да излъчвате маркетингови съобщения на WhatsApp с Zoko?

  Dans The image above, in the „apps“ option, Можете да кликнете върху „излъчване“, за да използвате функцията за дифузия на WhatsApp. Преди да изпратите съобщение за излъчване до клиентите си в WhatsApp, трябва да одобрите съобщението си.

  Ако сте марка и сте причината за разговора, важно е да получите одобрението на този модел на съобщението и само можете да продължите процеса. & nbsp;

  Commencez par cliquer sur l’option „Modèles“, puis cliquez sur „Créer un nouveau“. 

  Vous Може да му дадете идентификационния номер на името, типа категория, да изберете дали това е актуализация на акаунта, актуализация на предупреждение, актуализация на срещата чрез автоматично отговор и други функции от този тип. Zoko ви позволява да дефинирате езика, да изпращате всякакви интелигентни средни, независимо дали е изображение или видео, с съобщението и да се присъедините към PDF документ.

  Основната характеристика на съобщенията на WhatsApp е, че тези Съобщенията се изследват ръчно и се одобряват. Така че, ако искате да бъде одобрен, не го пазете, промоционално. Останете в контекста на разговор със съобщението, което изпращате.

  Не забравяйте да възбудите разговор или отговор от клиентите си, преди да изпратите вашите оферти съобщения.

  След като бъде направено, Просто кликнете върху „Изпращане за ревизия“ и след няколко дни вашите съобщения за модели WhatsApp ще бъдат одобрени. “ style=“max-width:1143pxpx“>

  След като вашият модел е одобрен, можете да кликнете върху „Diffuses“. След това щракнете върху „Ново излъчване“.

  След като бъдете вътре, имате опция да „добавите получатели“. Изтеглете данните от вашите клиенти, след това можете да излъчвате

  съобщението до клиентите си. Ето как се различаваме в Zoko по отношение на маркетинга и че също имаме & nbsp;

  опция за излъчване за хиляди хора. Функцията за автоматизирана последователност е налична и на Zoko.

  цени-Zoko & nbsp;

  Относно цените, има подходящ вариант за всяка компания ; Въпреки че няма безплатна пробна версия, можете да получите отличен преглед на платформата, като използвате демонстрационните видеоклипове, достъпни на уебсайта или по -подробен демонстрационен видеоклип, който е достъпен при поискване, или можете да се регистрирате.

   zoko pricings
  Zoko plans and prices < /a>

  Ако знаете, че искате да инвестирате в услуга Zoko WhatsApp, отидете в секцията за цените на уеб уеб и разгледайте четирите опции за цени, които са Спонсонсируем непосредствен интелигентност. Тези опции са както следва: стартер, екип, професионалист и бизнес; Техните цени са адаптирани към размера на вашия бизнес.

  Ако искате само услуга за влизане, стартерният план е най -добрият. Планът на стартера ви дава 500 уникални месечни потребители (MUC), безплатни и изходящи съобщения и всички функции. В горната част на стълбата има бизнес услугата, която ви предлага допълнителен модул Shopify и всички модели.

  окончателна присъда-Zoko

  Дори и да сте създали система за управление на отношенията с клиенти (CRM) за вашия бизнес, може да нямате функция на CAT, затова Zoko е толкова интересен вариант. Zoko ви позволява да добавите широк спектър от услуги към вашата онлайн дейност, което допринася за подобряване на вашите взаимоотношения с вашите клиенти и развитие на вашата онлайн дейност.

  Zoko предлага редица услуги за вашата компания, но основната Характеристиките са бързо управление, поръчка и разпространение на съобщения. Бързото управление ви позволява да давате приоритет на клиентите с намерение, докато поръчката ви позволява да продавате вариално интелигентност WhatsApp – Diffusion изпраща SMS на клиенти.

  Ако искате да работите ефективно с клиентите си, помислете за Zoko за Вашата онлайн дейност. Zoko ускорява ефективността на вашия бизнес и създава отлична интеграция, която засилва бизнеса ви за бъдещето, така че дайте приоритет на клиентското преживяване днес, използвайки Zoko.

  faq-zoko

  Колко струва Zoko?

  Zoko твърди, че има формула, адаптирана към всяка компания. И така, каквато и да е SML компанията, която стартирате, можете да сте сигурни, че Zoko е достъпна API софтуер. Първото нещо, което трябва да се отбележи за Zoko, е, че няма разходи за инсталиране, което намалява непосредствената интелигентност разходите. След това можете да изберете между четири плана, от плана за стартиране до 24,99 долара на месец до бизнес плана на $ 219,99 на месец.

  Предлага ли Zoko безплатен план?

  Zoko няма безплатна оферта, той предлага само нулеви разходи за въвеждане в експлоатация. Платформата обаче има демонстрационна версия, която можете да гледате под формата на видео. За да получите достъп до демонстрационното видео, посетете уебсайта и въведете вашия имейл адрес. Член на екипа на Zoko може да отнеме до седем дни, за да ви отговори, но като цяло е много по -рано от това. Очаквайте да получите демонстрацията си след ден или два.

  Zoko предлага преглед на анализите?

  zoko е платформа за интеграция на WhatsApp и като такава се възползва от инструментите за анализ на WhatsApp. WhatsApp има инструменти за анализ, които могат да подобрят видимостта на котките за оценка, да създадат показатели, които ви дават важни данни за котките за обслужване на клиенти и да осигурят различни нива на ангажираност на клиентите. Възползвайте се от повече данни за контакт от всякога със софтуера Zoko.

  Zoko може да допринесе за растежа на бизнеса?

  Отговорът е да! Zoko е създаден да помогне на компаниите да общуват по -ефективно с клиентите си, да засилят репутацията на марката си и да използват ценна информация, за да подобрят вътрешно компанията. В днешно време котката е едно от най -добрите средства за комуникация и вече не е само социална технология за интелект. Статистиката показва, че почти половината от клиентите предпочитат контакт чрез чат.

  Zoko Active Webhooks функционалност?

  Absolument ! Si vous disposez d’un développeur et que vous êtes familier avec l’idée des livres web, vous pouvez utiliser les livres web pour vous connecter à votre CRM et à d’autres solutions logicielles.

  Tags

  WhatsApp
  Automatisation

  Présentation Vidéo – Zoko.io

  youtube-video-icon

  Merci d'avoir voté !
  Veuillez patienter...Pour éviter le Spam, la mise à jour se fera dans 30 secondes ...
  Une erreur est survenue ... Avez-vous déjà voté pour cet outil ?