ZOOMINFO: Тест 2023 (предимства, функционалности, прегледи, цени)

 • Post author:
 • Post category:Бизнес

zoominfo< /div>

Предимства и недостатъци

 more icon

>

 • Милиони директни числа, налични
 • Професионални и индивидуални електронни адреси
 • на Безплатен пробен FREY
 • Богата база данни

 • Понякога неточна информация
 • Планове за ценообразуване, които е трудно да се намерят < /li>

как да се възползвате

Щракнете върху връзката по-горе

оферта

Стартирайте 100% безплатна пробна версия

Подробен преглед-Zoominfo

Ако сте специфичен интелигентност на маркетинга и искате да оптимизирате усилията си от генериране на клиенти Докато следите потенциалните клиенти, повече RS Forcaricial Prospection Tools Intelligencele може да ви бъде полезен. Но изборът е безкраен, така че как да изберем най -добрата услуга?

В този изпит Zoominfo ще оценим едно от най -известните и оценени решения на пазара. Открийте всичко, което трябва да знаете за тази компания в нашето списание и го използвайте, за да търсите потенциалните си купувачи.

какво Zoominfo? P> Zoominfo е доставчик на информация за търговско разузнаване, базирана във Ванкувър, Вашингтон.

Компанията предлага абонаментна услуга, която дава достъп до професионални контакти и бизнес профили. Първоначално основана под името Discoverorg през 2007 г. от Хенри Шук и Кирк Браун, тя работи като такава до февруари 2019 г., когато придоби конкурентния си Zoom Information, Inc. и след това сменя марките, за да стане Zoominfo.

Компанията разузнаване на разузнаването на компанията трябваше да предоставя информация за професионални контакти. Оттогава той разширява своята област на действие, за да включва бизнес профили и други данни за икономически мониторинг.

Каква е ползата от Zoominfo?

 Zoominfo предоставя най-точните и действителни B2B данни

ZoomInfo est principalement utilisé pour les ventes, le marketing et l’acquisition de talents. Платформата позволява на потребителите да имат достъп до информация за контакт и бизнес профили, които могат да се използват за търсене на потенциални клиенти и създаване на целеви списъци.

Zoominfo също може да ви помогне да генерирате перспективи и да правите маркетингови изследвания. Базата данни на голямата платформа може да се използва за намиране на потенциални клиенти, които съответстват на вашите целеви критерии. В допълнение, бизнес профилите могат да се използват за търсене на конкуренти и намиране на нови партньорски компании.

Лесна употреба-Zoominfo

за тестване Потребителската интелигентност и интуитивността на изследователската услуга Zoominfo, ние плавахме през опциите на основната страница. Намерихме платформата за много достъпна и лесна за използване.

Със сигурност не липсва информация и директиви за работата на компанията и вида на основната информация, която връща.

Можете Бързо и без затруднения да намерите основните опции за търсене, оптимизирани, за да отговорят на вашите нужди. Основната страница също показва информация за услугата, като броя на компаниите, изброени в неговата база данни (95M+), от която извлича 63M+ директни числа и повече от 100M проверени електронни адреси.

Как работи Zoominfo?

Основната цел на Zoominfo не е да се намерят хора, за да открият личната си информация , а по -скоро да идентифицира и ангажира потенциални купувачи във вашия сектор.

Компанията поставя на ваше разположение няколко инструмента, за да ви помогне да се свържете с клиентите и да настоявате качествени песни.

Но какво какво Точно тези характеристики ли са?

Откъде идва информацията? Дали ZOOMINFO е легитимен?

Да видим по-долу:

Изследвания на индустрията

това е хляб и хляб и хляб и хляб и Хляб и хляб и маслото от Zoominfo. Ако искате да намерите обещаващи песни в конкретен сектор, просто трябва да напишете естеството на вашата дейност.

Безброй телефонни номера и имейли ще се появят на вашия екран, предоставяйки ви ценна информация за търговията inter – Компания.

Тази опция позволява достъп както до хора, така и на компании, тъй като двигателят търси ежедневно в 38 милиона източника онлайн.

Zoominfo Technologies са много напреднали, подобни на техниките за интелигентна проверка от историята, прилагана от други услуги.

Изследване на място

Друга силна точка на тази платформа е, че можете да намерите човек или компания Разположен в почти всички страни по света.

От Албания до Уругвай, Zoominfo предоставя повече от 4,3 милиона контакти от ниво C (служители на по -високо ниво), събрани от повече от 50 000 точки от данни Nsultable.

С такова количество налични данни можете лесно да намерите контакти с Zoominfo.

Изследване по заглавие на заглавната публикация < /H3>

Докато първите две опции са достъпни за търсенето на хора и компании, той не се прилага за възможността за търсене на компании Zoominfo.

Но когато става въпрос за намиране на подходящия човек За да конвертирате перспектива или да приключите с случай, тази функция е просто идеална.

Изследователски директории на компании

Това е мястото, където вие вие Може да намери всички данни, свързани с компанията, събрани в съгласуван и пълен доклад на Zoominfo.

След като е пътувал директорията, базата данни връща сектора на дейността на компанията, неговото местоположение, оборот и броя на служителите. < /p>

В следващия раздел на нашия журнал Zoominfo, САЩ ABOR Нека извлечем информацията, която Zoominfo се отнася до служителите и техния бизнес.

Каква информация предоставя Zoominfo?

Когато търси индивидуални контакти, Zoominfo традиционно предоставя два основни информационни елемента:

 • Директен номер – Индивидуален телефонен номер
 • Електронен адрес

c ‘е типът данни за контакт, който обикновено се получава от публични файлове от одиторите на онлайн историята.

Zoominfo отива малко по -нататък и извлича следната информация за служителите (някои потребители посочват в своите коментари към Zoominfo, че това е по -полезно за компании с важен Адресен пазар):

 • Поществено заглавие
 • Местоположение (град и държава)
 • Име на компанията
 • <

 • <
 • <
 • <
 • < Li> Уебсайт на компанията

По отношение на опцията за търсене на Zoominfo Company, предоставената информация е много подходяща към нуждите на B2B. Те включват следните подробности:

 • Индустрията
 • Местоположение – Използване на търсене на адрес ZOOMINFO
 • Приходи
 • Прогнозен брой служители

В допълнение към тези данни и много прецизното обслужване на директни проблеми и проверени електронни адреси, ZoomInfo предлага по -напреднали функционалности, като:

 • Организации и лъжички
 • Йерархична структура на компаниите
 • Инвеститори, финансиране и новини, както и технологични сигнали и технически данни.
 • Точкуване на олово – за постигане на приоритетни перспективи

Въпреки че това са основни елементи на офертата Zoominfo, много други услуги са достъпни варкуонен интелект на приложението или уебсайта Zoominfo. Например, можете да подобрите бизнеса си благодарение на платформата за растеж на Zoominfo.

Нейните данни, фокусирани върху данните, ви позволяват да разработвате по -целенасочен подход, като анализирате близо 5000 атрибута и бизнес статистика.

Цени-Zoominfo

Цените на ZOOMINFO покриват широк диапазон, вариращи от минимум 99 до хиляди долари.

Това е разбираемо, тъй като услугите на Zoominfo са много разнообразни и изключително конкретни интелигентност – те предлагат първи песни в няколко сектора, като здравеопазване, човешки ресурси, логистика и транспорт, производство, технология и дори сигурност.

Екипът за продажби на Zoominfo ще ви предостави решения в множество области на дейност като продажби, маркетинг, набиране на персонал, управление на акаунти и бизнес.

 • Безплатно Пробен: $ 0

БЕЗПЛАТНО изпитване за Zoominfo в момента е достъпно на Zoominfo.com, така че да можете да опитате услугата, преди да се включите в платен план.

 • Планове въз основа на кавички: от $ 99.

е D Unné, че таксите за абонамент за Zoominfo варират, разумно е платформата да предлага планове за оферта на своите клиенти. За да разберете каква може да бъде цената за вас, свържете се с продавача.

Не сме намерили намаление или купон за ZOOMINFO, налични по време на писането на тази статия, но услугите от този тип са склонни да предлагат такива такива Оферти от време на време, така че дръжте окото отворено.

support-Zoominfo

Ако имате проблем, когато използвате Zoominfo услуги, вие може да разчита на бърза и пълна помощ от представители на обслужването на клиенти. Те са на разположение от понеделник до петък от 15:00 до 20:00 ч. Имаме впечатление, че те са изключително дружелюбни, компетентни и служебни интелигентност.

Ние нарекохме екипа за помощ на Vartificial Intelligence, телефонният номер, посочен на уебсайта, и попитахме как да изтрием нашия граф Zoominfo.

<

<

<

<

< P> Полиран представител ни отговори след няколко минути и ни насочи с търпение през целия процес. Той ни увери, че винаги можем да се свържем с екипа за поддръжка на Zoominfo за всеки бъдещ въпрос.

Ако имате други по -малко спешни въпроси относно практиките за безопасност на Zoominfo или начина да изтриете информацията си, например, можете също да използвате също така можете да използвате, можете също да използвате, можете също да използвате, можете да използвате и можете да използвате, можете също да използвате, можете също да използвате, можете също да използвате, можете също да използвате, можете също да използвате, можете също да използвате, можете също да използвате, можете също да използвате. помощ по имейл.

Критици на потребителите на Zoominfo

Въпреки че BBB Note of Zoominfo е D-, което е изненадващо ниска, някои други сайтове за специфично разузнаване възнаградиха компанията с високи бележки. Например, G2 атрибути на Zoominfo отлична бележка за удовлетвореност от 4.4/5, изчислена от повече от 4 400 отзива за Zoominfo.

Повечето от потребителите на тази платформа изчислиха, че предоставената от услугата информация е много прецизна и Актуализирано.

Въпреки това, неточността на оценката на броя на служителите за малкия бизнес беше сред най -често срещаните оплаквания относно Zoominfo.

SiteJabber също приписва лоша бележка към платформата – Само 1/5, но тази бележка се основава на 23 прегледа на Zoominfo от 2022 г. Повечето от тях са възражения срещу усилията на компанията да популяризира своите продукти.

Това не е така с мнения за Zoominfo от Reddit, например. Бяхме приятно изненадани, когато намерихме голям брой съвети и дори светещи. Това означава, че много идва от червените дитори, които са трудни за удовлетворяване и винаги следете слабостите на услугите.

Zoominfo струва си?

Zoominfo LLC е солидна услуга, която помагате да идентифицирате хората и Фирми, които посещават уебсайта на вашата компания.

Това също ви позволява да имате по -добър контрол върху данните, за да увеличите производителността и доходите си. Той си сътрудничи с пет експертни партньори от трета страна, което ви гарантира да се възползвате от най -добрата консултативна услуга, налична в сектора.

В този изпит Zoominfo също подчертахме някои от основните слабости на платформата – The The Цитирайте само оплаквания и случайни оплаквания относно неточната информация, по-специално, когато става въпрос за малкия бизнес.

Алтернативи-Zoominfo

Има много търговски интелигентни детскицеле

Има много търговски интелигентни детскицеле

Има много търговски разузнавателни Intellowselecle Изследователски инструменти и генериране на олово на пазара. Разумно е да сравнявате Zoominfo с някои от конкурентите си, за да сте сигурни, че ще намерите подходящата платформа за вашия бизнес.

Има няколко причини, поради които можете да помислите да използвате алтернатива за Zoominfo. Някои компании се нуждаят от различни функции, други търсят по-достъпен софтуер.

1. Zoominfo срещу Swordfish AI

Swordfish AI (Swordfish.ai) е едно от най -добрите търсения на имейл адреси и мобилни телефони. С повече от 200 партньори за мрежови данни, AI Swordfish предлага на потребителите най -прецизната и скорошна информация за контакт, включително електронни адреси и професионални и лични номера на мобилни телефони.

Благодаря при разширението на безплатната риба Sword, AI Sword Fish работи върху Много профила на интелигентността на медиите Socartificial Intelligence, популярни в мрежата, включително Facebook, Twitter, LinkedIn, GitHub, Meetup, Stack Overflow, Dribble, Xing, Bing, Gmail и Google. Използвайки разширението за хромирана риба меч, ще можете да видите цялата информация за контакт, намерена в профила на човека.

Търсенето на номера на мобилни телефони и електронните адреси също може да бъде лесно достъпно директно на мечовете.ai Уебсайтът, без нужда от хромиран плъгин, благодарение на функцията за масово изтегляне и обогатяването на списъка с данни.

Мисията на мечовете е да спечелите най -ценната си собственост, време, за да намалите познавателната си такса, да се улесни връзката с натоварените възможности за интелигентност -интелигентност и, разбира се, да удостоверите идентичността.

2. Zoominfo срещу Lusha

lusha (lusha.co) е друга резбава разузнавателна компания B2B информация за контакт Това позволява на потребителите бързо да намерят имейли и телефонни номера. Lusha работи перфектно с LinkedIn. Можете да получите подробна информация за контакт с няколко кликвания, като просто посетите профила на LinkedIn.

Можете лесно да го интегрирате в Salesforce, HubSpot или Outreach CRM, за да направите процеса на продажбите си много по -ефективен. Lusha е известен със своята точност и предоставя добре -използвана информация за контакт.

Според Lusha, тяхната база данни съдържа 100 милиона бизнес профили, 60 милиона електронни адреси на вземане на решения, 50 милиона телефонни номера на лицата, вземащи решения , 15 милиона пълни бизнес профили и много други данни. Zoominfo vs uplead

uplead (uplead.com) is known to obtain sales tracks Targeted, И това е компания на конфискуналния интелигентност за свързване и ангажиране с квалифицирани перспективи. Можете да намерите качествени перспективи с платформата за разузнаване на платформата Commarticifical Intelligencele B2B Online Uplad.

Uplad взаимодейства с добре познати CRM системи, HubSpot и други, които представляват неговата характеристика по -силна. Можете лесно да преминете от един софтуер в друг. Uplead е много добре отбелязан от своите потребители на различни сайтове за оценка и удовлетворението на клиентите му е отлично.

Uplead има база данни от повече от 85 милиона B2B контакта с Edds E -Mail и повече от 14 милиона профила на международни компании.

4. Zoominfo срещу D & amp; b hoovers

D & amp; b hoovers (DNB. COM) се счита за най -добрият инструмент за насочване към перспективите стратегически и стимулира намерението да се получат целеви перспективи. Известно е, че предоставят повече информация и анализ на данните на B2B.

В допълнение към най -пълните данни за търговския интелигентност, налични навсякъде, услугата Hoovers на D & amp; B дава достъп до сложни анализи, за да предостави HOOVERS на D & amp; Пълно решение на комитета за разузнаване на разузнаването, изпълнено с ценна информация.

С 30 000 светски актуализации на данните за разузнаването ежедневно, D & amp; B Hoovers поддържа база данни от повече от 330 милиона компании.

5. Zoominfo Vs. RocketStreach

RockerTreach (Rocketreach.co) е известно като вашата връзка от първа степен с всеки професионалист. Възползвайте се от най -важната и прецизна база данни в света на личните електронни адреси и директните телефонни номера на композицията, за да се свържете директно с правилното решение -носачи.

Разширеното търсене на Rocketreach, което ви позволява лесно да идентифицирате добрите хора . В допълнение, RocketStreach е съвместим с Google Sheets и много други изчислителни листове и бази данни.

Rocketreach има бази данни на повече от 700 милиона професионалисти и 35 милиона компании с точност на прецизност от 85 %. RocketStreach е една от най-резките марки за интелигентност.

6. Zoominfo Vs. Truthfinder

Това е доста странно сравнение, тъй като силите на платформата са слабостите на другия. Например, ZoomInfo не се отнася до много лична информация – само контакти, електронни адреси, пощенски заглавия и други данни за кариерата.

TruthFinder Междувременно провежда в -задължителни разследвания, включително доклади за съдебен интелигентност и други подробности относно личната история.

Но TruthFinder няма да ви предостави скъпоценни перспективи и търсене Инструменти за генериране като Zoominfo. Всичко зависи от вашите нужди и предпочитания.

7. Zoominfo Vs. Intelius

Файлове за обществено арест с опции за обратни телефонни изследвания, intelius изглежда предлага всичко, което съществува .

Но когато става въпрос за предоставяне на информация за проучване и B2B, контактите на Zoominfo със сигурност са неравномерни.

В допълнение, онлайн мненията на Zoominfo са много по -положителни от тези на Intelius. < /p>

Окончателна присъда-Zoominfo

Zoominfo е мощно търсене и генериране на песни, които могат да бъдат много полезни за компании от компании Всички размери. Той предлага няколко функции, по -специално за търсене на перспективи, създаването на списъци и активни продажби на продажби.

Въпреки че Zoominfo не е най -евтиният вариант на пазара, цената му остава разумна в сравнение с подобни платформи. Като цяло, Zoominfo е отличен избор за всеки, който се нуждае от инструмент за изследване и генериране на песни.

FAQ-ZOOMINFO

Ние ни оставяме да отговорим по-долу на по-долу на Най-често срещаните въпроси относно Zoominfo.

Zoominfo във вашите проблеми?

Ако бюджетът не е проблем за вас, Zoominfo Заслужава си, ако имате нужда от изследване и генериране на инструменти за проследяване. Той предлага много функции, които могат да бъдат много полезни за екипите за продажби.

колко е Zoominfo?

Цената на Zoominfo зависи от Zoominfo? планирайте да изберете. Най-основният план, Salesos Professional+, започва от 14 995 долара годишно.

Zoominfo твърди, че се занимава с справяне с това, че се занимава с справяне с това, че се занимава да се справи с това, че се занимава да се справи с това, че се занимава да се справи с това, че се занимава да се справи с това, че се занимава да се справи с това, че се занимава да се справи с това, че се занимава с справяне, за да се справи с това, че се занимава да се справи с Само професионални данни, които правят своите методи за събиране на правни данни.

Zoominfo е легитимен?

Да, Zoominfo е напълно легитимен компания. Тя спазва обещанията си и не е известна със своите подвеждащи или съмнителни практики.

Законно ли е?

Да. Zoominfo дори спазва GDPR и CCPA. Това означава, че той зачита правилата и разпоредбите на ЕС и Съединените щати по отношение на защитата на данните и доверието на интелигентността на потребителите.

Сигурен ли е? H3>

Да. Сигурността на вашите данни по никакъв начин не е застрашена от Zoominfo.

Как Zoominfo получава моята информация?

Zoominfo е Не е услуга за проверка на историята като другите. Той има своя собствена база данни, която постоянно се актуализира, което гарантира голяма точност и липсата на остаряла информация.

Колко е Zoominfo на месец?

Zoominfo предлага безплатна пробна версия и предлага цени на оферта. Абонаментните такси не се показват публично, така че трябва да се свържете с продавача, за да получите повече информация, както вече споменахме в списанието Zoominfo по-горе.

тагове

генериране на олово

Проспектиране

Видео представяне-Zoominfo


youtube-video-icon

Merci d'avoir voté !
Veuillez patienter...Pour éviter le Spam, la mise à jour se fera dans 30 secondes ...
Une erreur est survenue ... Avez-vous déjà voté pour cet outil ?